icon

Aké jedlo máte 31. decembra a 1. januára?

evickuska
26. dec 2025

Chcem u nás doma nejak zaviesť tradíciu ale u nás sa doma jedol šalát a údené a to naozaj netúžim 😂 vždy po takom jedle som sa cítila íst do bane až to vypotím 🥊

Strana
z3
valria
30. dec 2025

@evickuska Segedín, hŕstková...

evansova
31. dec 2025

Dnes hovädzia polievka z mäsa a špičkových kosti s domácimi rezancami, Chrenová omáčka, varené zemiaky a mäso z polievky. Varíme to na čo máme chuť, mne Silvester nepripadá ako sviatok.
Večer už len niečo malé na studenou, žiadne veľké hostiny a o desiatej sme v posteli.
Časy keď sme sa s priateľmi vedeli celú noc, sú dávno za nami, už na to nemáme vek a tým ani výdrž.

henka123123
31. dec 2025

Fazulovica..majonezovy salat.file..a udena krkovicka..bude aj na zajtra

dianav2
2. jan 2026

@evickuska my sme mali na Silvestra roládu z mletého mäsa, vnútri vajíčko, šunka, syr , kapia a k tomu kasu. Polievku som nerobila, my nie sme moc polievkovy a malemu som dala sosovicovu od mamy. Myslela som , ze ostane aj na Nový rok , ze len zemiaky sa spravia, ale neostalo tak zapečené prsia zo zemiakmi a "co dum dal"

anonym_d6eba9
2. jan 2026
@kiki68

@evickuska 31 Raclette a 1 Schweinsbraten

@kiki68 vďaka za tip. Taka slovenská tradícia.

xckaretxxx
2. jan 2026

@evickuska na Silvestra chlebíčky, syrovu roládu, kapustnicu. Na Nový rok dojedame a plnené rezne so šunkou a syrom, opekané zemiaky a zemiakový salat.

Strana
z3