icon

Zoznámenie sa so ženatým

4. aug 2022

Dobry den dievcata.
Ku mne v skratke zijem v zahranici pred 3rokmi som sa rozviedla mam jedno dieta. Od rozvodu som sama.
Pred mesiac a pol som bola na Slovensku mali sme stretnutie zo spoluziackami a par sni nato som isla na festival s jednou spoluziackou.
Na festivale kedze uz 20 rokov zijem v zahranici som vela ludi nepoznala, tak som behala za kamoskou ona ma s kadekym zoznamila. Neskor vecer pri jednej kapele stal jej znami, isla ho pozdravit ja za nou a zoznamila ma s nim. On sa k nam pridal, doniesol drinky a zvysok vecera sme travili vo trojici.
Mal tam auto, tak ze nas hodi domov aby sme nechodili taxikom, nakoniec sme isli vsetci traja taxikom on tam auto nechal ze pre neho pride na druhy den. Ked som vystupovala z auta tak ma jemne pohladil po chrbte a povedal ze vidime sa zajtra.
Na druhy den mi pisal na FB ze ci ideme a o kolkej. Ja som volala kamoske ze kto mi vobec pise, ona mi povedala ze on jej este v noci volal aby mi dala meno ze mi chce napisat.
Slusne som odpislaa ze sa dohodnem s kamoskou a dam mu vediet. Takto aj pre nas prisiel najorv pre mna a po ceste sme zobrali ju. Cely vecer stal pri mne, respektive ma obcas jemne pohladil po chrbte. Neskor ked prsalo mi dal jeho mikinu. Tento vecer sme isli jeho autom. Odviezli sme kamosku a potom mna. Po ceste do mojho mesta isiel natankovat a spytal sa ci som uz bola na takom jednom vyhliadkobom mieste, povedala som mu ze nie, lebo som nevedela naposledy najst cestu.
Isiel mi ukazat kde to je a tam ma pobozkal. Ja som ho poprosila aby ma zaviezol domov. Este v ten vecer mi pisal, ze ho to mrzi ale ze si to cele nevie vysvetlit a ze nastala velmi zvlastna situacia.
V nedelu mi opät pisal ze co robim a ci by mi sme nesli na kavu, rad by mi to cele vysvetlil. Ja som pozvanie prijala a tak sme isli na peknu prechadzku pri jazere aj s kavou. Tam mi povedal ze vie ze sa chova ako pubertiak ale ze sam nevie co sa deje.
Ja som bola este asi 2,5tyzdns na Slovensku. Kazdy den sme sa streli a kazdy den mi napisal alebo zavolal. Ked som isla do Tatier na 4 denny pobyt tak prisiel vedla do dediny a kaudy vecer sa zastavil na veceru. (Bol tam pracovne) jeden vecer sme ostali u nas na apartmane a tam mi povedal ze mi nechce klamat a neni si isty ci to viem ze je este zenaty. Bola som v soku a aj sklamana, pretoze aj vo mne sa tie city vsetky dost burili a tiez som citila potrebu mat ho pri sebe. Ja som mu povedala ze si vazim aj ked neskor ale ze to povedal a ze obaja musime brat ohlad na ostatnych ludi okolo seba. Poprosila som ho aby odisiel ze chcem ostat uz v ten vecer sama. Na druhy den ma opät pozval na kavu. Zasa sme sa stretli a stretavali do konca mojej dovolenky. Nespali sme spolu, ale bozkavali sme sa a aj ked sme boli vonku tak ma vzdy drzal za ruku alebo okolo pasa. V den ked som odchadzala sa prisiel skoro rano rozlucit a povedal mi ze nech som trpezliva, nech dam tomu sancu a ze nie je vzdy vsetko tak ako vyzera na prvy pohlad.
Ja som to brala tak ze ked odidem tak sa to skludni.
Lenze odvtedy by nebol den kedy by mi nezavolal alebo nenapisal. Od rana do vecera sme nonstop v kontakte. Par dni dozadu sa dozvedel ze letim na Slovensko na predlzeny vikend. Uz planuje ako ma zoberie z letiska a aj zavezie, a kde vsade spolu pojdeme a co mi ukaze.
Ja neviem co si o tom celom mam mysliet. Ano je mi s nim velmi dobre, jeho zenu nepoznam, neviem aky maju vztah. Ja som mu povedala ze odmietam byt dovod na rozvod ze taketo vztahy nemaju vyznam. On si neda povedat. Na druhej strane po 3 rokoch samoty sa naozaj citim akoby som nasla dekel na hrniec. Ani neviem aku radu ziadam.

tehulka2011
5. aug 2022

Mna by zaujimalo kto sa ti stale stara o dieta, ktore udajne mas

sivana09
5. aug 2022

@tehulka2011 ved ma po 40, dieta moze byt uz dospele

katarinka89
5. aug 2022

Ty vieš ze ma vztah- manželstvo tak sa podľa toho aj spravaj.....určite by si nechcela byť jeho ženou teraz.....ty si pre neho taký balíček vzrušenia, ktorý priletí a odletí.....môže žiť 2jaky život....

janulka1802
5. aug 2022

Ja by som dala od neho ruky preč, ak by som zistila, že je ženatý. Povedala by som mu, že sa mi može ozvať, keď bude rozvedený. Aj to by som si však dobre rozmyslela, lebo sa nepriznal hneď na začiatku, že je ženatý.

elizabet173
5. aug 2022

@zdenkastanka je to každej rozhodnutie, ja osobne by som sa cítila veľmi úboho, že som sa zmohla iba na ženatého

andreatytler
5. aug 2022

@elizabet173 Presne. Totalna namotavacka z jeho strany. A ten drist o tom aby bola trezliva a dala tomu sancu ze veci su casto ine ako sa javia.

martul
5. aug 2022

Jasné že nestihol, skúša, hľadá ale doma má istotu. Od nejakú ,,klofne " ženu kopne do......
Takéhoto chlapa potrebuješ? Mladá samostatná.....a zarabaš si problémy

elizabet173
5. aug 2022

@andreatytler ja len nechápem, že sa takto dokáže namotať žena, ktorá má 40, keby 25, no, povedzme. Tiež by mi vadili tie dotyky hneď na prvých stretnutiach. On ale zistil veľmi rýchlo, že toto bude ľahká korisť.

solange7
5. aug 2022

Tak akoze. 😀 Ta konverzacia v tatrach mi pride na 40tnikov dost obmedzena. Keby mi povedal chlap, s ktorym sa uz chvilu zmotavam, ze je zenaty, asi by som vybuchla ako tlakovy hrniec. A tie jeho odpovede ako z evitovky, nech mu das sancu, ze nieje vsetko ako vyzera na prvy pohlad? Co to je za pitchovinu. Rovno mal povedat, ci sa rozvadza alebo nie. Ty si sa ho to neopytala? Tebe to vobec nevadi?

vilma7
5. aug 2022

@elizabet173 áno chlap to urobí, ale až keď si bude tou nocou istý. Dva týždne je veľmi málo na to, aby si bol istý.

elizabet173
5. aug 2022

@vilma7 práve preto by som si nikdy so ženatým nič nezačínala. Myslím, že autorkou témy si istý byť môže, ona je z neho úplne mimo

zdenkastanka
5. aug 2022

@andreatytler klasické kaleraby zenatych... nie zeby som to zazila🤣ale co tu v temach citam...

zdenkastanka
5. aug 2022

@elizabet173 no v prvom rade by som si v tej ulohe manzelky predstavila seba a nebolo by mi veru do smiechu... karma to vie casom vratit spat, len za to ze oba je teraz chvilu stastna.. ak ma doma istotu a full service tak rozvadzat sa aj tak nebude a jej ostanu len oči pre plac... kvoli debilovi.

elizabet173
5. aug 2022

@zdenkastanka tiež si myslím, že by mohli mať viac fantázie, ale na čo, keď im to ženy žerú aj tak?

pragmaticka
5. aug 2022

Bez ohľadu na to ze je ženatý, aj tak to nemá budúcnosť!! Hádam by si kôli nemu neopustila svoj domov, prácu, priateľov, domov svojho dieťaťa (predpokladám ze otec dieťaťa žije v blízkosti).

elizabet173
5. aug 2022

@pragmaticka dosť trefná poznámka, to autorka témy, ktorá je momentálne v eufórii, asi nerieši.

tehulka2011
5. aug 2022

@sivana09 aha ale ked ma po 40tke tak je to este viac neuveritelne, jedine zeby dotycny bol tak 50+

autor
5. aug 2022

@zero1 preco by som ja mala rozbijat vztah? Ja som sa mu nehadzala okolo krku!

eva8
5. aug 2022

Kamoška vedela, že je ženatý a dala mu kontakt na teba? Na čo? Prečo? Povyzvedaj u kamarátky ako to vlastne je

autor
5. aug 2022

@katkati nemam sa zaco hanbit. V tatrach bola s nami ked sa tam on objavil a povedal jej ze vie ze ti nie je v poriadku ale proste potrebuje ma vidiet. Ja som slobodna a naozaj nemam ziadne vycitky

autor
5. aug 2022

@pragmaticka ano aj nad tym som premyslala, nie kvoli nemu ale celkovo ci by bolo ak by som si niekoho nasla kdo nie je v tej istej krajine ako ja. To mam poriesene.

derdia
5. aug 2022

Zakladna otazka znie, ci zije so svojou zenou v jednom byte alebo dome.. Alebo spolu uz neziju a este stale nie je rozvedeny. To je podstatny rozdiel.

stanulienkat
5. aug 2022

A teraz si predstav, ze toto robi tebe tvoj manzel.....
Nie je ti z toho grcno???

autor
5. aug 2022

Dievcata este na objasnenie nie nie som namotana ani si nemyslim ze by som to pisala ako pubertiak. Skor som chcela vypichnut par momentirk alebo detailov.
Ako som povedala nic medzi nami nebolo od momentu ked mi povedal ze je zenaty. To ze za mnou denne chodil, volal, isli sme na kavu atd. Ano to ano ale ziadny iny kontakt.
Takisto ked sa ma na koncerte dotkol bol to naozaj jemny dotyk zase ziadne vasnive dotyky to neboli. Niektore to tu opisujete ako keby ma tam vyzliekal. Nie naozaj nie. Prave preto som ani len myslienku nemala ze by malo byt z toho nieco viac.

autor
5. aug 2022

@derdia ja neviem 🤷‍♀️

autor
5. aug 2022

@derdia co si myslis ze ti napisem a to je presne to preco tomu celemu neako nerozumiem. Ano bola som vykredlena ako keby som od zufalstva cakala na je jedno akeho chlapa pretoze som sama. To ze som sama bez vztahu neznamena ze som bola 3 roky sama aj bez intimneho zivota. Nie nemam za potrebu rozbijat rodinu a ani nehladam ziadny letny flirtik. Len sa snazim pochopit co a preco sa to deje.

solange7
5. aug 2022

Co to kecas? Si slobodna a nemas ziadne vycitky? Tebe nieje nechutne cicmat sa so zenatym chlapom? Ved je to ubohe.
Fakt akoze slobodne matky su kategoria sama o sebe. Pre vidinu vtaka sa spravaju totalne nepricetne.

autor
5. aug 2022

@tehulka2011 dieta ma aj otca napriklad, a babky. Navyse je aj boli a su letne tabory.

autor
5. aug 2022

@solange7 ano predstav si ja nemam vycitky preco by som mala mat? Ja nemam nikoho doma koho musim klamat. A kde si citala ze sa s nim ,,cicmam,, ? Ved som nevedela ze je zenaty! Najprv citaj a az potom komentuj.