Aký najhorší vianočný darček ste dostali?
No zeny, mame to aj tento rok za sebou. Tak pochvalte sa, aky najhorsi darcek moze zena od priatela/partnera/manzela dostat..😁
(Cisto iba na rozveselenie. Samozrejme sme vdacne za kazdy darcek, darceky nie su dolezite a najdolezitejsie je, ze nasi blizki su s nami😊)
Ja nerobím z darčekov vedu, mám vďaka Vianociam už 2 župany, papuče a podobné srandičky 😁 ale zase aj sa to hodí a keď niečo chcem, tak si kúpim radšej sama, keďže poslať môjho na nákupy je ako poslať Mr. Beana 😁
Tento rok sa ale prekonal, povedala som mu že už mi dochádzajú voňavky, aj kde ich predávajú a dala mu vyskúšať že aké mám. Tak bol, ževraj pokúšal všetky čo tam mali a vybral najlepšiu ale teda vybral ozaj výborne 😁. On mne tiež len poslal link na knihu že toto chcem 🙂
@michmich ja som k narodkam dostala vyprsany voucher,ale zavolala tam,vysvetlila situaciu a nemali s tym nejaky problem .Kedze najblizsi termin mali az o dva mesiace,tak sme isli neskor,ale isli.Boli sme v Tatrach.Urcite by som skusila tam zavolat
Sestra môjho ex čakala dieťa, tak som jej kúpila veci zn. Next, Chloe a ešte jedna značka.. nezarabala som vtedy a dostala som od nej staré číslo Jezdectvi fajnovo požužlane:D ešte sa na mňa pozerala či ma to poteší:D potešilo by keby to neni časopis, ale skôr kniha (kľudne by mohla byť aj z bazosu) tak som sa pozrela na to a hodila som to na stôl a poďakovala:D hold snaha sa ceniiii🙂
@lubigabrikova áno presne tak, dnes sme boli u nich na návšteve, tak som si košeľu obliekla, abu videla ako mi sedí a neodpustila si poznámku že je kvalitná lebo bola dráhá...ti že bola dráha som videla 59,90eur.ja by som toľko za ňu nedala, lebo podľa mňa nie všetko čo je drahé je aj kvalitné. Ja si kúpim aj za 10eur košeľu keď sa mi páči. Ale ona je taká, míňa hrozne a svokor zasa vyplakava, že nemajú peniaze. A pred Vianocami som jej ešte hovorila, nech nekupuje drahé darčeky, že ani my nebudeme. Ona sa potom tvári kyslo keď dostali iba lístky na koncert... Jeden stal 44eur,čiže podľa mňa to je aj celkom dosť. Ani nepodakovala 😔. Čo už, je to svokra.
@otazka1 nas dedo vyrobil hojdacku 🙈mala tu 600 likov no zmazala som to uz 😆😊bola z mini plastovej sedacky na nej kozušinka co pred 30r kupil v Peru.. a povraz zavesil na strom pod tym beton
Slovami sa to neda opisat. Vyzeralo to strasne nebezpecne🙈😆a este nam chcel vyrobit bazen z tiez nejakeho stareho materialu 🙈Ale zlaty snaha sa ceni hoci ma mrte $ a nenapadlo by ho nieco take ako kupit 😁
Niektore "dary" su tu fakt na zamyslenie🤔🙄pridam aj ja "pikosku",od muzovej babky som na prve Vianoce ako manzelka dostala pohar aj so sackovymi polievkami (viem varit a varim dobre).a od svokry pravidelne dostavam na narodky vlozky (ach jaj,keby aspon znacku trafila😃😃😝).a tento rok som si kupila sama rifle a kabelku (akoze od muza) a mam pokoj
@ludkka0407 pane boze, vlozky na narodky🙏
@0silvia0 vies co?ja som taky knihomol,milujem knihy,vsetci to vedia,ale nikdy v zivote nikomu nenapadlo dat mi poukazku do knihkupectva😃az muz tento rok na den matiek ma poslal si vybrat knizku.xix,no co uz?aj tie vlozky zuzitkujem😝😝😝
@ludkka0407 ludom fakt nedocvakava🙄
Ja si už roky kupujem darček sama, potom si ho zabalím a následne prekvapene rozbaľujem a nie manžel nie je sebec 😀 len k tomu nemá vzťah...
Pravdepodobne to má po mame 😀, svokra tento rok chcela vedieť čo má kúpiť našej dcére, aby nekúpila hlúposť. Tak som poslala link na adidas športové oblečenie aj veľkosť som napísala. Spokojná mi potom písala že kúpila pravdepodobne u Čínana niečo úplne iné a ako bonus dostala aj biele trblietavé tricko zadarmo k tomu😀 a chlap bol tiež spokojný lebo mala kúpiť oblečenie a kúpila oblečenie, takže misia splnená 😀
To je také smutné čo tu popisujete 😢
Vlani u svokrovcov -svokor dostal od svokry rifle,svokra si kupila sama penazenku a zabalila si ju,mojmu muzovi alias synovi kupila ponozky,trenky, nasmu synovi alias vnukovi nejake lego a mne alias neveste hole prd,teda nicovate nic ani aspon sprchac pro forma. Niezeby som o to stala ale bola to cudna situacia,vsetci nieco rozbalovali a ja ruky na kolenach...
@ivetka_kamo A nie je niekde v tej knizke nieco tajne, co si nenasla?
Tak pridám sa aj ja. Od.mojho ex som.som.v.zaciatkoch vzťahu dostala papuče veľkosti 44 (mám nohu 38) a cudesnu formu na koláč,naozaj.nepouzitelnu. naivne som to brala tak,že.chudak,nevedel. Ďalšie roky sme sa dohodli,že si vyberieme darček spolu,ale bol tak otrávený,že.som.si roky kupovala,balila darček sama a aj celej rodine vrátane jeho. Keď mu však robilo problém dať.mi peniaze nielen za.moj darček,ale aj prispieť na iné,tak som sa rozhodla,že mu poviem,že darčeky pre mňa a svoju rodinu zabezpečí ďalšie Vianoce on,keďže.sme.mali.male bábätko a.ja zariadim pre.moju časť rodiny. A hádajte,čo som dostala? Nič....on nemal.cas...a ja s.malym,kolikovo refluxnym uplakanym.babom bojkotujucim kocik ,bez auta a.moznosti niekam.ist som.zabezpecila.darceky pre všetkých,aj pre.neho,podľa jeho predstáv ...a od bývalej svokry som dostala.kozusinovu vestu (nenosím.kozusiny) veľkosti 2xl (som tak 36/38velkost). Ale.od.nej som.bezne dostávala oblecenie podľa.jej.vkusu aspoň o 3cisla.vacsie a s radosťou mi nukala.svoje (nosila.44 veľkosť a mala o 30rokov viac ako ja..)
@podkovickaa uz nam raz prepadol. Skusili sme zavolat a neuspeli sme. Ale zajtra skusime zavolat, ďakujem
Moja svokra mi doniesla na Mikulasa hnojivo na jahody, neviem, kde k tomu dosla...
@deti95060810 nas najmladsi gostal k prvym narodeninam papucky zo sekaca, mama k 60 satku evidentne tiez odtial (mala dierku). Od tych istych ludi, podotykam, ze to nie je o peniazoch, mohli by si dovolit aj nove. Bolo mi trapne aj za nich :/
Tak moja mama darovala vnukovi (2 roky) 12r stare plysove spinave hracky, album star wars, popisane detske stare knizky, zaprasene auticka. Mne doniesla 2 leca, presolene jaternice a avon sprchac. Mama zaraba 1200eur za mesiac. Potom mi vola, ze chce na narodky ipad za 1000e, alebo poslat 350e ze potrebuje si zaplatit hotel, lebo si objednala pobyt a uz nema na to ubytko. Periodicky posiela vnukovi 2 hracky z Billy ktore nazbiera za body. Minule mi este zahlasila, ze mala este tretiu, ale tu dala susedovic psovi, aby sa mal s cim hrat. Uvazujem ze raz o nej napisem knihu - s trefnym nazvom matka roka.

@gurags ,nie - nie je to normálne. ...ja to fakt nechápem. Je to trápne...asi aby si vedela,v ak j hodnote jej máš ty nabudúce kúpiť darček. Ja to mam jednoduché. Max do 3€😁...ale to by som sa od hanby prepadla. Aj tento rok som jej kúpila záclony, obrus, utierky a vianocne dekorácie. Kašlem na ňu. Vždy si vravím že nebudem taká ako ona.