icon

Zmena ženy

bale1rinka
18. jan 2017

Ahojte,
minule sme sa s mojim partnerom rozprávali o našich známych, ktorí sa rozišli lebo chlap ženskú rok podvádzal... a o tom, že prevažná väčšina chlapov nevydrží bez sexu a musí ho mať tak cca každý tretí deň pokiaľ ozaj niesú zdravotné prekážky.... tak ženu podvedú alebo opustia...vysvetlenie môjho muža bolo také, že ide o to, že ženy sa po určitom čase zmenia a už nepotrebujú toľko sexu alebo nechcú ako muži, muži sa v tom sexe nezmenia napr. ani po 10 rokoch spoločného súžitia stále chcú sexovať rovnako ako na začiatku vzťahu aj keď majú deti aj keď sú pracovne vyťažení, však aj predtým ako sa spoznali pracovali, mali dáke problémy ale sexovali aj 3x za deň prečo to teraz nejde a že je to pre chlapov nefér!!!!! bavili ste sa o tom so svojimi partnermi či je to tak?ale chcem ich názor nie ženský!Vďaka.

madana
18. jan 2017

@bale1rinka rok ju podvadzal a az po roku sa ti vasi znami rozisli??nechcem robit ziadne zavery,ani nikoho odcudzovat,ale vychadza mi z toho,ze je bud tupa ona alebo on...a ze medzi nimi dvoma nebola podla vsetkeho velka dovera.a o laske pomlcim tiez...
-budem pisat z opacneho pohlavia...a teda za seba...
-aby som rok cakala za tym,ze sa s nim rozidem/rozvediem???...predsa ked uz mam niekoho noveho tak nebudem spat pri mojom manzelovi alebo s nim travit cas v jednej domacnosti...nedalo by mi to,aby som polovicke nic nepovedala,a zaryto mlcala...
Moj nazor je taky,ze aj ked to medzi parom v posteli neklape ,ze teda jeden chce castejsie ako ten druhy,nie je to dovod na neveru a na podvadzanie,je to ale dovod na rozchod alebo na rozvod,to ano...Ale po x rozhovoroch,kedy sa doslo k zaveru,ano bude to tak lepsie medzi nami dvoma,ak sa rozideme....ale tahat niekoho za nos cely rok mi pride troska nefer,voci niekomu koho mam alebo som mala v minulosti a len nedavno rada....
Sex je velmi dolezity vo vztahu medzi muzom a zenou,a je to problem ak to neklape,ale neda sa stavat cely vztah len na tom...myslim si,ze toho cloveka,ktory ide za niecim inym uz doma na tom druhom nic nelaka...ved predsa ak si toho druheho vazim a s polovickou si rozumiem v inom,tak ten sex pride ci po 3 dnoch alebo po tyzdni...alebo po dvoch...ak nepride ani potom,davno chyba iskra medzi dvoma,a uz tu bolo dobre rozpravat sa o tom,riesit to...prip. aj vyriesit rozvodom..tolko na margo toho vasho znameho

oldman50plus
18. jan 2017

@alaguema Súhlasím s tebou, okrem toho som to videl so mnou nikdy s iným áno. Len musia chcieť to opraviť a dať podrobný návod, ten chlap nech by bol akokoľvek vzdelaný a inteligentný sa snaží po svojom ale asi nie správne.
U chlapov je tá rovnica jednoduchá. Má so mnou sex= miluje ma. Má so mnou častý a skvelý sex=veľmi ma miluje. Už má so mnou sexu menej a len tak nejako z povinnosti = už ma nemiluje tak ako predtým.
@missguerlain takí muži sú ale je ich málo. Pretože pre veľkú väčšinu žien ten sex nie je až tak dôležitý ako u mužov tak sa skôr cez to prenesú ak sú iné pozitíva. Pozri, ja som zažil oboje. Nezáujem aj teraz na staré kolená partnerku ktorú to baví rovnako ako mňa. Tak samozrejme som ochotný urobiť pre ňu veci ktoré by som predtým jednoducho nespravil, a tieť tolerovať také veci ktoré by som inak nebol ochotný
@vroni nemysli si. Môj rekord je 7 za večer, pravdou je že ale som mal len 19, neskôr som akosi nemal partnerku na pokusy o rekord 😉. Tie 3 čísla v priemere denne by som bez problémov dal počas pol roka, do 30ky určite. Veľmi to ale záleží od partnerky, to by musela byť paripa 😉, ak by sa ale dali striedať tak asi aj viac.

jana_eyre
18. jan 2017

@tibor77 inak vy sa s inymi muzmi o takychto veciach bavite? Kto ma ako casto chut na sex a podobne.. Vzdy som myslela, ze muzi take veci neriesia medzi sebou (s vynimkou anonymneho kecania na nete) a ak je to tak ako myslim, nemozes vediet kolko realne existuje hetero muzov, co potrebuju sex par krat do mesiaca.. Ved kazdy je iny..

libawet
18. jan 2017

@bale1rinka ja to kvitujem, konečne po dlhej dobe taká "ľudská" téma 🙂, mňa teda určite potešila.

oldman50plus
18. jan 2017

@jana_eyre Bavíme, ale tí čo o to majú záujem zriedka sa asi neozvú, ja som aspoň za celý život také niečo nepočul.
O čom sa muži ale nebavia je čo a ako s tou svojou presne robia. Na rozdiel od niektorých žien ktoré sú často veľmi opisné.

bale1rinka
autor
18. jan 2017

@madana no si predstav, normálne chodil do práce alebo si zmenil šichtu a povedal doma partnerke že kolega potrebuje zaskočiť tak ide do roboty a vlastne išiel k milenke, odzačiatku to tak mali, aj za neho zaskakovali kolegovia aby mohli chodiť na dovolenky a tak, takže ho nepodozrievala a keď sex nechcela tak jej to asi aj vyhovovalo, že je furt v práci...nechodil do barov, ani na zábavy či na pivo s chlapmi,doma pomáhal v ovšetkom....ona ešte aj študovala.... proste mal milenku z práce a po práci prišiel domov a fungoval normálne so svojou partnerkou až jedného pekného dňa našla náhodou otvorený laptop s celou diskusiou z predošlého dňa s milenkou....a musel s pravdou von. proste nemal sexu doma toľko koľko potreboval, keď sa im narodila dcéra aj pol roka nič nebolo, tak to takto vyriešil, a my sme sa to dozvedeli preto len teraz, pretože oni nebývajú na slovensku, stretávame sa s nimi tak raz za 4-5 mes...

janickacrazy
18. jan 2017

@tibor77 No tak dúfam, že u vás to tak nebude. Máš pravdu, dopredu sa to nedá vedieť, ale určité náznaky sú tam vždy. len ked je človek zamilovaný, tak to prehliada. Ja by som zase takého chlapa ako má missguerlain nechcela ani keby mal diamanty, mna by z neho porazilo, ja potrebujem porádneho chlapa. 😀

jana_eyre
18. jan 2017

@oldman50plus dakujem za odpoved.. Co a ako celkom chapem, lebo mne napr je neprijemne sa o sexe bavit s tretimi osobami.. Ale aj o tom ako casto (proste hocijaku konkretnejsiu vec tykajucu sa sexu), je to intimne a naivne som si myslela, ze vacsina normalnych dospelych muzov su mi v tomto podobni.. Nuz co uz.. 😁

libawet
18. jan 2017

@alaguema veru, veru. Chlap, keď chce sex, chce sex, nič iné. Žena na to, aby vôbec ten sex mala potrebuje byť oddýchnutá, naladená a patrične ešte aj na ten sex pripravená ( hovorím o žene v trošku staršom vydaní : ) ). Nebude to sakra tým, že sme tie oné - ženy? A poviem pravdu, veľakrát by som s chlapom menila - proste majú to jednoduchšie, neriešia " hovadiny " , ako my ženské.

bale1rinka
autor
18. jan 2017

@tibor77 citujem ťa:Ale tak človek takéto veci nemôže vedieť dopredu a tým pádom by som mohol hľadať ideálnu partnerku aj do konca života a nenašiel by som ju,lebo každú by to prestalo baviť po určitej dobe : tak keby si nemal sex tak ako potrebuješ od partnerky nevychádza ti z toho to, že stačilo by mať cca každý druhý rok novú partnerku aby si stále zažíval to čo na začiatku a aj ženy vlastne?alebo po akej dlhej dobe strácajú chuť?potom by boli aj ženy spokojné aj muži.alebo si si vlastne uvedomil, že radšej budeš mať sex aspoň raz za týždeň ako vôbec?lebo ako si sám napísal, hľadať ideálnu by si mohol do konca života a nenašiel by si ju...

tibor77
18. jan 2017

@jana_eyre Ja sa o takýchto veciach s nikým nebavím len vidím čo sa deje na socialnych sietiach aj z rozpravania kamaratok,že vsetci vypisuju hore dole hlava nehlava kazdej ,aby tu dotycnu zlanarili na sex a flirtuju s kym sa len da a to hocikde.Bohuzial som prisiel na taketo veci aj v suvislosti s manzelkou tak preto.Ale samozrejme vzdy a vo vsetkom existujú na svete výnimky tak závisí na žene či by bola alebo nebola rada,keby mala takéhoto muža.

libawet
18. jan 2017

@pragmaticka tak ja som sa s mojim mužom na túto tému tiež bavila, že ako rýchlo by mohol po akte? Hovorí mi, že no tak do hodinky, len už by mu to dlhšie trvalo....

madana
18. jan 2017

@bale1rinka tak tomu sa hovori aj slepa dovera😎no super....takze on by sa vlastne ani nepriznal doteraz...keby ona nenasla tu diskusiu..

vroni
18. jan 2017

@oldman50plus, nemyslim si, viem. Ze hlavne mlady chlap je schopny "lamat rekordy" mi je jasne. Aj ze by vedel dat solidny sexmaraton. Ale uprimne - nie student, dospely muz, ktory chodi do prace, ma aj iste (spolocenske) povinnosti a zavazky - dlhodobo, trikrat do dna, s jednou (zaziadanou a krasnou) partnerkou? Neverim. 😀 Hoci podla toho, ako sa muzi samohodnotia by to deviati z desiatich zvladali lavou zadnou. Fakt obdivujem tuto chlapsku schopnost vidiet pri pohlade do zrkadla (aj vnutorneho) supersamca. Skoda, ze existuje vyhradne vo vlastnom oku pozorovatela (ten supersamec)

emilia25
18. jan 2017

Veru po vecsinou zeny prestanu mat chut na sex a potom muz trpi a nedivme sa ze to tak dopada ze nevera.ked je zdravy chlap stoji mu uz hned rano pri budeni.pre mna ako zenu je tiez sex dolezity tiez som zdrava a to mame 4 deti a neni nad rychlovku pred obedom alebo vyuzit kazdu volnu chvilku.proste ked dvaja po sebe tuzia keby neboli deti tak pomaly vzdy ked sa na muza pozriem je pre mna proste najsexi chlap a to sme spolu 11rokov.

bale1rinka
autor
18. jan 2017

@madana neviem ako dlho by to vydržal, ktovie ako na tom bola tá milenka...to už neviem, ale bola omnoho mladšia tak asi jej išlo iba o sex.asi by si našiel druhú milenku.

libawet
18. jan 2017

@oldman50plus presne si vás chlapov popísal, to s tým sexom a láskou. Mne muž minule hovorí :" Nepôjdeme do toho mesta, kde predávajú tie keramické , ručne robené hrnčeky? Že by si si pokúpila..." Mne spadla sánka, pretože dobre vie, koľko šálok mám, no obyčajných, porcelánových a že už nemám ani kde dávať, ale moju záľubu v keramike pozná, tak som len naňho zostala civieť. A on že :" No vieš, ty robíš pre mňa, ja pre teba, " žmurkol na mňa a došlo mi to - jasné, bola som " vstřícnejšia " než očakával 🙂.

oldman50plus
18. jan 2017

@jana_eyre To bavenie je skôr takého typu: Ježiš, pozri na tú kočku dole, tú by som pretiahol až by ušami trepotala, doma už tri dni nič nebolo..." "Čo tri dni, ja nič už týždeň, tak by som jej ho tam vrazil a ešte gule palcami zatláčal". " Tak páni ja som spokojný, včera sme si dali dve čísla ale tá dole aj tak stojí za hriech"
Nič tak konkrétne ako som pár krát nechtiac počul opisovať dámu kamarátkam, skoro ako návod pre adolescentky.

sue
18. jan 2017

@bale1rinka u nás je to presne naopak :( u MM chuť rapídne poklesla a u mňa vôbec... a je to problém...a teda viem ako sa cítia chlapi, keď sú svojimi manželkami/partnerkami odmietaní :( ...a to fungujem v domácnosti normálne, starám sa o dve deti, pracujem, študujem...takže nie som "nevyťažená" :(

0silvia0
18. jan 2017

@oldman50plus u žien tie rovnice tiež nie sú až také zložité, len ich treba pochopiť:
-všíma si ma, trávi so mnou čas, rozpráva sa so mnou, dotýka sa ma mimovoľne v priebehu dňa = veľmi ma miluje a žena sa rada k sexu veľmi rada pridá alebo sama iniciuje sex
-niečo doma porobí, trocha sa povenuje deťom aby sa nepovedalo a večer zľahne k manželke a dúfa, že niečo bude = žena ho miluje a nechá sa prehovoriť
-chlap si ženu nevšíma, je nasratý, milé slovo nikde a večer sa chce akože pri žene uvoľniť = má ma asi rád, ale som mu dobrá len na sex - tak tu je to otázne, podľa intenzity vzťahu, či žena odmietne alebo blahosklonne privolí😎
Ale možno sú aj iné alternatívy, ale ja to vidím viac-menej takto

bale1rinka
autor
18. jan 2017

@oldman50plus ježiš to je dobré!!!!som sa nasmiala!!!!

danodo
18. jan 2017

@bale1rinka ja to mam trochu zlozitejsie.okrem varenia som pomahal zo vsetkymkompletne.snazil som sa jej dotykat zakazdym ked okolo mna presla ci objat,no ona ma stale len odstrcila alebo odhodila mi ruku.dotykat som sa jej smel len pocas sexu a aj celkovo sme si prestali trochu rozumiet.tak som sa viackrat snazil o vsetkom porozpravat no zakazdym to skoncilo hadkou.tak som sa snazit prestal a ked som jej povedal ze som nestastny tak zacala vrieskat ze mam vypadnut z bytu.tak a v ten den som aj tak urobil a o 2 mesiace som podal o rozvod.takze takto.ale urcite mozem povedat aspon za seba ze sex je vo vztahu okrem ineho velmi dolezity,chlap je potom ozaj spokojny a kludny a vela ostatnych veci mu potom nevadi a vztah aj lepsie funguje

danodo
18. jan 2017

@0silvia0 moja manzelka nemala rada ked som sa jej pocas dna dotykal,to som mohol len v posteli ked mala chut 3x-4x do mesiaca

jana_eyre
18. jan 2017

@tibor77 tak ale to je zas len sprostredkovany pohlad od zien a na socialnych sietach tiez nie vsetci chlapi flirtuju..

libawet
18. jan 2017

@0silvia0 veľmi dobrý pohľad.
Môj takýto je a mne sa aj tak nechce tak často akoby chcel on, proste som už darebná, tak volím pre neho radšej inú možnosť ako samotný akt...

alaguema
18. jan 2017

@libawet u mňa problém nie je. Skôr naopak. Je to stále lepšie. Manžel ma priťahuje a ja si ani nepamätám, že by som ho niekedy odmietla. S iným partnerom to tak nebolo a to som bola podstatne mladšia a on bol naozaj mimoriadne atraktívny muž, športovec, inteligentný, šikovný. A predsa to nejak rýchle opadlo a začala som vymýšľať, až som radšej z toho vzťahu vycúvala. Vo mne sa pod vplyvom toho vzťahu a toho, ako sa on choval, prebudili veci, ktoré ma akoby blokovali. A to v jeho správaní nebolo nič vyslovene negatívne. Boli to také tie nuansy, ktoré si my podvedome asi nejak dešifrujeme. Dodnes som si to nijak racionálne nevysvetlila. Naozaj nebol navonok žiadny dôvod, všetci sa vtedy veľmi čudovali, kamarátky nechápali...taký super chlap. No a vidíš...

libawet
18. jan 2017

@danodo ale aj ja sa tvárim, že mi to jeho obchytkávanie po každé, keď prejde okolo mňa, akože vadí...no len by to neurobil!

tibor77
18. jan 2017

@janickacrazy Hej náznaky vždy sú a keby neklapalo všetko okrem sexu hoci nehovorím ,že ho nemáme len trošku málo pre mna tak by som s nou už dávno nebol.Ale ked to otocime...keby som nasiel dracicu v posteli,ktora ma znici,ale zas nedala mi tu starostlivost a ostatne veci co mi dava partnerka tak nehladal by som nejakú inu?! Lebo clovek hlada vzdy to čo nemá a pravidelný sex nie je garancia,že ti vztah bude fungovat na maximum.Sú tam potrebné aj iné veci takže zas nie je to také jednoduché ako sme sa tu všetci rozpísali v tejto diskusii.Aspoň u mňa,lebo keď ti zena splna z desiatich veci 9 a zostane ten pravidelny sex tak predsa ju neodkopnes pre taku,ktorá ti dá to jedno,ale na všetko ostatné môžeš zabudnúť.

@bale1rinka Chcel som len povedať ako som aj teraz vyššie pisal,ze nikto nie je dokonalý,vzdy hladame to co nemame a clovek nema cas hladat a skusat dokonca zivota,Ludia si musia v hlave spravit poriadok ohladom vztahu tak,aby to fungovalo a boli vsetci spokojní.Lebo žiť štýlom nedava mi sex-najdem si milenku , nedava mi pozornost ,ale sex je fajn-najdem si inu zas nie je riešenie a clovek v zivote nebude stastny.Jasne,kazdý sa potkne vo vztahu,aj muzi aj zeny,ale patri to k zivotu.Aj nasim starým rodicom sa to stalo,ked este neexistoval facebook ani pokec a predsa sa mali radi a neopustili jeden druheho.Len tento uz moc zmodernizovany svet a nove moznosti z nás spravili ludi,ktorí su prilis orientovany na sex...mas ho,nemas ho,mozes ho mat,s kym,ako,kde,kocky sa uz pomalicky hadzu same muzom...davno neboli taketo moznosti a predsa sa stavali taketo veci ludom,ale vsetci si drzali usta a isiel zivot dalej a nepotrebovali sa o tom hodiny rozpravat a riesit blbosti so psychiatrom.

0silvia0
18. jan 2017

@danodo možno si myslela, že to robíš len preto, aby si jej naznačil že chceš sex. Do hlavy tvojej exmanželky nevidíme, ak sa rozhodla, že s tebou už nechce byť, nezavďačil by si sa jej nijako...
Ja osobne mám rada, keď sa ma manžel dotýka, objíme, vtipkuje, zaujíma sa o mňa.
Chladný chlap cez deň a večer hrrr na sex nie je pre ženy ideálna kombinácia...

missguerlain
18. jan 2017

@janickacrazy @tibor77 Ono kazdy ma ine potreby a priority, verim, ze je nepreberne mnozstvo zien, ktore by mojho muza brali vsetkymi desiatimi a boli stastne ako blchy. Ono nanho ked sa clovek pozrie, tak by to nikto nepovedal, vyzera velmi dobre, super kondicka, som presvedcena o tom, ze nikto to nevie, ze nema ziadne libido. Nemozem povedat, ze ja som s tym plne vyrovnana, ale ucim sa to akceptovat, respektovat ho a nejak na tom aj popracovat, nadchnut ho pre to - oblecky, role, nech to nie je stereotyp. Obcas mam sice 'stavy' kedy to vztahujem na seba, ze to je mnou, ale racionalne viem, ze to nie je o mne. Teda obcas ma napada, ci by s nejakou inou zenou nemal lepsi sexualny zivot, a aj som rozmyslala nakolko by mi vadilo keby mal sex s inou zenou, a mozno to znie cudne, ale uprimne si myslim, ze mame s muzom tak jedinecny vztah, ze ja by som mu dopriala aj sex s niekym inym ak by to malo prenho lepsie uspokojenie, ale on nema zaujem...