icon

Ako ste sa zoznámili?

katachi
31. dec 2021

Ahojte, vopred upozornujem ze som muz. Ospravedlnujem sa ze pisem na forum pre mamicky ale zaujima ma nazor hlavne zadanych zien.
Ide o to ze som v najlepsich rokoch (31), sportujem, nepijem, nefajcim a snazim sa byt naozaj dobry clovek. Aj tak sa mi ale nedari najst si partnerku. Nechapte ma zle, nie som ziadny zufalec, dokazem v pohode zit aj sam. Zaujimalo by ma ako ste sa dali dokopy s vasimi partnermi? Oslovili vas? Vy ich? Ja sa totiz nikdy nevnucujem zenam, neflirtujem a tiez mam malo sebavedomia co sa tyka mojho vyzoru. Nemyslim ze som atraktivny. Na zoznamkach nie som a ani neplanujem ist, tie mi akurat zrazia sebavedomie este nizsie.
Vopred dakujem za reakcie.

Strana
z4
ajko2011
2. jan 2022

My sme sa zoznámili cez pokec. 😂 V marci bude už 13 rokov, čo sme spolu. 🙂

michala11111
3. jan 2022

V prvom rade by som poradila zbaviť sa hanblivosti. Možno som stará škola no chlap má osloviť ženu 😉 nemáš čo stratiť Max. Povie nie....mňa oslovil manžel na diskotéke 🙂 ja som nikdy prvá neoslovila muža, takže nečakať a naber odvahu

iballgin
4. jan 2022

ahoj , bol to len Novoročný pokus ☺ale ďakujem za tip, nie som na žiadnej takejto sieti a na azete mam len schranku.. ale som rád za tvoju odpoveď, všetko naj v Novom roku.

qwer2019
4. jan 2022

@janetinka27 musím s tebou súhlasiť. Nie je to vždy len o vyzore, ale aj o jednaní a vyjadrovaní sa muža. A to som ešte mladé ,,šteňa "... podľa mňa nikto nemá právo súdiť. Pre niekoho môže byť človek najskaredším (teraz mam namysli konkrétne fyzickú stránku) a pre niekoho zase ten najkrajší. Uhol pohľadu. Tí čo súdia, budú súdený.

brembo
4. jan 2022

no čo sa pokecu teraz týka,tak to je tam na 80% odpad.

Strana
z4