Zvládli by ste dovolenku so svokrou?
@karin99999 keby žila, tak určite hej.
Boli sme raz. Akoze, nebolo zle. Ale uz sme viac s nou nesli.
Jasne
@karin99999 Nikdy!
@karin99999 nie
Ano,aj sme na par boli a ak sa podari,tak v zime spolu exotika
@karin99999 Zvladla by som v pohode, nie som ziadna padavka.
@karin99999 nie, bolo to otrasné
nie
V pohode, skvelu mam, aj sme chodievali a keby bola opat prilezitost kludne sa nabalime vsetci a ideme
V Chorvátsku, v apartmáne nie. Niekde letecky, na All inclusive, s tým, že každý má svoju izbu, každý si v jedálni zje čo chce a kedy chce, v pohode.
@karin99999 boli sme 1x bolo fajn. Ale tiež viac krat asi nie
Boli sme párkrát, sme radi keď s nami ide 😊
Záleží od počtu dní, vieme ísť na 4-5d spolu na chatu ale potom to už nezvládame ani jedna 🙂. Inak sa máme celkom radi.
@karin99999 jasné, mám super svokrušku. Sme kamošky 🙂
Vďaka jej podarenej dvcere a zatovi a hlavne veku veru nie. Mmch. Každý má iné priority a ja za svoje € chcem zažiť a užiť to čo chcem ja a nie svokra
Nie
Boli sme raz - prvy aj posledny. Ze sme so svokrovcami nekompatibilni zistil aj manzel, obom nam to nevyhovovalo. Ale zas ziadna drama to nebola.
Najlepšie dovolenky. Chodievame aspoň na 14 dní vždy.
@karin99999 Asi radsej nie. Moze to dopadnut dobre, ale aj nemusi, nesla by som do rizika, ako ju poznam. Je naladova, niekedy sa prisposobi, niekedy vie robit problemy a hlavne moj muz, by zase nevedel na ciu stranu sa v pripade problemov postavit, kedze chce byt s kazdym za dobre a je vychovany rodicom neodporovat.
Okrem toho rada udeluje podprahove neprijemne pozmaky na rozne veci, od vizaze, cez oblecenie, vychovu a pod. Nemam naladu si kazit dovolenku, lebo niekto si potrebuje dvihat ego.
Chodime na dovolenky so svokrovcami uz niekolko rokov 🙂 raz rocne k moru na takmer dva tyzdne a este minimalne jeden predlzeny vikend. Vieme co-existovat a komunikovat tak, aby boli vsetci spokojni. Niektore veci prizmurim oko a "za odmenu" nam sem tam postrazia dieta, aby sme aj s muzom mali cas pre seba a oni sa tesia, ze su s nami.
Nie, moja svokra cely cas rozprava o sebe a stale sa chvali. A nepocuva, nikdy som pri nej nepovedala suvisle 2 vety. Uz pri prvej ma prerusi a zmeni temu na seba.
Bez problémov.
@karin99999 ano, chodievame, ale byvame zvlast. Teda ak apartman, tak kazdy zvlast.
Jasne ze áno, dokonca ju sama volám. Boli sme tak s mužom za slobodna, a chodíme spolu aj s malým. Dovolenku si užijem
@karin99999 s mojou áno, je to veľmi milá žena, nekonfliktná, dokážeme sa rozprávať hodiny, nepokazí žiadnu zábavu.
Tak ti co si bravaju svokru ako babysitting ti povedia, ze ano.
Ale hej , obcas ich berieme aj na pobyty aj len na jednodňové výlety. A teda nie kvôli babysittingu ( lebo deti nestrážia) , ale chceme (my aj deti), aby aj oni mali nejake zazitky( aby len nesedeli doma ) a aby sme ich mali aj spolu ako rodina .
Keď sme s mužom spolu rok chodili, tak sme šli s jeho rodinou na dvojtýždňovu dovolenku.. prežili sme to v zdraví, ale vďaka tomu vieme, aké dovolenky neznášame a teda odvtedy sú naše dovolenky aktívne a plné zážitkov.. totiž ich predstava bola že dva týždne budeme lezat na pláži, jesť parky a zmrzlinu 😅 takže moja odpoveď je, zvládla som to pred 20timi rokmi a odvtedy už nie..
A to teda mám svokru rada, ale dovolenka ma byť podľa mojich predstáv a tie sa jej predstavami vôbec nezhodujú..

@karin99999 nemám svokru.