icon

Zrušenie krstného rodiča

alex5896
16. máj 2023

Ahojte je nejak mozne zrusit/vymazat jedneho z krstnych rodicov aj ak su stale manzelia?nemyslim si ze sa rozvedu...a ani sa nezaujima o krsniatko...ak ma dakto skusenost pojdem sa aj opytat pana Farara sme katolici poprosim dake info ci je to mozne vobec?

Strana
z2
alex5896
autor
16. máj 2023

@dilino uz som to pisala vyssie bol dokonaly...po roku strih

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anita6666
16. máj 2023

Nedá sa to. Akurát si môžeš vybrať inu osobu,ktorá bude plniť tuto úlohu v praxi.

zuzanaete
16. máj 2023

@nevenka Urcite nemusi byt krstny rodic pritomny na krste. Mame tak pokrstene dieta a aj ja som tak krstna, ze som nebola na krste. Po krste si len farar overoval, ze teda moze zapisat dohodnutych krstnych rodicov, ci sa nahodou nieco nezmenilo, kedze neboli na krste.

amy12345
31. máj 2023

@alex5896 jedine zrušiť celý krst , čo sa dá a aj o to ľudia žiadajú. Ide o vystúpenie z cirkvi a následne sa dá spraviť nový, alebo konvertovať na inú formu z katolíckej na evanjelickú a zvoliť iných krstnych. Ten krst sa už zmeniť nedá ale dá sa zrušiť

jaskolka
31. máj 2023

@alex5896 ani keby mali anulovane manželstvo, tak s tým, že on ostáva krstným otcom, to nič nemá. Proste nemožno to nijako zmeniť, bol pro krste, je krstným rodičom navždy.

Strana
z2