Zrušenie svadby kvôli koronavírusu?
Baby, myslite že budem musieť zrušiť svoju svadbu kvôli koronavirusu? Som z toho zúfalá. :( Mame ju naplánovanú na 23.5. nedá mi to spávať tato situácia.
@diiidi ahoj no ja mam rovnaky problem co sa svadby tyka... mame ju naplánovanú na 23.5 tiez ale pravdepodobne ju odložím...núdzové opatrenia nebudú sice platne furt ale zakaz hromadných akcii este bude aj v maji a asi aj jun...ako lekar sa chcem k tomu postaviť zodpovedne a nemienim ohrozit rodinu a priateľov 🤷♀️Sice mam zalohu za saty sálu fotografa a ostatne som este len plánovala riešit (obrúčky výzdobu koláče) ale nebudem riskovať a ja to na 90% idem presúvať
ahojte prosim mam otazku dozadujem sa vratenia zalohy za cepcenie a vyzdobu a nechcu vratit. ako sa mam domahat vratenia? mam na to narok? som zufala 😕 prosim poradte
Ja dúfam ze sa to tu všetko ustáli a vráti sa aspoň ako tak k normálu. Tiež mame tento rok svadbu síce až 12.9.2020 ale aj ja mam z toho stres že budeme musieť rušiť. 😑
@dadaberkova my sme presunuli z môjho vysnívaného mája teraz na september 🙂
ja verím že budeme mať krásnu svadbu všetky 🙂
ahoj, my sme mali mať 15.5. a preložili sme na rovnaký dátum o rok. Po ôsmich rokoch sme sa konečne na to dali, všetko vybavili, ale čo už, toto nikto nevedel. Jediné čo si prajem, aby sme sa tam o rok stretli v rovnakom počte a spoločne to oslávili. Ale prírastky sa do toho počtu nepočítajú ;)
@diiidi ahoj my sme mali na 30.5. Naplánovanú a koncom marca sme to preložili na november (september ani október nebol voľný) ale teším sa z toho pretože zimné svadby majú svoje čaro. Len tie šaty ma štvú mám letne tak idem určite meniť.
Ahojky bývalé nevesty chcem sa spýtať nieje tu niekto kto mal svadbu v novembri??
@angie1830 To by aj mna zaujimalo keďže som zo svojho vysnívaného mája presunula na november :/
@nikolam410 mi taktiež z apríla na november, dosť sa bojím počasia....koľkého mate svadbu??
@angie1830 My sme z Liptova, tu bola aj svadba. Bolo okolo 6°C, sucho. Obaja preferujeme skôr trošku chladno než horúčavy, takže za nás ok. Hostia ocenili, že sa po tancovačke mohli ísť schladiť von. Bolo to fajn aj kvôli koláčom, no a neviem si predstaviť potiť sa vo 4-vrstvových svadobných šatách v lete. Fotili sme sa na nádvorí hradu a v komnatách. Neľutujeme termín, keby sa máme brať ešte raz, tak si vyberieme rovnako.
Niet za čo, držím palce, aby ste vybrali pre seba čo najlepšie a výber neskôr neľutovali. Nie, slniečko nám vôbec nesvietilo, bola taká biela zatiahnutá obloha. Dobrý fotograf si s tým hravo poradí 😉
@angie1830 my mame 7.11. Tiež som zvedavá na počasie ale myslím si že to bude fajn. Nebude to take otrepané, väčšina má svadby v lete. Aj v novembri môže byt pekne počasie. Skor sa bojím tých rúšok, snáď to dovtedy zrušia, lebo to je picovina na entu...
@nikolam410 s ruškami ja už v novembri ani nerátam 😁
@angie1830 ani ja ale predsa len sa trosku obávam 😂
sestra mala mat 30.5. aje zrusena to iste aj znama ktora mala mat tyxden po nej
My mame termin 18.7 termin svadby, a druhy rezervny 7.11. Uvidime ci niektori vyjde.😘
@angie1830 my sme mali 4.11., mala som kúpené aj zimné topánky k šatám pre istotu. 2 týždne predtým vkuse lialo, v deň svadby čistá obloha, ani mráčik 😃 fotili sme sa vonku v krátkych rukávoch, a to sme veľmi studený sever 😁
ahojte dievčatá svadbu v novembri plánujete aj naďalej?? už som si ničím neistá :/
@angie1830 nám sa nakoniec uvolnil termín na október takze mame o mesiac skôr ale plánujem úplne normálne. Svadby budú určite povolené toho sa ani nebojím len skôr toho aby ten kkt Matovičko zas karantenu nedal 🤦🏽♀️
no to áno len teda teraz keď počúvam ako sa ľudia odhlasujú zo svadby, lebo že sa boja tak aj preto rozmýšľam, ale zas myslím že ten vírus či čo to vlastne je tu bude aj budúci rok, neviem už ani čo si mám o tom všetkom myslieť :/

@nikiki29 to,ze navratia zalohu naozaj zalezi na ludskosti a solidanosti. Chapem aj podnikatelov,ze stradaju,ale mal by kazdy urobit kompromis. Napr. V tomto pripade. svadba sa nerusi,len sa presuva. Dohodnem sa na iny termin a zaloha neprepadne. Malo by sa prihliadat na situaciu