icon

Zrada, láska, nenávisť ? Podrazili by ste rodinu kvôli svojmu šťastiu ?

3. jan 2020

Ahojte.
Viem že sa nájdu aj ženy, ktoré ma budú odcudzovať 🙈
Ale tak idem si sem napísať čo cítim a idem si po radu.
Pred dvoma rokmi som si našla priateľa- boli sme šťastní, ľúbili sme sa. Avšak po mesiaci, keď nás uvidela moja sestra, bola som nútená ho opustiť. Je to jej bývalý. Absolútne sme o tom nevedeli, obaja. Vraj je to obyčajný “kurevnik”. Postupom času som na neho prestala myslieť. Našla som si ďalšieho priateľa a otehotnela som. Taktiež sme sa rozišli, bábo nechcel, som sama. Avšak zas a znova som v kontakte s tým bývalým mojej sestry. Stále aj po tom všetkom ho mám rada, ba môžem priznať že tam je stále kúsok lásky. Malého akceptuje, má ho rád. Avšak- mám sa nechať unášať láskou alebo mám dbať na dobré vzťahy medzi sestrou a mnou? Mám byť zas odlúčená od toho, s kým chcem byť? Spravili by ste niečo také?
Fakt neviem čo mám robiť.
S ňou som sa rozprávala, veľmi často, nechce o ňom ani počuť. A nechce aby som sa s ním stretávala, písala, bola zaľúbená. Nechcem mu ublížiť, ale sestra mi je prednejšia. No stojí mi to za to, aby sme boli ja aj on nešťastní ?

Strana
z3
gabesz1
4. jan 2020

Ty sa nesteraj o svoju sestru! Tvoj život žiješ ty a nikomu do toho nič nie je, najmä nie tvojej sestre. Keď jej to nevyšlo, to neznamená že ani tebe to nevyjde! Možno, že s tými upozorneniami to myslela vážne, ale môže sa stať, že ti závidela.... Ktovie! Tie medziľudské vzťahy často sú spletitejšie ako ten ,, gordický uzol." Čas aj tak všetko ukáže!

autor
4. jan 2020

@brendaa nespali spolu, písala som vyššie ale nečítali ste to 🙈
@bmuller nechce aby som bola s niekym s kym aj ona, vraj mi ublíži atd atd (väčšina chlapov z nášho okolia je tým pádom už tabu pre mna)😂

moonlight1210
4. jan 2020

Nemyslela som specialny pre teba. To je jasne, ze je. Inak by si neriesila.

Ale ci medzi tymi vsetkymi sestrinymi exakmi je tento pre nu specialny, ze ti ho zakazuje.
Ci by ti zakazala aj akehokolvek ineho svojho ex?

simonahugo
4. jan 2020

Ja by som toto sestre nikdy nespravila 🙂 este ked si predstavim, ze sexoval moju sestru a teraz mna 😂 no divne

autor
4. jan 2020

@simonahugo opakujem ešte raz, nespali spolu.

@moonlight1210 Prepac zle som pochopila, heeeej je výnimočný jedine v tom že o seba mame záujem😂 keďže som nechcela nikoho z tých jej dalších, a možno jej vadí iba to že on nechal ju, nie ona jeho ako to bolo do teraz - zistil že ma chlapov iba na mesiac dva a potom hneď další

biela_sova
4. jan 2020

Ahoj, nezvyknem reagovat na tieto temy, ale v Tvojom pripade mi to neda. Sestra bola ohrdnuta ma zranene ego. Skus si precitat clanok na temu toxicky pribuzny, toxicka matka (sestra je starsia, niekedy v hierarchii sestier takto choro sklzne ta starsia z ulohy sestra na ulohu matka).
Uvidis viac spojitosti... citove vydieranie manipilacia, pokrutenie reality v jej prospech, ultimata.
Sestru by som na cas odstrihla, hlavne sa jej NEOSPRAVEDLNUJ za nieco, co si nespravila.
Uz nie ste male dievcata.
Sama ona rozhodne, ako sa bude uberat vas vztah. Ked sa nepriblizi, aspon sa nadychnes. Ak sa zblizite, mozno sa uvedomi. Ale pozor, nenechaj si v buducnosti nou vkladat chrobaka do hlavy, talato osoba ma potrebu neustale brojit a rozbijat vztah s Tvojim priatelom. Aj tu, nevysvetluj, neospravedlnuj sa. Len sucha odpovet, dakujem za radu/podnet, zariadim sa.
Priatelovi by som povedala o ultimatnosti zaktoku po porode, aby bol oboznameny o nemoznosti mat dalsie deti.... uz len cas ukaze, ako sa to vyvinie.
Ale teda o ziadnom vztahu clovek nevie s urcitostou povedat, ako dopadne. Drzim.paste, aby dopadol dobre ;)

somtu2019
Autor odpoveď zmazal
simculllka
4. jan 2020

@simonahugo uz to tu napisala asi trikrat,ze nespali spolu!!!! Treba citat celu diskusiu alebo minimalne odpovede autorky...

77daniela77
4. jan 2020

@simonahugo 🙄Citas vobec co pise?????

puklica13
4. jan 2020

Zamyslí sa nad tým čo stratíš a ziskas? Ak s ním budeš aj nebudeš.. možno ma sestra pravdu a možno nie..dôležitý je tvoj život...osobne, asi ak by som aj po rokoch cítila že ho chcem a on mňa a chcel by ma aj s cudzím dieťaťom.. A ten ich vzťah bol pár rande..šla by som do toho..sestre by som oznamila ako sa veci majú, poďakovala za jej obavy o môj život a poprosila nech mi dá priestor..A zariadila sa podľa toho..možno sa pár týždňov bude urážať, mozno nie.. v prvom rade je to tvoj život, ty rozhoduj

simonahugo
4. jan 2020

@simculllka
@77daniela77 Dobre, boze😀uz som to zistila, ked mi na to odpisala😀 nemusite sa opakovat

syslik81
4. jan 2020

ak ti na nom zalezi -bud s nim..sestra sa urazi a aj odrazi..zaroven bud ta mudrejsia..nepredvadzaj sa s nim pred nou , nebav sa zbytocne o nom s nou , oni si ku sebe musia najst cestu a nenutit ich k tomu.. pises ze sestre na tebe zalezi -ak je to tak casom to pochopi a povoli,.. zamiluje sa a byvaleho uz riesit nebude... alebo sa s nim ty rozides a budes sa mat so sestrou casom na com smiat ... kazdopadne skusit toi musi aby si si to neskor nevycitala .. obcas v zivote musime byt sebci

mala_hobitka
5. jan 2020

Podľa mňa treba zhodnotiť či sestra je odmietavá pretože
a) je to jej bývalý a má nejaký sobecký dôvod prečo nechce aby si s ním bola (od "lebo nechcem" až po "mohla by si byť lepšia než ja")
b) bez ohľadu na to, kto sa s kým rozišiel, či má sestra informácie, že tento muž je proste veľmi nevhodný partner
Podľa stojí za to sa so sestrou skúsiť naposledy porozprávať, aké má dôvody k svojmu postoju. A hlavne nech ti naozaj vysvetlí, prečo si o ňom myslí to či ono - dôvody je "zlý" kurevník" a podobne ti vlastne nič nepovedia lebo nie sú na ničom založené. Prečo sa rozišli a ako sa choval keď bol s ňou. Treba sestre vysvetliť, že pokiaľ si trvá na svojich tvrdeniach, ktoré viaria z ničoho tak vlastne ani z ľudského hľadiska nemôžeš takto niekoho odpísať, nie to ešte muža, na ktorom ti záleží.
A hlavne, treba si uvedomiť, že si sestru poznáš najlepšie. Ak chce aby bolo po jej, je to pretože je sobec alebo má je proste tvrdohlavá ale presvedčená, že to myslí dobre? Ak je sobec, tak veľmi nemáš o čom. A popravde, ak spolu boli za tie tri týždne čo spolu boli pár krát na rande, tak sa to veľmi ako chodenie ani nepočíta.
Ak je sestra tvrdohlavá ale dobrák, vypočuj si ju. Ak je tvrdohlavý manipulátor tak ju nerieš.
Lebo treba si uvedomiť, že ak aj s tým chlapom spravíš chybu, respektívne vám vzťah nevyjde, môžeš si povedať, že si to skúsila a nevyšlo. Nikto nevie čo bude. Ale chceš fungovať s tým, že kvoli sestriným psím očiam a urazenosti by si odmietla muža, na ktorom ti záleží a nikdy sa nedozvedela ako to mohlo dopadnúť?
Za pár rokov budete každá úplne niekde inde. Sestra s tebou žiť nebude. Muž, ktorého si vyberieš áno - vyberaj starostlivo ale srdcom.

teleskop
5. jan 2020

strasne smutna tema...smutne, ze niekto dospely musi mat takuto volbu, ja volim vztah s muzom...je jedno ako dopadne, vztah s vasou sestrou je nezdravy...cim skor si nastavite mantinely tym je vacsia sanca, ze cztah zachranite...ja som to napriklad nstihla, nastavila som mantinely neskoro.

eva8
5. jan 2020

bývate spolu so sestrou a rodičmi a bábom, alebo každý osve?

Strana
z3