icon

Zrušenie svadby kvôli koronavírusu?

diiidi
16. mar 2020

Baby, myslite že budem musieť zrušiť svoju svadbu kvôli koronavirusu? Som z toho zúfalá. :( Mame ju naplánovanú na 23.5. nedá mi to spávať tato situácia.

marca12
20. mar 2020

@nikiki29 to,ze navratia zalohu naozaj zalezi na ludskosti a solidanosti. Chapem aj podnikatelov,ze stradaju,ale mal by kazdy urobit kompromis. Napr. V tomto pripade. svadba sa nerusi,len sa presuva. Dohodnem sa na iny termin a zaloha neprepadne. Malo by sa prihliadat na situaciu

diiidi
autor
21. mar 2020

@tmtm ahoj. A ako to vidíte? Rozprávate sa o preložení alebo ešte čakáte ako sa to vyvinie?

diiidi
autor
21. mar 2020

@nadula01 tak ako píšete. Dohodli sme sa že počkáme do polovice apríla a potom to bude urýchlene riešiť. Zatiaľ nerozposielam oznámenia, počkám. Ak by sa situácia stabilizovala tak svadba sa bude konať ale určite sa upraví počet hostí. Uvidíme. Držte palce 🙂

diiidi
autor
21. mar 2020

@jonnie zaujímavá správa :D ale my plánujeme svadbu už 2 roky. A synček má 9m. Tento rok sme si vybrali čisto symbolicky -2020. Takze žiadneho chrobáka v hlave nemám. A k tomu ostatnému čo ste napísala sa radšej vyjadrovať nebudem.

tmtm
21. mar 2020

@diiidi čakáme, my nemame naplánovanú veľkú svadbu. Len ma mrzí, že po 12tich rokoch sme sa rozhybali a možno ani nebude. Chcela som to stihnúť kým sa nám narodí druhé dieťa. Keď to nestihneme tak potom zase až za také 2roky🤷‍♀️

arisis
22. mar 2020

@diiidi ahoj no ja mam rovnaky problem co sa svadby tyka... mame ju naplánovanú na 23.5 tiez ale pravdepodobne ju odložím...núdzové opatrenia nebudú sice platne furt ale zakaz hromadných akcii este bude aj v maji a asi aj jun...ako lekar sa chcem k tomu postaviť zodpovedne a nemienim ohrozit rodinu a priateľov 🤷‍♀️Sice mam zalohu za saty sálu fotografa a ostatne som este len plánovala riešit (obrúčky výzdobu koláče) ale nebudem riskovať a ja to na 90% idem presúvať

michhor
1. apr 2020

ahojte prosim mam otazku dozadujem sa vratenia zalohy za cepcenie a vyzdobu a nechcu vratit. ako sa mam domahat vratenia? mam na to narok? som zufala 😕 prosim poradte

dadaberkova
2. apr 2020

Ja dúfam ze sa to tu všetko ustáli a vráti sa aspoň ako tak k normálu. Tiež mame tento rok svadbu síce až 12.9.2020 ale aj ja mam z toho stres že budeme musieť rušiť. 😑

domip
2. apr 2020

@dadaberkova my sme presunuli z môjho vysnívaného mája teraz na september 🙂
ja verím že budeme mať krásnu svadbu všetky 🙂

opi14
21. apr 2020

ahoj, my sme mali mať 15.5. a preložili sme na rovnaký dátum o rok. Po ôsmich rokoch sme sa konečne na to dali, všetko vybavili, ale čo už, toto nikto nevedel. Jediné čo si prajem, aby sme sa tam o rok stretli v rovnakom počte a spoločne to oslávili. Ale prírastky sa do toho počtu nepočítajú ;)

nikolam410
24. apr 2020

@diiidi ahoj my sme mali na 30.5. Naplánovanú a koncom marca sme to preložili na november (september ani október nebol voľný) ale teším sa z toho pretože zimné svadby majú svoje čaro. Len tie šaty ma štvú mám letne tak idem určite meniť.

angie1830
28. apr 2020

Ahojky bývalé nevesty chcem sa spýtať nieje tu niekto kto mal svadbu v novembri??

nikolam410
28. apr 2020

@angie1830 To by aj mna zaujimalo keďže som zo svojho vysnívaného mája presunula na november :/

angie1830
28. apr 2020

@nikolam410 mi taktiež z apríla na november, dosť sa bojím počasia....koľkého mate svadbu??

miskazlm
28. apr 2020

@angie1830 Ahoj, my sme mali svadbu 15. 11. pred pár rokmi.

angie1830
28. apr 2020

@miskazlm a nebola ešte príliš zima??Neľutujete, že ste mali svadbu práve v novembri? Rozmýšľam aj kvôli fotkám, aj keď viem že počasie môže byť zlé aj v lete :/

miskazlm
29. apr 2020

@angie1830 My sme z Liptova, tu bola aj svadba. Bolo okolo 6°C, sucho. Obaja preferujeme skôr trošku chladno než horúčavy, takže za nás ok. Hostia ocenili, že sa po tancovačke mohli ísť schladiť von. Bolo to fajn aj kvôli koláčom, no a neviem si predstaviť potiť sa vo 4-vrstvových svadobných šatách v lete. Fotili sme sa na nádvorí hradu a v komnatách. Neľutujeme termín, keby sa máme brať ešte raz, tak si vyberieme rovnako.

angie1830
29. apr 2020

@miskazlm ďakujem krásne, ja tiež veľmi horúčavy nemusím tak verím, že to bude ok a slniečko trošku svietilo??

miskazlm
29. apr 2020

Niet za čo, držím palce, aby ste vybrali pre seba čo najlepšie a výber neskôr neľutovali. Nie, slniečko nám vôbec nesvietilo, bola taká biela zatiahnutá obloha. Dobrý fotograf si s tým hravo poradí 😉

nikolam410
29. apr 2020

@angie1830 my mame 7.11. Tiež som zvedavá na počasie ale myslím si že to bude fajn. Nebude to take otrepané, väčšina má svadby v lete. Aj v novembri môže byt pekne počasie. Skor sa bojím tých rúšok, snáď to dovtedy zrušia, lebo to je picovina na entu...

angie1830
30. apr 2020

@nikolam410 s ruškami ja už v novembri ani nerátam 😁

nikolam410
30. apr 2020

@angie1830 ani ja ale predsa len sa trosku obávam 😂

lilien239
30. apr 2020

sestra mala mat 30.5. aje zrusena to iste aj znama ktora mala mat tyxden po nej

ivka185
30. apr 2020

My mame termin 18.7 termin svadby, a druhy rezervny 7.11. Uvidime ci niektori vyjde.😘

angie1830
1. máj 2020

@ivka185 tak verím, že tento rok bude extrémne teply a nejaké slnečné lúče nám vydržia svietiť aj v novembri 😊

ruzovakrava
1. máj 2020

@angie1830 my sme mali 4.11., mala som kúpené aj zimné topánky k šatám pre istotu. 2 týždne predtým vkuse lialo, v deň svadby čistá obloha, ani mráčik 😃 fotili sme sa vonku v krátkych rukávoch, a to sme veľmi studený sever 😁

angie1830
25. aug 2020

ahojte dievčatá svadbu v novembri plánujete aj naďalej?? už som si ničím neistá :/

dzejsik
25. aug 2020

@angie1830 normálne ju plánujte, veď obmedzenia už majú byť len regionálne robené ako to je v ČR, a predpokladám, že nad 500-1000 účasníkov neplánujete, aby vás obmedzili 🙂 boli sme teraz v lete na 3 svadbách a všetky boli krásne ;)

nikolam410
25. aug 2020

@angie1830 nám sa nakoniec uvolnil termín na október takze mame o mesiac skôr ale plánujem úplne normálne. Svadby budú určite povolené toho sa ani nebojím len skôr toho aby ten kkt Matovičko zas karantenu nedal 🤦🏽‍♀️

angie1830
25. aug 2020

no to áno len teda teraz keď počúvam ako sa ľudia odhlasujú zo svadby, lebo že sa boja tak aj preto rozmýšľam, ale zas myslím že ten vírus či čo to vlastne je tu bude aj budúci rok, neviem už ani čo si mám o tom všetkom myslieť :/