Zvládli by ste dovolenku so svokrou?
Nie, ale ona by nikam nešla, nikdy v živote na dovolenke nebola, ani keď bol muž ešte malý. Ani na výlety či chatu, nič. Na dôchodku už ani z poschodia nezišla dole. Nechávala sa roky obskakovať
Nie. Ani so svagrinou. Raz niekto od nich dosiel a napadom stravit vianoce spolu na chate. Svagrinin muz zrusil svoju ucast hned pri oznameni napadu, ja chvilu po nom. Pretoze stacila spolocna navsteva u svokry cez leto.
Na dovolenku dovolenku nie, ale uz sme boli 2 krat na 4 noci a prezili sme 😀 so svokrou mam dobry vztah, ale ako starsi clovek uz je pomalsia, stale si chce kdesi sadnut na kavu/caj/vodu...
Ale teda pred tym k nam chodievala kazde 2-3 mesiace minimalne tyzden, takze sme zvyknuti byt s nou pod jednou strechou. A vyhoda, ze postrazi deti a my niekam vybehneme aj sami.
@karin99999 nie.
Nie.
Nie a nikto ma nemôže nútiť ísť s ňou na dovolenku.
Boli sme raz a stačilo, v živote s ňou nikam nepôjdem. So svokrom v pohode ale s ňou nie.
nezvladam uz ani povinne sviatky a nutene oslavy par hodin parkrat do roka, dovolenku by som nedala s nimi, ani keby som bola opita cely cas (a to som abstinent :D)
pravidelne chodime s nevestou na dovolenku all inc,zriedka na predlzeny vikend
Zvladla, boli sme teraz prvy raz, sice v HR, oddelene apartmany v 1 dome, robili sme si obedy a vecere spolu, planovali sme, ze si s muzom vyjdeme vonku sami a postrazia deti, no len sme museli predcasne ukoncit dovcu, lebo nam skoncila babicka v nemocnici a bohuzial odisla ☹. Bola to svokrina maminka, takze sme to mali tazke, hlavne ona, v ramci moznosti sme jej boli oporou. Planujeme na buduce leto dalsiu spolocnu.
@karin99999 vo vseobecnosti ano, s mojou konkretne nie. Ona je ale naozaj zly clovek, manupulatorka a narcistka, takze s nou vlastne cas nechce travit nikto ani jej deti, nie to si este kazit dovolenku 🙈
@karin99999 zvladnem dovolenku s kýmkoľvek, len nesmie byt v rovnakej izbe alebo apartmáne ako ja.
@karin99999 Zvladla,ale s nervami. Ale zase urcite by som to lepsie zvladla ako s rodicmi. Svokrovci su otvorenejsi,spolocenskejsi. Zato rodicia vsetko ohundru,nevedia sa zabavit. S nimi sme uz absolvovali kratsiu dovolenku a teda katastrofa. Moj muz povedal,nikdy viac a to je ovela tolerantnejsi clovek ako ja.
@karin99999 keby som sa robila hlucha a slepá tak určite
Možno som nechápava len neviem pochopiť načo je to dobré ísť na dovolenku so svokrou ako som vydatá 30 rokov a nikdy moja svokra s nami nebola na dovolenke ani sa nepýtala s nami ísť a keďže už aj ja som svokra tak isto by som s mladými nešla a ani nechcem ísť na dovolenku načo ďalšie koleso u voza
Ani zadarmo...
@karin99999 nie, neodychla by som si pri nej.
@karin99999 nemam tu potrebu.
urcite nie, stacia mi vikendove navstevy u nej/ona u nas.
Záleží od typu dovolenky. Či zimna, welness v meste, u mora, na horách. Nieco z toho by šlo, nieco ani za milion
.
@karin99999 s mojou svokrou ano. Bola super, vždy sa tešila, keď mohla s nami niekde ísť
@karin99999 boli sme velakrat..so svokrou,svagrinou,svokrom,aj mojimi rodicmi.dokonca parkrat aj uplne vsetci :D pohoda..
@karin99999 no tak teraz co na to? To zalezi od toho, akej povahy je svokra.
Moja sesternica ma stastie, lebo ma velmi dobru svokru, jej manzel uz take stastie nema, lebo moja krstna matka je do slova a do pismenka SVOKRA. Ten typ o ktorej pocujeme aj v tipoch.
@karin99999 zimnú sme absolvovali a bolo to hrozne fajn. Žiadnu inú už nedáme, pretože chlastá. Inak by to bola najlepšia parťáčka a vôbec by som sa tomu nebránila.
Nie a este raz nie,moju svokru mam dva roky a vyse mesiaca sme sa nevideli a nerozpravali,tak nech to tak ostane.
Jasné zvládli 👍 boli sme už na dovolenke spolu, ale ešte bez detí. A dokonca sme boli dvakrát na dovolenke spolu na Vianoce aj s deťmi a mojimi rodičmi. A tento rok by sme chceli ísť zase.
Raz ju manžel s nami zobral na pobyt - mala tam aj kanaratkinu mamu. Nikdy viac - to povedal on. Jednoducho s jej povahou už nie. S našimi sme boli na niekoľkých dovolenkách, veľké partie - vek od pol roka do 75 a bolo to fajn. Takže záleží od povahy človeka.
Aj keby mi to nebolo úplne po chuti, ak by bola sama a potešilo by ju stráviť čas s nami, tak by som to prežila.
@karin99999 záleží od povahy

Bývali sme roky u svokry, kým sme si nepostavili dom. V lete sme spolu išli na dovolenku. Základ bol nauciť sa vzájomnému rešpektu, trvalo to asi dva roky, kým sme sa zžili. Dovolenky boli fajn, chodili sme aj s mojimi rodičmi - na striedačku - raz s ňou, raz s našimi. Mám na to len pekné spomienky. Už teraz je stará a nevládze. Ani môj ocino. Maminu už nemám. Ale radosť zo spoločnej dovolenky sme si preniesli do súrodeneckých dovoleniek. Je nám spolu dobre.