icon

Zmenila vám Biblia život?

26. dec 2022

Je tu niekto neveriaci alebo "pochybujuci", ktorému zmenila zivot napr. biblia? Alebo niečo ine nabozenske? Co vas obrátilo k viere? Ako ste sa k tomu dostali? Sami ci "s pomocou vyssej sily"? Nepytam sa ľudí ktori su hlboko veriaci tzv. Od malička. Ale tych ktori sa k viere dostali sami a uz vo vyssom veku.

ckocka
10. sep 2023

Nie.

lenkakravcova
10. sep 2023

@makodob Ak máš skúsenosti s tou druhou stranou, tak si nemôžeš byť nikdy istá, kto sa ti zjavil, koho si videla. 🙂
Vieš ako sa hovorí v Biblii ze satan je veľmi dobrý v klamani ľudí. Nezjavil by sa ti vo vlastnom odeve. V podobizni Ježiša je fajn manipulator 🙂
Skús sa nad tým zamyslieť.
Boh nám dáva rozum. Máme ho používať. S niektorými vecami co píšeš, súhlasím. Ale niektoré to ťahá tak no.. Nechcem napísať ze do blbosti, ale aj trochu hej, lebo veci od Boha nie sú nelogické (pozri sa na to ako úžasne stvoril Boh zákony vesmíru). To, čo píšeš znie dosť nelogicky.

janulik2008
10. sep 2023

Biblia mi život nezmenila, máme ju doma ale nečítam ju. Keď som však bola malá, tak som čítala lebo ma to zaujalo. Hlavne Nový zákon 😁 ja však nie som kresťan ktorý drie v kostole lavice a číta Bibliu. Som fanúšik Pottera, a momentálne sledujem Lucifera na Netflixe 😁 dokonca sa viem normálne o viere porozprávať s ateistom ktorý sa na začiatku smial z viery a pritom ho nevysmiať. Ale aby mi nejako zmenila život to nie, skôr šlabikár 🫣😁 bez neho by som ani nemohla čítať

tululu
10. sep 2023

@aga_aga tvrdit niekomu,ze je mimo reality vytvara rovnaku moznost,ze ty si mimo tej reality.to, v co verim ja sa mi zda oproti tvojmu nabozenstvu alebo filozofii ako celkom slaba kava.ale tak suhlasim,zbytocna diskusia,pekny den.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
tululu
10. sep 2023

@aga_aga zaujimave citanie.ak si to pochopil/a ty,mam to predsa sancu pochopit aj ja,ak nie,tak je to len pre vyvolenych?to smrdi ellitarizmom a ten nevznika nahodou.akurat mi unika podstata.Preco? Hovoris o algoritmoch,kde je ich povod a aky je ich vyznam?Preco su nastavene tak ako su a sputavaju jedincov?A ak sa z nich clovek vymani,za akym ucelom?Aby bol skutocne slobodny?Naco?Medzi cim a kym prebieha tento boj?

makodob
10. sep 2023

@avene55 Ty si ozaj myslíš, že posledným zápisom v Písme Ježiš skončil? Veď je to Boh! Áno videla som Ježiša. A je viac svedectiev ľudí, ktorí Ho videli. Ja viem Koho som videla a ako špecificky to Ježiš urobil, aby som nepochybovala a aby mi to nikto neukradol 😊 ❤️

makodob
10. sep 2023

@aga_aga alebo sa dokáže Pravda! 😊 čas ukáže ako vravíš. Ale ak sa dokáže opak, neviem čo urobíš ty. Hľadaj Boha, kým je čas.

makodob
10. sep 2023

@lenkakravcova pozri dennodenne satan prehráva pod menom Ježiš v mojom živote. Pri mene Ježiš satan nemože nič, mne nemože nič, mojej rodine nemože nič, lebo patríme Bohu. Načo by sa mi chodil ukazovať? Aby som v klamstve uverila, že vidím Boha? 😁 Ty nepoznáš moj život, nevieš čo žijem. Ja žijem biblickú vieru a deje sa mi to, čo čítaš v Písme, takto koná Boh v našich životoch. A nebola si tam, nezažila si to, tak spochybňovať možeš, čo chceš, aby si ty nemusela veriť. Ježiš to urobil tak dokonale, že nikto ma nikdy nepresvedčí o opaku.

lenkakravcova
10. sep 2023

@makodob Áno, presne preto. 🙂 v tomto živote môžeš vyhrať. Ale dôležitá je výhra života ďalšieho. Je evidentne ľahké získať niekoho na výhru v živote pozemskom.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
ckocka
10. sep 2023

@tululu Ja som to pochopila do posledného písmenka. Klingonština.

tiezjedna
10. sep 2023

@aga_aga inak všetko v hlave v poriadku??

heni79
10. sep 2023

@lenkakravcova Jémine, čo sa píše v koráne. Však ten vykráda Tóru a Bibliu. 🤦 Už rok vzniku islamu by ti mal niečo povedať. Takže, ktosi napísal korán. Poznal už knihy starších monoteistických náboženstiev. Vzal z nich to naj + doplnil vlastné predstavy. ( Často veľmi tvrdé.) A nie, tie knihy nepísal boh. Ani jednu z nich!

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
makodob
10. sep 2023

@lenkakravcova ja som v tomto živote vyhrala milosť od Boha, dar viery v Krista, že som v Neho uverila a vierou som spasená. A ja viem, že som spasená. A poviem ti tak úprimne, vobec tu na zemi nechcem byť, radšej by som bola s Ježišom. Ale je tu ešte veľa ľudí, ktorí Ho nespoznali. Pre mňa platí ako povedal Pavol, že žiť mi je Kristus a smrť zisk.

makodob
10. sep 2023

@aga_aga počuj a ty sa považuješ za koho? keď nás oslovuješ ľuďmi a tvoje slová sa stanú?

tiezjedna
10. sep 2023

@makodob 😨 až takto to dokáže niekoho vymyť???

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
10. sep 2023

@aga_aga no už sa trasiem!😂

makodob
10. sep 2023

@aga_aga ruším túto kliadbu, ktorú si nad ňou vyriekol v mene Ježiš!

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
10. sep 2023

@makodob ty si boh? Alebo ako to máte s tými funkciami?

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
makodob
10. sep 2023

@aga_aga veď si ju preklial! Mňa tými svojími rečami neoklameš, ja viem kto za tebou stojí. Tak sa odtiaľ sprac.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
makodob
10. sep 2023

@tiezjedna ja nie som boh, ja iba konám v mene Ježišovom, to čo nám On sám dal a robím to, k čomu nás Ježiš povoval, teda všetkých tých, ktorí v Ježiša a v Jeho Slovo.

tiezjedna
10. sep 2023

@makodob a @aga_aga je kto? Pretože reči jej kmeňa rozumiem ešte menej než tej tvojej😉

makodob
10. sep 2023

@aga_aga hľadaj Ježiša aj ty, kým je čas. Lebo na zatratenej strane stojíš, diabol už má svoj súd. On ťa klame, dáva ti doležitosť a keď s tebou skončí, ťa odhodí, nie si pre neho doležitý, si pre neho vec, ktorú zneužíva, hračka. Ale Ježiš ťa miluje, a nikdy ťa nezanechá ❤️

janulik2008
10. sep 2023

@tiezjedna myslíš ako dokáže viera vymyť človeka? 😉