Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa
Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?
@stano4000 niektorím muzom, ktorí sa potrebuju niekde "usadit" a su zo zaciatku zamilovaní sa zrazu prepne kolecko v hlave a musia si dokazat, ze este o nich niekto prejavi zaujem... Chlap, ktory dokaze fungovat pre svoj vztah v naozaj ukazkovom rezime hoci aj 3 roky je zrazu konfrontovany vlastnym dietatom a prestane zvladat "nudu", ktore toto obdobie zo zaciatku prinasa...Ja by som to nenazvala nedôverou.. Niektorí jedinci sú proste takí...
@tomiholjubavi Asi nemá cenu tady rozebírat příčiny válek, na to existuje spoustu pojednání a samozřejmě, že jich je několik a i několik úhlů pohledu. Ovšem já jsem to myslela spíš pro to srovnáné ze zvířaty - ano, války se vedu pro moc, ale to souboje samců ve smečkách kočkodanů taky. Ano, války se vedou o teritorium, ale to i souboje mezi dvěma smečkami vlků. Ano, války se vedou o samice, třeba jelenů laně, ale i o ženy (trojská Helena? 😉 Takže podle mě odlišnost od zvířat je nulová, jsou to základní pudy, jen se to teď skrývá za ropu, humanitární pomoc a už v tom nevidíme to, co v tom je 😉
A ohledně zločinů - nemám čas hledat statistiky a bez nich se na ně odvolávat nechci. Ale beru to stejně jako ty války, jen možná věci promýšlíme dopředu.
NO HOVORIM za seba,neexistuje.toto ak by moj muz vypustil z ust,tak by ma to nasralo.je zenaty,nech vybehne von s kamosmi,nech ju pozve k nam na kavu,ale sam sa jej venovat na lyzovacke,bicykli a pod.osalel?ved ma doma tehotnu zenu.toto je fatalna chyba viacerych manzelstiev.ano,treba dychat aj v manzelstve,ved nech ide s kamosmi,nech ide na bowling,biliard, kavy,bicykel,lyzovat.vecer sa vrati k manzelke,je tam kde ma byt.a slobodna kolegyna ak by mala charakter a zabrany tak nerpijme to od neho.resp.pozve vas oboch,si tehotna nemas lepru.posediet niekam kde sa nefajci,na hory, a pod mozes predsa ist.nie si priputana na lozko
@stano4000 príležitosť robí zlodeja.. ak sa chlap sám stretáva s kozatou štíhlou kolegyňou,tak má žena vklude sedieť doma a tešíť sa ako má dobrú kamarátku??? si pletieš dôveru s totálnou vytretosťou.
@tomiholjubavi ja som mala mladú kolegynu - blondýnu, sebadôvera jej nechýbala. ona ukazovala kolegom /ženatým mužom/ aj svoje nohavičky čo si kúpila 🙂 tak tie sa fakt neštítia ničoho a takú netrápi že sa zabáva zo ženatým mužom, ktorého čaká doma tehotná manželka 😠
urcite je to nepekne z jeho strany, lebo nikdy nevies, moj ked ide niekm berie aj mna s jeho kolegynou rozvedenou som dobra kamaratka a spolu by nic nemali a ked ide s nou aj sam nevadi mi to, lebo viem, ze nic ani na rozum mu take nepride, stale vola aj mna, ale na tvojom mieste by mi to velmi vadilo
@angelalone tvoj manzel moze byt dobrak, to sa ale nevylucuje s naivitou a este...no neviem to ani pomenovat...proste, normalneho chlapa neopanta lutost nad nejakou kolegynkou, ktora totiz vobec netrpi ani sa jej nedeje ziadna strastiplna drama. Ak by pomahal v tazkej chorobe, po uraze alebo v inak zlej zivotnej etape, poviem si fajn, manzel je dobrak. Ale pardon. Nova praca, nove nepoznane mesto - to nie je dovod na lutost. A je absurdne ju pocitovat. Lutost patri skutocne trpiacim! Takze tvoj manzel to ma sakra pomylene a hra sa na samaritana tam, kde netreba. Nakoniec mu bude luto co? Ze kolegyna nemala par mesiacov sex tak sa z lutosti obetuje, alebo ako? Skutocne, bud sa tvoj muz uvedomi a spamata alebo si zalozi na totalny pruser. To vies, kolegynka ho potom zachranovat nebude. Presedla na ineho hlupaka.
Skratka, kolegynka je pekna krava, presne tak sa totiz sprava. Ci vedome alebo nevedome. O to horsie. A tvoj muz to ma v hlave riadne pomylene. Ak sa chce hrat na samaritana, tak sa moze uplatnit doma a robit Ti spolocnost pocas prechadzok na cerstvom vzduchu, ktory teraz potrebujes, aby si bola v kondicii pred porodom!
@fallingstars nemusime sa zhodnut, kazdopadne ja nie som a ani nikdy nebudem zastancom takehoto suroveho naturalizmu ako vy...clovek je prirodna bytost, pochadza z prirody a ma spolocne zaklady. ale tvrdit, ze odlisnost cloveka od zvierat je nulova 😕 ma privadza k zaveru, ze nie ste osoba, s ktorou sa oplati argumentovat, lebo ma zazitu predstavu, ktora sa neda odstranit...ale skuste sa zamysliet, nad tym co tu pisete. chodte zit do tlupy opic, alebo do vlcej svorky, potom sa vratte a povedzte, ze rozdiel je len v tom, ze vieme hovorit 😨 keby boli ludia nulovo rozdielni od zvierat, nikdy by sa zo skupiny nevyclenili.
toto je podla mna maximalne drzost, aby take nieco navrhoval manzel svojej manzelke, navyse tehotnej. Si to zober opacne, ci by si vobec bola schopna nieco take navrhnut manzelovi. On vobec nieje hlupy, on dobre vie co chce. A navyse je taky primitivny, ze chce este aj suhlas na pripadnu neveru od svojej polovicky. No co s takym chlapom?
Nedovolis, bude nasraty, a aj tak si cas a miesto najst mozu, ked budu chciet, takze to vlastne vobec nezalezi natom ci ty mu to dovolis, alebo nie. Alle ako to vacsinou byva, po case tej dievcine dojde, ze nieje najidealnejsie mat za partnera niekoho, kto uz musi platit na dieta, a najde si vhodnejsi objekt, a on potom bude skuvinat pod tvojimi dverami, a prissahat ze viac sa to uz nestane. A taketo nieco kazdemu jednemu nevernikovi, ci uz muzovi alebo zene prajem, ked uz ma rodinu a deti, mal si uvedomit predtym co to obnasa.
@angelalone Na prechadzky chodit mozes? Naplanuj po praci tri do tyzdna. Do kina mozes? Raz do tyzdna. Na veceru mozes? Raz do tyzdna. A zvysne dva vecery moze byt s tebou doma pred telkou alebo s knizkou, skladat ti basne alebo ozehlit bielizen miesto teba 🙂 plus by som naplanovala rodinne navstevy, prerabku nejakej izby, skratka aby nemal cas na nejaku kolegynu. A vsetko co ste robili predtym spolu moze aj on ozeliet na par mesiacov alebo to moze prevadzkovat s kamaratom maximalne. Alebo sam. S kolegynou ma spolupracovat v praci inak nic. Ci jemu by sa pacilo keby nejaky tvoj kolega ktory rad travi cas pohodlne na gauci ti robil spolocnost ( chodila by si k nemu domov na telku napr.) ?
@sisaha totalne vystizne 🙂
@stano4000 sa spamataj! To nie je nedovera v muza. Co to ma s tym spolocne? Ci aj Ty patris medzi takych pomylenych samaritanov, ze Ti je luto ludi, ktorym lutost prejavovat netreba lebo sa im krivda nedeje? Asi hej. Ovlada Ta tvoj vtak natolko, ze sa Ti zamlzi len co Ti kolegyna hodi psi kukuc? Ano? No amen tma. Aj taki su, vykramena hlavicka a lytka horia akonahle niekto zaklipka mihalnicami. Na polutovanie zivocisny druh.
naozaj sledujem nedoveru vo svojich muzov.
no nic baby, idem ja radsej o dom dalej, nechcem sa tu zapliest so sklamanymi zenskymi. z mojich skusenosti a co aj tu na mk som odsledoval tieto temy pridavaju zeny v nejako zmeni, a casto to nie je celkom tak ako sa to deje v skutocnosti.
ja mam kamosky a moja pani manzelka s nimi nema problem, ani netusim aky by problem mohla mat. su to kamaratky a nie sexualne objekty. to ze si nevie niekdo cicika ustrazit v nohaviciach to je problem jednotlivca, na mk prevlada vseobecny nazor o nemoznosti priatelstva v trojuholniku manzelka - manzel - manzelova kamoska. podotykam kamoska - nie "kamoska" kde panu "manzelovi" huci v trafe. ale na 99% to nie je problem manzelstva. pan manzel bol taky uz davno predtym. takze naco si ich beriete?
@tomiholjubavi nebola cudzia, bola to naša spoločná kamoška, a je štastne zamilovaná, len pod nickom som ju nepoznala,mali sme doma problémi /otehotnela som neplánovane a dlho to rozdýchaval kedže sme už mali 2 det... a tu to rozoberat nechcem/ a potreboval sa niekomu zdôverit, vidieť žensku stranku, ale to zlatko prepískol, to si priznal aj sám, ja som jej dnes nakoniec vdačná, lebo vdaka nej si uvedomil ako mi ubližoval, ale žiadne kávy ani nič sa nekonali, bývame 300km od nej, len som chcela napísať a vysvetlit svoj názor, že vždy je to o komunikácii a o tom, že ak niečo muž chce riešit bude, nakoniec mi je luto, že som vôbec reagovala, lebo nerada píšem o svojom sukromí:(
podla mna je otazka na mieste preco nechce travit so svojou tehotnou zenou cas a namiesto toho sa venuje inej? sak on jej spravil dieta a teraz sa tvari ze sa nic nestalo a vsetko je ako bolo predtym? no to asi nie nech si laskavo uvedomi ze sa musi aj on obetovat ked ona obetuje svoju psychiku a telo dietatu a on si bude nadalej pobehovat ako by sa nic nedialo? ma pekne sa starat o jej pohodlie lebo najblizsie odbodie ma byt praveze ona pre neho ta najdolezitejsia osoba v zivote..mam ju vozit pomahat nosit nakupi v domacnosti nech sa nenamaha a splnit vsetky priania...ne na nu srat to uz co je prefackat nech si uvedomi ze bude otcom a tak sa aj musi zodpovedne spravat omg !!!
@stano4000 neprekrúcaj a nedomýšlaj.ja som toho názoru,že kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje.ale je ich minimum prípadov a obaja musia vedieť odkial pokial.ak sa furt stretávajú len sami,tak ee.tam to smeruje k jedinemu.
@stano4000 si ma pobavil....tu huci v trafe niekomu inemu! 😀
Tak Ty mas kamosky a fungujete normal. Ved fajn. Stretavate sa niekde osamote, mimo pani manzelky? manzelka doma vari obed kym Vy si vybehnete do prirody s kamoskou? Hm....potom klobuk dole pred Vasou manzelkou.
A ono je to tak s tym priatelstvom medzi muzom a zenou. Raz dojde k situacii, ze jeden citi viac. Prirodu nepresti nikto. A je po priatelstve.
@tomiholjubavi Já nehledám shodu 😉 Možná je to surové, ale opravdu to tak vidím. Ano, možná se v něčem odlišujeme, ale opravdu jsme lepší? Vytvořili jsme spoustu nádherných věcí, hudbu, architektonické skvosty, ale taky dokážeme zabíjet ne pro to, abychom přežili a nasytili se, ale pro 100 korun nebo jen tak, pro zábavu...Trochu mě jen nadzvedává ze židle to oblíbené "vždyť nejsme zvířata, máme přece ten rozum"...když se podívám kolem sebe, moc ho kolem sebe nevidím...Ale chápu, že to někomu může připadat přes čáru a vůbec Vám to nechci vnucovat. Jen jsem chtěla napsat, že když se podíváme do detailu, jsme řízení stejnými procesy, jako zvířata, což je vidět, protože monogamie, mír a udržování rovnováhy nám nikdy moc nešlo...😉 Víte, já bych ráda argumentovala, ale u Vás ty argumenty upřímně postrádám.
Btw. zajímalo by mě, jak jsme se podle Vás vyčlenili ze skupiny? Žijeme pořád na Zeměkouli, jsme součástí jednoho ekosystému...a co se týče rozumu, tam je definice dost složitá, ale u několika živočišných druhů byla zaznamenána schopnost používat nástroje, dokonce i určité emoce - "oplakávání" členů skupiny, apod., takže bych minimálně neřekla, že je to nějak vědecky podložené, že jsme vyčleněni, resp. budou na to dva vědecké tábory...
@soporova toho sa nemusis bat, aj tak ta tu nikto nepozna 🙂 teda minimalne ja urcite 🙂 ale na kamaratku si davaj radsej pozor 😅 rodinne zname napachali uz kopu zla...myslim, nie ze neverit, ale byt aspon trochu opatrna...komu by raz mm povedal zlatko, ta by u mna uz do konca zivota zostala na ciernej listine
@stano4000 neznasam typy,ktore su zenate,maju zavazky,deti a slobodne volne sa na smiech ludom promenaduju so slecinkami po baroch....nie je to normalne.muz ktory ma rad svoju manzelku a rodinu nepotrerbuje kamaratky ktorym bude pomahat riesit ich samotu!inteligentny muz ktory je zrely a nepotrebuje flakat a nepotrebuje butlave vrby si obcas vybehne vonku,pokeca s kamosmi,vyventiluje sa,no nevyhladava spolocnost slobodnych zien,ci uz v reali,ci uz na pokeci,ci najnovsie na mk
@tomiholjubavi zostala:D ale už sa nadtým nejak nezamýšľam, ved ked ma nebude chciet, tak nech ide,, ja sa o seba postarám, on bude lutovat
to je ďalšia vec, ktorú som si uvedomila, velmi ho lúbim, a jedno by mi to isto nebolo, ale mám svoju cenu, aj ja ho môžem podviest dnes je tých príležitosí až až, a neurobím to, tak si myslím, že ani on, preto mi nerobí problém ho niekam pustit, aby som sa doma zožierala čo ak niekto... ved vieš, treba mat rada samu seba a vážiť si samu seba, to bolo jeden jediný raz kedy som ozaj zapochybovala bolo to hrozné, ale ako hovorím aj na niečo dobré🙂
Autorka tejto diskusie sa len pýtala, či je to v poriadku, ked to robí, či je ona tá zlá, tak som jej chcela vysvetlit, že zlá nie je a je to v poriadku čo si myslí, a ja napr. by som za tou druhou istotne nešla, ved by som zhodila sama seba, akurát by som to vysvetlila mužovi, nech nerobí so mna idiota, som jeho žena, matka jeho detí, tak ked k tomu bude musiet príst, nech najde aspon tu slušnost v sebe a povie mi to, za to všetko čo sme spolu prežili, nieže sa to dozviem ako posledná, to je to najväčšie chrapúnstvo od nich, že klamú a väčšinou to vedia všetci dookola, len tá podvádzaná:(
Tak koniec mojej diskusie🙂
@sirinka nikoho nehľadám ja 🙂 ale keď už ma niekto túži z pokecových ženáčov spoznať, vyberám výlučne ženatých 🙂))) baví ma to 🙂 nakoľko oni majú vlastnú garáž kde sa im varí, perie a všetky ostatné mamičkovské veci, akurát, že "parkovať" svojich "tátošov" nechcú u "maminky" - svojej zákonitej, ktorá ich už dááááááávno nebaví, ale ako slúžtička je dobrá 🙂 snád si niekto nemyslí, že by som sa chcela o toto starať ja .-)))))) na to majú svoje manželôčky, či? 🙂
ja neviem, ale ako tak citam, tak chlapi si ani nevedia predstavit, do akej situacie tu zenu dostanu, ona tehotna a on ma chut sa pelesit s inou. A neverim, ze on sam si tym neslubuje viac. Verim tomu, ze keby bola slobodna a necakala dieta, tak ho nakope do prdele, ale tak? Ved toto snad nieje ani normalne, aki ti chlapi poniektori su hlupi. NOrmalne mi je na grc. Ja som tiez riesila podobny problem , ked si pisal na pokeci s inou a planovali stretko, a ja hlupana tehotna do prace chodila. Si nevie ten chlap predstavit, pred aku situaciu ma postavil. Ale jasne odpustila som mu, ale stale je to medzi nami, a vratit cas, odidem od neho, lebo uz viem, zeby som to zvladna aj bez neho.
@80472 ty huso
Ja sa dnes len pousmejem nad tými dnešnými mladými vypatlanými samičkami ktoré sa promenáduju po nákupných strediskách 🙂 a tiež nad mužmi v strednom veku , ktorí sú tiež riadne vypatlaní, pretože oni si ani neuvedomujú ako sú lovení . Muži v tomto veku sú tak nesmierne manipulovatelní cez svojho " šviháka " a svoje ego podporené fajným autom a zabezpečením.
Je určitá skupina mladých žien a nie je ich až tak málo, ktoré absolútne exelentne ovládajú manipuláciu ... a pvedzme si na rovinu ,muži nepoznaju ženské zbrane. Pokiaľ manželka nezasiahne včas , môže to prerásť do úplnej katastrofy.
Pretože len žena často odhalí túto tvrdu hru a manipuláciu inej ženy.
a celkom ma baví, ked sa zaľúbia 🙂 potom im rýchlo ukážem sever .-) nech so svojimi citovými výlevmi bojujú na domácej pôde, ja sa len bavím 🙂....manželky, máááte to sakra ťažké 🙂 tie ktoré chcete, bojujte s veternými mlynmi, s tými, ktoré sa rozhodli radikálnejšie, sympatizujem 🙂

@stano4000 urcite nie na to, aby robili sprievodcu turistickych cyklotras dakej mladej nadrzanej zlatokopke 😀