icon

Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa

angelalone
7. feb 2013

Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?

jabadaba
8. feb 2013

@misaha ani sa nerozculuj. Samozrejme, ze nie je normalny. Chorobne ziarlivy jedinec, ktory nerozdychal, ze na sale bola jeho partnerka s cudzim chlapom gynekologom a jeho k tomu nezavolala. A tu sa ide rozdrapit samymi radami ako brat normalne, ze chlap travi volny cas s inou zenou.....ja ked som to citala, skoro som oprskala monitor. Vravim, vino pije, vodu kaze. Pre seba ma argumentov kopec preco byt nasraty na partnerku, vzapati vice versa je bohovsky velkorysy! To je ako s tym pretrvavajucim predsudkom, ze chlap co strieda zeny je macho kym zena je ku...

Bud sa zabudol v stredoveku alebo je to cisty talibanec. Ine vysvetlenie nemam.

maminuska
8. feb 2013

@jabadaba ja ano , duševná choroba.

jabadaba
8. feb 2013

@renatalen no vyzera to tak, ze poniektori chlapi si myslia, ze zeny seno zeru.

jabadaba
8. feb 2013

@maminuska tak teraz netusim na co odpovedas. Co Ty ano? 😕

maminuska
8. feb 2013

@jabadaba no Bud sa zabudol v stredoveku alebo je to cisty talibanec. Ine vysvetlenie nemam.
reagujem na toto

misaha
8. feb 2013

@jabadaba jaa sa jej ani nečudujem...ak mal zakaždym zachvaty ked došla z poradne alebo prehliadky,že sa s nim ani rozparavat nedalo...tiež by som ho k porodu nezavolala...šak určite by jej tam iba hambu spravil a nervy žral,vol zakomplexovany...

jabadaba
8. feb 2013

@maminuska jaaaj, tot mozog sa mi odkrvil, kedze prave veceram. 😀

jabadaba
8. feb 2013

@misaha ja sa jej vobec cudujem, ze si trufla mat s nim tretie dieta. Musi oblubovat adrenalin. Chlapec sa cpe, kde ho najmenej treba.

renatalen
9. feb 2013

A ještě jedno, dala jsem číst úvodní příspěvek manželovi a ten jen kroutil hlavou. A tvrdil, že chlap může mít kamarádku, ale ta kamarádka musí být škaredá se 150 kilogramy. Jinak to prý není kamarádka 🙂

misaha
9. feb 2013

@renatalen ten moj povedal to iste...ako ako tu jedna kočka už napisala ,že jej muž mal tiež kamaratku ,ale vravel jej že miluje len ju a nema na čo žiarlit...po troch tyždnoch byval už u nej!!!..tak o com..nechapem na čo sa tí chlapi hraju,ved oni su posratí aj hovorit na rovinu a čo znamena slovo uprimnost ani nechapu!...ale aj tak vačšina chlapov padne na hubu, lebo tak ich kamoška čo mu ta rozumela a chapala ho narozdiel od jeho ženy ,sa hned zmeni ked sa k nej nastahuje a bude mu musiet prat,žehlit,varit a behat okolo riti!..takže aj ona ho pošle do prdele lebo si to predstavovala inak,sama zabava,diskoteky,dovolenky bla bal bal...ale to bude od reality daleko a on si už rozbil koli takej rodin,u takže ako hovorim,padne na hubu 🙂..parada,aspon nejaka spravodlivost! 😠

didi44
11. feb 2013

@p.j.jacky ...fakt mi je sveta zit...a nechci vediet, ako mi ty prides s tvojimy vyjadreniami... 😀

didi44
11. feb 2013

@kacenka1111 ...dobre to dopadlo...ona tie jeho avantury rozdychala...nasla si milenca...a caka kedy bude vdovou a on si ju vezme za manzelku...lebo ako podnikatel ma dom, auto,..a kazdy rok ide za peniaze danovych poplatnikov 3x na dovolenku... 😀

p.j.jacky
11. feb 2013

@didi44 je mi to uplne jedno ako ma ty vnimas 😉

jabadaba
11. feb 2013

@didi44 za peniaze danovych poplatnikov chodia podnikatelia na dovolenky? Fiiiha...Podnikatel je statna funkcia? 🙂)

gzzzl
11. feb 2013

jednoznacne by sa mi to nepacilo! keby bol tvoj muz na tvojom mieste - urcite by ti to neschvalil...viac k tomu nemam co dodat...

milik75
17. feb 2013

Ahoj, v zadnem pripade!!! Mam osobni zkusenost a bohužel velmi spatnou!!!! Manzel se před casem zacal podobne starat o novou kolegyni, zijeme v zahranici a on jediny Cech a ona jedina Ceska v praci, která tam prisla a tak nejak logicky vyplynulo, ze ji pomuze. Něco malo jsem o tom vedela, porad mi tvrdil, ze je jen kolegyne. Taky jsem nechtěla byt stihacka, prudit, ale ted tohol lituji, ze jsem mu to nerekla razne a na zacatku!! Pak uz mi to cele bylo divne a po roce zatlačila a on rekl, ze je zamilovany a nevi co ma delat. Ja doma na materske, 2 deti, daleko od rodiny, no hruza, byla jsem na pokraji zhrouceni. Do te doby co ji neznal, jsme byli ok. Idealni rodinka, pak ale prislo druhé dite, ja mela na neho malo casu, zacala nam trochu krize a do toho nova kolegyne...vse zapadlo jako puzzle. Prosla jsem si peklem, procetla x knizek o této tematice, chodila po psychlogech, byla v manzel. poradne a bohužel TOHLE JE TYPICKA SITUACE, KDY JE ZENA NA MATERSKE A CHLAPI VELMI LEHCE PODLEHNOU CHCE CI NECHCE JINE!!!! MY uz snad mame vse za sebou, manzel je porad s nami, ale ja asi nikdy nezapomenu. Takze ja rikam NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

miraska333
17. feb 2013

@angelalone Hm, uprimne, je len otazka casu, kedy HO tam bude mat.Takto to zacina.Odolat pokuseniu je pre chlapa mimoriadne tazke.Klobuk dole ked odola.Kto chce, zahne.Aje jedno, ci je to zena alebo chlap.

miraska333
17. feb 2013

@milik75 Presne si to napisala, suhlas a obdiv, ze dokazes s nim zit.

kika050
17. feb 2013

Tak k téme. Poradím ti možno zle,ale radšej by som bola hnusná stíhačka ktorá nie je normálna ako ho nechať v kľude s tou kolegyňou. Poprípade íst za šéfom no a urobiť mu hanbu poprípade sa z kolegyňkou porozprávala vysvetlila,že je ženatý a má rodinku. Je fakt keď chlap chce zahnúť tak zahne,ale aspoň budeš mať po čase kľud že ty si sa pokúšala. A čo ty vieš možno manžel zistí a bude vidieť že s tou žiarlivosťou ešte ho ľúbiš,že ti to nie je jedno. Ja sa priznám ja som žiarlivá a môj manžel to dobre vie a zas vie,že ho aj milujem. Ak by som prestala žiarliť teda že by mi to bolo totálne jedno tak by bol asi sklamaný a pravdepodobne by šiel aj za kolegyňkov...

A čo sa týka didiho k téj téme že akú sľast mala priateľka keď rodila a tie kontroly.. Mali by ťa tak skontrolova´t doktory či by ti bola slasť. Na striedačku! Mňa od 7mesiaca neminuly kontroli každy 3 týžden. Keď som šla konečne rodiť tak pred pôrodom skontrolovali 3doktori. Pri pôrode si menili šichty šiže som pri dvoch doktoroch rodila a po pôrode keď som šla domov ďaľši doktor či su stehy ok. Bolo to ponižujúce nič príjemne no hrôza.. A manžel sice pri pôrode bol,ale je normálny ak by som sa aj rozhodla rodiť bez neho by to pochopil.. To že tvoja manželka ťa nezavolala úplne chápem pri téj bolesti,prostredia,či babo je ok. To ty nikdy nepochopíš!!! Ano mal si právo tak čo si nebol pri nej hned na začiatku ak si bol na chodbe tak si mohol vypýtať sa dnu bolo by ti to umožnené. Aj keď asi partnerka ta tam nechcela asi ťa lepšie pozná,že hádam by si doktora zmárnil keby jej vopchal ruky do genitálii,lebo by si videľ slast v jej očiach 😲 Si fakt blbec!!!!

ewellina
17. feb 2013

Keď mladej slobodnej kolegyni ide skutočne len o vyplnenie voľného času, tak nech si prečíta nejakú dobrú knihu, alebo aj dve. 😉

vejula
17. feb 2013

@didi44 bože... Neviem ani čo ti napisať. Ty nemaš ani len tušenie čo je pôrod. Ty nevieš čo sa odohrava v žene, a predstav si, že ty si v tom momente dosť nepodstatný element. Pokial žena nechcela aby si tam bol, tak na to mala asi dôvod a vôbec to nemuselo byť osobné. (aj ked po tvojich príspevkoch, ktore som čitala, to kludne osobne mohlo byť, lebo takého chlapa mať pri pôrode to je skôr za trest)
Ja som síce manžela pri pôrode mala, ale predstav si, že počas bolestí sa ma nemohol ani len dotknuť. Neviem prečo, jednoducho ma každy dotyk oslaboval a nebolo to vôbec osobné. Manžela milujem, ale pri pôrode žena v prvom rade myslí na seba a na svoje dieťa, počuva svoje telo, čo si žiada a čo nie. Nieje v tom logika ani rozum. Ale egoista ako ty to zrejme nepochopí. Ja by som ti tak strašne zo srdca priala zažiť niekolko hodín pôrodnych bolesti. Aby si pochopil, že človek vtedy nerozmýšla tak ako by si niekto prial, ale tak ako potrebuje k prežitiu a porodeniu svojho dieťaťa. Ale škoda reči a energie na teba, skutočne

mischka777
17. feb 2013

@angelalone Pipka bude trnom v oku urcite viacerym manzelkam, priatelkam tvojho manzela kolegov.Este nech ju lutuje, ze ju nema kto trtkat. . .Ach ti chlapi.

mandragora22
17. feb 2013

@angelalone ahoj, necitala som diskusiu, len tvoj uvodny prispevok a preto reagujem len a priamo na to. moj nazor, tvoj chlap robi somarinu, a som presvedcena, ze to nie je z lutosti nad tym, ze ona je v meste "sama". to sa proste zene nerobi, ci tehotna je alebo nie je, ci mate deti alebo nemate. ak sa neda lyzovat s tebou, lebo si tehotna a tak velmi to manzel potrebuje, nech ide s kamaratom, preco so zenskou? ja za tym vidim len a len same negativa pre teba a kludne to daj muzovi precitat. ziaden muz nerobi dobrodincu nejakej cudzej zenskej len "tak", z lutosti. je mi luto, ze to musim napisat, ale podla mna tvoj muz od toho ocakava ovela viac ☹ ☹ ☹ ako to uz berie ona, jeho kolegyna, netusim. mozno je taka, ze keby sa pokusil o viac, nez kamaratstvo, zeby ho poslala do riti. mozno nie. ja fakt nechcem sudit, ale mne sa tato kombinacia absolutne nepaci. keby mne toto moj robil, ja by som s nim skoncila. ci tehotna, ci akakolvek 😝

mandragora22
17. feb 2013

a inak baby jagy, viete o tom, ze tak cca 75% lubostnych a neskor dokonca vaznych vztahov vznikne prave na pracoviskach? 😝 😝 😝 a vo vyse polovici pripadov ide o to, ze prave zenaty muz si zacne s nezadanou kolegynou!!! pozor na to, radsej robit stihacku a neskor si nevycitat, ako privela povolit a potom ostat s dlhym nosom! 😉

maruska24
18. feb 2013

bývalý kolega má tiež takúto kamarátku, zhodou okolností tiež ITčkarku,kolegyňu, úbohú chudinku, ktorá nemá v meste za tie roky kamarátku, a daný kolega s ňou mile rád trávi voľný čas od korčuľovania až po vianočné večierky a milá dáma sa tiež mile rada vtisne aj tam kde sú jeho priatelia či bývalí kolegovia. Jednoducho ani si dámsku spoločnosť nehľadá. Obaja tvrdia že medzi nimi nič nie je. A samozrejme všetci im to veria /možno naoko, alebo aj naozaj, neviem/. Ja som na stopercent presvedčená, že majú medzi sebou aj "kamarátsky sex" i napriek tomu, že on partnerku má /mimochodom s ňou voľný čas netrávi/. Možno je jeho priateľka aj tu na fore a trápi sa zatiaľ čo on rezervuje kolky pre partiu. Takže takýchto vychcaných ženských je celá kopa, a oficiálna partnerka sa môže aj na hlavu postaviť.

didi44
18. feb 2013

@maruska24 ...a ze vraj takychto vychcanych zenskych je vela.. 😀 😀 😀 ....ale to snad nie je pravda...lebo ja ako muz tomu nemozem uverit...vela zien som v zivote nemal len dve, ale k tomu, aby som uveril mi staci aj ta jedna sucasna.. 😀 😀

gepe
18. feb 2013

@jabadaba podnikatel muze jet na dovolenou za penize danovych poplatniku 🙂 kor pokud dela statni/verejne zakazky a to neni naprosto nic novyho.

jabadaba
18. feb 2013

@gepe pre mna novinka. Podnikatel si na seba zaraba, toho nefutruju danovi poplatnici. To nie je statny uradnik ci statny zastupitel niekde v Parlamente alebo vlade. Ze robi statne zakazky? No peniaze danovych poplatnikov potom mina na taketo zakazky zadavatel tej zakazky, t..j. verejna ci statna sprava. Podnikatel za svoju cinnost dostane zaplatene. A kam za tie peniaze ide je irelevantne.

gepe
18. feb 2013

@jabadaba Neni to irelevantni v tom podani, ze jezdi podnikatel za penize danovych poplatniku. 🙂) To ze penize utraci stat/verejna sprava, samozrejme pokud je vypsane a v procesu dodani zakazky na zaklade "vyberoveho rizeni". Avsak v praxi to velmi casto znamena tak, ze castka za vykonanou a odevzdanou praci je vyssi nez realna castka a to z toho duvodu, aby byly jeste prerozdeleny penize pro ty spravne lidi, nejen z verejneho sektoru, ale i soukromeho - i toho pana podnikatele :D. Ucetne i objemove je samozrejme vse v poradku, ale nekolik lidi ma plnejsi kapsy.
Neminim se s Tebou hadat, rikej si co chces, tohle je realita a nejen v cechach, ale i na slovensku. Je to tam uz OT tehle diskuse, ale jsi naivni pokud si myslis ze vsichni podnikatele i zivnostnici maji cisty stit. Coz znamena, ze ne vsichni jsou taci.

jabadaba
18. feb 2013

@gepe ale tak snad sa tu nebavime o roznych pochybnych tendroch a netransparentnych statnych zakazkach. Ja som reagovala na Didiho koment na margo uzivania si s panom podnikatelom na trovy danovych poplatnikov. A take vyjadrenie mi prislo usmevne no...

P.S: peace and love 😀