icon

Zvlaštne pocity o kňazovi

gabika2302
20. nov 2013

Ahojky , mam celkom važny problem . Moj pribeh začal asi pred cca 9rokmi a trva v podstate dodnes , a prosim vas neodsudzujte ma . Pred 9rok. som bola este skolacka , a moj pribeh sa tika nasho knaza z dediny , pred 9rokmi prisiel novy knaz knam do dediny , bol starsi . Už od prvej hodiny v skole som mu padla do oka ,usmieval sa namna , vždy ma oslovoval aj ked nebolo treba . Ja som zacala chodit castejsie do kostola aj s partiou z triedy kamaratka a neaky ministranti , a boli sme spolu kazdy den , ja som bola uplne spokojna stasta . botom som isla na strednu do ineho mesta , internat a prestala som chodit do kostola , uplne ani v nedelu . Par krat sa na mna pytal . Dnes som staste vydata mam krasneho syna , a sni onom . Krasne plne elmi velmi krasneho pocitu , ked sa zobudim neviem sa toho pocitu striast aj 3 dni , stale to citim . Tak som sa rozhodla napisat mu mail , samozrejme uz neni v dedine uz je na vyssom poste . Napisala som mu ze ho pozdravujem atd , odpisal , tak som odpsala znova ze mam syna atd a uz neodpisal , pred par dnami som ho zazela v tv a zasa ten pocit , ja to vobec nechapem . Som voči svojmu manzelovi otvorena , vsetko som mu povedala ale on ma nevie pochopit ani nema ziadnu odpoved . Uz som sa odhodlavala sem napisat skor , ale velmi som sa hanbila , bojim sa ze sa mi budete vysmievat .

irriss
20. nov 2013

@aduskatt ja bych rekla, ze tato tema je psana tim samym rukopisem jako dnes rano ta Tema o "Jsem blba ja nebo muj manzel"..pak to prejmenovali na priority..no ale rukopis bych rekla stejny 😎

irriss
20. nov 2013

@aduskatt 😀 😀 😀 😀 a na co to tipujes? 😎

abbie
20. nov 2013

😀 😀 😀 asi taketo nejake pocity to budu ...

aduskatt
20. nov 2013

@irriss na vtaka v pokoji🙂 popijame vino a nejak na nas ide unava🙂

babaker
20. nov 2013

@aduskatt @irris moj vtak je 3000 km odo mna. nie od neho. nastastie. 😉

aduskatt
20. nov 2013

@irriss zacina to smerovat k teme Erotycki my hrabe😀

irriss
20. nov 2013
irriss
20. nov 2013

@aduskatt 😀 😀 😀

babaker
20. nov 2013

@irriss nedavno bola na MK otazka: moje 2 m babo robi pusinkou bublinky. Co mu je? Fundovana odpoved: bublifuk. 😀

Co je to v pripade tohto obrazka?Tecie mi slina. Co mi je? Odpoved: slinivka? 🙄 😝 😎 ???

abbie
20. nov 2013

@irriss sa tu sklbem 😀 😀

irriss
20. nov 2013

@babaker tenkrat jsem i ja odpovedela..ve smyslu: zarazene prdiky, ktere jdou opacne.. 😎

irriss
20. nov 2013

@abbie pokud je jeste platna otazka o dortu ve statusu, Ada Ti urcite poradi .. @aduskatt

abbie
20. nov 2013

@irriss no poradila mi, ze si to ma urobit sama, ale ja som kriva, ako sikma veza 😀

jabadaba
20. nov 2013

😀 😀 😀 moje nervy vy ste ale kozy. Ak pripalim kolac tak beda! 😀

lucka1987
20. nov 2013

ako baby toto je vazna vec... my sme mali nauku pred sobasom a robil nam ju velmi mladucky a velmi sympaticky, ba priam sexi knaz.. ako tak sedel oproti nam a rozpraval velmi putavo, tak ja som z toho celeho nerozumela nic, len som mu hladela do jeho modrych oci a jemneho strniska na tvari a premyslala nad .... kvainami, ktorymi by zena tesne pred sobasom na nauke premyslat nemala 😀 😀 😀 😀 😀 😀
hned kes sme vysli som to povedala muzovi.. samozrejme s nadlahcenym tónom.. ved sme mali preda pred svadbou 😝 😀

babaker
20. nov 2013

@irriss takze toto je tuzba, ktora ide opacne? 😉

aduskatt
20. nov 2013

@abbie jaj, ja som ale myslela, ze chces piect, akoze ja bych Ti aj upiekla, ale v statuse mas, ze si z BA a ja som z TT

babaker
20. nov 2013

@lucka1987 svadba bola? 😀 😀 😀

irriss
20. nov 2013

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeej ted jste prisly a ja musim zrovna odejit..☹ v detskem pokoji se zhasina 😒 a tu je jedine misto, kde se chyta signal..☹
Dobrou noc..VSEM

aduskatt
20. nov 2013

@irriss dobruuuuuuuu

babaker
20. nov 2013

@irriss utret slinu a spat. dobruuuu 😉

lucka1987
20. nov 2013

@babaker 😀 😀 ale jasnee.. 😉 no co uz.. nemohla som akosi za to co ma prve napadlo, ked som zbadala jeho gestikulaciu, a vyzor zblizka a prijemne ladeny hlas a tak... 😀 a co je nahhorsie.. ani som vtedy nevedela, ze ci sa mam z toho vyspovedat.. chapes. dojdes za nim a povies mu, ze si spachala hriech, ze na predmanzelskej nauke si bola myslienkami aj ked len na chvilku , niekde uplne mimo a premyslala si keby si slobodna ci by si dal povedat.... 😀 😀 😀 och .. chudak.. este by sa urazil 😝

ani3012
20. nov 2013

@lucka1987 😀

babaker
20. nov 2013

@lucka1987 dobry motiv chodit "pravidelne" do kostola 😉 ak bol taky ako tu na druhej strane...vreckovku by som radsej nikdy nezabudla doma 😀

lauricka
20. nov 2013

@gabika2302 tu nie je co riesit, hod to za hlavu a ked sa to neda,tak si svoje sny nechaj, to nikomu neuskodi a manzelovi to uz radsej neopakuj, naco

tina_22
21. nov 2013

@irriss 😀 , myslela som to ako žart

zuzkat1
21. nov 2013

@irriss pisala ze ho videla v tv. Zeby reportaz z vaznice?🙂

kykka
21. nov 2013

@gabika2302 Take vymyslene temy by uz mali okamzite zatrhavat a ja sa divim autorke prispevku, ze sa jej chce sem davat umelo vytvorene pribehy, to nema doma co robit??? A divim sa tym mamickam, ktore takym sprostostiam veria a plytvaju svoj drahocenny cas davanim rad nejakej unudenej domacej pani, co uz z nudy nevie co ma robit. Hrozne... ☹ Radsej idem odtial prec...

lubikan
21. nov 2013

to nie je ani trochu na smiech,skor na zaplakanie...je mi hlavne luto toho knaza-stale je to len chlap s kopou testosteronu a on sa rozhodne zit tak,ako zije...

mozno si mu v detstve svojim sposobom nahradzala dceru,lebo kazdy clovek je vo svojej podstate urceny mat bio potomkov...a tebe sa pacil ako muz..co je tiez uplne prirodzene...mne sa nahodou paci ten odvolany Bezak...(ale nemam ziadne hriesne myslienky,ale tak pekny chlap je to,sympaticky).....

a modli sa,aby to skoncilo len pri myslienkach a s muzom uz o tom debaty nerob....

u nas na sidlisku asi pred 20-mi rokmi prisiel jeden mlady fararko,vsetky decka chodili kolu nemu do kostola,kostol odvtedy praskal vo svikoch.....on to s detmi vedel...potom ho odvolali,lebo to bolo viac na skodu,ze ludia maju chodit do kostola koli Bohovi,nie koli fararovi

katka1981
21. nov 2013

@babaker, to fakt???? Detaily!