Zúfalstvo z nezáujmu manžela o rodinné povinnosti
Dobrý večer. Potrebujem sa vyrozprávať. Už neviem čo robiť s mojím manželom. On absolútne nechce pomáhať aj keď mu niečo poviem. Sadne si na wc je tam aj 1,5 hodiny a to nesradujem. Potom ide fajčiť, kde je tiež dobrú pol hodinu potom, keď príde z vonku sa oblečie iste do kúpeľne, kde tiež je hodný chvíľu. Ja medzitým sama chystám deti von. Obliecť, nakŕmiť, prebaliť zbaliť tasku von plus seba. Večer je to to isté. Stojí v kuchyni a akoze umýva riad. Ja zatiaľ deti kúpem, chystám veci na ráno a najstaršou sa učím potom im idem dávať vitamíny a proste veľa veľa veci ešte. Keď som mu na to niečo povedala ešte zvreskol či má sto rúk a ze si mpEm ist ten riad umyť sama. Prípadne povie či sa nemôže ani v kľude v.srat. Na ihrisku, keď mu poviem aby strážil malého on medzitým sa tam z niekým zarozprava alebo pozerá do mobilu a nezáujem. Tak ja už neviem čo robit. Ako to máte doma vy ? Je to takto či je v ten deň v práci alebo neni. On dokáže byť aj do rána na telefóne, takže nemyslím že je to nejakou únavou .
Je to hnusné ale keď bude s malým na ihrisku čakala by som za rohom a keď bude čumiet do mobilu malého rýchlo zobrala preč a nechala ho v tom dobre vymágať keď si všimne že malý je preč.... buď sa ešte riadne porozprávajte alebo čím skorej od seba lebo vás bude len ničiť
Fungovať sa možno takto nemá, ale autorka nič iné ti nezostáva, lebo deťom treba dať, jesť, piť, starať sa, ..., je to lenivý človek a s tým ťažko niečo urobíš, jedine sa stále zlostiť, vymýšľať všelijaké triky, alebo prikazovať, nechávať pohodené veci, aby spravil, čakať celé veky pokiaľ sa mu urači zadok dvihnúť, každý deň opakovať, vyhrážať sa, kričať, ... . Uf. Lenivý, vypočítavý. Buď si zvykneš, alebo sa rozvedieš, aby si našiel ďalšiu slúžku.
Keď mu niečo poviem tak akoze chvíľku to robí a potom, že musi ísť fajčiť. Ale to je fakt často az nakoniec to nechá tak. Proste keby som tam rýchlo nepribehla lebo som mala este malú v kočíku tak malý by spadol z tej vysokej šmykľavky ani by si to asi nevšimol. Potom mu hovorím, že nech ide zobrať malú lebo som ju tam v kočíku nechala, keď som bežala za malým. Išiel slimacim tempom a mobilom v ruke, zastavil kúsok pri nej kde bol taký fajčiarky kútik a išiel fajčiť ani k nej nešiel.
On aj keď je niečo rozhádzane tak ešte sa jeduje, že čo som cely deň robila, že sa nestram o deti a to hovorí aj svokre, že sa nestram. Všetko čo urobím je stále pre neho zle.
aký servis mu poskytuješ ? Kompletný ? Uber .
Blba otazka … vyrozumela som, ze mas 3 deti. Preco si si s takym lenivym stvorenim, co nema zaujem robila dalsie 2? 1 ok … zistis, ze nie je na rodinu stavany a je blb, na co si robis dalsie? A este sa stazujes. Otca si detom vybrala ty…. A este svokru v blizkosti 🤦♀️ Bud si ho upraces alebo pojdete od seba…
@subartic áno je navarené oprate a plus každý druhý večer má sex. Proste všetko ale ťahám ja a už nejak nevladzem. Kým som vladala som to ešte ako tak prekusla.
fuha, tohto by som poslala kade lahsie, nie ze kazdy druhy vecer sex. Ved on ta vobec nemiluje a asi ani deti. Berie vas, ze akoze ste sa mu prihodili a vosli nejako do zivota, tak vas uz nejako strpi, ale nic viac.
Veľmi dobre ťa chápem, deti sú ešte veľmi maličké, pomoc by sa zišla, ale takému ani dieťa nemôžeš nechať, lebo pre lenivosť samú ani to dieťa neustraži. A keď budeš prikazovať , budú stále hádky, a deti to budú počúvať a mať z toho kriku traumy. Pochybujem, že toto sa niekedy zlepší, teda zlepší sa to keď deti dorastú a budú tí pomáhať, len aby neboli po otcovi, lebo to budeš doživotná slúžka. Sex každý druhý deň? Hm, tak je oddýchnutý, pri chuti, a čo že ty ideš dušu vypluť, to ho asi nezaujíma. Tak, tak trochu uber, oddychuj, a na miesto sexu si radšej pospi, keď bude pindat, tak ho odkáž na mobil😀
Tiež nechápem načo viac detí, keď bol taký,, nápomocný,, už pri prvom. V každom prípade sa s ním treba asi rozviesť lebo toto neni otec ale decko. Neviem si predstaviť také niečo mať. A že sex tak často....no toť tudle za takú pomoc by hoodne dlho nevrzol....
Aj to umývanie riadov proste tečie voda počujem to a prídem do kuchyne on si púšťa nejaké pesničky a drez plný riadov a hra sa na mobile
Zober mu mobil, bude mať čas až až.
Nehnevaj sa, ale ty si slúžka, ktorá mu dá každý druhý večer. Prečo by mu bolo vlastne zle? Blbá si tu ale jedine ty, prepáč.. a chúďatá deti budú mať toto vzor rodiny. Keď už nie pre seba, tak aspoň pre ne..
uber z toho , dopraj mu diskomfort . Ako on má vedieť že nie je niečo v poriadku , keď má všetko čo potrebuje?
Je zavisly na mobile 🙄
@vilma7 jk zober mu mobil? Akože dospelému svojpravnemu človeku vezme mobil?
taky chlap je na dve veci s prepáčením, na hovno a na prd, nemáš to ľahké, všetko je na tvojej hlave, ťažko radiť, neni to jednoduché, odíť ak máš oporu v rodičoch a keby ako prosil, žeby sa zmenil, aby si sa vrátila, never mu, je to len kolotoč, alebo druhá možnosť, robiť mu slúžku aj ďalej nemilovaná, bez úcty k tebe, je to narcis, chrapuň a idiot, neváži si čo má, všetko je len v tvojich rukách, odísť a mat pokoj, alebo zostať a trpieť, iné neexistuje, ja som odišla a urobila som dobre i keď som sa velmi bála zostať sama s dvoma deťmi ale dnes viem, že zostať pri takom hlupakovi, tak ma tu dnes deti pre ktoré žijem nemajú, lebo by som bud zošalela, alebo dostala infarkt zo stresov a vyčerpania, veľmi ti držím palce, aby si to hlavne uvedomil a zmenil sa i ked poravde z vlastnej skúsenosti viem, že to budú sľuby na par dni a potom preskočí opäť na druhú koľaj
Načo máte toľko detí keď sa vôbec nezaujíma? Tebe nie je blbé spať s týmto dospelým deckom?
Že ti chutí sex s takým arogantným kvázi mužom čo oteckom.
On sa hlavne nemal ženiť a mať rodinu.
Tu je každá rada márna. Keď on sám nechce, nepomôžeš si, žiaľ.
Nevymenovala si také, že kto perie, vari, upratuje, nakupuje.
Ak nerobí nič z toho, tak to nerob ani ty, staraj sa len o deti. On ich určite neokupe, ani im nedá jest, ani vonku ich nevychysta.
To nie je až taká robota, že by som potrebovala zaskok. Ale... Ani by nemal vyprate, ani navarené. Proste nič. Nech si serie aj tri hodiny a aj 5 hodín umýva jeden tanier. Nenechaj sa vytočiť, nevšímaj si ho. Také 2-3 týždne sa tvar, že není.
Kľudne sa pozdrav, rozprávajte sa, ale čo nerobí on, nerob pre neho ani ty. Ty sa máš o koho starať.
Ako si si naučila, tak máš. Momentálne si jeho slúžka, kuchárka a predpokladám, že aj matrac. Lebo po všetkom čo doma porobíš, večer určite ešte čaká, že s úsmevom na neho v posteli vyskočís aby si pánko vyprázdnil vajciska na tebe. Ved nie si unavená z celého dňa... Čo z neho máš? Snáď sa aspoň topí v peniazoch a dopraje tebe aj deťom lebo lásku ani pozornosť ti nedáva. Nemá ťa nič.
Dakujem Bohu za mojho dospeleho muza. Ja mat takeho muza ako sa tu casto opisuje,tak asi skoncim na psychiatrii.
Varím periem vzdy len ja. On sem tam vyloží prácku ale to málokedy. Ten nákup to ešte ako tak ide ale vráti sa aj za 3 hodiny a obchod máme od domu na 5 minút.
Hmm, ak.ma svokru poblíž,tak tá ho isto zachráni, q prinesie mu navarené ,možno mu aj.popere ....skúsiť to.mozes no ,či to bude mať efekt neviem.zeho necháš bez navarené ho,poprateho,neuprataneho. Staraj sa primárne o deti,o seba,večer si radšej zacvic ,jogu alebo pilates na upokojenie...a porozprávajte sa ,že proste mobil.ho uberá o čas , ktorý by vedel.lepsie investovať no
A nato si prišla až po treťom dieťati? Lebo pri prvom bol ideálny otec? Bohužiaľ si si spravila deti s takým chlapom. Takže mu prestaň behať okolo zadku a staraj sa len o deti.
Ahoja autorka, zial tiez mam takeho muza - zavisleho na mobile. Snazila som sa riesit no nechce si to priznat. Kompletne celeeee dni je na mobile. Nebyval taky, zhorsilo sa to a je tomu cca 2-3roky, uz ani neviem. Akoze vzdy byval vela ale teraz je to extrem. Doma neurobi absolutne NIC, akurat nieco v zahrade. Aj ked ho doma poprosim - 1000 vyhovoriek. Snazila som sa vsetkymi sposobmi neslo to. Uplne som na neho zmenila nazor, zial 😢ja uz mam ale velke deti, uz som sa o tom rozpravala so starsou, ale ide do 9tky od septembra a chce dokoncit skolu v dedine kde sme,lebo chodi k mazoretkam a chystaju velke turne a ma tam vela inych kruzkov, a v tej dedine kde sme nie su byty, ja by som musela ist inde, tak kvoli nej to este neriesim. U nas je ale najhorsie ze mame druhu ZTP, ma stranse vela lekarov za mesiac. No proste na slobodnu matku narocne. Mne je az do placu ako funguju ine manzelstva, ze robia kopu veci spolocne.😢 ale jedneho mna manzelovi isto “podakujem” naucil ma tymto totiz totalne samostatnosti a keby sme sa rozviedli nebudem z toho zosypana..tym, ze som na to vsetko sama ohladne domacnosti, deti, ucenie tak by som to zvladla - len treba byvanie.

Nuž, tak nemá záujem ani o teba, ani o vaše deti. Takto sa dlhodobo fungovať nedá, vážna debata, ak nepomôže, tak debata o tom, ktoré dni budeš mať ty, ktoré on..
Ako ho k tomu chceš dokopať? Keď raz nechce, tak nechce. Mobil je mu prednejší ako vlastné deti, smutné, ale nebudeš prvá ani posledná. Títo sú najhorší, koniec koncov to zhodia na teba, že ty si tá zlá..