Zistila som, že mi frajer klamal
Baby.....mam frajera a zistila som ze mi klamal...zistila slm ze ma decko!!!! Ma syna vobec sa o nom nezmienil!!! Bavili sme sa uz na zaciatku o detoch a povedal ze nema ziadne dieta a ze deti cce...je mi z toho vsetkeho zle lebo kedy som vedela ze ma syna tak by som si s nim nezacala...na syna plati ale nestretava sa snim proste k nemu nema ziaden vztah.......mne je hrozne rozmyslam ze sa anim rozidem😢😢😢😢😢😢😢
Aj to,ze zatajil,ale hlavne,ze nanho kasle,to by ma viac trapilo,ze co je to za cloveka.
A to dieťa vieš či žije iba s matkou, alebo ci matka nemá iného partnera, ktorý dieťa od malička vychováva a je pre neho ocko? Ci obaja nešli svojou cestou. Viem o babe co tehu sa vydala za kamaráta a on aj je v RL ako otec.
Tam nevidím zmysel aby bio otec teraz vyvíjal akúkoľvek aktivitu. Pre koho by to bolo dobré?
Nepíšeš ci sa na ňu a dieťa vykašľal, či sa na takom sposobe dohodli s matkou dieťaťa. Možno ona si želala nulový kontakt.
Tiež nepíšeš koľko rokov má dieťa. Teda dosť podstatné informácie chýbajú.
@marca12 ale prečo? prečo by ťa viac trápilo, že naňho kašle? nevieš, čo tomu predchádzalo, možno ju fakt nechcel, možno ho zviedla v opitosti a schválne sa nechala oplodniť, možno ju potom za to z duše nenávidela o dieťa naozaj vôbec nestál. ja napríklad viem pochopiť aj takúto situáciu. práve to, že klamal, to bolo horšie z môjho pohľadu...
@janage presne. je veľmi veľa dôvodov, prečo to takto mohlo skončiť a prečo sa o tom vôbec nechcel baviť. ale aj tak jej mal vyložiť karty na stôl na začiatku vzťahu a buď to rešpektuj alebo nie a vybavená vec. ale po 2 rokoch...
Ano. Rozid. Caka ta s nim zla buducnost.
@panelacikova tak zas vykladať o niečom takom ak o tom nevie nikto len najužšia rodina ci aktéri, ktorých sa to týka, mohla ho k tomu matka dieťaťa zaviazať. Aby potom dáka dobra duša nepošepla dieťaťu ze jeho tata nie je jeho tata...
Nerobila by som unáhlené závery keď nepoznám pozadie.
@janage aj na tom je kus pravdy, hmmm. autorka: to bolo všetko, čo povedal? že to bol omyl? čo bol omyl: to dieťa (omyl, že sa "stalo") alebo bol omyl to, že ti to nepovedal? ako reagoval? bol veľmi nasratý alebo sa o tom nemal ani chuť baviť?
@janage prakticky máš pravdu aj v tom, že on sa mohol s ňou dohodnúť na tom, že dieťa vychová náhradný otec, nejaký jej už potencionálny partner, i keď je to dosť nereálne, skôr filmová romanca. v takom prípade fakt možno nechcel zbytočne víriť hladinu. všetko je možné....
@panelacikova ja poznám taky pribeh osobne
Dievcata napisem to takto. Ja viem co v zivote chcem. Nechcem muza so zavazkami. On to vedel od zaciatku a od zaciatku som sa ho priamo spytala ci dieta ma ..on povedal,ze nie..pytala som sa ci dieta chce a on, ze ano..Vedel, ze chcem muza s ktorym by som si postupne zalozila rodinu. Jednoducho mi klamal a pre mna je nieco taketo nepripustne pretoze je to jeho dieta a nie je to ziadna vec, ktoru clovek moze len tak odlozit...Dost to vypoveda o jeho charaktere..ak uz sa s tym deckom nechcel stykat tak v pohode ale mohol sa priznat, ze ma dieta..je to pre mna hnus
Konečne jedno múdre dievča, hlavu hore neplac kvôli takému debilkovi, a teda ako píšeš žiadnu šancu mu nedaj ani keby sa čo dialo, toto je čo že omylom ju nabuchal úplne uboziactvo s takýmto muzom ani len kamarátka nebyť, a klamať v takej veci to už musí byť bez akej chrbtovej kosti chlapec proste sa stalo za to sa vedie zodpovednosť ľutujem aj tú druhú ženu
@zuzubb007 dakujem ti...mas pravdu..odo mna on ziadnu sancu nedostane..pre mna su takyto muzi uboziaci!! Neviem si predstavit, ktora zena by sa po takomto zisteni spokojne usmievala...😕
Emócie tebou bičujú. Žiadna by sa neusmievala, ale tie co už kadečo prežili vedia, že život nie je vždy čiernobiely.
Ale Ty sa drž rozchodu. Je jasné, že toto nespracuješ.
keby to bola nejaka malickost nepoviem pol slova, ale teda toto je vazna vec a obavam sa, ze podobne by to pokracovalo dalej :/
@janage ja som taký príbeh 👍🏼😊
Keby mu to zistenie aspoň ľúto bolo, ale ešte on bude urazený..jeho postoj vypovedá ozaj to, že s tým dieťaťom nič nemá, ani ho nechcel a zrejme ani v živote nevidel.
Dobre robíš, že chceš chlapa bez záväzkov, tiež som hľadala podobne, človek si ušetrí kopec starostí. Samozrejme som tiež nemala záväzky.
Kamarátke sa stalo niečo podobné, len ona už bola týždeň pred pôrodom, keď sa dozvedela... že jej priateľ je ženatý, nie slobodný, a že má tri dcéry. Sa divím že v tom momente nepotratila. Oni to nakoniec ustáli a sú už 10 rokov spolu on mal ale čo robiť, aby jej vysvetlil že ženatý je už len na papieroch...rýchle sa rozviedol a žijú spolu. On sa bál, že ho nebude chcieť. Chlapi asi urobia všetko pre to, ak niečo chcú a jedno za akú cenu.
A ty si sa to skade dozvedela? Zrejme náhodne, alebo?
Nechcem sa ho zastavat, neurobil peknu vec a určite to nie je chlap na život ale len z jedneho dovodu že sa s nim nestretava a ze sa o neho nestara. Vies ja som slobodna mamicka a vela ,,ránd,, mi nevyšli len preto ze mam syna. Bolo mi nagrc z chlapov, ktorí hladali len ženu bez zavazkou. Apropo, netušila som že aj ženy dokažu byt taketo 😏....
Okamzite by som sa s nim rozisla...za par rokov ak sa rozidete moze zapriet aj vase dieta ak by sa vam nejaké narodilo
@janage U mna to bolo tak, že keď sa mala narodila tak som sa dala dokopy s mojim kamarátom, v RL otca nemala, on ju berie úplne ako svoju a ona jeho tiež. (V tehotenstve bol moja najväčšia opora ale ani by mi nenapadlo že to takto “skončí”🙂)
Bio autor ma v 4. Mesiaci nechal - ze nieje pripraveny na dieťa... (nakoniec v tom bola ina)
a vôbec nevie a ani sa o malú nezaujíma a ani sa nikdy nezaujímal...
áno, naozaj ako z filmu 🙂
@monkasponka vieš ono my ženy nič proti deťom nemáme, ale je a tým spojených väčšinou kopec problémov, ktoré má človek tým pádom úplne navyše. A samozrejme je to aj neľahká finančná záťaž na celý život. Takže zas treba chápať aj druhú stranu.
A ja som bezdetná bola roky slobodná, kdežto moje rozvedené kamarátky s deťmi si oveľa skôr, ľahšie našli nového partnera, takže to nie je asi len v tom problém.
A ako sa vraví, rovný rovného si hľadá. Keby mám záväzky (dieťa), určite nevyhľadávam len chlapov bez záväzkov a opačne.
@malinoismum tak život je pestrý. Teším sa, že vám to super dopadlo. V "mojom" prípade nebola iná žena za tým. A kamarát ešte pred pôrodom si kamarátku vzal, teda on bol v RL otec z titulu narodenia dieťaťa v manželstve.
Kopnúť do prdele. Svedčí to o jeho charaktere. Tiez som mala takého ale ten sa zabudol okrem syna zmieniť aj o pani mamzelke
@panelacikova to dieta nemoze za nic a otec a matka si ma plnit rodicovske povinnosti. Zrely a rozumny chlap sa zaujima o svoje dieta,nech uz bolo akokolvek splodene. A klamal,lebo vedel,ze by si ho nechcela,ak by mal dieta. Prave preto klamal.
@marca12 to asi nepatrilo mne.... ja chlapa mám 🙂 aj dieťa mám. aj chlap má deti 😀
Tak ja som sa dozvedela, že môj už ex je rozvedený a má syna už keď som s ním bola tehotná.ked som sa ho spýtala prečo mi to nepovedal,tak že to nepokladal za dôležité.a tajila to aj jeho rodina.aj to bol jeden z dôvodov prečo sme šli od seba,nemal už moju dôveru
Predstavme si opačne, mladá baba nechcené tehotenstvo anonymný pôrod. Kedy by mala o tom sa zmieniť partnerovi tak aby on sa necítil oklamaný, že mu nepovedala pravdu ale zas tak aby mala istotu, ze to on túto info nebude zdielat ďalej v prípade rozchodu. A aká by mala byť jej odpoveď na otázku ci má dieťa? Toto sú veľmi citlivé veci.
Ak by stretla vysnívaného muža a ten jej povedal, že chce len bezdetnú...
Okolnosti pozná len autorka. Ale veľa od nich závisí.
Len dúfam že si mu poriadne dala pocítiť tú hanbu a to sranie sebe samému do huby ako vravel že je seriózny a nemá rád klamstvá... Potkan jeden a ešte že vypadá že mu nie je ľúto eej ale by vedeli o ňom ľudia... Takýmto vážne treba s kosiť ego lebo ozaj niekomu inému dodrbú život...
@panelacikova prepac ano,autorke to patrilo

@leuchtturm uz sa stalo...s nim nechcem.mat nic spolocne uz