Ako zvládnuť stres z organizovania osláv?
Ide o to ze s mojim muzom nezvladame organizovat napr. narodeninove oslavy. Oboch nas to nadmieru vycerpava. Organizaciu vzdy riesime az moc precizne a ja samotnu oslavu prezivam dost v strese. Ci ma kazdy co jest, neustale pobehujem, neviem sa uvolnit. Moj muz ako introvert zasadne nema rad taketo podujatia u nas doma. Pritom rada som pozvana k surodencom na nar.oslavy ich deti a vzdy sa tam aj tesim. Ked ich pozorujem (sestru alebo brata) pridu mi ze su v pohode naladeni hoci je to u nich doma. Sama sestra mi vravela ze to nejak nepreziva v strese.
Ja som preto ani nemala rozlucku so slobodou lebo neznasam byt stredobom pozornosti. A to nie som introvert.
S mojim muzom sme sa zhodli ze nar.oslavy nasich deti organizovat uz nebudeme, iba v nasom malom kruhu. Trochu mi to je luto kvoli detom ale naozaj tie pozyvacky nedavame.
Co si o tom myslite? Je normalne byt v takom strese ked pozyvate ku sebe domov na oslavu? Normalne navstevy o 2 ludoch su pre nas zvladnutelne.
Inak mne ako decku nikdy neprišli ani babky zagratulovať, vždy som mala oslavu len s rodičmi a súrodencami a to mi úplne stačilo a páčilo sa mi to.. s kamarátmi som mala myslím v 11tich, že sme tancovali v mojej izbe a rozliali malinovku na rádio..
@siera_springs aj pre mna to je vzdy stres, lebo som hlupa a chcem mat tip top upratane, tip top chutovky nachystane a tak. Cize v den oslavy sa od rana nahanam najprv s vysavacom a handrou a potom v kuchyni pri chystani jedla. Ale co uz, zvykla som si, 3x do roka mame takuto oslavu, tak to sa da prezit. A v pondelok po oslavnom vikende si bravam dovolenku na regeneraciu 🤣

@siera_springs ja ziadne oslavy nerobim ani na ziadne nechodim nemam to rada..ziadne taketo podujatia.