icon

Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa

angelalone
7. feb 2013

Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?

gepe
8. feb 2013

@jabadaba ja nezacala 🙂 a rozhodne tady nejsem ta, ktera je/byla tady vulgarni a hadava 😉

bets
8. feb 2013

baby, didi sa bud dobre bavi, alebo je plateny, aby rozviril diskusie.
pozrela som si zopar jeho prispevkov a nema ani ujednotene kolko ma vlastne deti. uz pisal o dvoch, troch a siestich. ani jeho uvedeny vek nezodpoveda jeho prispevkom. myslim, ze 50tnici nepoznaju slova od Horkyze Slize. Teda ja som na ich festivale nevidela ludi v takom veku....
poznam ludi, ktori su plateni ako diskuteri. plnia ulohy podla zadania agentury. vacsinou ich ulohou je skryta reklama. teoreticky mozu mat za ulohu virit diskusie, aby forum malo co najviac klikov, od toho sa odvija aj vyska prijmov z reklam...

losnikolos
8. feb 2013

@angelalone určitě to není od něho milé. Otázka - jsi žárlivá? Pokud nijak extra zvlášť, nech to tak. Pokud přijde jdu s tou novou Maruš na kafe, odpověz líbezně Fajn, pořádně si to užij. A pamatuj při tom na to, že ikdyž se budete hádat jako psi a ty mu budeš spodem dolem vysvětlovat jak se ti to nelíbí a jak je to nespravedlivé od něho, tak když on bude chtít, vezme ji bruslit o polední pouze a ty se to nikdy nedozvíš. Pokud jsi žárlivá a on ti řekne že bere Maruš na kafe, řekni mu, že se ti to nelíbí, ale at dělá jak myslí.....vyhrožováním, vydíráním či pláčem to JUST bude dělat...

patkobo
8. feb 2013

zakazat, zakazat a este raz zakazat!! ste teraz kym je to len v pliekach 🙂

jabadaba
8. feb 2013

@didi44 aha, takze od urazok a znevazovania svojej priatelky, cez urazky zien vseobecne si presiel plynule k urazaniu prispievateliek. Mas problem s kritikou? Ale ale..

Ostatne asi uz no comment, podla obsahu si este stale nepochopil nic. Tak Ty si zenu holil....no na toto mam svoj nazor a zasa sa mi potvrdil - ked zena nema dostatok dostojnosti potom sa jej stane, ze ju takto chlap douraza. Prestane si ju totalne vazit a nasledne si dovoli to co Ty.

A este raz Ti zopakujem, ze je na kazdeho vlastnom uvazeni koho pri svojich vysetreniach ci porode chce. Ak v danom momente nechce nikoho je to jeho slobodne rozhodnutie a niet dovodu sa hnevat. Dovody, ktore si tu odprezentoval ako primarne su zcestne, chore a hranicia s psychopatizmom. Nie si schopny vo vlastnej sebestrednosti a jesitnosti pripusti nic ine, zenu len dehonestujes, urazas a ponizujes svojimi nazormi a postojmi. A co je najhorsie, vobec Ti to nedochadza.

P.S. pre mna slovo sliepka uzarlive nie je, budes sa cudovat, slepice su vcelku inteligentne. Takze v klude sa pokusaj o urazky dalej, budes musiet vymysliet nieco ine.

jabadaba
8. feb 2013

@gepe vulgarna som bola voci tebe? Nie. A ak nie, potom je len moja osobna vec voci komu, pokial teda nemas nejaky padny dovod preco sa zastavas niekoho kto je uplny....dopln si. Ak sa necitis na jeho urovni, potom na nu neklesaj. Je prinajmensom drze sa zamiesat niekomu do diskusie len preto, ze mas chut niekoho usmernit ako male decko kedy moze nieco povedat a ako.

Howk.

gepe
8. feb 2013

@losnikolos tak tak 🙂 cim vic bude tlacit na pilu u nej, tim hur.
@jabadaba nerekla jsem ze vuci me, cti poradne. Ja se ho vubec nezastala, cti poradne mila damo, co se tyka me jsi fakt mimo 😅

tomiholjubavi
8. feb 2013

@bets suhlasim, lenze diskuteri su vacsinou inteligentni ludia, ktori maju cim prispiet do diskusie, maju dar reci a vedia vyvolat zaujem...pochybujem, ze by platili niekoho, kto ma za ulohu len primitivne urazat...to moze MK aj uplne znicit. ludia, ktori potrebuju seriozne poradit zacnu chodit na ine fora o detoch a ked tu bude len par hadavcov, co si budu navzajom nadavat do kuri*v a impotentov, tak to rozhodne nebude lakadlom pre reklamy.

anos18
8. feb 2013

@aurorag @didi44 Super napad 🙂 Ja budem chodit na tu temu uz len kvoli mojmu vyssie spominanemu nizkemu tlaku. 🙂

monikahan77
8. feb 2013

to sa bude angelalone inak čudovať, keď si príde prečítať vaše rady a medzi názormi na JEJ problém bude musieť čítať úplne inú tému

sisaha
8. feb 2013

uz to tu admin čistííí..

bets
8. feb 2013

@tomiholjubavi hej, mali by byt vzdelani a zbehli a robit to nenapadne...
mozno sa len bavi....
ale na druhej strane citanost pritahuju kontroverzne temy ci prispevky. ale mas pravdu, ak je toho vela, moze to forum znicit... kazdopadne mali by ho admini uplne zrusit.

jabadaba
8. feb 2013

@bets ale tak ja napriklad nemam problem s kontroverznymi temami a vymenou nazorov. Tu vsak o ziadnu kontroverziu nejde. Pritulal sa tu diskuter s neakceptovatelnym postojom voci zenam a to sa tolerovat neda. Pridana hodnota jeho ucasti na tejto teme je nulova. Vymena nazorov v tomto pripade vedie k jedinenu a to k vrateniu "uderov", ktore tu rozdaval na vsetky strany. A slusnostou to nebolo mozne, lebo to co tu dorabal slusne nebolo ani omylom.
Miera unosnosti bola znacne prekrocena a je snad aj smiesne, ze niekto ocakaval slusny slovnik na reci, ktore tu odzneli. To sa ani nedalo. Tazko stravitelne dristy.....

jessica2225
8. feb 2013

už som nevydržala tak vám napíšem už som sa dávno tak schuti ale ozaj schuti nezasmiala, baby on je chorý, on potrebuje odbornú pomoc, podla mna dost nízke ego, on je zakomplexovaný chlap, ktorý tu chodí sliedit čo mi tu píšeme

tomiholjubavi
8. feb 2013

@jabadaba mne sa ho dari ignorovat....kedysi na mna na zeleznicnej stanici opity a polodementny bezdomovec zakrical, ze som mu vcera fajčila...co ja na to? ignoracia...ten chudacek to od pohladu nemal v hlave v poriadku...tak preco by som mala inak reagovat na tohto dida, ked je z toho isteho sudka? snad len preto, ze ma pocitac s internetom?
pre mna je to clovek potrebujuci psychologa, alebo uz aj psychiatra a vyplody jeho chorej mysle ma zaujimaju asi tak, ako politicka situacia v mikronezii...

anavila
8. feb 2013

toto nieje normalne a niesi paranoidna...mna by asi porazilo

jabadaba
8. feb 2013

@tomiholjubavi ved, dobre robis. Mne sa nezadarilo, uprimne, na bezdaka s pochybnymi recami som viac pripravena ako na to, ze v takejto teme si precitam nehorazne invektivy voci zenam. No zdvihlo ma to zo stolicky. 😖

didi44
8. feb 2013

@angelalone ...vidis..vidis...ty potrebujes pocut nazor velavazenych dam, ktorych manzelia na slovo posluchaju, ziadnym kolegyniam ani stihackam nepomahaju a oni..stastne a spokojne sa tu idu pomaly plieskat za to, ze tu odpoviem kvete na jediny normalny prispevok v tejto teme...Nuz..ospravedlnujem sa, ze reakcie ktore mali byt odbornou odpovedou na tvoj problem sa otocili a damy, ktore ti mali poradit zacali castovat urazkami mna a niektore aj same seba..Ja ti odporucam v tejto teme jedno...nenechavaj si radit od zien, ktore maju na oko vyborne manzelstva a tu sa hraju na stastne..lebo take ti neporadia...casom zistis, ze rzv. dobre mierene rady su len fixnou ideou stihaciek, ktore vedia len kydat na muzov..cest vynimkam...Svojho muza ak ho mas rada si chran..a citlivo pristupuj k jeho slovam o priatelstve s inymi zenami..nadavkami a hrozbami voci dotycnej situaciu len zhorsis...snaz sa poskytnut manzelovi co najviac lasky a uprimnosti a sam pochopi, ze t..y si ta najlepsia, ktorej svoj zivot polozil do vojich ruk..ak samozrejme nie je uz neskoro plakat nad rozliatym mliemkom..lebo takych dam co tu placu je vela..a len naoko sa usmievaju, deklaruju, ake su stastne...ale su len osamele..Drz sa mi a prajem ti vela stastia..

anos18
8. feb 2013

@didi44 Nespoznavam Ta

sisaha
8. feb 2013

@anos18 asi ho admin napomenul 😝

gepe
8. feb 2013

@sisaha nemyslim si 🙂

zoyuska
8. feb 2013

@angelalone nechcela som s azapajat ale nedalo mi to 🙂 prepac ale tu co baby tiez si myslim ze to nieje normalne a ci chces alebo nie je uz zrejme ze ,,svojho,,vyvetral inde. daj si klapky z ci dolu ,ziadny chlap,ktoreho polovicka je tehotna a caka jeho dieta by toto neurobil.....prepac ale nieje normalny a aby si sa nedivila ked ti za par mesacov niekto zaklope na dvere s nejakym dietatom na rukach......

fiffinkaa
8. feb 2013

@tomiholjubavi sadistický snajper 😀 😀 😀 😀
dobrééé

jabadaba
8. feb 2013

@anos18 akoze ho nespoznavas? To je cely on - vodu kaze, vino pije. Ziaden posun, mozno len upustil v retorike od urcitych vyjadreni. That´s all.

rheia27
8. feb 2013

@angelalone nebudem citat celu diskusiu 🙂 jasne ze mas pravdu, s kolegynou nech travia cas slobodni kolegovia a nie zenaty chlap, volny cas ma travit so svojou rodinou....
kks to je ale sila....si pohladaj nejakeho slobodneho atraktivneho kolegu a zbehnite napr sami dvaja do kina, ci sa mu to bude pacit, mozno sa chlapec potom spamata

p.j.jacky
8. feb 2013

@didi44 prides mi velmi ubohy,zvysujes si tu na zenskom fore svoje Ego.Normalne sa mi chce smiat aky si zamerany len sam na seba.tebe je sveta zit...fakt.... 😝

misaha
8. feb 2013

@didi44 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...ja umieram od smiechu nad tvojimi komentarmi :D :D :D :D :D...ježíííííš..ved ty si strašny psychoš :D...chuda tvoja žena,aj vie že sa vtieraš na babskom fore?...aj ked pišes ze si jej dal všetko,vodičak,peniaze,mate 3 deti...to je všetko prd makovy ked si chory :D :D :D :D...a určite jej z teba už hrabe :D

misaha
8. feb 2013

@didi44 @angelalone """nenechavaj si radit od zien, ktore maju na oko vyborne manzelstva a tu sa hraju na stastne..lebo take ti neporadia...casom zistis, ze rzv. dobre mierene rady su len fixnou ideou stihaciek, ktore vedia len kydat na muzov..cest vynimkam...Svojho muza ak ho mas rada si chran..a citlivo pristupuj k jeho slovam o priatelstve s inymi zenami..nadavkami a hrozbami voci dotycnej situaciu len zhorsis...snaz sa poskytnut manzelovi co najviac lasky a uprimnosti""""si normalny???..to čo pises??..ja si ho mam važit za to ze svoj volny cas netravi s mnou a detmi ale mam brat ohlad že ma len kamosku??..a este mu mam dat lasku a bla bla bla.....ktory chlap ma kamosku??..to by musela byt škareda ako noc a mat 150kg...potom mu to možno zožeriem...ale ja mam este znasat jeho vyletiky a zahrnat ho laskou aby ju mohol v klude pretahovat lebo doma ma pocit ze je vsetko ok!..ty kreten,som zvedava ako by si sa ty v takej neistote zachoval ty?...takže ked budem mila a laskava tak ju pretiahne v klude a ked budem stihacka tak ju pretiahne lebo som ho k tomu dotlacila svojim chovanim!!!..daj sa liečit,nie si kompletny!

renatalen
8. feb 2013

Upřímně říkám, že by jsem to nedovolila. Rozhodně nejsi paranoidní. Jemu by se určitě také nelíbilo, kdyby jsi volné chvíle trávila s pohledným kamarádem. Kdyby neměl postranní úmysly, tak by jste šli někam ve třech. Ne třeba na lyžovačku, ale třeba někam do restaurace. A proč se vůbec do seznamování s okolím hrne on. To si vážně ti chlapi myslí, že jsme tak naivní? 😖

kacenka1111
8. feb 2013

jak to vubec dopadlo, vite nekdo?