Zminené problémy v manželstve a živote
Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.
Ja som sa už prestala smiať,ja jej ďakujem,človek si aspoň uvedomí,že nie je na tom tak mentálne zle😄
@misicka31 to by som si pozrela ako ona robí poštárku😂na vzdialené miesta chodia autom,a to nie je nič pre ňu,a inde chodia peso,čo by tiež nezvládala.Ona by asi chcela teplé miestečko za priehradou,čo na Tom,že nemá ani šajn,čo táto práca obnáša,a v podstate asi ani školu a žiadnu prax.🤷
Dievčatá,ale ona chce robiť poštárku na pošte,za okienkom,bacha ☝️. Nie do terénu a to sakra rozdiel . Si viete predstaviť,kedy by vám asi prišla pošta? 😆
😂👏😂👏si ma pobavila zas,tak dom chces mať ako chatu?no to by si sa inak musela obracať,a ako by si stíhala starať sa o dom,lebo vy predsa v obmedzenom byte bývať nebudete,a ešte o chatu sa starať,keď už teraz nemáte na živobytie a ešte aj mama sa musí starať o deti aby si navarila a upratala.Toto nezvládne muž ani keby 24/7 ťahal v cudzine😂😂😂
A to ešte asi nevie,akú má nanič ženu.To keď zistí...
@rorino áno je to BOJOVÉ čítanie ☝️🤣🤣. Stále bojuje,stále bojujeme 😆
Za mna bola topka aj, ze len drahe auto sa vystvera na kopec. Ano, lebo svet je plny lacnych aut, bicyklov, koni, kolobeziek, atd. kotulajucich sa spiatocky dolu kopcom, co ho nezvladli zdolat, z poslednych sil sa chudata vyskriabali uz uz skoro na vrch, no, bohuzial, co cert nechcel, len ti najlepsi a najdrahsi vyhravaju, tak to proste chodi.
🤦😂😂😂
Zas si napísala blud,vyplatiť by si musela ty jeho,a detí by mohol žiadať do striedavej starostlivosti,takže ani tam by ti peniaze neprichádzali,ale pre jeho dobro by si to asi mala zvazit
On si môže prenajať byt,tým bude mať argument že deti majú kde bývať,jeho ťa hypotéka už potom vôbec nemusí zaujimat
Neviem,či si to tu už písala,ale čo robí tvoj muž?Lebo platiť byť aj hypotéku na dom s tým,že by si si našla aspoň nejaký zle platený dzob,tak to musí byť iný umelec.
@zuzanazu85 ale tak to je potom ideálna pre SP, ja na pohľadnicu od mamy k Vianociam čo mi poslala čakám 10 rokov
@rorino toto mi nejde do hlavy, ako mohli dostať hypotéku na dom na záhrade rodičov bez prístupovej cesty. To ktorá banka riskovala, že v prípade, ze majitelia domu prestanú splácať hypotéku, že banka nebude vedieť ten dom predať ďalej. Lebo za mňa dom na samote v záhrade rodičov bez prístupovej cesty je nepredajný.
Ten homeschooling podľa mňa nie je dobrý nápad. Pre deti je lepšie ak sa socializujú získajú návyky. Dať ich hneď do školy nie je dobré.
Deti si ťažko zvykajú na nové prostredie už v škôlke majú niektoré deti problém, že plačú, boja sa.
Ja si myslím, že keby si ich dala hneď do školy tak to bude horšie.
Ten kilometer na zástavku nie je až tak ďaleko.
Ja som mala bývalú prácu dva kilometre od môjho bydliska. Do práce som chodila na autobuse a z práce som išla pešo. Bolo to trosku ďalej ale nebolo to až také strašné.
Kks zeny, 47 stranova diskusia? Co nie su v telke ziadne serialy 😂
Este sa stale snazite dostat aspon nejaku emociu z toho kybla gitu?🤷♀️🫣
Teraz ma zaskocila info, ze nie je len leniva, neschopna, bez kvalifikacie, ale aj "vypapana"....a to je super predpoklad pre pracu vo vyrobe.
Draha (a to fakt doslova - ziadny prijem, len konzum a este aj vela jedla spotrebuje, co je najvacsia polozka v domacnosti) prizivnicka, rozhyb kostru a zacni makat. Ze pre teba praca vyrobe nie je, lebo je namahava? Prd makovy, je ako stvorena - utiahnes za dvoch chlapov, aj plat ti zvysia. Tak sup sup...a hlavne povedz, kde je take miesto v SR, ktore sa snazis opisat, mne to pripada ako Lomnicak alebo Gerlachovsky stit
mna len zaraza ako sa z nej zeny vysmievaju, ved dobre je mozno jednoduchsia, zije ako zije, mozno trpi uzkostami alebo je len pohodlna ale takto sa z nej vysmievat na tolkych stranach...hrozne, kam az zeny dokazu zajst
@hederamonstera ale za 3 dni 😆. Ved ani taka tema ako Voľby už dávno predbehnutá za vyše týždňa 😁. Ešte nech pridá pár ,, perličiek" a po sviatkoch aj takých 6000 príspevkov .
@hederamonstera tento serial ide zjavne konkurovat jednemu z nekonecnych serialov🤣
Hodinu necitam a som stratena v priestore🤪

Poviem ti tajomstvo,skoro všetky ženy čo sú matky,alebo aj nie sú,sa starajú o domácnosť,varia upratujú a keď CHCU stíhajú popritom milión iných činností.Ty si si vybrala cestu ,že sa všetko nedá,tak sa s tým zmier a pokračuj v doterajšom živote.Ved predsa ,keď sa nedá,tak sa nedá.Naco hľadať riešenie.