icon

Zoznámenie sa so ženatým

4. aug 2022

Dobry den dievcata.
Ku mne v skratke zijem v zahranici pred 3rokmi som sa rozviedla mam jedno dieta. Od rozvodu som sama.
Pred mesiac a pol som bola na Slovensku mali sme stretnutie zo spoluziackami a par sni nato som isla na festival s jednou spoluziackou.
Na festivale kedze uz 20 rokov zijem v zahranici som vela ludi nepoznala, tak som behala za kamoskou ona ma s kadekym zoznamila. Neskor vecer pri jednej kapele stal jej znami, isla ho pozdravit ja za nou a zoznamila ma s nim. On sa k nam pridal, doniesol drinky a zvysok vecera sme travili vo trojici.
Mal tam auto, tak ze nas hodi domov aby sme nechodili taxikom, nakoniec sme isli vsetci traja taxikom on tam auto nechal ze pre neho pride na druhy den. Ked som vystupovala z auta tak ma jemne pohladil po chrbte a povedal ze vidime sa zajtra.
Na druhy den mi pisal na FB ze ci ideme a o kolkej. Ja som volala kamoske ze kto mi vobec pise, ona mi povedala ze on jej este v noci volal aby mi dala meno ze mi chce napisat.
Slusne som odpislaa ze sa dohodnem s kamoskou a dam mu vediet. Takto aj pre nas prisiel najorv pre mna a po ceste sme zobrali ju. Cely vecer stal pri mne, respektive ma obcas jemne pohladil po chrbte. Neskor ked prsalo mi dal jeho mikinu. Tento vecer sme isli jeho autom. Odviezli sme kamosku a potom mna. Po ceste do mojho mesta isiel natankovat a spytal sa ci som uz bola na takom jednom vyhliadkobom mieste, povedala som mu ze nie, lebo som nevedela naposledy najst cestu.
Isiel mi ukazat kde to je a tam ma pobozkal. Ja som ho poprosila aby ma zaviezol domov. Este v ten vecer mi pisal, ze ho to mrzi ale ze si to cele nevie vysvetlit a ze nastala velmi zvlastna situacia.
V nedelu mi opät pisal ze co robim a ci by mi sme nesli na kavu, rad by mi to cele vysvetlil. Ja som pozvanie prijala a tak sme isli na peknu prechadzku pri jazere aj s kavou. Tam mi povedal ze vie ze sa chova ako pubertiak ale ze sam nevie co sa deje.
Ja som bola este asi 2,5tyzdns na Slovensku. Kazdy den sme sa streli a kazdy den mi napisal alebo zavolal. Ked som isla do Tatier na 4 denny pobyt tak prisiel vedla do dediny a kaudy vecer sa zastavil na veceru. (Bol tam pracovne) jeden vecer sme ostali u nas na apartmane a tam mi povedal ze mi nechce klamat a neni si isty ci to viem ze je este zenaty. Bola som v soku a aj sklamana, pretoze aj vo mne sa tie city vsetky dost burili a tiez som citila potrebu mat ho pri sebe. Ja som mu povedala ze si vazim aj ked neskor ale ze to povedal a ze obaja musime brat ohlad na ostatnych ludi okolo seba. Poprosila som ho aby odisiel ze chcem ostat uz v ten vecer sama. Na druhy den ma opät pozval na kavu. Zasa sme sa stretli a stretavali do konca mojej dovolenky. Nespali sme spolu, ale bozkavali sme sa a aj ked sme boli vonku tak ma vzdy drzal za ruku alebo okolo pasa. V den ked som odchadzala sa prisiel skoro rano rozlucit a povedal mi ze nech som trpezliva, nech dam tomu sancu a ze nie je vzdy vsetko tak ako vyzera na prvy pohlad.
Ja som to brala tak ze ked odidem tak sa to skludni.
Lenze odvtedy by nebol den kedy by mi nezavolal alebo nenapisal. Od rana do vecera sme nonstop v kontakte. Par dni dozadu sa dozvedel ze letim na Slovensko na predlzeny vikend. Uz planuje ako ma zoberie z letiska a aj zavezie, a kde vsade spolu pojdeme a co mi ukaze.
Ja neviem co si o tom celom mam mysliet. Ano je mi s nim velmi dobre, jeho zenu nepoznam, neviem aky maju vztah. Ja som mu povedala ze odmietam byt dovod na rozvod ze taketo vztahy nemaju vyznam. On si neda povedat. Na druhej strane po 3 rokoch samoty sa naozaj citim akoby som nasla dekel na hrniec. Ani neviem aku radu ziadam.

anita6666
7. aug 2022

@kristi40270 suka ti neznicila život,ale tvoja naivná predstava,že chlap je monogamny tvor. Nie,nie je a nikdy nebude. Žiadny.

eva8
7. aug 2022

@anita6666 žena ženatého muža, ktorý má o ňu záujem, dokáže nasmerovať späť k jeho manželke a rodine.. Mala som kopec prilezitosti. Bez žien, ktoré sú radi bokovkami, alebo len využijú situáciu, by si zadaný muž s nimi nevrzol. Leda tak v bordeli, kurtizanam sčasti rozumiem. Rozbijacky vzťahu, hovoriace o láske, nevedia, čo je láska, sústredia sa na sebelasku.

zun
7. aug 2022

Keby si bola takto že v pohode, nič nečakaš od neho- v podstate nemáš výčitky si ok- tak sem nepíšeš. Pozri ty sa ho nepýtaš nič neriešiš - ale bozkávaš sa so ženatým chlapom, no nevieš ako to ma nič - hovoríš že je ti s ním dobre, no jo ale sú to slabé základy na vzťah- bez úprimnosti a dôvery to jsou Jen vratké nôžky na ktorých to staviate...

ollynka
7. aug 2022

@anita6666 predstav si že poznám takých a nie málo,....hlavne ich v tom treba podporovať aký sú oni pánmi tvorstva,....a môžu šúchať kade tade lebo to majú v dna.

asocial
7. aug 2022

@kristi40270 zivot ti neznicila ina zena. Keby si mala normalneho muza, tak by neskakal po inych. Preco vinis cudziu zenu a nie vlastneho bezcharakterneho muza? Na neveru vzdy treba dvoch a priroda nam dala mozog, vieme povedat nie. Okrem toho, pochybujem, ze muz, ktory menil zeny ako ponozky pred svadbou ci prichodom dietata, sa zrejme nezmeni a neostane monogamny do konca zivota.

ollynka
7. aug 2022

@asocial to sú sloboši,....namiesto toho, aby prišiel domov a pomohol žene s deťmi, lebo ich chcel pravdepodobne aj on, tak šúcha mimo a nechá ženu s dvomi deckami , aby mal pokoj a leháro.

galioska
7. aug 2022

ciste bravo

ollynka
7. aug 2022

slaboši, nie sloboši

mimka1402
7. aug 2022

@kristi40270 Jednoducho, ak nedá jedná, dá druhá. Takže. Chybu hľadaj v chlapovi a nie v žene. Tiež som po zistení nevery bola nahnevana na oboch, ale realita bola, že on mi sľuboval, že mi bude verný a nie ona. 🙂 On vedel o čo príde. A aj vedel, že ti tým ublíži. Žien je nespočetne veľa a preto je to o partnerovi aby bol verný a nie o všetkých ženách na planéte, ktoré vlastne nemusí zaujímať s kým chlap žije. Lebo oni sú slobodné a vidia v tom svoju sebecku vidinou. Muž mal byť ten, ktorý to mal zabrzdiť a riešiť veci doma a nie trtkať kade tade.

autor
10. aug 2022

Dobry den
Cele som si to musela nechat prejst hlavou. Medzitym som priletela na Slovensko. A postavila pana zaletnika, slabocha, podvodnika a vsetky tie pomenovania odtialto pod lampu a dala sa s nim na rozhovor.
Ako som pisala nechcela som to riesit cez telefon, clovek nevidi tomu druhemu do oci a ani nevidi jeho emocie alebo reakcie.
Takze su v rozvodovom konani, zacalo sa este predtym nez sme sa zoznamili, po case bola ziadost stiahnuta a neskor opät podana. Momentalne cakaju na termin ktory je buduci tyzden. A za pochodu riesia dalsie veci ako starostlivost, majetok atd. Stretli sme sa dokonca vsetci traja a bol to velmi zaujimavy rozhovor. Oni to maju vyriesene a uzavrete.
Nehovoril o tom preto lebo som sa nepytala, myslel si ze ked pridem tak to ukoncim, kedze nase telefonaty boli na urovni kamaratskeho vztahu.

zuzanockamt
10. aug 2022

Autorka Super. Užívaj.
A btw. som teraz zvedavá na tie moralistky 🤭

autor
10. aug 2022

@zuzanockamt vies co ti poviem ako ked som to citala co tu bolo popisane, tak uprimne nebolo mi to jedno. A aj som si poplakala pritom. Spätne som premyslala ci som mala ja od zaciatku napisat uvodny prispevok inak alebo co sa deje. Ano chapem, ze asi ziadna z nas by nechcela byt v pozicii nevedomej manzelky a milenka vypisuje na MK. Ale ja sama som tiez nemala konkretne informacie a bola som za poslednu chuderu. Som rada ze som mala moznost si to vyjasnit, vela veci to aj mne ulahcilo. A ako sa to vyvinie dalej ukaze uz len cas.

marlene
10. aug 2022

No vidis . Nikdy nie je nic ciernobiele. Drzim palce, mozno je to On s velkym O.

drahomirrra
10. aug 2022

Ake zaujimave rozuzlenie, skoro akoby bolo vymyslene 😉

autor
11. aug 2022

@drahomirrra pobavilo🤣

ika11123
11. aug 2022

Nikdy by som si nezačala zo ženatým sa trošku vcítiť do druhej strany ako by ste sa cítila keby to bolo opačne 😭 prečo si toto robíme a rozbijame manželstvá :(

drahomirrra
11. aug 2022

Aj ty si nas pobavila 😉 Nabuduce skus sofistikovanejsi pribeh 😉

hefo
11. aug 2022

Tak či tak, aj keby to mali "uzavreté", tak nie je ideálne skákať z jedného vzťahu (i keď už nejaký čas neveľmi funkčného) do nového. Ten chlap by mal podľa mňa počkať aspoň mesiac-dva odkedy sa prestanú (s výnimkou starostlivosti o deti) s (ex)manželkou pravidelne stretávať (nedajbože že ešte bývajú spolu v jednom byte/dome), a až potom baliť nové známosti. Toto prekrývanie sa vzťahov nerobí dobrotu.

jana_eyre_2
11. aug 2022

No a akože nie je lepšie vedieť ako to reálne je, ako sa hrať na kamarátku na diaľku a postupne vytvárať si citový vzťah bez toho aby si vedela ako to reálne je v jeho vzťahu? Opakujem, to nie je žiadne moralizovanie, je to normálny postup.. každý má nárok na vzťahy, ale každá strana ma vedieť do čoho ide.. evidentne nejde len o čisto kamaratsky vzťah, lebo to by si ho nestavala pod lampu a nebozkavali by ste sa.. (hoc aj tie bozky možno padli v momente keď si o jeho vzťahu nevedela, značí to že tam je príťažlivosť a nie len priateľstvo)
Ale áno, je lahsie uraziť sa na ženy v diskusii čo preferujú úprimnosť pred domyslanim..

autor
11. aug 2022

@ika11123 oni sa ale predsa zacali rozvadzat uz pred tym nez som sa s nim zoznamila

autor
11. aug 2022

@jana_eyre_2 ano aj tak sa to da vysvetlit.

sulejmanka
11. aug 2022

Ja ti neviem no... Vždy som sa riadila tým, že so ženatým nikdy. Ani keby mal zlatého bimbasa

zdenkastanka
11. aug 2022

Hm zacal sa rozvadzat... stale nie je rozvedený, a bohvie ci bude...ved uz ziadost raz stiahli😏preco by to neurobili znova... no rob ako chces ale ja by som s nim nieco riesila az ked by mal rozvod za sebou...

janickacrazy
11. aug 2022

@drahomirrra ako hlavne tá časť, že sa stretli všetci traja mi vobec nesedí, teda neviem si predstaviť, že sa rozvádzam s mužom a idem s ním a jeho novou krásavicou na kafe a budeme si tam niečo vysvetľovať, pre mna sci-fi

drahomirrra
11. aug 2022

@janickacrazy Hej, v Skrytej Vasni mozno. Alebo v inej telenovele.

dadula_15
11. aug 2022

@zdenkastanka takto to chodí u mnohých, kamoška 4 roky chodila s takým, čo jej sľuboval, že sa rozvedie a nič. S manželkou chodili do kina, na dovolenky a jej sľuboval. Žena jeho ani nevedela, že sa niečo deje.

moonlight1210
11. aug 2022

@zuzanockamt
moralistka prichadza:
co som za povodnych informacii povedala, by som povedala vtedy zas rovnako. Ziadna zmena nazoru.
Bez ohladu na toto (trochu zvlastne) rozuzlenie. Ale asi pani buduca byvala manzelka ma na srdci blaho svojho muza a chce mu pomoct zacat novy krasny vztah a upokojit buducu partnerku, ze sa nemusi od neho bat zrady (minimalne tej, ze ostane zenaty.).

Kazdopadne za podanych faktov:
1. ide po nej ako pes po udenom od prvej chvilky
2. romanticky zlom (a tusim i muzske slzy zufaleho milenca - nechce sa mi to hladat) slubne sa rozvijajuceho vztahu na chate v Tatrach
3. ona najprv cnostne, upjato cuvne, vyhodi ho, no vzapati si povie, ze jeho objati sa veru nevzda, zenaty-nezenaty a vychutnava si jeho bozky a ruky na svojom tele
dalej trvam na tom, zeby som svoj nazor nenapisala inak, ako som ho vtedy napisala. 🙂

Uspokojila som tvoju zvedavost, co na to ta moralistka? 🙂

zdenkastanka
11. aug 2022

@dadula_15 ano a este so stale manzelkou aj cakaju dieta... a potom milenka "ty ma podvadzas so zenou?"🙈naco je komu taky styl zivota?čo tym dosiahne?nakoniec ho kopnu do zadku obe... a koľkým to len zničí zivoty.

zuzanockamt
11. aug 2022

@moonlight1210 Prepáč, veľmi dlhý príspevok. Prečítala som len prvý a posledný odsek 🤭

moonlight1210
11. aug 2022

@zuzanockamt to uz nie je moj problem, ze nezvladas viac. 😘