Zostať či odísť?
Ahojte, nikdy som si nemyslela ze sem niečo napíšem ale zaujima ma vas nazor resp.ako sa hovori ked je clovek zamilovany aj v debilovi vidi boha.
Ide to ze s priatelom sme spolu 4 roky a mame dve deti dcera 2r syn 3 mesiace.No a tu je kamen urazu. Nevidim v nom ziadnu podporu, s detom sa sprava ako s prepacenim hajzel zo mna si vecsinou len utahuje ziadna romantika ziadne pekne slova
Ak máš kam odist, odid. On sa nezmení. Drž sa!
@domcapk si ešte mladá a ak máš kam s deťmi ísť tak choďte. Ano deti potrebujú oboch rodičov ale nie za cenu zdravia.Cim budú väčšie tým viac budú vnímať že niečo nieje v poriadku a môže ich to veľmi zranovat a zanechať následky dobuducna.Este nieste manželia...tak odísť nebude také komplikované.A on si možno casom uvedomí o čo prišiel.Len pred tým nezatváraj oči ..samo sa to nevyrieši a niektorí chlapi nepochopia kym ako sa vraví nepadnu na hubu.A ak ani to nepomôže ,,tak hľadaj inde život máš pred sebou.
@domcapk ja fakt nechápem, kam chodíte na týchto idiotov. To kde rastie taká fajta???
Baba sa nechá dvakrát za sebou zbuchnut debilovi (bachorky o tom, ako sa pritrafilo hovor vieš komu), žiadne spoznávanie, žiadna selekcia, žiadny záväzok (áno, manželstvo). A potom sa veľmi divi, že "priateľ " doporučuje jebnut plačúce dieťa o stenu. By som mu povedala, nech si o stenu jebne svoju nevymachanu papuľu, zbalila by som seba a deti a videl by ma akurát tak na súde, kde by som podala žiadosť o výživné na deti a upravu styku s nimi, pričom by som nezabudla pekne povedať, ako sa "otecko" o deťoch vyjadruje a aké tisiace metódy doporučuje na detský plač. Je to obyčajný smrad a v živote by som oňho ani hrdzavý bicykel neoprela. Skutočne skvelý výber otca! Baby, nemáte sebaúctu, rodite deti pochybným individuam, správate sa ako ľahko dostupný kus mäsa. To si vôbec neuvedomujete že splodenie dieťaťa je ten najzodpovednejsi krok v živote?? To, že si si ty doj..ala život, je tvoja vlastná sprostosť, ale ty ho nicis deťom, ktoré sa sem vôbec nepýtali.
Čiže jedine riešenie z týchto sraciek je tebe pár faciek na prebratie a potom rýchlo aj a deťmi odchod od debila.
Ufff, normálne mi toto tlak dvíha.
Bohuzial suhlasim s @skumavka. Chod k rodicom ak mozes. Uz vcera bolo neskoro,lebo sa ti moze fakt stat,ze on to babo skutocne j..ne o stenu a potom uz bude neskoro na plac....
Riesit preoc, zaco dve deti nema zmysel. Uz sa narodili a treba ich chranit. On ich nema rad a oni to citia, cize im chybat nebude...su male a zvyknu si rychlo. tie zle veci si pamätat nebudu. Mama ti pomozea ty si neskor mozes najs super chlapa a otca pre tvoje deti! Bez velkych reci by som sa zbalila a isla kade lahsie.
@domcapk tvoja mama musi byt z teba nadsena...vratis sa jej domov do detskej izby a donesies 2 male deti so sebou, ktore bude musiet mama financne podporovat...ach jaj. Nic moc, ale ked uz mas tuto moznost tak ju urcite vyuzi, je to lepsie ako zotrvavat v nefunkcnom vztahu s "muzom", ktory si nevazi ze ma zdrave deti a zenu...aspon ho dobre osklb na vyzivnom!!!
Okamžite zbaliť veci a ísť... Vajca by som mu vykrutila... A tebe rozum do hlavy natlkla... Katastrofa... Načo si teraz ešte s ním? Aby ti aj tretie dieťa urobil? Nemáš to ľahké, verím ti, ale treba nájsť odvahu a odísť, kym sa dá... a nikdy sa nevrátit, ani keby neviem čo sľuboval... nikdy sa
nezmeni... Si mladá, celý život máš pred sebou... Nech deti nevidia akého idiota otca majú, nech nemajú takýto "ideálny vzor"... Radšej slobodná matka, sama vychovavajuca deti, ako by mali mať večne na očiach hádky, stres a nejakeho povalača...
@skumavka perfektne napisane. Len tu na MK je taka moda, ze chuda baba-za kazdych okolnosti. Kazdy ju tu polutuje. Ale aj ona ma svoju velku vinu na tomto celom. Nechapem, ze niektore zeny vobec nerozmyslaju pri vybere partnera a otca svojich deti a uz vobec sa deti neplanuju (ked budem zabezpecena, ked budeme mat kde byvat, ked bude vhodny partner....).
@domcapk a preco chudata deti?? Aky vzor si vyberu od rodicov, hlavne od otca?? Co si odnesu do zivota pri takomto pristupe?? Ak zostanes sama-ako ich uzivis?? Kde budete byvat-cely zivot u tvojich rodicov?
Poznam vela deti ktore boli vychovane len mamou a su to slusny ludia v tomto problem nevidim, a druhe babo - mali sme ochranu kazdy krat neplanovali sme to
@stanulienkat trošku ťa poopravim, ona má PODSTATNU časť viny na tomto celom. Ona rozhoduje o tom, koho, kedy a ako blízko si k sebe pustí. A za akú cenu... Ale to budeš niektorým zbytočne vysvetľovať.
Presne mam toto ja doma,stale len hovori zmenim sa,zmenim,a nic stoho,poradte mi mamicky mam od neho odist?
@natalka2306 nie, určite treba zostať, a veriť a veriť a veriť a držať a držať a držať
@natalka2306 Toto je snad vtip?!? Ak tvrdis, ze mas doma toto iste, precitaj si co kto poradil zadavatelke temy a teda, nepytaj sa druhykrat na to iste.
Som netušila, že toľko žien v našej krajine má tak silné masochisticke sklony😨
Viete ake to je niekedy naozaj tazke...som tiez mladucka a este stale strastne zalubena,asi sa zbaznim lebo neviem co mam robit,,
domcapk - až sa mi to ťažko číta, hlavne je mi ľúto tých detí...pretože deti cítia a vnímajú, čo sa okolo nich deje... podľa mňa nemáš o čom premýšľať... vzťah s takým mužom nemá podľa mňa zmysel...
@natalka2306 pokiaľ to máš podobne ako u autorky, vieš mi prosím ťa povedať čo konkrétne na ňom ľúbiš???
@domcapk
@natalka2306 dievčatá, to nemáte k sebe štípku úcty? A k svojim deťom? To sa naozaj dá milovať taký človek, ktorý takto dokáže ublížiť žene a deťom? Ja som človek dosť tolerantný, ale toto by som nedala. Raz by chlap povedal o našom dieťati také niečo alebo mne, buď by som hnala jeho, alebo by som v sekunde bola zbalená. A ak máš možnosť niekam ísť, choď.
@natalka2306 pozri, lubit ho mozes aj z dialky. Laska je predsa nesebecka, ze? Tak to predsa je v rozpravkach, ze za lasku treba bojovat, laska predsa hory prenasa a na konci sa vsetko na dobre obrati.
Len jednu vec si dnesne mlade dievcata nevsimli - v rozpravkach je to stale PRINC, co bojuje proti drakovi, co si ziskava princeznu tym, ze za nu bojuje, ze prekonava prekazky. Nie ta princezna v rozpravke, nie ona bojuje a nie ona drzi hubu a krok. Ak za teba nebojuje, asi ta nelubi. Preco chces byt s chlapom, co ta nelubi? Lebo ho lubis ty? Trosku sebecke, nemyslis? Laska ma byt nesebecka. Lub ho aj do smrti, ale nepokaz si zivot tym, ze budes slepa, hlucha a blba.
@obsadenemeno to je sice krasne napisane, ale pre tie jednoduche dievcata evidentne prilis narocne na pochopenie
@domcapk Mozno tatko ani sam nevie ako sa ku detom ma s laskou spravat, lebo to sam ako dieta nezazil....
Casto kopirujeme spravanie zo svojho detstva, podvedome.
takze ti s nicim nepomaha, nevenuje sa detom a ani nema snahu sa im venovat, nehra sa s nimi, je na teba aj na ne protivny a ked je doma tak iba pozera do telefonu? preco s nim este si?

@stanulienkat preco chudata deti??? Preco by som bola nezodpovedna? Mam 21 a myslim si ze to zvladam super az na tento vztah , byvame v podnajme nikoho neobtazujeme nerozumiem preco mas takyto nazor...