Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?
dakujem 🙂

@mell27 ja netvrdím že je problém prehodiť si cez plecia bolerko alebo šatku veď v kostoloch je aj tak chladno aj v lete tak prečo nie,je to aj rozumné z tohto hľadiska.Staré kostoly s históriu áno tie majú svoje čaro, do takých rada vstupujem zo zvedavosti ,je tam vždy akési záhadno ktoré ma láka.
Som kresťanka viacmenej iba preto že som pokrstená no nikdy som do kostola chodiť nemusela ,nikto ma nenútil za čo som vďačná. Boha v ňom nehľadám ,skôr v tých starých kostoloch vdychujem energie z tajomna.
Novodobé kostolíky... tak to radšej komentovať nebudem.
ps: svadba v kostole to je taký prežitok.. nič v zlom.
možno by som si ich do kostola upravila do výstrihu vložila priehľadnú látku, ktorá by sa dala po kostole dať dole 🙂, na môj vkus sú veľmi vyzývavé, dá sa byť sexi aj rafinovanejšie, ale jasné proti gustu 😉
Uz ma neukamenujte🙈🙈tymi satami...bola som si ich aj skusat (zo zvedavosti len), vyzeraju dobre sice aj na postave ale jasne nedam si ich. Ukazala som ich aj buducemu manzelovi tomu sa tiez pacili ale teda nie nebudu na svadbe🤗
@rozovykon nebudu na svadbe
Tie fotky si budete pozerat aj po rokoch,tak si treba dat zalezat na vsetkom,ja nehodnotim z hladiska kostola,ale celkovo aby nevesta nevyzerala vulgarne a aby saty boli v ramci moznosti aj prakticke.....ved nevesta je ta co na seba najviac upiera pozornost,tak nech je krasna ako princezna😉
@maxalla keby len pred starými ľuďmi ale treba mať na pamäti, že tam budú aj iní chlapi s partnerkami a tým partnerkám sa tiež nebude páčiť, keď ich chlapi budú cumiet tam po nevestinych kozach.Vsak chlapi majú o koliesko menej, tým veľa netreba.Ako to si ide brať žena chlapa či sa ide predvádzať pred cudzími...na a kukajte.Vsak majme nejakú úctu aj ku sebe samým.Ako to tie ženy v minulosti prežili, keď sa išli vydávať vo svadobných šatách zahalené dobreze od hlavy po päty.A boli také krásne, elegantne a rafinované.Naozaj úpadok doby ešte aj v tých šatách.
Jednoduché ako facka... šaty sú nádherné...v kostole s dáte bolerko, hotovo 😀
Do kostola nie
@mell27 hej zaiste 🤦♀️ viera s kostolom nemá nič spoločné .. ale v pohode.
Čítala som celú túto diskusiu a nad niektorými názormi sa len pousmievam,niesom neveriaca ,osobne v Boha verím len nemám potrebu hľadať ho v kostoloch a cez cirkev ,mám ho v srdci ❤️ lebo Boh je láska a podotýkam nepodmienečná láska☝️Boh v skutočnosti nepodmieňuje ,netrestá ,nesúdi ,neprikazuje ,neovláda a už vôbec nemá ľudskú podobizeň so svätožiarou nad hlavou. . toto všetko vám káže cirkev nie "Boh" ktorého vám vymysleli aby vás ovládali.
ps: nevedomie dokáže aj zabíjať.
Véd výstrih ti vedia pekne krajčírky upraviť aby to bolo slušne,aj mne tak upravovali.
V živote by som nešla s takým výstrihom do kostola.
Nemá byť nevesta náhodou cudná☺️
Ale ináč krásne šaty.
Ja som mala podobne ale vo vystrihu bol nasity tyl a ako nic mi nebolo vidiet 🙃.. daj si ake sa tebe pacia a nie ako sa pacia babam na mk 🤷♀️
Keby som sa mala 3x vydávať tak si veru dám tie prvé 🙂 a že do kostolov vulgárne? A? Je to najdôležitejší deň nevesty tak tam snáď nepôjdem celá zahalená ...
Ak mas na to to postavu a citis sa v nich dobre su krasne 😍
Nie sú vhodné. Ani keby svadba bola na úrade. Ani pri dokonalej postave.
Pozri si šaty na kráľovských svadbách, až po krk. A ak ma nevesta dobrú postavu, je to vidno aj v nich.
@elvia áno, mňa vyhodili z kostola. V Belehrade. Vbehli sme tam len pozrieť ako turisti, nikto tam nebol, teda len strazkyna poriadku😀Mala som tričko bez rukávov, s hrubými ramienkami, kraťasy nad kolená. Žiaden extrémny výstrih ani kratasy s polovicou zadku vonku. A je to podľa mňa ok. Nejaká kultúra musí byť aspoň v tom kostole.
@jaroe No ved aj vo Vatikane kontroluju oblecenie muzi v oblekoch a nepustia tam kazdeho.....🤔
@magimary Ja to beriem tak, ze je to moj den, jeden jediny v zivote (aspon by mal byt) a obleciem si to co sa mi paci a v com sa citim dobre. Pokial sa to niekomu nepaci, je mi to uprimne jedno.
Teraz je taka moda, v salonoch su vacsina siat takychto. Eate stale si moze nevesta prehodit nieco cez ramena aby teda nebol fararko pohorseny, aj ked je mozno aj poteseny 🙂
Kto je skutočne veriaci a má úctu k Bohu, tak nevojde do chrámu odhalený.
@1mata však práve o to ide s tými ich zákazmi ☝️ kňaz je muž nie?Tak logicky sa mu asi ťažšie dýcha pri ženských odhalených ramenách, nohách, dekoltoch .. a ja sa pýtam prečo????🤔🤔 Myslela som ze "boží služobník" žijúci v duchovne 🙏 by mal mať predsa pudové chtíče pod absolútnou kontrolou.. alebo sa mýlim?
@iveta1970 pri všetkej úcte ten kto je skutočne veriaci a má úctu k sebe samému k životu ako takému, a blížnemu svojmu má boha v sebe vo svojom srdci 🫶 taký človek a patrím medzi nich aj ja nehľadá Boha v studených kostoloch lebo to nemá za potreby, Boha my máme v srdciach čiže je s nami neustále a žije v nás každým nádychom a výdychom... Boh je láska drahá pani, a podotýkam ☝️láska bezpodmienečná.
Boh nepodmieňuje ,netrestá ,nesúdi ,neprikazuje ,neovláda a už vôbec nemá ľudskú podobizeň so svätožiarou nad hlavou. . toto všetko máte od cirkvi nie od "Boha" ... to učenie sa volá náboženstvo nie božstvo a to je oooooooobrovský rozdiel 😊
prajem pekný deň 🌞
Ak máš na to postavu. Krásne šaty veľmi, ja by som si také kúpila..A do kostola môžeš prehodiť dáke bolerko alebo niečo,keď už. 🙂 A ostatných nech aj porazí :D
@iveta1970 ja by som ešte doplnila, že úctu k sebe samému a k svojmu budúcemu partnerovi -teda manželovi.

@elvia nemyslím si, že je až taký problém si prehodiť cez seba šatku. Týmto.miestam patrí úcta. Na obhliadky starých kostolov ani zďaleka nechodia iba katolíci. 😊