icon

Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?

6. apr 2025

Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..

autor
6. apr 2025

@lenkakravcova dakujem za tip👍🙂

tairyx
6. apr 2025

A o čom je vlastne téma? Lebo mne sa zdá, že svokra je ti tŕňom v oku. Píšeš dookola to isté, aj keď si dostala rady, ako máš s nechutnými dezertami od svokry naložiť. Nehľadaj problémy tam kde nie sú. Ľudia riešia oveľa horšie veci so svokrami, ako toto.. prepáč.

autor
6. apr 2025

@zuzitko74 chcem nejako jemne, ved urcite to nemysli zle a ja nechcem, aby sa jej to dotklo🩷

autor
6. apr 2025

@tairyx nie je. Nechcem ju urazit..

juliacenc
6. apr 2025

A co je na dezertoch z lidla zle? Neverim ze ich nemas komu posunut… hocikomu pri hocijakej prilezitosti. Ale asi mas ine naroky tak sa ti prieci to poslat dalej, aby si o tebe nemysleli, ze kupujes dezerty v lidli. Tak ich vyhod a povedz jej nech nekupuje

kp7333
6. apr 2025

no vidis, ona mozno nema rada Merci, z Toffifee sa jej lepia zuby...atd. Nabuduce jej pekne zober bonbonieru, co vam priniesla s komentom, ze ste si vsimli, ze ma take rada.

lucia13022023
6. apr 2025

Akože aj nám svokra nosila také čokolády z Maďarska ktoré nikomu nechutili ale ze by som z toho robila takúto vedú, dávala to na modrý koník a vyhadzovala jedlo do koša, to je moc 🙆‍♀️😁 proste sme sa pýtali po rodine kto takú čokoládu chce, keď nikto nechcel, tak som ju dala bezdomovcom, ti mali k cucu aspoň dezert 🤣

tairyx
6. apr 2025

Ak ju nechceš uraziť tak to nerieš. Daj na charitu, ku kontajnerom, v obchode do košíka pre chudobných, pre detské domovy. Nie je to vec, ktorú treba nutne riešiť a keď už, nech to rieši tvoj muž, ako som napísala. Lebo si pokazíte vzťahy kvoli čokoláde, no povedz, stojí to za to?

kp7333
6. apr 2025

@alickapusinka tie pralinky v tvare guliciek su uplne exkluzivne, kvalitna chrumkava cokolada plnena roznymi plnkami. Na to sa veru ziadne merci, ani tatiana nechytaju.

danica2711
6. apr 2025

autorka, ani tie tvoje "vybrané" nie sú žiaden luxus ani superkvalita a kúpiš ich v každom supermarkete... keď s tým už máš taký problém, nech to svokre povie jej syn, od neho to určite lepšie znesie ako od nevesty, ktorá ju zjavne nemá rada

ktobytobolpovedal
6. apr 2025

Som nevedela, ze lidl je nejaky podradny obchod😅😂
A mne keby si dala tofife, tatianu a merci, tak sa mi veru nezavdacis… a zas sa netvarme, ze su to nejak exkluzivne dezerty 😀😁
Ale podakovala by som a bud otvorila keby niekto prisiel alebo posunula. Bez hanby no

iwesska
6. apr 2025

A napisat v miestnej skupine na FB? U nas stalr niekto daruje zvysky z Mikulasa z Vianoc,alebo proste len tak,lebo deti dostali a im to nechuti. Ze to tebe nechuti,neznamena,ze ani inym. Proste daruj a nestaraj sa. Ja napr.neznasam Tofiffe, takze mna by si tym neohurila.

marca12
6. apr 2025

Ak jej to povies tak nejako setrne,slusne. Ja dodnes nezabudnem ako moja mama vynadala babke,ake lacne cokolady nam kupuje k sviatku. Som dospela zena,ale dodnes mi je luto babky ako sa asi mohla citit a muselo ju to trapit. Odvtedy sme dostavali lepsie cokolady.... Ale ked si predstavim,aky biedny dochodok mala,chuda. Len my deti sme tie cokolady zjedli,nevyhadzovali sa

summer23456
6. apr 2025

Ja žasnem nad tvojim rozumom a nevdakom. Keď to doma nik neje, vezmem do práce, ponúknem keď príde navsteva, buď dám na stôl alebo im dám keď odchádzajú, nájde sa x situácií, kde to môžeš posunúť ďalej a nie hodiť do koša. Akože podľa teba jedine riešenie je to hodiť do koša? Na lepšie riešenie si neprišla, hej? Myslím že to nebude tvoj jediný problém so svokrou. Ja tieto bonboniéru kupujem aj zjem a nám chutia.

marca12
6. apr 2025

Nam tiez taketo dezerty kupuje svokra. Tieto su ozaj hnusne. Ja jej nehovorim nic. Mne sa to zda blbe diktovat si,co ma nosit. Muz ich zje,ked uz nic ine nie je.

sense
6. apr 2025

Porovnaj si zloženie Merci a tohoto a moc veľký rozdiel tam nenájdes. Nám či zo sladkého nechutí, položím dolu pri vchodové dvere máme tam stolík s dekoráciou a vždy si niekto vezme. Alebo vezmem do práce tam dá potom len tak zaprášilo vždy.
Nepoviem keby donesie veci otvorené alebo po záruke ale čokoláda z Lidl nie je o nič podradnejsia ako iné bežné cokolady

natalka13
6. apr 2025

Ktora Figaro cokolada detom chuti?

natalka13
6. apr 2025

toffifee, merci, tatiana sa kde kupuje? Nie v supermarkete?

liusa82
6. apr 2025

môj starký bol rovnaký keď som bola decko.Stále dookola kupoval niektoré sladkosti ktoré mi nechutili aj keď som mu to povedala🙂 ono chvílku bolo dobre ale potom to zase začal robiť po nejakom čase.Takže starší ludia to majú podla mňa tak.S nimi nejako extra nehneš ak zabúda.Jedine stále dookola pripomínať ako opakovací papagáj.Jedine to sa osvedčilo🙂

laila22
6. apr 2025

Ja ľúbim všetky dezerty aj Lidlove, okrem jedného višne v čokoláde... Vždy ho dostávam od rovnakej osoby... 🙂. Neriešim... Netuším či je to zámer, alebo náhoda...nikdy som to nepovedala.. 🙂 nevyhadzunem ho.. otvorím, posuniem ďalej ..

liusa82
6. apr 2025

@laila22 tie višne lúbim zase ja😀 tie by ma veru potešili keby ma niekto nimi stále zásobuje🙂

tinkavvv
6. apr 2025

A nenapadlo ta, ze aj vy jej asi nosite veci, ktore jej nemusia chutit? Ona vybera podla toho, co chuti jej a vy podla seba. Takze tvoja tatiana u nej mozno tiez nezaboduje, ale asi sa ti s tym nestazuje.

autor
6. apr 2025

@juliacenc kupujem to, co maju radi. A tento to, zial, nie je😐

autor
6. apr 2025

@tairyx praveze nestoji😐

autor
6. apr 2025

@tinkavvv nie nie. Praveze tie lubi, tak nechapem, preco nam kupuje ine😃

autor
6. apr 2025

@natalka13 ja nechodim do velkych obchodov. Do beznych malych potravin napr jednota😉

abby11
6. apr 2025

Tento dezert nie je z Lidla, svorka kľudne mohla tvoju pripomienku, že lídlovské dezerty vám nechutia zohľadniť.

sisska96
6. apr 2025

tie dezerty poznám..... no tie fakt nie sú až také chutné. Ja by som posunula ďalej, alebo nechala v robote. Ja zas neznášam tofiffe, stále podarujem ďalej.

sisska96
6. apr 2025

@abby11 Tiež si myslím že bude kaufland

autor
6. apr 2025

@marca12 u nas ani muz🙉