Zminené problémy v manželstve a živote
Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.
No mne ešte napadlo či by si si vedela predstaviť prácu so starými ľuďmi. Keď máš v okolí samých dôchodcov. Keby si si najprv skúsila zistiť možnosti (možno aj cez mamu), či by bol záujem u niekoho v okolī aspoň na 4hodiny a vybavila by si si opatrovateľské. Možno si potom zistiť aj cez ten úrad práce opatrovateľský kurz. Alebo cez obec potom niekoho nájsť
@lenkacanigova uspáva deti 🤫🥱
@misicka31 možno presviedča manžela že zahraničie je vlastne jeho nápad a ona ho iba podporí
@lakebabe veď ja dúfam,že sú to Kysuce,lebo ako rodená Liptáčka by som sa musela asi hanbiť. 😑
@zuzanazu85 😂😂 ešte sa neteš moze byť aj vasa
@lakebabe tak, tak, muž jej sľúbil že bude pracovať a ona sa starať o deti a dom. Akurát, že hypotéku im vyrátali ešte v čase, keď bola zamestnaná. Potom dala výpoveď a hups, jeden príjem vypadol a zrazu im nevychádza ani len na jedlo, lebo bolo treba dom kdesi v lazoch postaviť....absolútne bez nejakej vízie, čo v budúcnosti keď je všade ďaleko a ona bez vodičáku a pešo ani busom ona chodiť nebude. 🤦 Veď ona ani nechce - jej ide len o to, aby ju živil muž, tak ako sľúbil, aj za cenu toho, že by išiel drieť do zahraničia (a drieť by musel určite, lebo ona si predstavuje príjem aspoň. 4000 že bude mať). Ak by on ostal PN alebo sa.mu niečo stalo, je nahratá. Ostane aj s deťmi visieť na krku rodičom.
@lenkacanigova alebo ho už balí 😄
@lakebabe ale na druhej strane, možno dobre a možno ju aj poznať budem a možno ju kamarátsky aj nežne preplieskam...ale ak by,poznal by ju skôr môj brácho,ten je v tých rokoch...😁
@misicka31 😄chudak chlop, ktohovie ci mu zohnala aj vreckové
@zuzanazu85 😂 ja sa bojím aby to nebola nejaká suseda od svokrovcov alebo z okolia 😂 však ale keď tam budem ju na tu stanicu hodim💁♀️
@lenkacanigova hej aj risky isto nabalia🤦😄

@lenkacanigova to by bol prúser juj