icon

Aký najhorší darček ste kedy dostali?

2. dec 2023

Ahojte, blížia sa Vianoce tak zakladám na pobavenie túto tému. Aký najhorší dar ste dostali? Nemusí to byť len vianočný dar môže byť aj z iných vašich sviatkov. Ja prispejem za seba - každé meniny dostanem istú sladkosť (minimálne 3 kusy od kadekoho) ktorá má v názve moje meno - je to za mňa tá najhnusnejšia sladkosť na svete a v špajzi ich mám peknú zbierku😄

nikoletta1712
2. dec 2023

Ja som pred pár rokmi od bývalého priateľa dostala Toffifee, ( to akože v pohode beriem, aj keď vedel, že nežerem čokolády, bonboniery) ale on mi ho dal otvorené so slovami :” Mal som na to veľkú chuť, prepáč”. Zlatý😂

nikola3551
2. dec 2023

Po príchode z pôrodnice nás prišla navštíviť svokra a mne alebo možno môjmu dieťaťu doniesla ako dar čistiace prostriedky 😃

katuskamala1
2. dec 2023

Myslim,ze pozmenim odpoved ze nie najhorsi darcek ale darceky od svokrovcov:

Svokor bol v amerike,ako pamiatku mi odtial doniesol SITKO NA MUKU a PRACHOVKU 🤪. Muzovi z ameriky doniesol damske maskače o cislo mensie ako on nosi.
Od svokry (mala som asi tak 30r)som dostala TELOVE MLIEKO ANTI AGE (alebo tak nejako proste pre zrelu pokozku).
Na vianoce od oboch,ked si vsimli,ze na mna zabudli (boli sme tam len my na vianoce 3clenna rodina) tak sli po penazenku a hodili mi na stol peniaze,ze na a ty si kup daco.
Svokra nam dala k vianociam knizku,ktoru sme jej minule vianoce darovali my.
Ako svadobny dar nam dali televizor,ktory uz nechceli lebo ten ich stary im opravar medzicasom opravil.
Vtedy ročnemu synovi podarovali bejzbalovu palku a prilbu s rukavicou.
Synovi vtedy nosil tak cca 110 velkost tricko velkosti 146 (preslo par rokov,stale mu je obrie).
Muzovi uz v septembri darovali sveter zo sekačku za asi 50centov s tym,ze to uz ma na vianoce. Dostal niekolko knih i ked dobre vedia,ze v zivote neprecital ani jednu. Ja som napr dostala od nich knihu o slavnych obrazoch (v zivote som sa o umenie nezaujimala).
Aaaa tych darcekov bolo este velmi vela.. ale nik to asi nebude citat :D

alexandraas
2. dec 2023

@katuskamala1 toto mi pripomina moju starku😁😁tiez mi hodi sem tam veci zo sekaca,ze na to mas uz na Vianoce🤣..cim starsia tym horsia..

estellas
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
2. dec 2023

@lapalma tymto si vyhrala jednoznacne. Ale kamoska to moze brat pragmaticky, pri dnesnych cenach pomnikov to nie je zly dar. Okrem toho o par rokov budu hrobove miesta mat cenu zlata, ked nebudu pozemky na cintoriny. Len co ked sa rozvedie?

estellas
2. dec 2023

@nikola3551 moja babka tiež dáva čistiace prostriedky ako darček, povedala že má rada praktické darčeky.

maryetta
2. dec 2023

Detske spodne pradlo… ano pre mna lebo jej uz bolo male… tak ja snad do toho vojdem. Ano som sice mladsia ale v detskom obchode resp detske velkosti pre seba uz nekupujem veeeeela rokov 😂🙈

helixa
2. dec 2023

@lapalma A nebolo to hrobové miesto náhodou na Národnom cintoríne v Martine? To sú max. lukratívne miesta vedľa básnikov a spisovateľov! Musím sa pochváliť: ahoj ja si tam môžem ísť ľahnúť, keď to na mňa príde.

helixa
2. dec 2023

Muž doniesol minulý týždeň od kamošov z Chorvátska pomarančový džem s plesňou do polovice pohára a domaci med,kde bola väčšina pohára plná včelieho plástu. Stretli ste sa s tým niekto? Co mam s tým medom robiť? Chuti to ako naozajstný plast z ropy.

mamina7070
2. dec 2023

Ja som dostala od mojej svokry dva darceky (manzelia sme 23 rokov)
1. detsky sveter (na 10 rocne ) dieta od cinanov (v tom case som bola v siednom mesiaci tehotenstva)
2. pouzivanu flakatu utierku z kuchyne (proste vzala zabalila do celofanu)

dcera od nej dostala tusim na 15 narodeniny igelitku (prazdnu len igelitku)

a k svadbe sme od svokrovcov dostali moznost zakupit si svokrine vysivky (priniesla ich aj s cenovkami a ked som nekupila vzala ich spat) inak sme nedostali nic ani pozdrav ani kvet ani korunu ani nic
a este sa urazila a vsade sirila ze si na nasu svadbu musela vziat pozicku

tykat
2. dec 2023

Volas sa Margot? 😂 Lebo nic hnusnejsie som este nejedla, ako pomleta psia buda s cukrom, az ma striaslo.

basska_b
2. dec 2023

Davam do pozornosti tuto uz neaktivnu skupinku Nevhodné darceky, su tam tiez perly
https://www.modrykonik.sk/group/3425/

jaskolka
2. dec 2023

@tykat mne to tiež napadlo,aj pre mňa je to otrasná tyčinka, nechapem, ze koľko ľudí ju "miluje"
No ale asi proti gustu nijaký disputat

jaskolka
2. dec 2023

Mne raz dávno dal jeden dobrý kamarát takú tu ružu, v ktorej sú vnútri tangá nohavičky. No akože na tom by nič hrozné nebolo, on je celkom srandista, tak som to brala, ze si chcel zo mňa vystreliť, ze ako sa budem tváriť
. No zrejme nie, lebo keď som ju tak hneď otvorila, ze teda zasmejeme sa na tom, tak zbordovel, sfialovel a koktal, ze nech prepáčim, ze netušil, ze to je taka "ružička". 🙈😆
No ale potom se sa na tom celkom bavili ešte dlhé roky...

nikoletta1712
2. dec 2023

@h2 Prosím, povedz, že si robíš srandu…🤣🤣🤣🤣🤣🤣

majlo1234
2. dec 2023

@h2, to musela byt doslova zlata zena😀😀😀

Ja som dostal kopec hroznych darcekov a vsetky od svokry a od muza. Casto mi svokra(po70tke) ponuka veci, ktore si kupi a nechce ich-gatky, zastery, podprdy…

diaszoky
2. dec 2023

Ziaden aky darcek moze byt hrozny? Tl by mi musel niekto darovat h…o s prepacenim

blancheporte
2. dec 2023

@h2 neverím....fakt? 😱

danyelia
2. dec 2023

Ja som vďačná takmer za každý darček, či už je to kozmetika, čokoláda, parfém, oblečko, či hocičo iné, čo mi bolo darované v dobrej viere...teda že ten človek o tom premýšľal, vyberal to a dal mi to s vedomím, že ma to poteší ...aj keď sa nemusel presne trafiť do môjho vkusu. Toto viem oceniť. Skôr mi vadí, ak niekto daruje viditeľne staré, zničené, poškodené, opotrebované, ožmolkované, či dokonca špinavé veci, raz aj so slovami ,,joj, to z bazaru, ta si to vyčisti ešte...,, Toto mi príde ako neúcta k obdarovanému, v zmysle ,,šak jemu sú dobré aj deravé, kolo domu dobre,,. 🙄 Potom už radšej nič alebo čokoláda z potravín...Bolo tu spomenuté hrobové miesto...kamarátka zo strednej ho spolu s mamou dostala na Vianoce od jej nevlastného otca - mala vtedy 18 rokov 😁

angeli121212
2. dec 2023

Na Vianoce som dostala sošku božieho baránka 😂 ale nie nejakú peknú rozkošnú alebo co ja viem ale takú tú za dve eurá čo predávajú. Ono by to bola ešte pohoda keby mi to nedal vtedy môj priateľ, s komentárom,že bol aj v darčekovom obchode ale tam boli len samé porcelánové šálky a čajníky a tak. Pre info vždy som bola romantická duša čo kvietkované šálku zbožňuje yakže asi tak no 😊 inak ho mám stále doma 😂

h2
2. dec 2023

@nikoletta1712
@blancheporte Dievčatá, prisahám, že je to pravda. Niečo také by som nevymyslela, ani keby som chcela.

mandarinka555
2. dec 2023

@helixa A ako chutí "plast z ropy" ? Už si ho niekedy chutnala ?

@tykat A ty si už jedla pomletú psiu búdu, keď vieš, ako chutí ?

katica06
2. dec 2023

Za tie roky ich bolo veľa, za posledných 15r čo tronflo všetky predošlé bol popolník od otca čo deň predtým vyhral na Vianočnej tombole v krčme. U nás nikto nefajčí ani naši, roky som ho nepotrebovala.
V detstve som dostávala od krstnej čo mala.obchod s oblečením samé skvosty, na tovar chodila na poľske trhy, handry čo 3-4r nevedela tak ich darovala mne, samé nepodarky asimetricky zošitý kabát, bunda ktorej 2diely majú o odtieň odlišnú farbu, veci čo mali pokazený zips, rozdielnu dĺžku rukávov ,či chýbali patenty ,cvoky.
Muž dostal od svojej mamy asi 17r dozadu napr. chladničku do ktorej udrel blesk a nedala sa opraviť.

sense
2. dec 2023

Nechutný škaredý pulover ktorý vyzerá ako vytahana handra pre staršiu pani väčších rozmerov, jedine plus je Farba... A môj chlap Ktoré mi jo daroval bol z neho nadšený, ze vraj aj predavačka sa páčil, no asi sa ho chcela zbaviť. Doteraz je v skrini aj s visackou

sante81
2. dec 2023

Prispejem aj ja, aj keď s odstupom rokov mi je to už smiešne, od exmanzela povinne každý rok žiletky. Keď som v novembri už potrebovala, povedal mi že až na Vianoce. A od jeho mamičky poťah na žehliacu dosku, keď som sa rozvádzala, mala som ich asi 5-6 🙏

nikoletta1712
2. dec 2023

@h2 Skvelé👍🏻🤣…Si úžasná😂😂😂

aeruginosa
Autor odpoveď zmazal
vafinka
2. dec 2023

Som sa zasmiala dobrá téma ,od ex liter Alpy aby som si stým natrela vyrážky,no čo dodať k tomu🤔

stanulienkat
2. dec 2023

@katuskamala1
@mamina7070 baby, a to ste si odpustili poznamku??? Ja by som sa nezdrzala.