Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa
Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?
@angelalone jaaaaj daj pozor, dobraci nevedia povedat nie 😉
@rolak Veď toto, raz som čítala anketu, kde sa 100 ženatých chlapov pýtali, či by odolali, ak by po nich vyštartovala atraktívna sexi mladá kočka. Viac ako 90 % uviedlo, že asi nie...
kolegini evidentně dělá dobře, že ji obskakují všichni chlapi! Já bych toto nedovolila a byla bych proti, kamarádství mezi ženou a mužem neexistuje!!!!! Souhlasím s holkama!
@angelalone manzelovi povedz, ze netreba chodit zbytocne do cukrarne, ked si nechces dat kolacik a vec jednoducho uzavri. ked chce robit charitu a nechce byt pritom v muzskej spolocnosti, nech nevzme na prechadzku daku babicku z domova dochodcov. tam je tiez kopu nestatnych ludi, ktorych nikto nevezme von! a navyse, ak tvrdi, ze chce mladej atraktivnej kolegyni len dobre, povedz mu nech s nou nikde nechodi, ako si moze to chudatko najst novych priatelov, ked sa bude bicyklovat len s jednym?
srdce mi krvaca ked si predstavim tu biednu nestastnicu opustenu...fnuk, fnuk...ved sa nema ani s kym ist bicyklovat, Boze zeny, majme srdce...
@petrusew ..prave som nieco podobne vysvetloval v inej teme.. 😀 ..a nepoznam taku..bez rozdielu stavu, ktorej by zaujem kolegu nelichotil..akurat s tym rozdielom, ze nie kazda kolegom roztahuje a su aj take, co musia nakoniec z prace odist prave kvoli takymto avanturam, alebo po tom, co na to pride balamuteny manzel.. 😀 😀 ..ktory sa dotycnej nedostatocne venuje..malo ju chvali a nevravi ako ju velmi miluje.. 😀
@angelalone hm, tak to je mi luto, ked je to pravdive. Ono aj ja pracujem v cisto muzskom kolektive, chodime s chalanmi na kavicky, na obedy. Ale ze by som viac ako raz bola s niektorym osamote, jeden na jedneho na kave, tak to sa mi ani nestalo. Alebo na celodenne aktivity typu fakt tie sportove. No jednoducho to nevyhladavame, sme len v cisto kamaratskej rovine. Raz sa mi take stalo, ze to kolega povazoval za nieco viac a skoncilo to jeho odchodom z firmy, ale to je na ine rozpravanie.
Ale videla som aj aktivne cajocky, to musim povedat. Len tam to bolo skor o flirte, to tak muzom radi poskrabkali ego a ti vrneli a nevedeli co od radosti so sebou. Bavila ich ta hra na macku a mys.
Co sa tyka tvojho pana manzela, pises ze je dobracisko. No tak ja ti neviem. Podla mna mu tiez hladka ego "zlatinko sem, mojko co by som ja bez teba robila, ty si taky nenahraditelny, silny, mudry .... dopln co chces.... a ja taka sama". No jasne, v chlapovi sa v ten moment zobudia ochranitelske pudy. Podla toho o popisujes uz je na nu namotany. Inak by sa nou vo svojom volnom case ani nezaoberal, vsak kto uz by si robotu domov vlacil, nie 😀 ?
@angelalone akože ja som za voľnosť vo vzťahu, ale zas odtiaľ - potiaľ... slečinka sa cíti osamelá a nemá ako vyplniť voľný čas? no ja jej ho raz dva vyplním, nech príde na večeru k nám a po dezerte jej predostriem plán na najbližšie týždne - umyť okná, oprať, ožehliť, po pôrode tiež uvítam pomoc v domácnosti, teba odbremení, budeš mať viac času sa venovať aj malému aj manželovi a ona vyplní voľný čas a nebude sa nudiť, vlastne ešte ty jej urobíš službu 😎
manželovi keď chýba bicykel, tak kúpte stacionárny, môže šlapať do zblbnutia pri tom ti robiť spoločnosť...
neviem, či je tvoj manžel ozaj hluchý, slepý aj sprostý (prepáč, uraziť ho naozaj nechcem, ale nedá sa mi inak) a nechápe, že slečna je evidentne na love, alebo mu to robí dobre, že sa oňho niekto takto zaujíma...
je pravda, že keď bude chcieť ťa podviesť tak to aj spraví, ale treba mu dať najavo, kde sú nejaké hranice...
@angelalone Taketo spravanie by mi tiez vadilo a ako tu pisali niektore baby, isto sa v kolektive najde slobodny muz, ktory sa jej rad ujme.
Manzelovi vysvetli, ze jeho miesto je pri jeho tehotnej manzlke a nie pri slobodnej kolegyni, lebo jeho prilis priatelske spravanie ku kolegynke by nemalo na vas vztah dobry vplyv. Pokial si chce zasportovat, nech ide napr. s kamaratom. Jemu by sa asi tiez nepacilo keby on bol nejako zdravotne obmedzeny a ty si travila s kolegom z prace volny cas.
A tiez vysveltli manzelovi, ze prichodom dietata do rodiny sa vela veci zmeni, uz budete obaja viac obmedzení (resp. hlavne ty) a zivot uz nebude ako pred tym, takze aj travenie volneho casu bude o inom... tak aby sa na to pripravil. Alebo ty budes doma zatvorena s dietatom a on aktivne travit cas s kamosmi a kamoskami??? 😒
@angelalone Podla mna si v prvom rade on musi uvedomit,ze je zenaty muz a caka dieta.Volny cas by mal stravit stebou a tebe pomahat.Ak chce vypnut,ok nech ide s chlapmi,ale so slobodnou zenou urcite nie.Preco?naco? nech si ona hlada sebe rovneho-slobodneho.
V druhom rade,ja neverim na priatelstvo medzi zenou a chlapom.Vzdy sa moze stat ze preskoci iskra.Pride okamih ,ked si budu blizko.
Nesuhlasila by som stakymto priatelstvom.ale viem ze ak ho to k nej bude tahat ,nepomozes si.On jej moze byt oporou a zistia ze si rozumeju a ty s dietatom ste vdobrej kasi.
Moj muz mal taK kamosku na pokeci,bola jeho vrba....rok a pol...a nakoniec skoncil v jej posteli!!!Bacha na toto!!!A ona vedela ze je zenaty a ma doma kojenca a aj tak mu nohy roztiahla.A on sa nechal zlakat jej krasnymi chapavimi recami....somar sprosty.
@angelalone Nechtěla bych tě strašit, ale tvůj příběh mi tolik připomíná to co se stalo mě, že prostě musím reagovat. Můj muž najednou začal trávit hodně volného času s takzvanou "kamarádkou" on jí tak říkal. Přesně jak píšeš ty, vyjížďky na kolech, trávení volného času aktivitami, které já jsem nemohla protože jsem byla těhotná. I ty argumenty, že pokud mi nevadí že jde na kolo s kamarádem tak proč by mi to mělo vadit s kamarádkou, jsem slyšela mnohokrát. Abych to shrnula, jsem už dva roky rozvedená. Dva měsíce potom co toto začalo jsem je nachytala u nás doma, v dosti choulostivé situaci. Pokud můžeš zkus to zatrhnout, pokud to tedy půjde, protože pokud se s ní nepřestane scházet, obávám se že to dobře nedopadne, jak tady už někdo psal obyčejné přátelství mezi mužem a ženou neexisuje. U nás to zatrhnout nešlo, byl do ní příliš zamilovaný, a ikdyž jim to vydrželo pouhé dva měsíce, pokterých se ke mě chtěl vrátit, já už jsem nechtěla. Nikdy bych nemohla žít s člověkem kterému nemůžu věřit. Za čas se mi narodila dvojčata, a až teď s odstupem času vidím, že rozchod bylo to nejlepší co jsem mohla udělat, ale to je u každého jiné a každý si k takovému rozhodnutí musí dojít sám. Držím palce ať to u tebe dobře dopadne, tahle situace není vůbec lehká.
@viera27 Ja som pocula a asi som fakt z inej planety, ked sa mi to zda zvratene, ze je celkom bezne v autoskolach, ze instruktori (samozrejme cest vynimkam, nie kazdy) tiez nie su nejake verne povahy...a mlade standy sa pretekaju, ktora svojho instruktora zvedie, atd. 😅
Ach jaj , kde to zijeme... ☹ 😠 😀 😝
@p.j.jacky ano, ked ho to k nej zacne tahat, uz si nepomoze...a preto sa netreba hrat na neskutocne tolerantne, len aby sme sa vyhli oznaceniu stihacka...je to muzsky termin vytvoreny na ospravedlnenie ich nevhodneho spravania.
Aby nepreskocila iskra, treba vytvorit nehorlave prostredie. vyhybat sa situaciam, kde by takeho iskry mohli preskakovat.
Damy, stihacka je zena, ktora bezdovodne a neopravnene ziarli, kontroluje muza, cita mu postu, spehuje ho...Naivna hlupana je zena, ktora muzovi vsetko dovoli a nad vsetkym zatvara oci, aby nebola povazovana za stihacku...vidite ten rozdiel:?...
@tomiholjubavi ja som nebola stihacka,ale hysterka...pre zmenu.Ale naozaj si myslim,ze s muzom si sadnut a povedat mu svoje obavy.i ked ja si myslim,ze on uz do nej zahladeny je ,ale neuvedomuje si to.Aj moj muz je hrozny dobrak a nik by do neho nepovedal ze po 15tich rokoch ked sa nam narodila dcerka on ma nejaku kravu ktora ho namotavala,ked ja som sa dostavala s porodu a zvykala si na to ze som uz aj matka.
Mne sa stalo niečo podobné, no z inej strany, môj manžel si písal cez fb s kamoškou, ale osloval ju zlato... bolelo ma to velmi, kedže vtedy som bola tehotná s dvojkami, psychika v prdeli, lebo žiadna tehotná žena sa nepovažuje za atraktívnu, tak som mu povedala, že mi to vadí, nech sa nehnevá, že mu dávam dost volnosti, aj ked máme teraz už 4 deti, kedykolvek sa spýta či môže íst s kamošmi, odpoviem jasné, aj ked som neviem ako unavená, ale naspät k veci, nie si stíhačka, si tehotná, nemôžeš chodit po podnikoch... mal by byt s tebou, teba pozvat na kávu.... ved budete rodičia, normálne mu povedz, že žiarliš no a čo? a tiež mu skús povedat akoby sa jemu páčilo, keby bol na tvojom mieste, keby on bol doma s mimi v brušku a ty by si radšej trávila čas s kolegom ako s ním.
Rozhodne toto v poriadku nie je a tvoj postoj je úplne normálny a správny žiadna stíhačka nie si.
mne by sa to zo strany manzelky urcite nepacilo a manzelovi by som to zatrhla, (vdaka bohu, moj manzel na take stretnutia nema cas a ani nema ziadnu kolegynu - zenu), al enepride mi to uplne nevinne, zijem v nemecku, manzel v CR, ked som sem prisla, nikoho som tu nepoznala a niezeby to bol dovod, aby som zacala chodit na stretnutia, sportovat atd. so zenatymi muzmi, teda nesla by som ani keby mi to ponukli, ve dje pre pana jana tolko veci co moze clovek robit sam bez spolocnosti, na bicykel moze ist sama, aj zabehat si, aj zaplavat, aj do fitka, skor bude mat moznost sa s niekym zoznami, ked pojde sama, nez ked pojde s chlapom, to je jasne ako facka, pride mi to len zastrieraci manever tvojho manzela a jej, ja by som s tym urcite nesuhlaisla.... a keby s apostavil proti, tak ze si kludne pojdete spolu sadnut vecer, ci nech ju privedie k vam na veceru, ke dsu len kamarati...
Propleskla bych slečnu i manžela, aby se probrali! Ale jak už někdo psal..když někdo chce, tak si cestu vždy najde a v práci je takových příležitostí, že by se kolegové kolikrát divili (osobní zkušenost).. Pokud bude manžel chtít se s ní vídat, tak tomu stejně nezabráníš a v tom případě není o co stát.
@p.j.jacky to je dobre svinstvo...z takych pribehov sa mi otvara nozik vo vacku a budi sa vo mne spiaci inkvizitor... 😠 ja som tiez raz mala taku dobrodenku, ktora sa velice zaujimala o mm. ale ja sa drzim hesla, ze konkurenciu treba znicit v zarodku a teda este skor ako sa stane potencialne nebezpecna...nikto sa nezalubi na prve stretnutie tak vasnivo a blaznivo, ze by nemohol odolat...na kazdy vztah, aj mimomanzelsky treba cas, aby sa rozvinul. krasavicu som si pekne zo zaciatku hned odchytila a velmi pokojnym tonom (ja nikdy nekricim - ked kricis na niekoho, kto je pre teba nebezpecny, postavis sa sama automaticky do horsej a zranitelnejsej pozicie), som jej vysvetlila, ze ja som ten posledny zijuci clovek na svete, ktoreho by chcela mat postvaneho proti sebe. Snad som bola dostatocne razantna, pretoze dovtedy na seba "nahodne" narazili kazdy den, od nasho rozhovoru posobila v rovnakej institucii este vyse roka a cuduj sa svete, uz sa nestretli...ziadne hystericke sceny, ziadne placuce vyjavy. jednoducho som apelovala na jej zdravy rozum a sudnost kritickeho zmyslania, vysvetlila som jej logicky vztah príčin a následkov a ona ma pochopila. MM bol spokojny a zide z oci, zide z mysle, uz na nu aj zabudol...
@angelalone manzelovi treba vysvetlit, ze ak aj bol jeho zivot velmi sportovo aktivny, tak teraz sa to na čas musi zmeniť. Dieta totiz cakate obaja, aj ked fyzicky iba ty. ty nosis dieta a prinasas do vasho vztahu vacsiu obetu, on by mal byt zase na druhej strane viac empaticky. To, co ty nemozes, by mal kompenzovat smerom k tebe. Tí chlapi su tak neuveritelne primitivni, ze niekedy sa mi nad tym rozum zastavuje. Podla takehoto spravania je dieta iba jej, ona vychovava, ona oblieka, ona sa musi obmedzovat, kojit, prat, zehlit...LenON nemusi nic a este ma potrebu starat sa o ine zeny, lebo su chuderky same... A potom, ked nahodou pride o par rokov k rozvodu kvoli jeho avanturam, tak ON je OTEC (roka) a dieta chce do striedavky...
zakladateľka témy - a tebe je načo tento chlap? opakujem zas a znova. baby, zobuďte sa! človek a hlavne chlap, nie je monogamný tvor! 🙂 aj ked sa postavíš na uši, urobí si tak, ako bude chcieť on a nie ty 🙂 opakujem zas a znova: vážne si myslíš že po tom, čo ťa má "24 hodín denne 365 dní v roku" sa bude roztúžene na teba dívať a nikdy nikoho si už zo ženského pohlavia nevšimne??? 🙂 takto to nefunguje....chlapi sú chlapi, použiteľní asi tak, ako autíčko na diaľkové ovládanie 🙂
@tomiholjubavi ja som ju podcenila.A myslela som si o svojom muzovy ze je podctivy clovek a svedomie by mu to nedovolilo.mylila som sa.Mne ta koza tvrdila ze jej mozem verit,ze ona je len kamoska a ona by mu nikdy nohy neroztiahla.skoda ze som nemala moznost sa snou stretnut osobne.Ale nakoniec ona podcenila mna !
@80472 clovek vseobecne, ako sucast prirody nie je monogamny tvor. v prirode su proste zvierata vytvorene tak, aby "dali" tomu, kto je prvy na blizku. ak by boli monogamni a priebericivi, vyhynuli by...LENZE, existuje rozdiel medzi clovekom a zvieratom...vazený (lebo neverim, ze to pisala zena) 80472, poviem vam novinku - aj chlap je clovek. a tak ako sa normalne v kulturnej spolocnosti s urcitymi tradiciami ocakava od cloveka, ze sa nevysere do stredu cesty ako hovadzi dobytok, tak isto sa ocakava, ze nebude kazde haranie hladat inu suku....nikto nehovori, ze si nesmies nikoho vsimnut, ale je nieco ine vsimnut si a ohrozit, resp. znicit monogamny vztah pre jedno, dve, tri... desat povyrazení...
clovek, ktoreho tuzba po neviazanom sexe je silnejsia ako tuzba po dlhodobom vztahu sa jednoducho zenit nemusi. nemusi mat deti a ani vztah...nikomu neublizi a sam, nech si uziva s podobne naladenymi...ked uz sa ale rozhodnes pre vztah, musis vediet svoje zverske pudy potlacit...
@soporova ...ja oslovujem zeny slovami:..zlatko, cica, laska...moj pristup potesi kazdu...a pritom kazda chape, ze u mna nema sancu...a tie co to skusali a dovolili, aby som si dovolil, tak pochopili, ze su a len zostali znamymi...Aj ked kamaratsku vypomoc ocenujem...som vo veku, kde nestaci ak mi dotycna dama roztiahne...bez citu k nej a sympatii jej nepomoze ani skriabat sa po stene..lebo ja sa mozem milovat kedykolvek, ale nestaci ak to chce len dotycna dama... 😀
@p.j.jacky
Stalin povedal: Neverim nikomu, ani sebe. a v otazke zien, privelmi sa tociaich okolo mm, sa vzdy a 100% spolieham na tento citat...
ako nakoniec ona podcenila teba?
On oslavoval zlato alebo drobec len mna, preto sa ma to dotklo a nevadilo by mi to, keby to predo mnou netajil, až raz mu zazvonil mobil, volal mu kamarat a ked som zlozila na obrazovke mi zasvietila ta veta, dobre zlatko už musím íst.. no a tehotnej s hormonami viac nebolo treba🙂 teraz sme si to vysvetlili a je to ok🙂
@tomiholjubavi to je uz velmi osobne,len tolko,ze si myslela ze ma dokonale pozna z rozpravania mojho mm-kedze mu robila vrbu...zmylila sa a podcenila ma...

@angelalone takito ochotni dobraci su najlahsie terce pre taketo dievcata... 😅