Zubná pasta spôsobila rodinnú hádku. Kto má pravdu?
Ahojte, prosím Vás, povedzte mi názor na môjho muža, lebo ja už fakt si začínam myslieť, že ja som tá vadná.
V práci dostal od zákazníka 6ks zubných pást. Z toho on spotreboval 3 balenia a ja jedno, dva nám ešte ostali.
Deň po tom, alo ich dostal u nás bola moja sestra na nasvtevu a ja som jej povefala, že jej jednu dám. No potom sme na to zabudli a včera keď prišla opäť, to už nám z tých 6 balení ostali tie posledné dve, tak som jej povedala, te jasne, jednu si kľudne vezmi. Lenže sme zas zabudli. Keď odišli domov, opýtala som sa muža,či môžem sestre jednu pastu dať. Vybrala som si jednu von aby som jej ju nezabudla ráno odniesť. No keď som sa vrátila v noci do kúpeľne, on pastu vymenil za druhu, ktorá je určená pre fajčiarov. A moja sestra s mužom sú nefajčiari.
Tak som ju vymenila naspäť, pretože spal a vzala tu, ktorá nie je pre fajčiarov.
Ráno som šla pastu odniesť sestre a muž mi začal vypisovať že prečo ho nerespektujem, že to boli jeho pasty, on ich dostal, že čo som ja za ženu, že som vymenila. A že on ich vymenil nárokom ako skusku pre mna že čo urobím. Vraj ho asbolutne nerespektujem ako muža a že čo som to urobila a že som glupa, keď tomu nechápem. Absolútne kvôli hlúposti. Nerozpráva so mnou, urazený, proste akoby som mu spravila niečo strašne.
Ďakujem za normálne komentáre.
To sú čo za špeciálne zubné pasty keď príde sestra na návštevu a ponukas jej ju?
@lenkakravcova co tu melies furt o rozvode? Ja jej nekazem rozvadzat sa, ja jej odporucam zamysliet sa nad sebou a vyriesit predovsetkym seba a svoje postavenie v manzelstve.
Ale na druhej strane, kazdy zena by mala byt natolko samostatna aby zivot zvladla aj bez muza, ked uz pride k najhorsiemu. Zit s muzom nie je podmienka, byt odkazana na muza nie je zarukou dobreho zivota a byt podriadena muzovi nie je zarukou stastia. Muz v zivote zeny je (mal by byt) prinosom, nie pritazou a uz vobec nie supervizorom.
@misinka0611 nejaké bieliace, ktoré dostal od svojho zákazníka. Tu nejde o to, ako vy tu niektoré hovoríte, že som jej nemala dať, keď som párkrát zabudla. Ide o to, že ona vždy nosí deťom darčeky, hračky, pozornosť, keď k nám prídu na nasvtevu, oni ešte deti nemajú, a preto im toľko nenosime, teda skoro vôbec a preto som chcela potešiť aj ja ju, aby to nebolo, že stále dáva len jedna strana, a druha len naťahuje ruky.
Tu vobec nejde o nejake zubne pasty, ale to vies aj ty sama, aj ked si to mozno nechces pripustit. Tvoj muz sa voci tebe nesprava ako voci partnerke. Nebola by zubna pasta, bude problem ci pecene zemiaky alebo pyre. Neries zubnu pastu, to je kravina, nad ktorou sa netreba dlho zamyslat. Ries to, ze si pre svojho muza nula bez prava rozhodovat aj o takej malickosti ako je pasta.
@lenkakravcova si zase mimo... Ak je zena samostatna a hrda, to neznamena, ze nepotrebuje muza -v zmysle, ze ziadneho ani nema teda chciet.
To znamena, ze sa nenecha nejakym citovym mrzakom, ani zakomplexovanym uboziakom vo vztahu ponizovat, manipulovat, ci utlacat.
To znamena, ze vie, ze je vo vztahu rovnocenna a co dava, to aj dostava. Ze chape, co znamena vzajomna ucta a respekt na oboch stranach!
Ale neviem, co toto dokaze zena, ktora povazuje odkryte vlasy za necudnu provokaciu muzov uplne pochopit...
@tykat ty by si sa fakt zamyslala nad tym, ze aku pastu dat, aby si sa muza nedotkla, aby nemal pocit, ze ho nerespektujes?
Ved je to post*ta pasta za 7e, nie zlate nausnuce po babicke.
Mne by ani len vo sne nenapadlo, ze by muz lipol na hlupej paste tak, ze by mu vadilo, ze ju niekde dam..
Mna by poznamka o skuske tak vytocila, ze by som bola schopna mu 4 kupit a hodit po nom..
To kde sme, aby ma moj partner takto hlupo skusal?!
Plus citala si dalsie prispevky? Autorka sa vo vsetkom prisposobuje jemu, jeho vola je jedina akceptovatelna a on si Robi co chce, kde chce, kedy chce..
Nuz Ako vyrovnany vztah to rozhodne nevyzera...
riadne plytva, nech zbehne k dent.hygienicke, naučí ho ako sa cistia zuby... u nás jedna pasta pre 3ludi cca 1,5-2 mesiace vydrží sa hadate o somarine. Prestaň žiť len pre neho a robiť čo.on diktuje, lebo fakt je ze to on si teba neváži. Môj by si nevšimol ci som pastu niekam dala, minula 3 alebo on minul 3... absolútne by to.neruesil.
Pre ľudí čo.si vedia čistiť zuby nie je 7eur problém aj keď si ju máji kúpiť...
On ta ide skusat, ved ste manzelia.
Toto si uložím, keď mi bude manžel pindať, že riešim pitchoviny 😁😁😁.
@lenkakravcova Zase hviezdis svojimi stupidnymi nazormi. Kto tej zene radi rozvod? To skor tebe radime psychiatricke konzilium..
Nemám slov ...
@beronsche "... ty by si sa fakt zamyslala nad tym, ze aku pastu dat, aby si sa muza nedotkla, aby nemal pocit, ze ho nerespektujes?..."
Vobec, to si kde vycitala?
Ved prave ze nie, dala by som tu ktoru chcem dat a akurat by ma mrzelo ze mam muza takeho prizemneho chudaka.
A aj ta zena dala tu pastu ktoru chcela dat. Z celeho pre mna vysiel ten muz ako chumaj co si nieco potrebuje dokazovat, zena ho ma komplet v pazi, akurat on sa strapnil ze jej kvoli tomu robil sceny s "respektovanim"
@beronsche ani o vyrovnanom vztahu som nepisala, to vobec neriesim, vztah nie je o tejto "scenke" aj ked o nom vela hovori
Mne prislo smiesno ked si predstavim chlapa ako nieco riesi cez vymenu pasty. 🙈 proste strasny chumaj, ja nie ze by som ho nerespektovala mne by bol na celkom smiech, taky pajac co "vy-za-du-je" a mohol by vyzadovat aj neviem co, akurat prostrednik by som mu ukazala.
Ja by som mu išla kúpiť,ďalších 4 kusy,2 ks za mňa a sestru,a ďalšie dve ako úrok😂😂😂,aby mu chudatku nechýbali😂😂😂
Ja by som mu normálne napísala či mu náhodou nej*be a nech sa zamyslí nad tým čo tu predvádza (to som v 99% naozaj slušná a takéto slová nepoužívam)😅. No ale keby mi takúto scénu robí kvôli zubnej paste tak by som si naozaj myslela že mu.....😂🙈. Mal by tichú domácnosť kým by nedostal rozum.
..este som nestretla muža s takou silnou citovou väzbou k zubnej paste....
Nechapem tu viac veci a jedna z nich je, ze v com ta skusal?
Vedel predsa o tom, ze jednu pastu chces dat sestre, a ked je taky hrdina co nepovedal ze nechce zubnu pastu pre fajciarov, lebo inak by ju spotreboval a teraz ma problem.
Normalne by som zacala pouzivat jeho pastu a svoju si setrila a ked by zacal pindat, tiez mu poviem, ze som ho skusala.
Ja tomu celému nejako nerozumiem. Však buď mal hneď na začiatku povedať, nech jej pastu nedávaš alebo potom nerobiť scény.
Sedemeurová pasta mi ani nepríde nejako extra drahá, čakala som nejakú za 20€.
A to ste za dva mesiace spotrebovali 4 balenia pasty? 😲 To boli nejaké mini vzorky?
Na druhú stranu, ak mu pasty sadli, nie je fajčiar a ostala už len jedna "normálna" a jedna fajčiarska, tak by som sa tiež zbavila tej fajčiarskej a nie tej normálnej.
Tvoj muž je hamižny 😅
A vy používate eurové pasty keď 7€ je taká vzácnosť? Ste manželia, tak snáď jeho pasta je I tvoja pasta 🫢 a čo si v škole aby ťa niekto skúšal?
Na Valentína mu kúp aspoň 10 balení
Ej ha 😁 a ja som akurát dnes vyhodila asi 5 balení 🤣🤣🤣 lebo mi stáli v skrinke pár mesiacov a ja používam len jeden druh a tiež som ich dostala....kebyže čítam toto včera, s radosťou ich pošlem tvojmu mužovi 😁😁😁

@viestta a rozviedla sa (si zabudla dodať) - však je samostatná hrdá žena, ktorá všetko zvládne sama a takého muža nepotrebuje 🙂