Aké darčeky dostávate od partnerov na narodeniny?
ahojte, co dostávate od priateľov/manzelov na narodeniny ? ja som s mojim druhy rok, prvy rok mi stale nieco kupil, nejaku retiazku, naramok .. teraz som mala narodeniny pred dvoma tyzdnami a kupil mi len kvety .. samozrejme som vdacna aj zato a potesilo ma, len som cakala ze mi kupi aj nieco ine a nic, trosku ma to sklamalo … nechcem aby to vyznelo nejak zle, len by ma zaujimalo co dostávate vy 🙂
Ja som tej svojej (dnes už ex) dal na druhé výročie chodenia prsteň. Bola prekvapená, nečakala to, ale po týždni si zvykla. Však ktorá by si nezvykla na zlatý prsteň. Po rozchode mi ho chcela vrátiť, ale ja som nechcel. Nechal som jej ho.
Za tie roky, čo sme spolu, som dostala kvety, vstupenku na festival, víkendový výlet, strieborné náušnice, večeru, mnou želané knihy… Niekedy sa ma pýta, čo by som si želala, niekedy prekvapí.
Môj muž si dáva záložky v mobile na parfum, šaty a topánky, čo mu pošlem, že sa mi páči a potom mi daruje to. Dostala som už aj prstene, ale vždy sa poradil.
To čo si vyberiem 😀 najdrahší darček boli asi Garmin hodinky cca 350€, tento rok som si vybrala kolobežku za 170.. takže žiadne špeciálne darčeky. Radšej si vyberiem niečo takéto praktické ako šperky napríklad.
S mojim mužom sme spolu 5 rokov a vždy to je bud zlaty prsten ci retiazka naramok značkove topanky oblečenie kabelka či voňavka plus kvety a vždy mi robi narodeninovu oslavu a tak je to zvyk aj u mňa ked ma on ma narodeniny takže popravde by aj mňa sklamali len kvety no…
Ja som dostala od šperkov,cez zbraň až po stieraciu mapu Slovenska 🤣 ( pôvodne som si želala fešáckeho učiteľa zemepisu,lebo mám trochu problém s orientáciou a netuším, čo kde je😜)
Vždy sa ma spýta čo by som chcela práve teraz, k tomu kvety, večera a robí si nenapadne poznámky, keď sa bavíme o niečom čo by som si želala dlhodobejšie a potom ma prekvapí 😄
Kvety ak ma čas a ešte je otvorené ,nedávame si darceky,načo
Nic kupi si kazdy co chce, nikdy sme to neriešili.
my si kúpime keď niečo potrebujeme, čiže na takéto sviatky väčšinou len dobrá večera alebo ideme do divadla, na koncert... ale my sme spolu už veľa veľa rokov
Dostavam to co chcem. Normalne si povieme. Sme uz dost stari na to aby sme nehrali tieto hry hadaj co mam na srdiecku
fuha, my sme spolu uz vyse 20 rokov a darceky su vzdy.... podla toho co si prajem alebo co potrebujem... kvety su vzdy, ci zu donaska alebo ich zbehne kupit, a inak listky na koncerty, divadlo, teraz som dostala hodinky (stare sa mi pokazili pred mesiacom), operacia usi, darcekove poukazky na masaze, na kozmetiku, oblecko - to si ale vacsinou vyberiem sama... pripadne minule ma potesil na meniny slapkami Birkenstock... zdali sa mi mega drahe tak vystihol akciu a kupil, alebo uz som dostala aj bicykel, kabelku, fu, ani si uz nepamatam... casto su to veci ktore by sme kupili spolu tak ci tak... ale tak prekvapi ma. Ja sa tiez snazim jemu vzdy nieco... kabat ktory sme spolu pozerali ale bol mega drahy, tenisky, slapky, rada kupujem zazitkove darceky - hurricane factory, strelba zbranou, jazda na zapcat clne
Ja dostavam "darceky" celorocne...vobec ale neriesime sviatky, casto na ne aj zabudneme 🫣. Obcas ma prekvapi nejakou malickostou napr. kvetom, ci ovocim. Naposledy som mu ja kupila turisticke topanky, lebo po nich velmi tuzil a akurat som ich zastihla v akcii, on mne napr. rovnako pred casom objednal vytuzeny overal 😁. Vcera mi napr. zahlasil, ze zo soboty na nedelu vybavil prespavacku pre syna u svokry a my ideme na vikend do BP. Takze u nas to funguje nejako takto...urcovat si darceky, co chcem na sviatok mi pride take, nijake. Ved to si viem aj sama kupit a v podstate je to taky vynuteny, sileny a za mna nic nehovoriaci darcek. Samozrejme, kazdy oceni nieco ine a je to uplne OK.
Tie prve roky mi kupil parfem, hodinky, citacku, na 30-tku sperky. Teraz skoro po 12 rokoch sa ma opyta co chcem a to mi kupi + kvety. On je stastny, ze nemusel hladat a vymyslat, ja som stastna, ze mam co som chcela.
My s manželom mame skoro rovnako narodky a tento rok sme si kúpili novú dlažbu do domu 😁
Ja si vzdy poviem co by ma potesilo a ked nestihnem, sam sa ma spyta. Rovnako je to aj naopak. Neznasam dostavat a davat blbosti, chcem aby sa ten druhy potesil naozaj niecim co chcel. Dostavam permanentky, poukazky na tetovanie obocia, tento rok som dostala niekolkodnovy vylet , rozne. Co si prajem
To co si vyberiem. A on tak isto, ked ma narodeniny povie si co chce. Naco kupovat zbytocnosti, ktore by sa nam nepacili/nehodili.
fakt nechápem, prečo ťa zaujíma, čo dostávajú iné, úplne cudzie ženy. Či si myslíš, že keď tomu svojmu povieš, že ja som dostala na narodeniny Ferrari, kúpi ti ho tiež?
Moj manzel nie je velmi typ, ktory by vymyslal darceky, ja nakupujem celej rodine a preto mu priebezne robim zoznam veci, ktore by sa mi pacili a potesili ma a len tak si ich nekupim a zvycajne z neho vybera na vsetky sviatky, plus sa teda snazi vymysliet aj sam ale to vie, ze by nemusel trafit, tak kupi wellness, vikendovy pobyt a podobne 🙂 plus kvety vzdy dostanem na narodeniny. Ja mu rada kupujem, lebo ho poznam a viem, co by ho potesilo ale castokrat si aj on povie. Na co prekvapenia, ktore nikoho nepotesia, lebo su mimo.
Kazdopadne to, ze ti tu napiseme co dostavame nijako situaciu nevyriesi. Treba mu povedat, ze si cakala darcek (nejako rozumne).
Darčeky si dávame celoročne. Keď niečo chceme, kúpime si to a nečakane pol roka na narodeniny/vianoce atď.. Ale keďže mame narodky v ten istý deň v lete, tak väčšinou dovolenku. Aj keď by sme na ňu išli tak ci tak 🤣
vylet, dovolenka, sperky alebo oblecko, ktore si ale ja vyberiem alebo mi da peniaze a kupim si. Ale kupujeme si cely rok nieco takze aj keby mi neda nemam sa naco stazovat.
Ahoj, ja nemam rada kupovanie drahych darcekov, navyse ucet mame spolocny.dostala som vselijake darceky, napriklad aj dobru panvicu, ale aj uplnu drobnost, ktoru som videla v onchode atd. Narodeniny si vobec nespajam s darcekmi a celkovo mi to darcekovanie pride ako prezitok
Naposledy ročnu permanentku do fitka, rok predtým hodinky ( čo som si povedala), a pred dvoma rokmi ani neviem už. Tuším romantický wellness víkend , Raz sa na to vykašľal čo by mne tak ani nevadilo , lenže viem že u nich v rodine si na oslavu narodenín potrpia, tak keď sa blížilo jeho a snažil sa na tú tému baviť tak som mu povedal že oslávime rovnako ako sme oslávili tie moje... A viac sa na to nevykaslal
Ono je v podstate jedno ako to máme my, tvoju situáciu to nevyrieši.
Ber to ale tak že kytica a to že si spomenul je stále viac akoby to odignoroval
Ty si radšej nezakladaj také diskusie, lebo po prečítaní komentárov ťa pukne od jedu 😂😂😂
Treba ti to..🙈🙈
@bessie12 smutné
@1sally12 prečo smutne ? Ja si na také somariny nepotrpim a ani moj muz. Ak nieco potrebujem/e, tak to kúpime aj bez nejakých narodenin. To ani neoslavujeme. Žiadne meniny (to v NL ani nepoznaju ), narodeniny, Valentín, ani MDŽ ci Veľká noc. Jedno co sa u nás slávi su Vianoce a Nový rok.
@author kvety čokoládu a úplne mu to stačí
Dostanem pusu orchideu flasku bublin a cokoladu.orchidea mi uspesne presne za rok zdochne a spravi miesto pre novu cokoladu mi zjedia muz s dcerou lebo ja to fakt nemusim..
no aspon tie bubliny ze si stihnem vypit..ale hlavne je ze nezabudne..

Nič 😁