Ako sa spýtať muža na delenie nákladov oslavy našej dcéry?
Uhradí on?
Ale je mi to blbe ísť na tu temu alebo sa ho spýtať že čo a ako. Povedal že to úhradu on. Nemáme spojené peniaze.
Priznám sa aj keď mame dieťa tieto témy s ním mi vôbec nejdu. On je starsne šetrný ja skôr rozlietava. No teraz už nie keďže som na materskej. Ako sa ho to mam spýtať? Alebo mam to rozdeliť myslite?
Ja dávam do toho cca 1000€
@anonym_autor
citujem ta : ''Len som chcela vedieť ako som na tom.''
si na tom zle, ak sa toto musis pytat na Modrakovi. Cmuk cmuk
@anonym_660a55 😘😘
@anonym_660a55 😘😘
@anonym_autor sa velmi nudis, ale aspon si nas pobavila svojou sprostosťou👏

@anonym_autor sa velmi nudis, ale aspon si nas pobavila svojou sprostosťou👏
@anonym_660a55 Ano, ja som ta ktorá sa nudí

@anonym_autor 👏👏👏👏👏👏👏👏👏
@anonym_autor reagujes rovnako ako v predoslej tvojej teme.
@anonym_autor reagujes rovnako ako v predoslej tvojej teme.
@anonym_9a58fd jak tak, mam byt ústretová, pardon . Stále predošlá tema 😂😂😂

@anonym_autor ja doteraz nechapem pointu otazky ako sorry. Ved si hned v uvode napisala ze povedal ze to uhradi on. Tak co sa to riesi 😃
Ja sa divim ze taketo temy sa medzi MANZELMI vobec preberaju. Naco ste sa brali? Stacilo sa dohodnut ako spolubyvajuci, ist 50:50 a hotovo.
@andrejka1974 to je relatívne... záleží ako je dieťa staré a koľko ľudí sa zbehne. Ak peniaze sú, nevidím problém. Syn má 13, oslavovať bude v gaming zone a útrata aj s jedlom, pitím atď. sa bude pohybovať tiež niečo málo cez 1000 € v prepočte (Praha). Bude tam mať 8 kamarátov, tomu je prispôsobené aj jedlo (tým už fakt hrancle nestačia😂)... ALE - obaja s manželom sme si toho vedomí, peniaze na to sú a hlavne sa nedohadujeme, čo kto zaplatí, pretože hospodárime spoločne hoci s viacerými účtami.
@tiezjedna ja , keby som na to nemala tak by som takú dráhu oslavu nerobila u nás som vždy deťom robila oslavu len v rodinnom kruhu nikdy nechceli s kamarátmi tu si potom dopriali keď boli starší už dospeli
@anonym_9a58fd hahahaha ako vidim tak sa v tom vyzivate. Musíme mať dobre nudne životy 😅 aj keby niekto píše neviem koľko tém, prečo sa nevyjadrujete k otázke? Ale riešite tu úplne nepodstatné veci? Mne len išlo o to, čo mi povedal, a druha vec, obaja sme rodičia. Nemám problém to uhradiť sama, fakt nie. Len som chcela vedieť ako som na tom. To čo tu riešite je úplne že od veci. Jedno cez druhé. Si tu spájate niekoho somnou. Nejdeme oslavovať 1. Narodeniny. Nebudu tam 50 ludi. WTF. Aspoň sa neskrývajte za anonymitu, tie čo takto hentujete každého. Aj tak viem kto ste 😚
@anonym_autor pozri mňa žiadna oslava ešte nestala 1000 EUR a to som mala oslavu na 50 v reštaurácii pre 40 ľudí aj s tortou aj normálnym obedom a keď niečo riešim ako oslavy tak sa spýtam aj manžela , že či urobíme doma alebo pôjdeme do restiky ak nemáme peniaze tak urobíme oslavu doma a vermi bohaté to stačí a to sa zmestime aj do 300 EUR a všetci sú spokojní
@tiezjedna ja , keby som na to nemala tak by som takú dráhu oslavu nerobila u nás som vždy deťom robila oslavu len v rodinnom kruhu nikdy nechceli s kamarátmi tu si potom dopriali keď boli starší už dospeli
@andrejka1974 tak ona na to má, manžel jej povedal, že to zaplatí, tak nemusí riešiť peniaze. Ja skôr nechápem, na čom sa s ním chce dohadovať, keď vlastne so všetkým predom súhlasil a povedal, že to zatiahne. Úplne tomu nerozumiem... K ostatnému - my oslavy s priateľmi milujeme, naše deti tiež, takže u nás sa to berie vždy vo veľkom. Ale platí jednoduchá rovnica - keby sme na to nemali, tak od nich upustíme a vezmeme to minimalisticky alebo vôbec.
@beata_k ďakujem. To nechcem asi riešiť. 😅 aby som tu zbytočne nerozprudila inú temu. Prosím riešte iba tu temu a žiadne iné. Na nič ine sa nepytam. 🙏
@anonym_autor tak potom sa nepýtaj, lebo je rozdiel či on má doplatiť rovnakú sumu ako si platila ty, čiže 1000, alebo ak má on doplatiť len dve stovky, alebo naopak 5 tisíc
keby som povedala chalpovi, ze som minula na detsku oslavuc co i len tisic eur, tak ma objedna k psychiatrovi
Hlavne ze ešte stále neviem o akú oslavu sa jedna a koľko ma dieťa rokov. Lebo na toto neodpovedala. Toľko eur sme neplatili ani dcére na 18 narodeniny. Ale možno autorka ma tiež 18 alebo 20 ročne dieťa, a to idú oslavovať.
Hlavne ze ešte stále neviem o akú oslavu sa jedna a koľko ma dieťa rokov. Lebo na toto neodpovedala. Toľko eur sme neplatili ani dcére na 18 narodeniny. Ale možno autorka ma tiež 18 alebo 20 ročne dieťa, a to idú oslavovať.
@anonym_a2f949 1 rok 😀
@anonym_a2f949 1 rok 😀
@sisa_s ty trubka prijebana chod si riešiť svoj život než tu písať pod svojim menom potom pod anonymom nech sú tu akože vela odpovedi od rôznych ludi. Toto je normálne už na hlavu. Ano už ma toto naštvalo a dosť ako ľudia píšu takéto primitívne veci a pritom nevedia ani hovno! Každý po svojom si to zobral. Tak choďte všetci do pice tak vám poviem. Teraz si tu môžte porozprávať dovidenia
@sisa_s ty trubka prijebana chod si riešiť svoj život než tu písať pod svojim menom potom pod anonymom nech sú tu akože vela odpovedi od rôznych ludi. Toto je normálne už na hlavu. Ano už ma toto naštvalo a dosť ako ľudia píšu takéto primitívne veci a pritom nevedia ani hovno! Každý po svojom si to zobral. Tak choďte všetci do pice tak vám poviem. Teraz si tu môžte porozprávať dovidenia
@anonym_autor jeeeej trafená hus
@anonym_autor 😲😲
@anonym_autor zagágala ..teraz si sa prejavila v plnej kráse..tak si plat tie drahé oslavy Minaj tisíce na nich a živ si a rozmaznávaj tvoje dieťa deti a snad aj keď budú mať 18 ich budú mať tisíce .. výchováš nič iné len rozmaznané deti ale veď ok tvoja výchova ...
Toto bude taká typicky rómska rodina. Okazalost, akoze luxus a všetko oslavujú tri dni a kvilia pri tom jak nenormálni
@anonym_8f2f7f no práveže som mu všetko povedala, len ešte nevie celkovú sumu spolu. A mala som za to, že to uhradí ako mi aj povedal. Len čím viac sa to blíži tým viac mam stres 😅
@anonym_autor Ani sa ti necudujem. Tiez by som mala stres oznamit muzovi,ze som bohapusto otrieskala 1000€ na nejaku oslavu 😂
@anonym_autor ale to len všetci teba urážajú, fuuuha, pekne
Sranda je, ze som sa do temy zapojila prvykrat a nie pod anonymom 😀 ale aspon si sa prejavila 😘
@anonym_autor boze ukludni sa a chod si objednat este nejake dekoracie na Temu alebo inom fast-neeko obchode..penazi maz jak flusu, reci tiez, ale zatazko je sa s partnerom o rozpocte rozpravat na prvy sup
@anonym_autor skor ries svoj stres alebo pocit, ktory mas pri teme peniaze. Prameni to z detstva ale fakticky pre zivot je fajn, ak zistis preco to tak mas a naucis sa s tym pracovat. Muzovi kludne posli svoj IBan a sumu sms. Nebude to pre neho sok, kedze to vedel dopredu. Zlato tu je finálna suma za oslavu a moj Iban. Dakujem
@anonym_autor
A to potom koľko zacvakáš,ked dieťa bude mať 5,10,15 a 18?
Čo mu budeš robiť ohňostroj alebo príde osobne M.Jaroš?
keby som povedala chalpovi, ze som minula na detsku oslavuc co i len tisic eur, tak ma objedna k psychiatrovi
@simca06022011
Nuž P.Dobšinský vedel čo píše v rozprávke o hlúpej žene...náramne aktuálne...

@anonym_9a58fd hahahaha ako vidim tak sa v tom vyzivate. Musíme mať dobre nudne životy 😅 aj keby niekto píše neviem koľko tém, prečo sa nevyjadrujete k otázke? Ale riešite tu úplne nepodstatné veci? Mne len išlo o to, čo mi povedal, a druha vec, obaja sme rodičia. Nemám problém to uhradiť sama, fakt nie. Len som chcela vedieť ako som na tom. To čo tu riešite je úplne že od veci. Jedno cez druhé. Si tu spájate niekoho somnou. Nejdeme oslavovať 1. Narodeniny. Nebudu tam 50 ludi. WTF. Aspoň sa neskrývajte za anonymitu, tie čo takto hentujete každého. Aj tak viem kto ste 😚
@anonym_autor
citujem ta : ''Len som chcela vedieť ako som na tom.''
si na tom zle, ak sa toto musis pytat na Modrakovi. Cmuk cmuk