Zničila som ja švagrine svadbu?
Ahojte..ani neviem preco tu pisem ale potrebujem sa niekde vyzalovat mozno poznat iny nazor..lebo som akosi zrazu cierna ovca v manzelovej rodine a niesom si ista ci právom..mozno vy mi to objasnite ako nezainteresovane osoby..svagrina mala pred mesiacom svadbu..vydavala sa prvykrat ..pripravy prebiehali dost chaoticky lebo svagrina je typ cloveka co vsetko riesi na poslednu chvilu..no a tri tyzdne pred sobasom si spomenula ze vsak ona nema zajednanu kadernicku..resp. mala ale ta jej to odriekla a ona zabudla si hladat novu..kedze bola zufala nakolko obvolala asi vsetky kadernicky v meste ale bud mali plno alebo dovolenka..ja som si spomenula na jednu moju znamu kadernicku ktora mna cesala pred troma rokmi na ples a ucesala ma velmi pekne aj za dobru cenu..povedala som svagrine ze jej skusim zavolat ze ona je teraz na materskej dovolenke a berie to ako privyrobenie si tie ucesy..tak som jej zavolala a povedala ze ma v tedy akurat volno ze svagrinu moze ucesat...svagrina cela happy ze ma o uces postarane ale ze ide teraz na dva tyzdne na dovolenku tak nestihaju skusku ucesu..svagrina povedala ze jej to nevadi ze vsak ja som ju ako kadernicku vychvalila do nebies (povedala som len ze ma vtedy raz pekne ucesala) tak ze jej veri a skusku ucesu netreba..prisiel den svadby a svagrina sa isla dat rano o desiatej ucesat..vratila sa odtial po dvoch hodinach tak sa jej pytam ze ako je spokojna ..uces sa mi zdal celkom OK aj ked priznam sa k nej nehodil velmi ale myslela som ze je s tym svagrina v pohode, presla len okolo mna skaredo sa na mna pozrela vosla do izby a bachla dverami..tak som sla za nou a pytam sa co je..zacala na mna kricat ze sa jej mam pozriet na hlavu ze co jej ta moja "uzasna" kadernicka vytvorila na hlave..ze vyzera akoby mala prilbu uces ala sesdesiate roky ze ani jej babka nemala taky hrozny uces na svojej svadbe..nevie s tym ani nic urobit lebo jej na to dala asi tonu laku a do toho ešte korunku ze proste hruza zacala tam plakat ze ona takto pred tych ludi nepojde ze vyzera ako debil a ze mi pekne dakuje ze som jej odporucila kadernicku a znicila svadbu..ja som sa jej pokusala vysvetlit ze vsak mna ucesala pekne ze som necakala ze jej urobi takito uces naozaj to vyzeralo tak nemoderne..ale nebol to zamer aby som jej pokazila svadbu alebo nieco take..chcela som len pomoct..naco mi povedala ze krasne dakuje za taku pomoc ze v svoj velky den bude vyzerat ako cinsky boh srandy vdaka mne..ze si mam nabuduce svoje odporucania nechat..svadba prebehla tak ze nevesta bola oduta vobec sa nebavila a vsetci to davali za vinu mne..hlavne teda ona a svokra samozrejme..svokra ešte zahlasila..ze tak aspon vies ze si nemas davat od nej radit ...
No čo. Mala prípravu na manželstvo. Že to nie je len prechádzka ružovou záhradou a že človek chce občas aj utiecť a nemôže 😁
ja som teda človek mierny, flegmatik, máločo ma vytočí, ale v tomto prípade by som nahúkala na obidve, že či ja som zodpovedna za to, že si to nevesta nechala na poslednú chvíľu, na skúške účesu nebola, u kaderníčky čumela do mobilu a neotvorila ústa, keď sa jej to nepáčilo a teraz ide hľadač vinníka. Myslím, že by bolo dorozprávané na dlhšiu dobu
@veronika33 s tým sa samozrejme nedá nič iné len súhlasiť 🙂
Nie je to Tvoja chyba. Švagriná sa mala ozvať.
Podla mna to nie je tvoja vina. Moze si za to svagrina, nepochopim kto uz len necha uces na kadernicku a neukaze jej aspon foto?
Ja som tiež žiadnu skúšku nemala, keď som videla, že sa účes uberá zlým smerom, tak som ju stopla a znovu vysvetlila co si predstavujem. Kaderníčka predsa do hlavy nikomu nevidí. Niekto chce mať tortu na hlave, niekto hladký jednoduchý účes.
Mne bola na svadbu odporucana tiez uplne naj top kozmeticka v nasom mensom meste, kamosku (moju starsiu druzicku) nalicila vzdy naozaj dobre... tak som tam dosla v den svadby, odbavila ma za 10minut a to neprehanam, mala tam naobjednavanych kvantum ludi co cakalo, vzala 20€ (pred 7 rokmi) a tiez som nebola spokojna... nalicila ma presne na ten styl ako starsiu druzicku, presne tie iste kleopatrovske linky, ktore ale mne Bohuzial ani trosku nepristanu... aj obocko nejake dogabane... tak som si to doma potom upravovala, starsia druzicka sama bola z toho nestastna ze mne naozaj nepristane toto iste co jej... bola som z toho trocha smutna, asi tak pol hodinu kym som este bola doma, ale nie az tak aby mi to znicilo den 🤦♀️ a vobec by mi nenapadlo za to vinit tu moju kamosku a starsiu druzicku... proste shit happens, mam poucenie do buducna 🤷🏿♀️
Chúďa švagriná, predstavujem si tú helmu na hlave :D :D nie, nie je to tvoja chyba, snažila si sa jej pomôcť, ju to ,,prevalcovalo", lebo chcela byť v najdôležitejší deň svojho života krásna a skrátka nevyzerala tak, ako chcela. Ďalšia vec, veď keď sedím u kaderníčky, tak vidím, akým smerom sa uberá ten výtvor na mojej hlave, tak keď sa mi to nepáči, poviem jej to narovinu ešte predtým ako mi na to nakydá kilo laku. :D Veď ona jej predsa platí za to, aby odtiaľ odchádzala spokojná.
Len tak mimochodom, tvoja švagriná môže byť akurát tak všetkým na smiech že s takým výtvorom bola naozaj schopná prísť medzi ľudí. Veď je hádam svojprávna a má ústa, ktoré si mohla počas česania otvoriť. Aj keby som čumela celý čas do mobilu, aj tak by som cítila že niečo nie je celkom ok keď mi na hlave rastie akási veža.🤦🤷
Ja napríklad som torz úplne nemala predstavu, čo chcem na svadbu. Doniesla som síce obrázok, ale napokon sme zistili, že moje vlasy to skrátka "neznesú"
Takže potom (s mojim súhlasom a kontrolou) som mala niečo také - foto je z internetu.
Ale ako vravím, cely čas sa pýtala, či súhlasím, či to chcem tak, či chcem drdol vysoko, alebo ho dá nízko, či chcem ozdobu na tu, alebo na tu stranu..
Stačí otvoriť ústa a komunikovat.
Mne tvoja svagrina a jej rodina pokazili den😂🤦♀️ strasne to citat. Len sa potvrdilo, nehas co ta nepali. A za dobrotu na zobrotu🤷♀️
Odkaz im.to prosim a vytlac tuto diskusiu, kto je tu za idiota.
PS: ty to naozaj nie si
ale to je len pribeh nie,,? ten je tam len 24 hodin ak sa nemylim
*Nezmazal
Je. Na konci dňa tam nebude. No iba v prípade, že to nedá na plochu.
No môžeš ho tu poprosiť aby to neuverejnoval....akože takéto veci ak sa dajú aj keď anonymne, tak dané osoby sa v tom určite nájdu ak sa to k nim dostane...čiže až tak anonymná nie si nakoniec 😏
Nie nemôžeš za to...otrasné od tej švagrinej aj svokry, sú totálne mimo
No so svagrinou a svojrou si este uzijes.😐
Fu no ja ju chápem ze bola nasrata lebo čakala niečo iné ale je to len jej chyba mala už o 8 byt naklusana u kadernícky a uz hneď veru pri náznaku ze to je na🤮niečo povedať a nečakať kľudne sa to zachrániť mohlo keby si tu hlavu rýchlo umyje vyfuka a sa už len obyč vlny spravia ono to dokáže dobre nasrať len škoda ze ten hnev nezakrila a prenieslo sa to do celej svadby čím si pokazila deň smutne asik na túto svadbu budú vsetcia dlho spomínať keďže ona to pojala s tejto stránky a nie z humornéj
No co aspoň sa poucila, nenechavat všetko na poslednú chvíľu. Najskôr sa ku všetkému stavia flegmaticky. Sadne do kresla a rob si so mnou co chceš. A potom sa čuduje. ... každý súdny človek vie ze to nebola tvoja chyba. Svadbu si pokazila ona sama, svojim prístupom. Snáď vychladne a uvedomí si to aj ona
Nemáš foto
A toto by som neriešila,nieje to tvoja vina

vykašli sa na ňu, povedz jej, že svadba jej dopadla podľa toho, koľko pozornosti venovala príprave na ňu. Nahnevaní môže byť iba sama na seba. Ty si jej chcela pomôcť, u kaderníčky bola ale ona a viac by som sa k tejto téme nevracala. Potrebuješ ju k životu? Nepotrebuješ