icon

Zoznámenie sa so ženatým

4. aug 2022

Dobry den dievcata.
Ku mne v skratke zijem v zahranici pred 3rokmi som sa rozviedla mam jedno dieta. Od rozvodu som sama.
Pred mesiac a pol som bola na Slovensku mali sme stretnutie zo spoluziackami a par sni nato som isla na festival s jednou spoluziackou.
Na festivale kedze uz 20 rokov zijem v zahranici som vela ludi nepoznala, tak som behala za kamoskou ona ma s kadekym zoznamila. Neskor vecer pri jednej kapele stal jej znami, isla ho pozdravit ja za nou a zoznamila ma s nim. On sa k nam pridal, doniesol drinky a zvysok vecera sme travili vo trojici.
Mal tam auto, tak ze nas hodi domov aby sme nechodili taxikom, nakoniec sme isli vsetci traja taxikom on tam auto nechal ze pre neho pride na druhy den. Ked som vystupovala z auta tak ma jemne pohladil po chrbte a povedal ze vidime sa zajtra.
Na druhy den mi pisal na FB ze ci ideme a o kolkej. Ja som volala kamoske ze kto mi vobec pise, ona mi povedala ze on jej este v noci volal aby mi dala meno ze mi chce napisat.
Slusne som odpislaa ze sa dohodnem s kamoskou a dam mu vediet. Takto aj pre nas prisiel najorv pre mna a po ceste sme zobrali ju. Cely vecer stal pri mne, respektive ma obcas jemne pohladil po chrbte. Neskor ked prsalo mi dal jeho mikinu. Tento vecer sme isli jeho autom. Odviezli sme kamosku a potom mna. Po ceste do mojho mesta isiel natankovat a spytal sa ci som uz bola na takom jednom vyhliadkobom mieste, povedala som mu ze nie, lebo som nevedela naposledy najst cestu.
Isiel mi ukazat kde to je a tam ma pobozkal. Ja som ho poprosila aby ma zaviezol domov. Este v ten vecer mi pisal, ze ho to mrzi ale ze si to cele nevie vysvetlit a ze nastala velmi zvlastna situacia.
V nedelu mi opät pisal ze co robim a ci by mi sme nesli na kavu, rad by mi to cele vysvetlil. Ja som pozvanie prijala a tak sme isli na peknu prechadzku pri jazere aj s kavou. Tam mi povedal ze vie ze sa chova ako pubertiak ale ze sam nevie co sa deje.
Ja som bola este asi 2,5tyzdns na Slovensku. Kazdy den sme sa streli a kazdy den mi napisal alebo zavolal. Ked som isla do Tatier na 4 denny pobyt tak prisiel vedla do dediny a kaudy vecer sa zastavil na veceru. (Bol tam pracovne) jeden vecer sme ostali u nas na apartmane a tam mi povedal ze mi nechce klamat a neni si isty ci to viem ze je este zenaty. Bola som v soku a aj sklamana, pretoze aj vo mne sa tie city vsetky dost burili a tiez som citila potrebu mat ho pri sebe. Ja som mu povedala ze si vazim aj ked neskor ale ze to povedal a ze obaja musime brat ohlad na ostatnych ludi okolo seba. Poprosila som ho aby odisiel ze chcem ostat uz v ten vecer sama. Na druhy den ma opät pozval na kavu. Zasa sme sa stretli a stretavali do konca mojej dovolenky. Nespali sme spolu, ale bozkavali sme sa a aj ked sme boli vonku tak ma vzdy drzal za ruku alebo okolo pasa. V den ked som odchadzala sa prisiel skoro rano rozlucit a povedal mi ze nech som trpezliva, nech dam tomu sancu a ze nie je vzdy vsetko tak ako vyzera na prvy pohlad.
Ja som to brala tak ze ked odidem tak sa to skludni.
Lenze odvtedy by nebol den kedy by mi nezavolal alebo nenapisal. Od rana do vecera sme nonstop v kontakte. Par dni dozadu sa dozvedel ze letim na Slovensko na predlzeny vikend. Uz planuje ako ma zoberie z letiska a aj zavezie, a kde vsade spolu pojdeme a co mi ukaze.
Ja neviem co si o tom celom mam mysliet. Ano je mi s nim velmi dobre, jeho zenu nepoznam, neviem aky maju vztah. Ja som mu povedala ze odmietam byt dovod na rozvod ze taketo vztahy nemaju vyznam. On si neda povedat. Na druhej strane po 3 rokoch samoty sa naozaj citim akoby som nasla dekel na hrniec. Ani neviem aku radu ziadam.

autor
5. aug 2022

Nepochopim preco som tu ja moralizovana!
Ved on ma doma zenu a deti nie ja!
Ja som ho nebalila, nepozerala sa na neho a ani nicim neprovokovala. Preco by som mala mat ja vycitky? Ze preskocila iskra a on potom povedal ako sa veci maju? Odkial som to mala asi tak vediet?

zdenkastanka
5. aug 2022

Vzdy Su dvaja co rozbijaju rodinu, v prvom rade zenaty nevernik a potom ta ktora si zacne so zenatym.ci to budes ty alebo ina... je jedno.ked uz chce niekto niekoho ineho , v prvom rade si vysporiadam prvy vztah.nech na to nedoplacaju ostatni..

solange7
5. aug 2022

Sak si sa s nim tahala aj napriek tomu, ze ti povedal, ze je zenaty. Tebe staci ked ti chlap povie "nieje vsetko tak ako vyzera"?
V podstate sa necudujem, ze tie vycitky nemas ked ti staci taka plocha odpoved. Asi nerozmyslas nad mnohymi vecami.

vsauce_
5. aug 2022

Neviem, aké odpovede tu čakáš, pretože na každý jeden komentár máš svoju vlastnú odpoveď. Keď sa na to cítiš, tak si rob ako uznáš za vhodné, len aby to jedného dňa neodpadlo tak, že sem budeš písať, ako ťa chlap okašlal.

elizabet173
5. aug 2022

možno preto by si mala mať výčitky, že tú rodinu rozbíja s tebou? Či si tu očakávala potľapkanie po pleci za to, že si sa v tvojom veku namotala na ženatého? Napríklad aj od žien, ktorým podobná ako ty pomohla rozbiť manželstvo? Bez obáv, nie som našťastie jednou z nich, ale ani som nikdy nebola taká zúfalá bez chlapa, že by som si začala so ženatým

123andy123
5. aug 2022

to je tych chlapov tak malo ze musis brat zenateho? ci potrebujes druhe nemanzelske decko?

stanulienkat
5. aug 2022

Ty vraj rozmyslas, co to je apreco sa to deje??
No.....mlady myz si chce vrznut. To je cele.🤷‍♀️

zuzanockamt
5. aug 2022

Autorka:
Ja nebudem moralizovať. Užívateľky ma tu zožerú a roznosia na kopýtkach, ale nevadí. Je to len virtuálny anonymný svet.
Si slobodná žena, užívaj si to, čo prichádza. Ty voči manželke pána ženatého nemáš mať žiadne výčitky.
Na rozbitie manželstva a aj jeho záchranu sú vždy dvaja - manžel a manželka. Nevieme, či to manželstvo je funkčné. Miestna konská mravná polícia by sa veľmi čudovala, koľko párov žije len naoko.

lalenka33
5. aug 2022

Prečo si ty moralizovaná a prečo by si mala mať výčitky? Lebo si sa s ním bozkávala a držala za ruky ak potom, čo ti oznámil, že je ženatý. Bez problémov a bez toho, že by si vedela, ako to s jeho manželstvom je. Ty vôbec nevieš ako reálne tento človek žije lebo ho nepoznáš. Spoznala si ho jeden večer na festivale, kde si ho mimochodom nechala jemne sa dotykať tvojho chrbta aj pri vystupovaní z taxíka, kde asi hlasná hudba z festivalu nehrala a hneď nasledujúci deň si sa s ním už bozkávala. Chlapík celý natešený akú ľahkú obeť našiel, ktorá sa na nič nevypytuje a všetky pokusi o zblíženie opätuje. Ty si síce slobodná, ale on je ženatý a výčitky voči jeho žene by si mala mať od chvíle, keď si sa o nej dozvedela. Ale teba očividne zaujíma to, že ťa po 3 rokoch namotáva nejaký debilko na sladké rečičky. Žiješ v zahraničí, on chodí na služobky, ty sa na jeho manželstvo nevypytuješ takže nehrozí, že jeho žena sa niečo dozvie. Prvý deň si mu dovolila dotykať sa ťa, druhý bozkávať ťa a teraz pôjde po sexe lebo vie, že mu nič neodmietneš. Si hrdinka, že nemáš mať prečo výčitky lebo si slobodná. Ale či by si bola taká hrdinka aj keby si bola vydatá a tvoj muž by mal takúto bokovku. Iste by si jej povedala ved ty za nič nemôžeš kludne si užívaj s mojím mužom, bozkávaj sa s ním, vypysuj si s ním veď ty si slobodná. Ty môžeš. Len dúfam, že si sa s bývalým nerozišla pre jeho neveru, keď ju teraz podporuješ.

vsauce_
5. aug 2022

@zuzanockamt Tak snáď je fajn, keď si chlap urobí poriadok doma so svojim vzťahom a potom si môže užívať ten druhý. Sama nemá prehľad v tom, ako to u nich doma funguje a ty by si sa necítila debilne, keby zistíš, že s niekým s kým si dobre rozumieš je zrazu ženatý a vlastne ešte "nemal čas na rozvod"? Väčšina tých komentárov nie je moralizovanie, ale trochu pre otvorenie očí a byť trochu v tom vzťahu aj dozretý.

zuzanockamt
5. aug 2022

@vsauce_ Áno, zaskočilo by ma to, hľadala by som odpovede na otázky. No neukončila by som to.

vikiki29
5. aug 2022

@autorka Takéto témy ako ženatý muž, potrat… sa tu neoplatí zakladať. Áno, jasne že všetci budú moralizovať, nakladať ti, zvozia ťa pod čiernu zem, si za chuderu, lebo rozbíjaš rodinu, kradneš otca deťom, nie si schopná nájsť si seberovného a si v podstate len zúfalá štetka… pretože stále je na vine iba sviňa milenka a sviňa manžel a poslušná a oddaná manželka je vždy tá, ktorej bolo ublížené. Všetci, čo nepoznajú celý tvoj príbeh, jeho príbeh a príbeh jeho ženy, tí ťa odsúdia prví a hneď. No načo ti to bolo treba… Hlavne zisti ako sa veci naozaj majú a zariadiš sa podľa toho.

vsauce_
5. aug 2022

@zuzanockamt Tak v prvom rade by bolo dobré si byť istá, či ten chlap vôbec vie čo chce. Je fajn byť chcený a milovaný, ale zase byť len vedlajšia kolaj je tiež na nič.

zuzanockamt
5. aug 2022

@vsauce_ To z tohto príbehu nevieme, kto je aká koľaj.

vsauce_
5. aug 2022

@zuzanockamt No veď preto píšem, že by bolo dobré si byť istá. Veď ona sama vie najlepšie aké postavenie má v tomto vzťahu-nevzťahu.

zuzanockamt
5. aug 2022

@vsauce_ Áno, zistí, zariadi sa podľa toho. Ale dostať toľko nenávisti, urážok od anonymiek na nete, to tiež svedčí o nich samých. Nikto z nás o tej situácii nič nevie, ale väčšina jej tu nadáva ako keby boli ony samé tými ohrdnutými manželkami.

lalenka33
5. aug 2022

@vsauce_ ani autorka sama nevie, aké postavenie v tomto ,,letnom romániku" má lebo sa neopýtala toho chlapa ako to uňho doma vyzerá a uspokojila sa so sladkými rečičkami. Možno skončí leto a skončí aj jeho záujem lebo žena prestane chodiť po dovolenkach.

nekonecna_katastrofa
5. aug 2022

Mňa namotával takto jeden, mala som 24rokov, mal iba frajerku. Čo som sa napočúvala o tej "škaredej Zuze", že oni vlastne ani poriadny vzťah nemajú, že len čo odštátnicuje, že sa s ňou rozíde, potom skončila školu a ešte "museli" absolvovať dovolenku v Taliansku, lebo už je to dlho dohodnuté a bolo by to blbé zrušiť 🙈 keď mi posielal fotky z hotela s výhľadom, len som si ťukala na čelo, že ako som mohla vôbec oňho pohľadom zavadiť. Ešte mi aj vejár doniesol. Proste som to uťala, lebo síce som bola mladá, ale nie blbá. Chalanisko si o rok tú svoju "škaredú Zuzu" vzal, kúpili dom. Po asi 3r mi ešte písal, že sa im narodila dcéra a či ja som si už našla frajera. Iba som zablahoželala (mala som pred svadbou, ale nemala som zapotreby mu to vešať na nos, keďže mi bol davno ukradnutý). Toľko k tomu, ako mu to s frajerkou neklapalo a ako sa išiel rozísť.

vsauce_
5. aug 2022

@lalenka33 No, to už je o uprataní v hlave. Možno sa nájde ďalší takýto románik a otvorí jej to viac oči

jana_eyre_2
5. aug 2022

Ale veď to myslím každý chápe, že kým človek nevie že druhý niekoho má, tak tak nemá prečo cuknut.. avšak si myslím, že keď si už vedela že niekoho má, tak cuknutie by malo nastať.. áno je to najmä jeho zodpovednosť, ale to je pre teba druhoradé.. prvoradé pre teba je, že je stále ženatý a ty keď sa na neho namotas, tak bude zle najmä tebe..

Ja som zažila podobne situácie..
Prvá skúsenosť - na prvom rande s mladym mužom.. naozaj sa mi veľmi páčil a bolo mi s ním uzasne.. evidentne aj jemu somnou.. na druhom rande sa mi priznal, že má nejakú priateľku už rok.. mňa to tak strašne sklamalo, že prvé čo ma napadlo bolo, že som odišla preč.. o pár dní mi volal, že sa s ňou rozišiel.. boli sme spolu dva roky, bol môj prvý vážny vzťah..

potom druhá skúsenosť - mala som jedného nápadníka, celkom sa mi s ním páčilo byť, bol vtipný, milý, pozýval má na rande.. až raz z neho vypadlo, že má priateľku.. ja som reagovala tak, žesom sa s ním okamžite prestala stretávať.. veď to nebolo klamstvo len voči jeho priateľke ale aj proti mne.. ja nie som žiadna chudera aby som bola tá druhá.. a to sa mi stalo v mladých rokoch, mam to v sebe tak nastavené, že by mi bolo na grcanie byť pre niekoho nejaká neoficialitka..

Toto nie je žiadne moralizovanie, to je zásadovosť.. samozrejme môžeš robiť čo len chces a nemáš žiadnu zodpovednosť ktorú má on voči svojej žene.. ale ja si myslím že máš zodpovednosť sama pred sebou aby si nezacinala vzťah s niekým kto nebol úprimný a stále nie je, pretože je stale ženatý a stále s tebou v kontakte.. to už vzťah je, emocionálny, je úplne jedno či ste spolu spali alebo nie.. a ak neukončí jedno a ty budeš tá druhá, tak jedinému komu to ublíži budeš ty.. a nevrav že nie si namotana, pretože si to sama priznala už v úvode..

h2
5. aug 2022

Čo znamená, že je EŠTE ženatý? Prečo použil to slovo? "Ešte" v zmysle, že ešte stále ho oficiálne nerozviedli so ženou, s ktorou už nežije a sú v rozvodovom konaní? V tom prípade je to v poriadku. Ak "ešte" znamená, že ešte okrem toho, že sa stretáva s tebou, je aj ženatý, tak to je niečo úplne iné.

jaskolka
5. aug 2022

Co na tom nevieš a chceš pochopiť? Chlapík si chce povyrazit, užiť si mimo manželskej postele a hotovo. Stručne, jasne.A logicky ide ba to cez smiešne klišé, ako to nemôže odolať, lebo si jeho osudová a neviem co ešte... Máš fakt 40?
Keby to priamo povedal vieš čo, chcem si fajne zas**ovat, doma je už nuda, ideme na to? Tak myslím ze už by si nebola taká hlúpa, aby si súhlasila.
A čo a týka toho, že veď ty nie si zadaná, tak nemusíš mať výčitky... Áno v prvom rade je riadny kus 🐂on... Ale pre mňa aj žena, čo napriek tomu pôjde so zadaným, nie je oveľa lepšia. Je na to aj jeden výraz, ale nebudem vulgarna, dá sa ľahko domyslieť.
Ak sa na takú úroveň chceš znížiť, kľudne do toho...

katkati
5. aug 2022

Veď si písala, že ste sa bozkávali viackrát.

lalenka33
5. aug 2022

Inak ma vždy v týchto diskusiách zarazia komentáre od vydatých žien, ktoré podporujú ženu v udržiavaní mileneckého vzťahu a v ubezpečovaní toho, že veď ona je slobodná a môže. Moja kamoška bola taká istá. Venovala sa kariere, nemala čas na vážne vzťahy a tak si užívala život aj so ženáčmi. Vždy, keď som sa jej spýtala, že či jej to nevadí, že doma má ženu a deti odpovedala, tak ako niektoré tu, že ona je slobodná, ona môže. Neskôr sa vydala, narodili sa jej 2 deti a muž si našiel milenku (žeby karma?) , zrazu už si nemyslela, že slečna za nič nemôže, kamoška je akčnejší typ, šla za ňou do práce, spravila cirkus (v obchode plnom ľudí), vlepila jej facku a odišla preč. Zrazu, keď sa to týkalo jej, tak už neplatilo, že slečna za nič nemôže lebo je slobodná. By som chcela vidieť koľké z vás by milenke svojho muža s úsmevom povedali, nevadí, ty za to nemôžeš, ty si slobodná. Kľudne si užívaj s mojím mužom. Na vine sme my dvaja a nie ty. Neradím niekomu aby sa správal tak, ako ja nechcem aby sa raz niekto spraval ku mne.

veroniq85
5. aug 2022

Neviem aku radu tu ocakavas. Zaplietla si so zenatym i ked si s nim este nespala. A ak ma cas tolko za tebou behat po Tatrach, kavickach, letiskach tak nech si najde v prvom rade cas a vysvetli ti poriadne svoj "stav". Ak sa naozaj rozvadza tak mozte casom vas vztah posunut na inu uroven a ak je to len nejaky "chrapun" tak utekaj aby si neskoncila iba ako nejaka zabavka chlapa znudeneho v manzelstve.

zuzanockamt
5. aug 2022

@lalenka33 Ja by som s milenkou nič neriešila - to je vrchol trápnosti a hlúposti. Riešila by som s mužom a so sebou. Lebo tam je vždy chyba.

zdenkastanka
5. aug 2022

@lalenka33 uplny suhlas👌🏼este by sa aj kamaratkami stali nie?... to kde sme... 🙄

portret7
5. aug 2022

Ak ti je s nim dobre, tak ho spoznaj viac…uvidis, či vobec ty by si mala záujem o vážny vztah s nim…ťažko povedať, čo majú doma za dverami…to zistíš pistupne, či je to už mŕtvy vztah zrelý na rozvod alebo normálne fungujú a on hľadá iba rozptýlenie…môže to byt skutočne aj tak, že aj jemu je s tebou dobre…vela rodín sa rozpadlo, že sa jeden zamiloval inde, či už zena alebo muz, niektorým to vyšlo, niektorým nie…každému zivot prinesie niečo iné…držím palce, nech sa to vyrieši tak, aby si bola šťastná😀

momoqui
5. aug 2022

neviem, kolko mas rokov, ale z pisania mam dojem, ze si este velmi mlada. Moj nazor je taky, ze chlap, ktory ma manzelku a beha za inymi, sam ani nevie, co chce. to, ci sa naozaj rozvadza - teda ci je v rozvodovom konani, to nevies. to, ze ti povie, ze sa chce rozviest, to by som brala s velkou rezervou. na co je ti nejaky zadany chlap ...? ja by som to brala ako pase. mozno, ked bude slobodny

moonlight1210
5. aug 2022

Ty si ujasni, co vlastne od toho vztahu cakas.

Ak nieco nezavazne, tak ti tazko budeme hovorit, ze ho mas nechat tak. Nenechas.
Len sa nenamotaj. Lebo potom ti moze klamat kolko chce, budes ochotna verit vsetkemu, lebo nadej umiera posledna. Za vsetkym budes hladat aspon stipku logiky, aby si tomu mohla verit.
A reci typu: moja zena mi nerozumie narozdiel od teba, vtedy zneju ako nebeske choraly.

Ak cakas nieco vaznejsie, tak prestan byt tak povolna ako si. V podstate davas vsetko a hned (okrem sexu zatial).
Zasada zeny ma byt, ze ak to s nou muz myslis vazne, tak je jeho prioritou, aby bola ta oficialna. Ziadne druhe husle v pozadi popri oficialnej partnerke. A pocuvat: musis pochopit, musis byt trpezliva, musis vydrzat, musis, musis, musis.
A este horsie: dakujem, ze na mna netlacis, si uzasna, ze to chapes, ...
Ved to je, ako ked pes dostane granulu za odmenu, ked posluchne prikaz. Dobry, ostan.