Zlé manželstvo
Ahojte kocky,mozno ma odsudite ze neukazem kto som ze som si vytvorila novy nick ale neni to pre mna prijemne.mam jedneho 8r.syna s byvaleho vztahu a teraz som v 38 tt s terajsim mm.babetko bolo neplanovane ale strasne sa tesim ze pride na svet.ale s mm je to cim dalej tym horsie,city uz ochladli a stale sa skaredo hadame.sice ruku nezdvihol na mna ale v piatok ma vyhodil z bytu sibe mu a potom pisal ze aby som sa vratila.uz s nim nechcem byt ale bude to tazke s dvomi detickami sama.ale chcem podat o rozvod.len ja sa nechcem vlacit po sudoch a neviem ci nas rozvedu ked este byvame spolu a este cakam babetko
tie problémy má asi on. A vlastne o čo sa hádate? majetok, peniaze, alkohol, žiarlivosť? Skús opísať čo je vo veci. Ešte napíš koľko má mm rokov, či má aj on deti z predch. manž. nevadí mu tvoj syn?
Byt je jeho? neviem či by som sa už vrátila po tom všetkom ku nemu. ak ťa vyhodil raz, môže to byť potom čoraz častejšie....
Co manželská poradňa? Ved čakáte spolu dieta.
Na sude by sa sudkyňa isto pytala co ste spravili pre záchranu vašej rodiny, problemi sa majú riešiť a az ked pokusy o ich riešenie zlyhávajú, az vtedy nastupuje sud a rozvod
Nepíšeš nic o príčinách vašich hádok. Ani o tom ako ich snazite riešiť ci ako dopadnú rozhovory o problémoch
Stale sa pokusame riesit problemy dva dni je dobre a potom zase hadka.teraz bola hadka ze vypisuje kamoskam a posiela srdiecka.stale ma klame.ma dceru 11 rocnu s predch manzelstva a s mojim synom vychadza celkom v pohode ale aj vo vychove mame ine nazory.proste nevieme sa v nicom dohodnut stale ma on pravdu.som nestastna v tomto vztahu.a alkohol?predtym mal problemy aj sa liecil ale rok nepije.a teraz ma tyzden volno a stale odchadza z bytu vecer na tri hodky a teraz rano tiez.tak neviem.pride dom a zavre sa v izbe
@nestastna34 urcite odist, lepsie to nebude, ak pil tak sa k tomu casom vrati a bude to len horsie a horsie
@nestastna34 Vypisuje kamoškám? No možno to nemusí nič znamenať a čo im píše? Pokiaľ ich nepozýva na rande alebo nenavrhuje nejaké nemravnosti, tak by som bola v klude. Klame ťa? V čom? Prečo ťa vyhodil z bytu? Byt je jeho? Máš kam ísť? Z toho, čo si napísala sa ťažko dá povedať, kde je problém, mohla by si napísať podrobnejšie. Možno ozaj tá poradna by vám pomohla ako posledný pokus a ked nie tak ísť od seba. Uvidíš ako bude po porode, ako sa bude chovať, možno s tebou teraz lomcujú hormony.
@nestastna34 nevracaj sa teraz k nemu, ak máš kde byť u rodičov, sestry....potrebuješ kľud, tvoj partner ti nie je oporou, ale príťažou. Nech sa snaží správať sa tak, aby si sa k nemu chcela vrátiť, aj keď veľkú nádej tomu nedávam....
@nestastna34 Prosím ta a ako si mu mohla dovolit spravit ti dieta?Ci to sa zrazu zázračne obrátil o stoosemdesiat stupnov na počkanie?Ja nechápem ženy akých otcov to vyberáte svojim detom,vari už nemáte ani trochu ucty a sebavedomia, že beriete prvého ktorý vás chce 😢 ...nemám slov.Ale inak ti prajem vela síl a krásne zdravé bábatko.
No preco? Keby to bolo take lahke tak kazdy ma super manzelstvo.ja som urobila tu chybu ze som mu dala druhu sancu.a brala som aj lieky len nerobili mi dobre a musela som ich vysadit.keby sa dal cas vratit urobim to vsetko inak ale neda a musim bojovat.len neviem ako s dvomi detickami v podnajme
@nestastna34 Druhá šanca je super, ale prečo sa hneď hrnúť do dieťaťa....lieky ti nerobili dobre....okrem nich je kopa ďalších možností, na ktoré ste sa vykašlali....ale to je už jedno....píšeš rozporuplné veci - už s ním nechceš s ním byť, ale nemáš kam ísť....tak ti ostáva jediné - vrátiť sa, rozhovor a dúfať, že práve on bude tou polovicou percenta mužov, ktorá sa zmení. Byť sama s dvomi deťmi, z toho jeden novorodenec, nie je ľahké, ale nie nemožné. Máte prenajatý byt, neviem, ako si na tom finančne, či si môžeš dovoliť prenajať si malý byt sama, garsónka ti stačiť nebude, staršie dieťa potrebuje kľud na učenie. Rozvod teraz nerieš, to sa budeš s novorodencom vláčiť po súdoch? A čo sa rozvodom zmení? Keby to bolo také ľahké, každý by mal super manželstvo....hmmm....no myslím, že je lepšie rozmýšľať popredu nad dôsledkami....nie plakať neskôr nad rozliatym mliekom. Sústreď sa teraz na bábätko, porozmýšlaj, či naozaj nemáš kam ísť - mama, teta, babka, sestra, k niekomu,kto ťa prichýli na také dva roky, kým budeš môcť ísť do práce a postaviť sa na vlastné nohy. V podnájme s dvomi detičkami, no neviem, zaplatíš nájom, budeš mať na ostatné? Držím palce.
Tak mi treba.budem si to vycitat do konca zivota ze davam druhe sance.dnes rano prisiel ozraty domov.po roku zacal znovu pit.a to ide zase tahat dlho.a ja pred porodom.vyhodili ho asi s prace.dnes mal ist a nesiel.volali mi s tade.som uplne zrutena
@nestastna34 čo už, tým, že si budeš teraz sypať popol na hlavu, nič nevyriešiš ...kašli na to, čo sa stalo, stalo sa...skús s ním hodiť reč, keď bude triezvy, aby ti povedal, čo sa vlastne deje a trochu ho postraš, že ti nie je dobre, že ťa tým svojím správaním doženie do nemocnice, či to chce?!... povedz mu, že sa rozvádzať nechceš, aj keď máš dôvod ... ak to nebudeš môcť vydržať, môžeš skúsiť ešte nejaké centrum pre matky s deťmi (musíš si vygoogliť a zavolať tam...), keď žijete v podnájme a nemáš kam ísť ...
a hlavne sa vydýchaj, výpoveď môže dostať každý...a v dnešnej dobe sa to nesie ťažko...možno to vedel už dávnejšie, že u nich sa prepúšťa a je na rade a nepovedal ti to, lebo si tehotná, nemuselo to byť hneď kvôli alkoholu ...alebo ti to povedali, prečo dostal výpoveď?... a že sa vrátil po roku k alkoholu - to je zlé, asi zapíjal zú výpoveď ...pokús sa zistiť, čo za tým jeho správaním ... alkohol, peniaze, automaty, ty?! ... a potom sa rozhodni, či odídeš a necháš svojho manžela v tom samého (nemusíš mať vôbec výčitky, veď si tehotná a čoskoro budeš mať dieťa, budeš mať starostí dosť, aj bez neho...) alebo budeš taká silná, že mu pomôžeš, alebo zavoláš si na pomoc jeho kamarátov, rodinu ... niekoho, na koho ešte dá ...
držím ti palce ...
Ahoj. Ja som mala tiez priatela ktory pil viac ako by sa malo. Par tyzdnov pred mojm porodom prestal pit.Ale ked prisiel pozriet maleho do porodnice a pachol od alkoholu lebo ved len "oslavoval narodenie synceka " povedala som si DOST a poslala som ho do... kade lahsie.Ked odsiel rozplakala som sa. Ten pocit ze od teraz som len sama, slobodna mamicka odkazana na pomoc ostatnych.Bolo mi to cele luto. Od vtedy som ho uz nevidela. Uz su to 3 roky odkedy som ho videla naposledy v porodnici ,som sama ale som SPOKOJNA .Tak si to dobre premysli, ci s nim ostanes.Vela stastia a najdi odvahu !!!!!!!! 🙂
@nestastna34 prežívaš teraz ťažké chvíle, ale nehovor, že si to budeš vyčítať do konca života. Chyby robí každá z nás. Na to, čo bolo sa už vykašli, to nezmeníš, pozeraj dopredu. Naozaj nemáš kam ísť? Rodičia, teta, kamarátka, babka, viem, nie je to pre nikoho ľahké prichýliť matku s dieťaťom a bábätkom, ale možno keby si sa spýtala, opísala svoju situáciu, možno by sa niekto našiel.

@nestastna34 ked je to take zle....a mas kam ist,na chvilu sa odstahuj a toto ries,ked babatko uz bude a svete a vacsie...a mozno sa vela veci zmeni,mas teraz dost starosti sama so sebou,hormony,unava urcite...treba ti riesit teraz dieta,druhe dieta a seba