Ako zatiaľ prežívate veľkonočný pondelok?
Idete niekam na výlet alebo budete doma ?
@elizabet173 mam dieta, ale uz nie az take male. Jednoducho vstanem o piatej (alebo este pred piatou) a uz nezaspim. Moj mozog je asi taky naradosteny z toho, ze moze pospat dlhsie, ze z toho nemoze spat 🙂
Kupaci chodia od rana a cakam dalsich.
Konečne je teplo tak pôjdeme na prechádzku pozrieť vetrone🤗
@drahomirrra to @tahomi je v prvej línii....ku nám na oper.salu to príde už " spacifikovane" a pre istotu ešte uspime😀
@janinah 😂😂😂
Trocha upratovania. Trocha oblievania. Pozreli sme svokrovcov. Nevariiim. ^^ Poobede von,konkr plan vsak este nemame.
Preto mam najradsej svoj klasicky job ako anesteziolog, cloveka pekne uspim a je klud 😁
Inak teda ludom hrabe, ale ako kazde sviatky 🤷🏻♀️
@tahomi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ja stale hovorim ze poplatky za pohotovost a urgent su nizke. Ja by som dala 50€ pohotovost, 100€ urgent. Samozrejme, v pripade hospitalizacie bez poplatku. To by hned kaslikovi, soplickovi, kakajuci a grckajuci isli k obvodakom.
A ti chudaci s infarktmi, brusnymi prihodami, porazkami a podobne by mali konecne starostlivost, ktoru im nik neblokuje 😂
@luckajozko21 😁
@tahomi robite skvelu pracu! Nikdy sme s detmi nechodili na pohotovost, ani nevolali sanitku, az nedavno prvy krat, ked mi 7r syn 1,5h v noci plakal a mala som podozrenie na apendix...taky mladi prisli, a mili boli k malemu, co ja cela v strese. Preslo to, no na dalsi den zase, tak uz na urgent...tam to bolo hrozne, 5h od prichodu po umiestnenie na oddelenie. Nakoniec operovali, stihli sme Velku noc uz doma a nic som cez sviatky nechcela, len byt doma a pokoj, lebo pre maleho zly zazitok a pre mna strasne vela stresu a strachu. Ale maly uz v pohode, uz sa pyta aj na bicykel.
@drahomirrra Ja v práci v Hospici, včera večer jeden exitus, nad ránom druhý a ešte dnes asi príde tretí....ach jaj ☹️ a človek ani nevie, že sú sviatky, narobená a zničená som konečne prišla domov a nikoho nechcem do rána vidieť iba kávu s sladkosti 🤪
Doma s teplotou s rukou v gipse s veľkou snahou udržiavať si dobrú náladu. Mojich chlapov som poslala po oblievacke
@cecilia29 ja s nohou v gipse už 6 týždňov, ale už len týždeň a ide to dole
@77katarina vás obdivujem, vidieť denne umierať ľudí, nemohla by som, všetkých by mi bolo ľúto a psychicky by som to nedávala
@marcellka32 tak hádam bude dobre.. Prajem skoré zotavenie 🙂 Ja 5t. No len pred týždňom mi našli zlomeninu a operovali. Tak neviem do kedy to tak bude. Všetci mi hovoria ze budem mat trvale následky.
@cecilia29 neviem čo bude, hovorili 5 týždňov a bude to 7, a ešte veľa rehabilitácii, ja sa normálne teším na prechádzku mestom, nič iné nechcem
Ja som sa dnes taaak tesila , ze budem v práci 12hod, aky klídek budem mat a tu to bolo ešte horšie ako doma 🤦♀️ mix niekolkych vonaviek na vlasoch 🤢 a na obed som este aj mokra bola 🙈 pridem vecer domov a manzel ma isto šupne do sprchy, to bude asi bodka za kraaasnym pondelkom 😐
@marcellka32 verím ti.
Za mna super den, olial ma muz aj syn,potom svokor,kmotor. Potom sme si vsetci zdriemli 🤭 a teraz ideme povzbudzovat na hokej

Ja dnes konecne lenosim a pomedzi to vitam navstevy. Konecne vyslo slniecko,tak hned je den krajsi.