icon

Ako zatiaľ prežívate veľkonočný pondelok?

10. apr 2023

Idete niekam na výlet alebo budete doma ?

Strana
z2
marca12
10. apr 2023

Ja dnes konecne lenosim a pomedzi to vitam navstevy. Konecne vyslo slniecko,tak hned je den krajsi.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
10. apr 2023

@elizabet173 mam dieta, ale uz nie az take male. Jednoducho vstanem o piatej (alebo este pred piatou) a uz nezaspim. Moj mozog je asi taky naradosteny z toho, ze moze pospat dlhsie, ze z toho nemoze spat 🙂

domkakvet
10. apr 2023

Kupaci chodia od rana a cakam dalsich.

tahomi
10. apr 2023

@goodidea dnes konkretne som lekar zachrannej sluzby.

@janinah Ja si zial ani nemapatam kedy naposledy som bola cez Velku noc doma, ale uzivaj si, oddychni si , viem si ten uzasny pocit aspon predstavit 🙂

lechtivka
10. apr 2023

Konečne je teplo tak pôjdeme na prechádzku pozrieť vetrone🤗

drahomirrra
Autor odpoveď zmazal
janinah
10. apr 2023

@drahomirrra to @tahomi je v prvej línii....ku nám na oper.salu to príde už " spacifikovane" a pre istotu ešte uspime😀

drahomirrra
10. apr 2023

@janinah 😂😂😂

ivangeline
10. apr 2023

Trocha upratovania. Trocha oblievania. Pozreli sme svokrovcov. Nevariiim. ^^ Poobede von,konkr plan vsak este nemame.

tahomi
10. apr 2023

@drahomirrra
@janinah

Preto mam najradsej svoj klasicky job ako anesteziolog, cloveka pekne uspim a je klud 😁
Inak teda ludom hrabe, ale ako kazde sviatky 🤷🏻‍♀️

goodidea
10. apr 2023

@tahomi ja pracujem ako hasič, tak príjemnú a kľudnu službu 🙂

drahomirrra
10. apr 2023

@tahomi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ja stale hovorim ze poplatky za pohotovost a urgent su nizke. Ja by som dala 50€ pohotovost, 100€ urgent. Samozrejme, v pripade hospitalizacie bez poplatku. To by hned kaslikovi, soplickovi, kakajuci a grckajuci isli k obvodakom.
A ti chudaci s infarktmi, brusnymi prihodami, porazkami a podobne by mali konecne starostlivost, ktoru im nik neblokuje 😂

cimage
10. apr 2023
euka210
10. apr 2023

@tahomi robite skvelu pracu! Nikdy sme s detmi nechodili na pohotovost, ani nevolali sanitku, az nedavno prvy krat, ked mi 7r syn 1,5h v noci plakal a mala som podozrenie na apendix...taky mladi prisli, a mili boli k malemu, co ja cela v strese. Preslo to, no na dalsi den zase, tak uz na urgent...tam to bolo hrozne, 5h od prichodu po umiestnenie na oddelenie. Nakoniec operovali, stihli sme Velku noc uz doma a nic som cez sviatky nechcela, len byt doma a pokoj, lebo pre maleho zly zazitok a pre mna strasne vela stresu a strachu. Ale maly uz v pohode, uz sa pyta aj na bicykel.

77katarina
10. apr 2023

@drahomirrra Ja v práci v Hospici, včera večer jeden exitus, nad ránom druhý a ešte dnes asi príde tretí....ach jaj ☹️ a človek ani nevie, že sú sviatky, narobená a zničená som konečne prišla domov a nikoho nechcem do rána vidieť iba kávu s sladkosti 🤪

cecilia29
10. apr 2023

Doma s teplotou s rukou v gipse s veľkou snahou udržiavať si dobrú náladu. Mojich chlapov som poslala po oblievacke

marcellka32
10. apr 2023

@cecilia29 ja s nohou v gipse už 6 týždňov, ale už len týždeň a ide to dole

marcellka32
10. apr 2023

@77katarina vás obdivujem, vidieť denne umierať ľudí, nemohla by som, všetkých by mi bolo ľúto a psychicky by som to nedávala

cecilia29
10. apr 2023

@tahomi tak nech to rýchlo zbehne na pohotovosti. Musím povedať že anestdeziologovia sú tajky fajn ľudia, aspoň čo som stretla. Pôsobili na mňa upokojujúco už pred anestezou :D

cecilia29
10. apr 2023

@marcellka32 tak hádam bude dobre.. Prajem skoré zotavenie 🙂 Ja 5t. No len pred týždňom mi našli zlomeninu a operovali. Tak neviem do kedy to tak bude. Všetci mi hovoria ze budem mat trvale následky.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
10. apr 2023

@cecilia29 neviem čo bude, hovorili 5 týždňov a bude to 7, a ešte veľa rehabilitácii, ja sa normálne teším na prechádzku mestom, nič iné nechcem

20erika07
10. apr 2023

Ja som sa dnes taaak tesila , ze budem v práci 12hod, aky klídek budem mat a tu to bolo ešte horšie ako doma 🤦‍♀️ mix niekolkych vonaviek na vlasoch 🤢 a na obed som este aj mokra bola 🙈 pridem vecer domov a manzel ma isto šupne do sprchy, to bude asi bodka za kraaasnym pondelkom 😐

cecilia29
10. apr 2023

@marcellka32 verím ti.

petulda333
10. apr 2023

Za mna super den, olial ma muz aj syn,potom svokor,kmotor. Potom sme si vsetci zdriemli 🤭 a teraz ideme povzbudzovat na hokej

Strana
z2