icon

Antonio, Roberto, alebo Giuseppe

katkanova
4. okt 2013

Ahojte baby, viem ze sto ludi sto chuti, ale kedze uz dlhsiu dobu nezijem na slovensku zaujimalo by ma ktore z tychto mien znie vacsine najprijatelnejsie, resp sa najviac paci - stale je moznost ze by sme sa jedneho dna vratili a chcela by som vediet ako tieto potencialne mena pre nasho chlapceka vnima "slovenske ucho" 🙂 dakujem

Strana
z2
katkanova
autor
4. okt 2013

@katkasofi drahy by velmi chcel simoneho, ale uz sa druhykrat nedam nahovorit na neprakticke meno hoci aj neviem ake pekne 🙂

katkanova
autor
4. okt 2013

@limoncino to co nie je znamejsie meno anglicania vzdy citaju ako vidia oni - chuda moja mama je tu vzdy biita (beata), a sranda je ze moj maly si napr mysli ze ja sa volam kačarina lebo tak to citaju oni
😀 a ked sa ho spytame jak sa vola on po slo/tal odpovie pekne ze "mikele" na otazku whats your name automaticky "mikeli" 😀

katkasofi
4. okt 2013

@limoncino aj mne sa paaaači veľmi. Mame Sofiu, Simone a tretia ak bude tak pravdepodobne Simonetta 🙂

kuwait
4. okt 2013

Giancarlo,Roberto,Lorenzo,Mario,Andrea taketo sa mne pacia talianske mena

katkasofi
4. okt 2013

@katkanova prečo sa ti zdá neprakticke? Simon je meno uz aj na sk..malého volá. Simi..

limoncino
4. okt 2013

@katkanova moja švagriná žije v Londýne a dopadla presne ako Tvoja mama 😀 😀 😀
@katkasofi a nebude sa vám to pliesť?? Simone, Simonetta, ja sa priznám, že sa mi nepáči, keď majú súrodenci rovnaké mená, len s inou koncovkou. Poznám Simon a Simona a matka raz zavolala Simi a tie deti nevedeli, ktoré má prísť... 😅 😅

janka2110
4. okt 2013

@katkanova a co tak Davide?
To by ho aj na Sk volali skoro rovnako 😵

katkanova
autor
4. okt 2013

@katkasofi Simon ano, ale simone je tu zenske meno - detto gabriele, andrea - mame kolegov v praci a maju zabavu celkom - posledne ked posielali hromadny email o cistote zenskych wc, kosoch na vlozky a podobne - vsetci tito chlapici ho dostali tiez 😀 😀 😀

katkanova
autor
4. okt 2013

@janka2110 nooo to by bolo super meno :D keby sa mi pacilo 😀 tak ako aj marco, mario, a kopa dalsich it mien ... ktore mi zial nic nehovoria 🙂

limoncino
4. okt 2013

@katkanova museli byť potešení 😀
moja mama, keď prvýkrát počula meno otcovnho brata, myslela si, že je to žena 😀 😀 (Attila) neviem, či nedávala pozor na dejepise či čo, ale na konci bolo a, tak si automaticky myslela, že je to otcova sestra, na ČR takéto meno nie je 🙂

janka2110
4. okt 2013

@katkanova tak potom to budete mat tazke 😀
Ja keby som mala chlapca tak by sa volal Luca 🙂
Mne sa to velmi paci k nasmu priezvisku 😵

limoncino
4. okt 2013

@katkanova joj žena, ťažko s Tebou 😀 😀 😀 men sa meno David nepáči, ale Davide sa dá 😀 Raoul (ako Bova 😝 😝 )

limoncino
4. okt 2013

@janka2110 joj Jani, vieš ako som strašne chcela Marca alebo Lucu.. nám sa zase k priezvisku nehodí. Ty počúvaj, poznám Ťa už sto rokov, ale nepoznám vaše priezvisko 😀 😀

kuwait
4. okt 2013

@limoncino aj moj muz ma na konci vyslovene A a tiez sa nam stalo a nielen na Slovensku ze sa ho pytali preco ma zenske meno 😀 je dlhe a naozaj znie ako zenske

limoncino
4. okt 2013

@kuwait no si vo mne zobudila zvedavosť 😀 😀 manžel je cudzinec?? (Podľa Tvojho nicku 😅 )

kuwait
4. okt 2013

@limoncino ano cudzinec ale ani u nich doma to nieje velmi caste meno

katkanova
autor
4. okt 2013

@limoncino 😀 😀 😀 😀 😀 atilla a zena ... tak to nema chybu
keby mohlo byt podla mna bol by janko a bolo by 😀 meno david mi strasne podobne znie ako davit a preto sa mi nikdy nepacilo 😖

katkanova
autor
4. okt 2013

@janka2110 luca je super, to mal byt nas prvy, ale neni a pre druhe uz to meno nechcem 🙂

levandulova85
4. okt 2013

@katkanova tak mne sa meno Antonio celkom paci, ale je tam vela mien,ak nie si spokojna,este uvazuj...mne sa paci Carlo, Filippo, Bruno, Matteo, Paolo, ale najviac asi uz nadobro zamietnuty Luca ;)....mozno by bolo fajn najst nejake medzinarodne rovnake eno ;) alebo velmi zname,aby nebolo kazdym skomolene ;)

katkasofi
4. okt 2013

@katkanova v Taliansku je simone ženské meno????

katkanova
autor
4. okt 2013

@katkasofi my zijeme v UK 🙂

katkasofi
4. okt 2013

@katkanova jaaaaaj ja som myslela že v it🙂 tak jo, tam je to ženské meno. Preto mi ho na matrike nechceli zapísať...

katkanova
autor
4. okt 2013

@katkasofi tu v uk ti zapisu co len chces pokial to nie je vulgarizmus 🙂 🙂 len potom cely zivot vysvetlovat a hlaskovat ... uz mi navrhovali aj dat nejake anglicke meno ale ja to tak proste necitim, svoje dieta musim oslovovat nejakym srdcublizkym menom - aj z micheleho mam napokon mikiho/mikinka 🙂

katkasofi
4. okt 2013

@katkanova michelle je krásne meno...,aj v ženskej verzii 😉

tova
4. okt 2013

@katkasofi no veru som musela pozriet do profilu ci Simone je chlapec alebo dievca.

katkasofi
4. okt 2013

@tova podľa Talianov jeeee🙂

zuj
4. okt 2013

Antonio🙂

victory1
7. okt 2013

@katkanova Manzel si zvykol a vcelku rychlo...a mozno to vtedy pripisoval poporodnej depresii... 😝 😀

959touareg
22. okt 2013

@katkanova jednoznacne Antonio. toto meno mame aj my v rodine. matka Slovenka , otec Talian. ich maly Antonio je typicky Talian. okaty, cierny,kuceravy.
mne toto meno pripomenie mafiansky klan. pekne, talianske. 🙂 a kedze ma otca Taliana, aj priezvisko ma typicke talianske, cize toto krstne meno sa uplne ku nemu hodi.

Strana
z2