icon

Ako zvládnuť Valentín?

7. feb 2022

Tie ktoré budete same,alebo ste niekedy boli samé na Valentína ako ste si spestrili deň?Mne stoho začína byť smutno nejak odteraz..Možno kebyže neboli všade reklamy,a produkty v obchode samé maciky, srdiečka tak by ma to tak nebralo

Strana
z2
iv007
8. feb 2022

Je to len biznis,bola som viackrat na Valentina sama aj ked som bola zadana.Neprezivam to nejak ale spravim si malu radost.Pojdem na masaz alebo vinko s kamoskou.Vymysli si tiez nejaky program.

vikus17489
8. feb 2022

No neviem, asi to netreba tak prezivat 🙂 Keby to nedavali v reklame praveze ani neviem 🙂

papulienka48
8. feb 2022

Ale tak treba sa od toho vedieť odosobniť. Nám to zväčša s manželom vychádza tak, že nie sme v takéto dni spolu, keďže pracuje v zahraničí a tie turnusy mu fakt vychádzajú ako na just naopak

nika3136
8. feb 2022

Preco to vobec riesis? Ani sa nad tym nezamyslaj 🙂 vo vztahu alebo nie, tento den mne osobne nic nehovori

zdenkatv3
8. feb 2022

Verim, ze to moze prist cloveku luto, kedze nema nikoho s kym by to tak ozajstne stravil. No ak mas nezadanu kamosku, mohli by ste si niekam zajst na veceru, wellnes, len niekam takto vypadnut, aby si nemusela na to tak pochmurne mysliet

euka210
8. feb 2022

Ja som vydata, ale Valentin ma absolutne nezaujima, pre mna to vzdy bol a je len cisty marketing. Ja ho ignorujem.

evkamotka
8. feb 2022

My to s manzelom neoslavujeme. Cudny "sviatok". Kvety dostavam cely rok aj sa lubime cely rok. Muz nic nedostane a ja tiez od neho nic. Oslavujeme meniny, narodky, vianoce

banderaska29
8. feb 2022

skús osláviť lasku k sebe - choď ku kaderníčke, na nechty, niečo pekné si kúp, večer si daj vaňu, víno, stretni sa s kamoškami ♥ veď kto Ťa bude milovať než ty sama seba ? keď si takúto lásku vybuduješ, príde aj tá od muža ♥

lujza123
8. feb 2022

Ja som v živote neoslavovala žiadneho Valentína a keby mi niekto donesie srdiečkoveho plysaka tak mu ho otrieskam o hlavu..... Proste divný sviatok (vlastne to nieje ani sviatok, nema žiadne svoje tradície). Jedine tak zarobiť na všetkých tých srdiečkových gicoch

zuzubb007
8. feb 2022

Ja byt sama kupim si cokoladu a pri telke si vychutnam, valentin, nevalentin je to len jeden obycajny den, ktory absolutne neprezivam ani nic nechystam bezne ako kazdy iny den s rodinou

sima338
12. feb 2022

Buď úplne v pohode. My máme s partnerom momentálne horšie obdobie, hádame sa, proste problémy a tak na Valentína spolu asi nebudeme. Áno, ja nebudem klamať, je mi z toho aj smutno, najmä keď človek vidí na sociálnych sieťach aj v okolí tie darčeky, kytice, všetko to pekné a ty nemáš s kým osláviť. Na druhej strane, niečo si doprajem aj sama, riešim aj tak momentálne iné problémy a nebudem to hrotiť. Budeš mať krajší ďalší Valentín!

iv007
12. feb 2022

Zeny ved Valentina si vieme spravit aj same,napriklad takto malickostami.Ja si otvorim dobre vinko a pustim netflix a uzijem si vecer ako najlepsie viem🙂 Radsej sama ako hadat sa s kretenom a mat velke ocakavania..

sima338
12. feb 2022

@iv007 Jéeeeej

zuzana76
12. feb 2022

som vo vztahu 26 rokov, ale Valentina sme nikdy neoslavovali

elizabet173
12. feb 2022

@zuzana76 ani my, neviem, prečo je z tohto sviatku taký poplach. Dávame si malé darčeky a robíme prekvapenia hocikedy, nie, kedy nám to určuje kalendár. Keby som to tu nečítala a v obchodoch neboli srdiečka aj na toaletnom papieri v snahe predať viac, ani by som nezaregistrovala, že nejakého Valentína je

Strana
z2