icon

Žijem s bláznom?

1farfallino1
2. apr 2015

ako vysvetlit chlapovi ze sa chova nevhodne. Pol hodinu mi vylozene robil zle a to take detske somarinky ako ze strkal prst do ucha,zlahka tahal za vlasy atd. milionkrat bolo povedane ze mi to vadi, odisla som z izby, ked to bolo bez reakcie z jeho strany tak som ho chytla za ruku nech uz s tym prestane a milostivy si vytocene odisiel ze on nic neurobil a ja ho tyram. Ma 25 a toto je uplne na blazinec :-\

0silvia0
2. apr 2015

@1farfallino1 Kedy máš narodeniny alebo iný sviatok? Mám pre teba tip na darček, ktorý by si si mohla vyžiadať od priateľa – rebrík :D

mimla
2. apr 2015

@1farfallino1 Kebyže ti poviem, že kúp si rebrík, tak on by ten rebrík, ako ho popisuješ, schoval však? A čaj ani koreniny vo vlasoch to nerieši. Vieš čo? Radšej utekaj, utekaj ďaleko. Ja som suchár. Ak humor tak suchý ako martini. Viem to o sebe, som s tým spokojná. Chlapa, akého popisuješ by som zabila po pár dňoch.

1farfallino1
autor
2. apr 2015

@mimla to je samozrejme ze by ho schoval lebo by to bolo nesmierne zabavne alebo by mi chcel len tak urobit zle ....a zdrhnut nemozem teda mozem ale.. som v 6tt sice nedopatrenim ale to nic nemeni na tom ze by som ho chcela vychovat v uplnej rodine atd

mimla
2. apr 2015

@1farfallino1 No...ak to tak chceš. Tak má to podľa mňa jediné pozitívum. Aspoň sa bude mať malý/malá s kým hrať.

atika11
2. apr 2015

@1farfallino1 a on fakt nemá nič na robote?nech si nájde brigádu a zarába peniaze,aspoň nejaký osoh budeš mať z neho.

1farfallino1
autor
2. apr 2015

vrcholom dna je ze co sme mali na sviatky ist k jeho rodicom tak vraj mam ostat doma ze aj tak som kazdu chvilu unavena a nikto neni zvedavy na to aby som tam cely vikend prelezala :/

atika11
2. apr 2015

@mimla 😀 😀 😀 😀

haslerka27
2. apr 2015

do zivota chlapa,nie cvoka

kajca84
2. apr 2015

@1farfallino1 Ahoj,ja by som mu na tvojom mieste povedala,ze ked to bude takto pokracovat,moze si nájst dobrú robotu,lebo o pár mesiacov bude platit alimenty.

1farfallino1
autor
2. apr 2015

baby ja som asi prasiva za to ze som tehotna ☹

cecil36
2. apr 2015

@1farfallino1 ty utekaaaj a cestou sa zastav u mobilneho operatora a zmen telefonne cislo 😉

timea7
2. apr 2015

@1farfallino1 tak takého tĺka stretnúť je fakt umenie....a čakať s ním dieťa.....určite si dokážeš predstaviť, ako to u vás bude vyzerať o rok? Sadnúť - obidvaja, sranda končí, o pár mesiacov budeme rodičia. A nastoliť jasné podmienky ďalšieho spolužitia, lebo nie je pravdou to, že nemôžeš odísť, lebo si tehotná. Môžeš, nie si nevoľníkom, dokonca si nemusíš nechať od neho robiť všetko to, čo si písala. Treba ho postaviť pred hotovú vec, alebo sa rýchlo, veľmi rýchlo spamätá, alebo sa spakuješ a dovidenia. Drobné blbinky sú medzi partermi milé, ale také,ktoré neprekračujú únosnú mieru. Otvoriť obloky v byte, kde je tehotná partnerka, ktorá ich nedokáže zatvoriť je na úrovni základnej školy 😝 😝 😝 😝 To, že ho obskakuješ radšej ani nebudem komentovať.... 😝 😝 😝 😝 😝

oldman50plus
2. apr 2015

Moja priateľka mi občas strká prst do ucha a ja ju občas šteklím až jačí. No a čo? Máte s tým niektorá problém? (Pozn. Docent doktor doktorovi CSc - dohromady máme hooodne cez 100 rokov). Trošku "mučenia" nezaškodí 😠 .
Problém je to že si nerobíte radosť. To sa síce treba naučiť ale snaha by medzi tými čo sa milujú mala byť - aj keď ako slon v porceláne. Povedz mu vážne a jednoznačne čo ti vadí. A z toho rodičovstva ste určite vystresovaní obaja - a ventilujete to každý inak.

janickacrazy
2. apr 2015

@1farfallino1 Odíd od neho a máš pokoj, to, čo robí, fakt nie je už sranda a zábava, ale skor týranie a ak mu to robí radosť, robiť ti naprieky tak to je začiatok konca. Čo bude robiť, ked sa ti narodí bábo? To aj jemu bude zo srandy sypať soľ do vlasov alebo pootvára všetky okná a malé ti prechladne? No ozaj si to neviem predstaviť....radšej sama ako s debilom.... 🤐

1farfallino1
autor
2. apr 2015

dnes uz od neho padlo ci si nechcem najst niekoho kto bude na mna hodny a bude o to male stat :-\ viem ze odist mozem, vzdy som tuzila po dokonalom tehotenstve a proste toto vsetko ma sialene mrzi :-\

aamelkaaa
2. apr 2015

@oldman50plus Zvlastne tu mat pana docenta medzi mamickami na mamickovskom fore. 😀 Co nemate co robit? 😀 Nie ste nahodou zo SAV? 😀

oldman50plus
2. apr 2015

@aamelkaaa Docentka je priateľka aj keď to oslovenie nemá rada. Náhodou som vyťažený súkromný podnikateľ ale občas sem nakuknem keď niečo strážim na počítači ale až tak sa to nehýbe - a tak sa snažím zlepšiť v pochopení ženského myslenia - musím povedať že v tom mám stále kardinálne medzery 😀 .

caoli
2. apr 2015

je blbnutie a blbnutie. prst do ucha a za tym spolocny rehot je pohodicka. ale opakovane prst do ucha napriek ostrym prostestom? hmmm
no a tie otvorene okna, to nie je nahoda, ani zabudlivost, vsak? necitim ja tu taku premyslenu a rafinovanu formu tyrania?

1farfallino1
autor
2. apr 2015

@caoli aj mne to uz napadlo ci niesom citovo tyrana a to okna su celkom samozrejmost mozem skucat ze mi je zima mozem ho ist zavriet on sa postavi a otvori :-\ alebo aj dnes s jedlom dohodneme sa co chce na jedlo nieco mu prejde cez nos uz to nechce ako dbes sa robim zo svieckovou milostivemu sa malilo tak si siel varit spagety s kecupom 😀 mozno si niekto pomysli ako ma toto moze stvat ale toto zazivat pravidelne je na blazinec

jaruska8
2. apr 2015

@1farfallino1 Odmietol sviečkovú? To je ťuťo, prídem, dojem.😊 Pozri, ak sa máte hádať a vôbec sa k sebe nehodíte, tak choďte od seba.

caoli
2. apr 2015

@1farfallino1 tak ja si urcite nemyslim, ze ta to nema stvat. je to tyranie a celkom jednoznacne. psychicke a aj fyzicke. len forma nie je taka prvoplanova a preto mozno tazsie odhalitelna, lebo to maskuje do akoze srandiciek. lenze tie mozu casom prerast do ovela nebezpecnejsich foriem.
ja sa velmi vyhybam hned po precitani jednej vety radam typu ukonci to. vztahy nie su pokazeny spotrebic, aby sme ich vyhadzovali, lebo mame na vyber plno novucickych, neokukanych a neopotrebovanych. ale vzdy som velmi radikalna, ked ide o akekolvek manipulovanie, ublizovanie, tyranie - tam mam jednoznacny pohlad na vec - prec prec prec, co najrychlejsie a bez obzerania. zvlast, ak su uz deti. tym sa totiz ublizuje najviac.

ali08
2. apr 2015

@oldman50plus ste tu vítaní. Náhodou ja som sa aj pousmiala pri čítaní prispevkou.ale teraz vážne aj sranda má svoje medze
Odtiaľ potial.treba mu jasné (nakrycať do ksichtu aby prestal že veď nech si to skúsi sebe robiť)alebo že mu to budeš robiť ty A uvidíš pokiaľ vydrží držať hubu.aj my sa podpichujeme ale nie až tak.Zase by som ti neradila odísť si predsa ttehotná,najprv sa s nim porozprávaj možno sa to dá vyriešiť.

1farfallino1
autor
2. apr 2015

@caoli viem☹ naivne ma tu drzi asi len to ze si hovorim ze sa mozno s malym zmeni aj ked viem ze je to velmi nerealne

timea7
2. apr 2015

@1farfallino1 prečítaj si tu zo tridsať tém, je to síce časovo náročné, ale nesmierne ti to otvorí oči. V prvom rade ti smutné skúsenosti žien vyvrátia zakorenený názor, že sa muž narodením dieťaťa zmení. Prídeš na to, že muž, ktorý je lenivcom, nechá sa obskakovať svojou partnerkou, robí opakovane veci, ktoré sa jej nepáčia, bude taký aj v budúcnosti, ibaže trochu pritvrdí 😝 Predstav si váš spoločný život aj s dieťaťom - teraz ti nepomôže s ničím v domácnosti,môžeš si byť istá, že ti nepomôže ani potom. Budeš mať na starosti seba, domácnosť, dieťa aj jeho. Teraz ofrfle to, čo mu navaríš a provokačne si ide urobiť niečo iné. Vieš prečo? Nie preto, že by mu to nechutilo, ale preto, lebo ťa chce ponížiť, dať ti najavo, že si handra, je si úplne istý, že budeš ešte z toho smutná, že mu tvoje jedlo nechutilo a je si istý aj tým, že nabudúce mu navaríš zase a budeš tŕpnuť, či mu chutí. Robí ti napriek, robí veci, ktoré hraničia s psychickým a fyzickým týraním. Čo urobíš, ak tie obloky pootvára a ty tam budeš s malým dieťaťom? Čo budeš robiť, keď budeš mať na MD obmedzený príjem a on ti nedá peniaze? Naozaj potrebuješ takéhoto primitíva? Prečítaj si na nete niečo o asertivite. Máš kam ísť? Napríklad k rodičom? Bude povinný ti platiť na dieťa a ty budeš mať kľud.

jemena
2. apr 2015

@1farfallino1 skus ho pri jeho roztomilých hrátkach s tebou, ked ti pcha prst do ucha a pod., skus mu "nechtiac" pichnuť prst do oka, alebo pätou do nosa, možno sa to aj jemu bude páčiť 😠

1farfallino1
autor
2. apr 2015

@timea7 keby odidem tak nemam riadne kde ist bez neho by som ostala uplne financne zavisla na rodicoch. nasi maju 2+1 byt a este k tomu riesia rozvod takze nie uplne idealne ☹ a moj vztah s mamou je zial horsi ako zly☹

sisika
2. apr 2015

@1farfallino1 nezmeni. Nezmeni.
Narodenim dietatka sa zmenis ty-navzdy a na cely zvysok zivota budes mat svoje srdce a mysel rozdelenu na tolko casti kolko deticiek budes mat. A prave ked sa to stane-budes potrebovat niekoho o koho sa mozes opriet,kto ti pomoze a da najavo lasku,pochvali ta aka si dobra mama,partnerka-pretoze nastanu chvile kedy o sebe budes pochybovat,budes slaba.
A ver mi-ak ma tu zlomyselnost a lenivost v sebe uz teraz;po narodeni dietatka(deti) sa to znasobi a bude mat na teba este jednu silnu páku-tie deti.
Potom to bude horsie.
Takze hned teraz-este na zaciatku BOJUJ. Daj najavo presne,jasne,konkretne co chces,ako to chces a ze ak sa tak nebude k tebe spravat-bude trest.
Zadaj mu ulohu(nakup,povysavaj,oprav). A ked nesplni-nespln ty nieco co robis pre jeho pohodlie.
Bude to tazke ale ked vydrzis-dokazes to.
A zacni hned kym je cas. Ked pride na svet maly zazrak-tvoje babatko bude stredom tvojho sveta a nebudes mat tolko sily.
Bojujes aj za svoje nenarodene dietatko-aby malo dobreho a spolahliveho otecka a ty dobreho partnera. Drzim ti palce.

mala_hobitka
2. apr 2015

@1farfallino1 Podla mna zalezi ci su tie jeho srandicky len obcasne na na podpichovanie alebo proste sa mu paci ked ta moze provokovat kym nie si komplet vytocena.
Zas na druhej strane pokial prekrocil hranice (podla teba) tak je jedno co si myslia ine baby. Proste mas inak nastavene hranice...Ja osobne rozlisujem popichovanie z lasky a provokativne trapne zartiky. Tie prve su fajn. Tych druhych je plny internet - muka vo fene takze si holka moze znovu umyvat vlasy, rozne verzie kyblov s vodou tak aby padli na frajerku, "sokujuce" darceky na spobom krabicka s chrobakmi....a takto by som mohla pokracovat. To su napriklad veci ktore by som nezniesla...a to nie som suchar....proste nemam rada trapne zarty a vtipky.
Tento tvoj chlap este nedospel....a pokial prekracuje tvoje hranice tak je logicke ze ti to vadi.

Btw.... mat chlapa co mi nevie spravit caj ani ked som chora lebo on pozera film.....a este ocakava ze ja budem obsluhovat jeho.....tak ten by bol velmi rychlo single
mna si drahy ziskal na veceru u neho doma 🙂

moonlight1210
2. apr 2015

@1farfallino1 tvoj zly vztah s mamou je nic proti tomu co ta bude cakat ak s tymto "muzom" ostanes.

Si tyrana.
On nie je decko, co nechape, ze sranda je odtial-potial.
Robi to zamerne, bavi ho na tom to, ze ti to vadi, ze ti moze robit zle. Myslim, ze keb ste mali macku, bez problemov ju vlaci za chvost po dome (len macka si rychlo zjedna napravu pomocou pazurov, takze si nabuduce rozmysli, ci sa jej este chyti).
Nie je normalny, nemusi ist ani o tazke detsvo, staci obycajna porucha osobnosti.

Byt tebou, risknem radsej istu dobu zavislosti od rodicov ako od neho. radsej dohadani rodicia ako partner s absenciou ludskosti, co si denne uziva vymyslanie, cim by ta nastval, rozrusil, znepokojil.
Alebo chces pockat na chvilu, kedy sa ti uplne zhnusi a az potom ist?
Riskujes, ze v den ked si uvedomis, ze v jeho pritomnosti preberas rozne scenare vrazdy, budes tak zdeptana, ze sa neodvazis odist, ani keby ti dvere dokoran otvoril.
A ak odides, tak len tak, ze ta kopancom vysmari von a hodi do teba igelitku narychlo pozbieranCh nepotrebnych veci. Ze to si taka zobrac ako ty moze odniest a tahat prec.

A ak vahas, precitaj si knihu Zila som s manipulatorom.

domak2
2. apr 2015

@1farfallino1 takto si financne zavisla na nom. Ak mas kde ist tak chod. On ti nerobi zle, on ta ponizuje. Toto nie su ziadne srandicky. Mne bud pripada ako maniak alebo ako blazon. Keby to robil zo srandy a s laskou a ty by si sa na tom smiala, tak je vsetko ok. Ale hovori ti do oci, ze ta za nic nema a ze je s tebou aby mohol platit najom. Ak sa mas aspon trosku rada, tak s tym nieco sprav, lebo lepsie to nebude.