icon

Zistil som, že syn nie je môj. Čo teraz?

18. sep 2025

Zdravím, nick som si požičal od jednej známej, práve preto prispievam anonymne. Aby som ale začal s manželkou sme spolu 7 rokov a máme 7r syna. Náš vzťah začal ako kamarátstvo s výhodamy a ona otehotnela asi po tri mesačnej známosti kedy bol náš vzťah viac menej len o sexe. V tej dobe som bol šialene zamilovaný do jednej ženy, ktorá ma ale nechcela. Potom čo moja manželka otehotnela som sa jej samozrejme pýtal či je určite dieťa moje. Vždy tvrdila že rozhodne áno. O polroka bola svadba a potom sa narodil syn. Prvé roky to bolo fajn. Kaziť sa to začalo až posledný rok a ja som začal veľa vecí spytovať. Náš vzťah veľmi škrípal. Minulý mesiac sme boli s kolegami na chate a zastavila sa tu aj žena do ktorej som bol pred rokmi zbláznený, dlho sme sa rozprávali a ja som jej povedal o mojich pochybnostiach. Povedala mi že buď s tým podozrením budem žiť alebo si urobím testy otcovstva a budem vedieť. A ja som si ich urobil. Syn nie je môj na 99,8% úplne ma to položilo. Najprv som sa nechcel ani vrátiť domov. Teraz neviem čo ďalej. Neviem či hľadám vypočutie na správnom mieste. Asi to zo seba potrebujem dostať

bielasovicka
19. sep 2025
@zltalienka

@unicornlady ktovie, ci autor vobec je schopny realnych citov. Ked dokazal zit 7 rokov so zenou, ktoru nikdy ani len neplanoval vztah. O laske nebola vobec rec. Ved to musela byt pretvarka (z jeho strany) cely cas. Ci niekomu naozaj staci mat sex a domacnost vystaranu?

@zltalienka ty si úplne mimo

bielasovicka
19. sep 2025
@anonym_autor

Ešte raz som si prečítal nové odpoveďe a ďakujem. Dneska manželka nedala syna do školy a vzala ho k starým rodičom že aj tak ako otec stojím za nič. Vraj mu to sama oznámi. V podstate mi nedala ani na výber a je rozhodnuté

@anonym_autor no jasné,nestojís za nič ako otec?7 rokov jej to nevadilo,prečo bola potom s tebou?je to dobrá krava.

anonym_33114b
19. sep 2025
@anonym_c674b9

@anonym_autor na ňu sa vykašli ale to nevinné dieťa nevymaž zo života🥺

@anonym_c674b9 a ako to má spraviť, keď tá ludra je ešte zdutá a vyhráža sa, že dieťa od neho odstrihne? Je to fakt blbá situácia. Čiže buď s ňou ostane a budú sa tváriť že nič alebo sa rozvedie, vzdá otcovstva ale v tom prípade bude vzťah so synom v keli. Neviem, či je ešte nejaká možnosť medzi tým. Možno snáď len ten rozvod bez popretia otcovstva. Ale tu je tiež riziko, že mater bude aj tak robiť problémy a prieky. Otázka je, či je autor ochotný toto riskovať. Nechať si záväzok voci synovi, a v konečnom dôsledku mu to žena poriadne osladi a vzťah s malý pôjde do kytek tak či tak.

anonym_1e8794
19. sep 2025

Pre boha to je riadna ku*va vychcana!!!!
“ Najprv plakala že ju jej ex bil a neviem čo. Potom mi ale veľmi rozhodne oznámila že ak jej urobím hanbu rozvodom a tým že sa syna vzdám tak ho už nikdy neuvidím že čo som to za chlapa.”
NO ĎAKUJEM PEKNE! Takze ta krava to celu dobu vedela! A prvé čo ju zaujíma je ako z toho celeho vyjde ona v ociach ľudí??! Toto nemysli vážne! Ešte sa vyhrážať bude a kopat okolo seba?! No koniec! Konečná. Nech mu to oznámi sama keď tak veľmi chce. Pekná ku*visko!

anonym_3d8fcd
19. sep 2025

no tak prišlo na moje slová . Bohužiaľ . Všetky čo tu píšete , že však so ženou sa rozveď a s malým sa stýkaj a hups už je tu problém . Mňa žena od nevlastného syna úplne odstrihla a prestal som mať na neho akýkoľvek nárok . Nielen on môže zaprieť otcovstvo ale aj tá žena. Taktiež sa ľahko povie že nájdeš si inú rodinu a inú ženu , mne sa to už napríklad nepodarilo , všetky som s ňou porovnával v duchu.

zuzanita1609
19. sep 2025

Ukludnite vášne,máme pohľad len z jednej strany,nezabúdajme na to!

sickynickyobsadene
Autor odpoveď zmazal
anonym_4b454c
19. sep 2025
@anonym_autor

Ešte raz som si prečítal nové odpoveďe a ďakujem. Dneska manželka nedala syna do školy a vzala ho k starým rodičom že aj tak ako otec stojím za nič. Vraj mu to sama oznámi. V podstate mi nedala ani na výber a je rozhodnuté

@anonym_autor vyborne, aspoň nemusíš mať výčitky kvôli chlapcovi.

anonym_fe3b85
19. sep 2025

Tvoja žena musí znášať dôsledky svojho správania...ona je naozaj tá posledná ktorá si môže klasť podmienky a vyhrážat sa....pre boha aka hanba...ta osoba je hnusná a zákerna, myslí len na seba.... nej sa nedá veriť ani nos medzi očami. Ja by som to nevydržala klamať v takej veci, mne by srdce puklo, alebo by som sa snažila mať aspojň dve deti s Tebou, ale ona ťa nemiluje a len ťa využila....

maciatkolulu
19. sep 2025
@anonym_4b454c

@anonym_autor vyborne, aspoň nemusíš mať výčitky kvôli chlapcovi.

@anonym_4b454c a jemu sa bude dobre spávať.....asi teda. Pozerám sa tu na svojho syna a skúšam rozmýšľať,že teda,či by mi tiež odľahlo,kebyže mi teraz niekto zahlási že nie je môj.,že teda čau a chod v čerty..... Na to musí byť tiež žalúdok. Podľa mňa si s autorom pani manželka môžu podať hnaty. Chudák decko

maciatkolulu
19. sep 2025
@anonym_fe3b85

Tvoja žena musí znášať dôsledky svojho správania...ona je naozaj tá posledná ktorá si môže klasť podmienky a vyhrážat sa....pre boha aka hanba...ta osoba je hnusná a zákerna, myslí len na seba.... nej sa nedá veriť ani nos medzi očami. Ja by som to nevydržala klamať v takej veci, mne by srdce puklo, alebo by som sa snažila mať aspojň dve deti s Tebou, ale ona ťa nemiluje a len ťa využila....

@anonym_fe3b85 za to autor ju miloval od samého začiatku🤣👍

maciatkolulu
19. sep 2025

Ja neviem ak som s niekým len kvôli sexu tak sa chránim.... Čo on zjavne nerobil a pritom miloval inú a trtkal inú. Ako sa to hovorí? Rovni rovného si hľadá.

grof_monte_christo
19. sep 2025

Toto ani inak dopadnúť nemohlo. Kamarátstvo s výhodami, neplánovane tehotenstvo, manželstvo z pocitu povinnosti. Z druhej strany z vypocitavosti. Všetko sa to teraz zosypalo ako domček z karát, pocit povinnosti sa vytratil, žena vidí, že si ho už nemá čím udržať. Celé zle. No a chudák chlapec, na toho som zabudla....

dudos
19. sep 2025

@anonym_autor ľúbiš chlapca “syna” aj po zistení, že nie si biologickým otcom? Akú odpoveď si dáš na túto otázku tak podľa nej sa zariaď vo vzťahu ty a on. S manželkou to už pravdepodobne neuhrajete.
A chápem tvojmu postoju, je rozdiel keď muž vstupuje do partnerského života s vedomím, že dieťaťa nie je alebo nemusí byť jeho, ako keď má doma kukučku o ktorej sa dozvie po x rokoch spoločného života.
Treba sa pripraviť aj na možnosť, že chlapcovi nepovedia pravdu a budú mu klamať ohľadom tvojho odchodu z jeho života, že ta vykreslila v zlom svetle. Hlavne keď manzelka je zo silne veriaceho prostredia, tak asi aj ich blízky priatelia, rodina sú na tom podobne. Manželka si bude chcieť pred nimi zachovať svoju česť.

dudos
19. sep 2025

Ešte jedna vec. Viedli sme debatu, my ženy, v práci presne o tejto téme. Ja som bola v šoku koľko žien má kamarátky, ktoré porodili svojim manželom kukučky. Manželia samozrejme o tom nevedia. Pravdepodobne je to teda “bežné” aj keď veľmi smutné.

mandzula
19. sep 2025
@dudos

Ešte jedna vec. Viedli sme debatu, my ženy, v práci presne o tejto téme. Ja som bola v šoku koľko žien má kamarátky, ktoré porodili svojim manželom kukučky. Manželia samozrejme o tom nevedia. Pravdepodobne je to teda “bežné” aj keď veľmi smutné.

@dudos štatistiky z roku 2010 hovoria o 3-4 %.

lulamx
19. sep 2025
@mandzula

@dudos štatistiky z roku 2010 hovoria o 3-4 %.

@mandzula "Lenže najnovší výskum, ktorý kombinuje genealógiu s DNA testami žijúcich ľudí, ukazuje, že miera falošného otcovstva v Európe za posledných 500 rokov je na úrovni len okolo 1 %."

mandzula
19. sep 2025
@lulamx

@mandzula "Lenže najnovší výskum, ktorý kombinuje genealógiu s DNA testami žijúcich ľudí, ukazuje, že miera falošného otcovstva v Európe za posledných 500 rokov je na úrovni len okolo 1 %."

@lulamx nerozporujem, dohladala som len toto.

lulamx
19. sep 2025
@mandzula

@lulamx nerozporujem, dohladala som len toto.

@mandzula len som si spomenula na clanok, ktory som o tomto citala, tak som sem z neho dala kus citatu.

anonym_aa223b
19. sep 2025
@dudos

@dudos Presne tak, citala som, ze statistiky hovoria, ze je obrovske mnozstvo deti, ktorych otcovia nie su v skutocnosti ich otcovia a samozrejme o tom netusia. A predpokladam, ze aj tu su take "mamicky" a budu to zjavne tie, ktore sa najviac zavzdusnuju, ze fuj fuj, aky je ten "otec" hnusny, ze s tym ma problem 😅

reela
19. sep 2025
@grof_monte_christo

Toto ani inak dopadnúť nemohlo. Kamarátstvo s výhodami, neplánovane tehotenstvo, manželstvo z pocitu povinnosti. Z druhej strany z vypocitavosti. Všetko sa to teraz zosypalo ako domček z karát, pocit povinnosti sa vytratil, žena vidí, že si ho už nemá čím udržať. Celé zle. No a chudák chlapec, na toho som zabudla....

@grof_monte_christo ak je tento pribeh skutocny, tak je to neskutocny bordel, ktory si najviac vyzerie ten chlapec. Aj kvoli tomuto som osobne proti tym "kamarati s vyhodami" vztahom.

reela
19. sep 2025
@anonym_aa223b

@dudos Presne tak, citala som, ze statistiky hovoria, ze je obrovske mnozstvo deti, ktorych otcovia nie su v skutocnosti ich otcovia a samozrejme o tom netusia. A predpokladam, ze aj tu su take "mamicky" a budu to zjavne tie, ktore sa najviac zavzdusnuju, ze fuj fuj, aky je ten "otec" hnusny, ze s tym ma problem 😅

@anonym_aa223b mne to tiez napadlo...

anonym_ae0116
19. sep 2025

Známa robila v pôrodnici, bolo nenormálne veľa detí, kde nebol ich biologicky otec, ale ženy to hrali, že áno...muž doniesol kvety, balóny, aj modré z neba a pritom nevedel, že nie je otec....

anonym_aa223b
19. sep 2025
@anonym_ae0116

Známa robila v pôrodnici, bolo nenormálne veľa detí, kde nebol ich biologicky otec, ale ženy to hrali, že áno...muž doniesol kvety, balóny, aj modré z neba a pritom nevedel, že nie je otec....

@anonym_ae0116 A potom, ze muzi su hovada.. Grcat sa mi chce z takych zien a to je este velmi slaby vyraz..

lulamx
19. sep 2025
@anonym_ae0116

@anonym_ae0116 hlavne, ze personal porodnice bol informovany 🤦‍♀️

reela
19. sep 2025
@anonym_ae0116

@anonym_ae0116 to mi pride trosku neuveritelne. Ako to moze ta znama vediet? Novorodenec to nema vycapene na cele a matky nieco take budu zatlkat...

kikiballa
19. sep 2025
@grof_monte_christo

@kikiballa Ta mini šanca tu nie je, už priznala, že spavala ešte so svojím ex.

@grof_monte_christo joj tak to potom ľutujem autora aj toho malého chlapčeka.

lentilka209
Autor odpoveď zmazal
bubuska
20. sep 2025
@anonym_ae0116

@anonym_ae0116 Mýtus, nedávno bol urobený geneticky výskum v Európe a zistilo sa že drtivá väčšina deti ma biologického otca. Takže Tvoja známa rozprávala populárnu rozprávku

tim23
20. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor fuuuj koho si si to zobral? 🤢🤮