icon

Žiarlivý partner

krespapulu
14. jan 2022

Dobrý deň,chcem sa vás len spytat jednu hlúpu otázku,je podľa vás normálne aby si váš partner vyžadoval zablokovať na FB všetkých mužov,ktorí vás laiknu,alebo vás požiadajú o priateľstvo?Pritom si ich ani nepridávam ani s nimi nepíšem.Velmi ma to obťažuje...a každý boží deň len o tom...

Strana
z2
krespapulu
autor
14. jan 2022

@mata0604 nie to nie je jeho otec,ale malý ho má rád,to má pri ňom drží,zvykol si nanho

mata0604
14. jan 2022

@krespapulu rozumiem. Ale ziarliví chlapi sú mukou, lebo ak by to bolo len o FB, tak by sa to dalo prežiť, ale nemyslím si, že to FB končí...žiarlivci sú posadnutí svojou žiarlivosťou a nemáš sancu mu nič rozumne vysvetliť...alebo ziarli len na chlapov z FB?

viestta
Odpoveď bola odstránená
sense
14. jan 2022

Nastav si zeon nemôže vidieť comas n'a fb... A keby môj niečo také žiada tak by mi neblikala len kontrolka ale hukal maják, teraz je to fbco príde ďalej.
A inak tiez nechápem ako ti môžu cudzí chlapi alebo iný likovat foto keď tam takmer žiadne nemáš...

krespapulu
autor
14. jan 2022

@sense ahoj no ja nehovorím že tam nemám ziadne ale že tam často nepridávam ,naposledy v lete

krespapulu
autor
14. jan 2022

@mata0604 no väčšinou len na FB-ovych, ale už boli scény aj vonku pár krát

mata0604
Autor odpoveď zmazal
sense
14. jan 2022

@krespapulu moje foto môžu vidieť napr len moji priatelia rovnako aj príspevky a mam pokoj. Od každého

krespapulu
autor
14. jan 2022

No nič ďakujem vám za vaše rady a názory,niektoré aj vtipné,aspoň na chvíľu som sa uvoľnila,no musím sa s tým niako popasovať a porozmýšľať čo ďalej,dobru noc a majte sa krásne😊

olivia1425
14. jan 2022

@krespapulu
Nieje to normalne a bude to len horsie

retatka
14. jan 2022

@mata0604 To asi nepatrilo mne😉

mironka
14. jan 2022

@betulinka1 akoze moze to byt pravda...ja takisto...neviem,ci som nepostlacala nejake blbosti v nastaveniach sukromia na FB,a normalne nechapem,ale mne uz tolko muzov napisalo,aj slovenských,aj cudzincov...nechapem preco...len davam blokovat...ani neotvaram...keby nahodou virus...

ukulela
14. jan 2022

@krespapulu ak ti hocikto pise a lajkuje, mas zle nastavene sukromie. A ak tvoj chlap to vidi, ze ti niekto posle ziadost o priatelstvo, vie tvoje hrslo a vie sa prihlasit do tvojho konta.

betulinka1
15. jan 2022

@mironka tak si to treba nastavit v bezpečnosti. Urcite by som nechcela aby mi cudzi ludia videli moj profil, fotky deti a rodiny. Mam v priateľoch iba ludi, co som s nimi v kontakte aj bezne.

zmrzlinka2021
15. jan 2022

@krespapulu Vies co pre mna nie je normalne?
To ze automaticky svojmu frajerovi neukazes, ze bud sa unormalni alebo nech ide do kelu.
Si myslis, ze sa v manzelstve s tebou a detmi zmeni? Este vacsi bude psychopat.
V tomto celom sa cudujem tebe

krespapulu
autor
4. mar 2022

Tak ahojte som tu opäť, opäť s tým istým problémom,takže uz týždeň nereagujem na jeho hlúpe ziarlivostne správy lebo mám už toho vážne dost .Teraz je to preto že som si nezablokovala jedného starého známeho čo mi po dlhej dobe napísal,ale neodpísala som mu nič. Len som ho hneď neblokla.Partner sa mi kukol do tel.a bolo zle,keď nebol zablokovaný .Už týždeň mi píše že som klamárka a flandra.to by nič nebolo na to som si zvykla len mi napísal že zajtra príde a uvidím ,že všetko čo mi kúpil aj malému že všetko berie ale že nepríde on že prídu iní a že nepríde v mieri,takže mám strach čo sa bude diať.

Strana
z2