Aké prstene si ženy želajú na zásnuby?
Mohli by ste mi dať nejaké tipy ženy? Aké sa vám napríklad páčia prstene / poprípade aký je vaš vysnený prsteň? Bol? Viem, že každý ma iný štýl, ale rád si pozriem toho viac.
Ahoj, ja som odmietla, aby mi muž kúpil snubný prsteň, lebo by som ho nenosila (a to by mi bolo ľúto). Mám špecifickú prácu a vedela som, že zvládnem nosiť iba jeden-obrúčku. Takže sa budúci manžel postaral o obrúčky a tie nosíme obaja už viac ako 17 rokov. Je to vec vkusu, každému sa páči niečo iné. To,že u nás je to takto,nemusí znamenať, že inému páru by to tak vyhovovalo. Treba komunikovať...
Inak podla gusta si potom moze vybrat obrucku 😁
Žiaden ,nenosím prstene
v beznom zivote su pre zeny toto neprakticke prstene... teda ak ho nosi full time
V prvom rade okukaj, aké zlato nosí, biele, žlté, ružové... Potom, či sa jej páči solitér, alebo iný štýl, či má rada viac kameňov... Z vyššie pridaných by napr. mňa neoslovil žiadny. Potešila vy som sa, jasné, ale asi by skončil v krabičke. Našťastie polovička ma mala vyšpehovanú a odsledovanú, trafil presne, takže ho mam už 15 rokov na prste a som happy jak dva grepy.
Žiadna z nás nerozhodne aký jej kúpiš . Alebo čo sa nám páči sám si napísal že každá máme iný vkus . Zamerala by som sa skôr na drahokam /kamienok na vrchu prsteňa . Príliš malý určite nie a príliš veľký tiež nie takže za mňa krásny stred- kameň akurát . Hlavne že bude z lásky a urobíš to tak aby si to zapamätala aby to nebolo len také že tu máš vezmeš si ma
Mne sa, paci biele zlato, určite by som chcela z bieleho plus jednoduchý, nič prekombinovane.
Tak mozno admini zas zmenili nazov, sorry.
Kazdy ma iny styl, ja som preto poslala fotky, ze takyto styl lebo naco mi je prsten ked sa mi nebude pacit. Mam klasiku kamen v strede a okolo male, biele zlato. Mam ho rada ale napr teraz uz sa mi paci iny styl a sla by som do zlteho zlata s centralnym farebnym kamenom a malymi po obvode alebo len dva mensie pri centralnom, nuz smola 😀
ja som si vybrala😉
Ja som mala vysnívaný prsteň. Dostala som trošičku iný (sama by som si ho nevybrala), ale tým, že mi ho dal muž z lásky, tak je pre mňa najkrajší ☺️
A čo sa týka tvojho výberu, niekedy je menej viac 😉 (aj čo sa týka vzhľadu a aj ceny)
No pre mladu bezdetnu babu su pekne tie co si sem poposielal. Pri detoch je ten vystupnuty kamen trochu neprakticky. Ak si jej uz doteraz nejaky sperk dal a bola s nim spokojna tak sa jej asi aj vies trafit do vkusu.
A čo tak investičný Cartier…love… každým rokom mu bude stúpať cena a potom môže byt rodinne dedičstvo…
Popravde, bolo by mi úprimne jedno, ako by vyzeral. Viem, že to znie ako klišé, ale ja to mám proste takto. 🙂 Niektoré ženy túžia po obrovskom drahokame, mne na tom absolútne nezáleží, asi mám iné priority.
Ja som si vybrala sama. Strieborny. Uz ho maju aj v zlate tak mozno …. “Vymenim”. Ale…original je len jeden. Kupil ho pocas studia na VS.
Drahy som nechcela-to by som an nenosila. Bala by som sa ze kamienok stratim a pod.
Kazdopadne mne sa nepacia “trčiace”. Resp mi pridu hlavne neprakticke.
Viac sme investovali na obrucky.
@misana84 od cartier ma toho viac, som jej kúpil. Alo Diamonds je úplný grc. A nikdy by som tam nekupoval. Partnerka tam pracovala a vieme svoje .. Ale každého vec. Už mám vybratý prsteň, pomohla mi jej mamina. S cenou nemám problém … radšej zvolim niekedy je menej viac. Myslím vzhľadovo. Ďakujem všetkým za čas 🙂
Neodmietla by som ziadny, keby som si dotycneho chcela zobrat ale ak by sa mi ten prsten nepacil, nenosila by som ho. Keby bol nejaky prilis velky vyrazny nevkusny. Mne osobne sa zlte zlate obrucky nepacia, skor strieborne alebo z bieleho zlata a s mensim diamantom.
Páčia sa mi očkové prstene, ale čo si vybral nie, dostať s diamantom do čela vôbec nie sranda.. niečo menej vystúpené, čo sa dá aj nosiť😉
Wow to som netušila, čo sa deje v Alo? 🤔
Tak keď má cartier tak vieš aký štýl sa jej páči aj mne sa páči tak by som volila minimalisticky diamant …
@autor
Ten prvy, plny kamienkov(zalezi akych) sa mne vobec nepaci. Ale to som ja. Radsej nieco jednoduche. Mozno to neznie dobre, ale Ked mam mat kamienok,, nech je radsej mensi, ale hodnotnejsi. Aj obrucku mam s briliantmi.
Opytaj sa jej aj, ze ci biele alebo zlte zlato, moj muz by mi bol kupil zlte zlato, ale ja ho moc nemusim. No ale nosila by som, sak z lasky. A zasnubny byva taky ze 1 velky kamen. Ale mne on pride taky haklivy na obuchanie... ja som si vybrala radsej viac malych kamenov
@basska_b vyššie píšem, že nosí len žlté zlato

@nevenka trocha blbá odpoved.. pretože si nemyslím, že by moja partnerka odmietla snubak..
@nin12345 22. A len žlté zlato