icon

Ako sa gratuluje na svadbe?

17. aug 2023

Ako sa gratuluje na svadbe? Hovoria sa nejaké špeciálne formulky alebo len podobne ako pri narodeninách? Ako na svadbe gratulujete vy?

Strana
z2
gabika20
20. aug 2023

Boli sme teraz v piatok na svadbe.. obom som povedala gratulujem a neveste som povedala, že je krásna nevesta 🙂

denithestrange1993
20. aug 2023

Gratulujem a prajem vela stastnych spolocnych chvil na ceste zivotom

denithestrange1993
20. aug 2023

@jj298 sto bodov pre mamku 😂😂😂 oci zvyklo hovori: do piatich rokov češ,do patnastich hreš a po dvadsiatke dakuj tomu,kto ti berie diabla z domu 😂😂😂

domi27domi
20. aug 2023

Ja zvyknem hovoriť že im prajem aby nikdy nezabudli na to čo si dnes sľúbili, že my s manželom to pre istotu mame aj nad posteľou napísané 😂 čo je aj pravda

ptvw
20. aug 2023

Ja som vždy len ze blahoželám a vela šťastia do spoločného života

dominikaaa29
20. aug 2023

@jj298 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bejusicek
20. aug 2023

Kamarát teraz na svadbe povedal “no mohli ste sa poradit nás skúsenejších ale neporadili ste sa, tak sa majte ako chcete” 😅 všetci poblíž rehot včetne mladomanželov 😅

simca06022011
20. aug 2023

vela trpezlivosti :D tam nie je velmi priestor na vykecavacky :D posledme sme kvety a dary davali az na hostine, kedze 90% ludi bolo ubytovanych tam a islo sa daleko busom a tak.. dokonca kvety niesli asi 2 ludia, lebo vyslovene si ich nezelali...

natalka13
20. aug 2023

Kolko mas rokov?

poppy22
20. aug 2023

staci jedna veta,nevesta aj zenich to aj tak poriadne nebudu vnimat po celom tom dni a pri vsetkych ludoch...nieco v style,ze im prajes krasnu spolocnu cestu zivotom a ze obrad aj oni boli pekni...ale na pobavenie-ja som raz takto isla blahozelat,a ked som dopovedala a pobozkali sme sa s nevestou,tak som zahlasila-dakujem..a este som aj odchadzala s kytickou pre nevestu prec 😂...

mima1608
20. aug 2023

Ja si 9/10 gratulácií ani nepamätám popravde 🤣 ale normálne stačí "gratulujem/blahoželám" a hotovo

andreatytler
20. aug 2023

Ak to bude take blahozelanie ze su vsetci nastupeni v rade, tak cim strucnejsie, tym lepsie, pre teba a hlane pre tych novomanzelov. Si predstav ze pocujes 50 blahozelani, jeden za druhym. Ak zablahozelas len tak po obrade alebo pocas hostiny ked si na teba najdu cas, tak mozes nieco dlhsie.
Ja som vzdy pochvalila neveste ze je krasna, alebo aj obrad pochvalit.

terry658
20. aug 2023

Ženíchovi sa blahoželá a neveste praje všetko dobré v spoločnom živote.

basska_b
20. aug 2023

Ano, neveste sa vraj negratuluje, ale praje 😃 ja som na svadbe kamaratky povedala akoby smerom k zenichovi (gratulovala som im naraz), ze nasiel si si uzasnu zenu, ktora je krasna, mudra, dobre vari a dobre sa o nu staraj a oni plakali od dojatia. Potom som toto prianie "zrecyklovala" aj na dalsej svadbe, kde si kamoska brala Nemca.... kedze viem po nemecky...

elanor
20. aug 2023

kamosovi - muzovi najlepsej kamosky som povedala samozrejme zo srandy, lebo on sam je taka vesela kopa a je za kazdu somarinu - a taka pekna sobota to mohla byt 😉 (zenil sa totiz na vlastne meniny.) Samozrejme potom som prippojila - gratulujem atd. No nasmiali sme riadne vsetci 🙂

sashenocka007
21. aug 2023

úplne stačí povedať blahoželám to je všetko

zofizulka
21. aug 2023

Ja si nepamätám jedinú gratuláciu z mojej svadby. Takže súhlasím so stručnými gratuláciami. Ale sama zvyknem popriať novomanželom, aby sa mali stále viac radi, napriek tomu, že sa budú stále lepšie poznať. A veľa detí ☺️

Strana
z2