Zminené problémy v manželstve a živote
Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.
@sherynkamalinka ty si mi fakt odpalila dekel s tym
Keby ta niekto poslal do πci tak podla mna len povies ze nemozes tam ist lebo hore kopec dole kopec zakruta..
ze dnes s tym budem asi aj zaspavat👌

@kaktusik007 a smutné na Tom je,že deti kľudne pošle autobusom,lebo však to zvládnu,ok.Ale ona autobusom nebude chodiť do roboty,aby zlepšila rodinný rozpočet.Vsetci MUSIA,len ona nemôže🤷
@zuzanazu85 tie tiež nie sú také.To možno skôr už Huty,Orava,alebo tie Kysuce
@ddaassuullaa neboj,na homeoffice ma zlý signál😂😂😂
Veľa žien to tak riešilo,keď sa chceli ale nevedeli uplatniť Jaj prepáč,ty nie si ten typ,po 40. Stranách som na to akosi pozabudla😂
@sherynkamalinka kazdy ma inak zariadeny zivot, ja neriesim ze si niekto nevie predstavit zit tu v dedine na konci sveta ked to nikdy nezazil. Co sa tu budem s nimi hadat ked oni si vydu z domu nasadnu na bus a vezu sa rovno k robote. Hej par tu pisalo ze cestuje dlhsie ale to je skor vynimka a zas nie kazdemu sa chce tolko casu zabvijhat v buse alebo vlaku. Strasne tu prehanaju niektore ze chlap chodiaca penazenka lebo zaraba pre rodinu alebo socialka zoiberie deti lebo idu autobusom do skoly 😂
Preboha nie🙏za to dieťa ťa prosím nerob mu to.Ani dôvod na odklad nemáš.Predskolska je povinná.
No, bude to tazke. Ona nechce ist do prace, lebo sa neda a on do zahranicia, lebo nepojde. Ja len lutujem tie deti, oni nemozu za to akych maju rodicov.
@bluehorsee na každý tvoj nápad mi presne napádajú odpovede,prečo sa to nedá,a možno sa autorka toho chytí a odpovie,lebo na to je odborník.
@autorka Idem jedným autobusom so synom do škôlky, odtiaľ pešo na ďalšiu zastávku na iný autobus odtiaľ do roboty a naspäť to isté. Domov prídeme o štvrtej myslím si, že nie som výnimka ani jediná... Je to úplne bežná prax.... A predstav si vyrastala som na dedine, chodila do školy do mesta verejnou dopravou. Moji rodičia dochádzali verejnou dopravou do roboty. Ako vravím úplne bežná prax.
@zuzanazu85 a načo pestovať mrkvu,keď ju slimáky zožerú😢🤦
Prosim ťa, napis v akej dedine na konci sveta to žijete.
@klementinka58 precitala si si diskusiu, ked sa jej zastavas? apson cast?
@autorka, ved si doma, s detmi, tak sa ten jazyk predsa mozes naucit nie?
Tak sa nehadaj s tymi, co ziju v meste....ale argumentuj mne, ja som ti pisala,ze zijem tak isto na konci sveta a aj som ti presne opisala,ako som fungovala a fungujem. A to nas teda netlacili ani financie, v zivote sme si od nikoho nepozicali a aj tak som nesedela doma na prdeli a ani teraz nebudem, tiez 2 rocna pojde do jasli a ja naspat do prace....
@klementinka58 miesas jablká s bruškami,ani omylom ich neporovnavaj
Autorka: ešte čosi mi nesedí: písala si, že Teba rodičia vozili do školy autom, keď si chodila do školy. A teraz že chodia busom na brigádu, či na nákup. Vtedy mali auto a teraz nemajú? Ako nechce sa mi veriť, čo poznám ľudí šoférujúcich autá, tak tí sa možnosti mať vlastné vozidlo len tak nevzdajú a tobôž nie keď bývajú na lazoch. Tak ako to je vlastne?
Dúfam, že tvoj muž nakoniec pôjde do zahraničia, najde si tam nejakú normálnu ženu, nie lemru. A tebe pošle výživné na deti a zbohom ty.
Tebe niet pomoci

Ja som na 99 % presvedcena ze mas nejaku psychicku poruchu, pravdepodobne neliecenu.Bezny clovek, čo i len trosku citiaci,sa snazi "bit" o svoju pravdu ak citi,ze sa do neho ludia obuvaju nepravom.Ty si akoby bez emocii,citas komentáre ale odpovedas ako pokazena platna. Absolútne bez "nasratia sa" s kludom anglicana ides stale tu istu pesnicku. Keby ta niekto poslal do πci tak podla mna len povies ze nemozes tam ist lebo hore kopec dole kopec zakruta..