icon

Žiarlim na dieťa môjho partnera

23. máj 2022

Je normálne ze ziarlim na dieta môjho partnera ktoré ma z predchádzajúceho vztahu? Dieta ma 5 rokov a ked je s nami tak mu dáva všetku pozornosť .. zacina mi to vadiť .. a kvôli dieťaťu je aj každý deň v kontakte z jeho ex na ktorú tiez nemam nervy pretože sa nám stará do vzťahu...

tenerifka
23. máj 2022

@majkabambulik ty musis mat kvalitneho dodavatela, take fantazmagorie sa len tak nevidia🙈

mandzula
23. máj 2022

@majkabambulik kybel zloby si vyliala, teraz nadych, vydych a sup na nejaku terapiu.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
retatka
23. máj 2022

Nekomplikuj si život s chlapom ktorý má dieťa .Predpokladám ,že si slobodná a bezdetná.Bude tá to vždy zožierať ,si taká povaha .Takze hľadaj slobodného ,bezdetného .

kitycat
23. máj 2022

autroka najdi si bezdetneho. neviem co si ocakavala od partnera, ktory dieta ma. Ze sa on nebude zaujimat a ze tebe do zivota nezasiahne? Sa divim, ze alimenty nevycitas...

no a ty @majkabambulik si sem asi len prisla spravit trosku prievanu, ze? Sama nebdes taka ako to tu prezentujes a isto si do svadobnej noci kolena pri sebe nedrzala..

csipcsip000
23. máj 2022

@h2 tiez som teraz ostala v soku z jej prispevku 🤔

hivanik
23. máj 2022

@svetlonos ...prepáč ale tvoj komentár je tiež trosku mimo tak ako dotyčnej majkabambulik ....podľa čoho si ududil/a, ze je farizej????

luccija
23. máj 2022

A to dieťa ho bude zaujímať a bude sa starať celý život!nájdi si bezdetneho.Ziarlit na dieťa je chore.nemas kuska citu a on to zistí, že Ti dieťa vadí akokoľvek sa budeš pretvarovat

mandarinka555
23. máj 2022

Autorka vôbec nereaguje, takže asi už hľadá bezdetného... Alebo očakávala "iné" odpovede...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
23. máj 2022

Chúďa dieťa... rozbitá rodina, macocha čo ho nenávidí a otec ktorý sa vysral na malé dieťa a odišiel od rodiny. Dobrý materiál si si našla.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
23. máj 2022

@zoro9836 Hej , Asi som to pomenovala moc expresívne, máš pravdu. Aj tak, čo to môže byť o za chlapa, keď má 5 ročné dieťa a už dávno s ním nie je. Takto sa rodina nezakladá. Mna by ako jeho partnerku skôr to trápilo.

petulda333
23. máj 2022

@stanulienkat tak zas nevies kde bola chyba.

stanulienkat
23. máj 2022

@petulda333 zase máš pravdu. To mi len tak vykĺzlo😏

stanulienkat
23. máj 2022

@petulda333 bez ironie

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
petulda333
23. máj 2022

@stanulienkat v pohode.

svetlonos
23. máj 2022

@hivanik Coze som brnkla aj tebe na citlivu strunu ? Zrejme budete obe na rovnakej vlnovej dlzke. Chcela som ti napisat aby si si precitala este raz jej komentar, ale ejha, zmazala ho. To hovori za vsetko. Mnohi veriaci nepochopili pointu viery a krutia si ju podla seba. Oni ti dobri nadludia a vsetci ostatni hriesnici. Mam Bohudik aj priateliv veriacich, ktori laskou ziju a podla toho sa aj chivaju.

hivanik
23. máj 2022

@svetlonos ....zaujímavé, že ti, ktorí nechodia do kostola vedia súdiť co robia veriaci zle .....Nevadí.....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
23. máj 2022

@hivanik To z mojej strany nie je sudenie ale fakt. Ved sa zamysli ako aj ty reagujes. Myslis ze toto by sa Bohu ci aj Kristovi pacilo ? Ved odsudzuhete vy. Ja ti to nepisem v zlom proti tebe, je to len na zamyslenie. Moja sestra je v kostole varena pecena, stretavaju sa aj mimo, predmodlieva sa, je veriaca. V zuvote by nevypustila taky klenot, ze zena zijuca s muzom bez manzelstva je lahka deva. A vtah mame super. Som veriaca ale nie fanatik.

hivanik
23. máj 2022

@svetlonos
Lukáš 6:41-42 SSV
Prečo vidíš smietku v oku svojho brata, a vo vlastnom oku brvno nezbadáš? Ako môžeš povedať svojmu bratovi: »Brat môj, dovoľ, vyberiem ti smietku, čo máš v oku,« keď vo svojom vlastnom oku brvno nevidíš? Pokrytec, vyhoď najprv brvno zo svojho oka! Potom budeš vidieť a budeš môcť vybrať smietku, čo je v oku tvojho brata.

svetlonos
23. máj 2022

@hivanik ni veru, citaj kazdy vecer pred spanim, mozno ti to pomoze. Ty si vobec nepochopila o com pisem ale s tym som ani neratala, skoda reci. Bud srastna a spokojna

littlefiona
24. máj 2022

Toto sú presne tie nezrelé ženy a typ egoistickej lásky, kedy chcem muža vlastniť a len ja, ja, ja. Ja mám tiež partnera s dieťaťom, ale prijala som ho absolútne a ľúbim ho a starám sa o neho, ako o vlastné a to som ja sama bezdetná. Ak milujem parnera, milujem aj jeho deti, veď sú kúskom neho. Treba si uvedomiť, že je to dieťa, ktoré s tebou nesúperí o chlapovu lásku, ale berie to prirodzene, že je to jej otec a tak by si to mala brať aj ty, že je to iný druh lásky, ako má s tebou.

fiafia
24. máj 2022

Niektoré ženy niesu na takéto vzťahy a mať muža zo záväzkami a s ex na krku. Vždy bude niečo, menej pre vaše dieťa, delenie majetku je dosť komplikovanejšie.... Treba si včas odpovedať na tieto otázky a podľa toho sa zariadiť ☺️

1didiana1
24. máj 2022

Ak ti to vadi, tak si myslim, ze to nebude zvtah pre teba, kedze je to jeho dieta, s ktorym bude chchiet travit cas a venovat sa mu. Tazke byt tebou si to pokracovanie este poriadne premyslim

ikuska27
24. máj 2022

Ja som si tiež našla teraz už manžela čo sám vychovával v tej dobe osemročného syna...ale tam sa mater nestarala a odišla, keď mal syn tri roky...doteraz sme spolu .syn má už 25 rokov..máme ďalšie dve deti... skôr ma berie ako kamarátku, keďže som od neho len o desať rokov mladšia 😌..ale naučili sme sa spolu žiť, aj keď nie vždy to bolo jednoduché..a naše dve spoločné deti majú jeho syna neskutočne radi a sú pyšní na to, že majú takého veľkého brata...doteraz s materou v kontakte nieje a ani mu nechýba...ma deň matiek vždy píše mne ♥️...takže hlavu hore..ak ho ľúbiš prekonáte spolu všetko, ak nie pôjdete od seba...držím palce...

eva8
24. máj 2022

Snaž na sebe popracovať. Partnerka ex žiarlila na jeho dospelú dcéru a kazilo to už dosť krehký vzťah medzi nimi. To dieťatko má len 5 rokov, máš nielen priateľa, ale aj jeho dieťa. Je malé, môžeš sa pokúsiť vytvoriť si s tým dieťatkom krásny vzťah. Skús sa vžiť do jeho situácie - s očkom su spolu zriedka, tak si to uži s nimi. Ty si s partnerom omnoho častejšie, ako to dieťa. Držím palce, nech to zvládnete ❤️🍀🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená