Antonio, Roberto, alebo Giuseppe
Ahojte baby, viem ze sto ludi sto chuti, ale kedze uz dlhsiu dobu nezijem na slovensku zaujimalo by ma ktore z tychto mien znie vacsine najprijatelnejsie, resp sa najviac paci - stale je moznost ze by sme sa jedneho dna vratili a chcela by som vediet ako tieto potencialne mena pre nasho chlapceka vnima "slovenske ucho" 🙂 dakujem
@limoncino to co nie je znamejsie meno anglicania vzdy citaju ako vidia oni - chuda moja mama je tu vzdy biita (beata), a sranda je ze moj maly si napr mysli ze ja sa volam kačarina lebo tak to citaju oni
😀 a ked sa ho spytame jak sa vola on po slo/tal odpovie pekne ze "mikele" na otazku whats your name automaticky "mikeli" 😀
Giancarlo,Roberto,Lorenzo,Mario,Andrea taketo sa mne pacia talianske mena
@katkanova moja švagriná žije v Londýne a dopadla presne ako Tvoja mama 😀 😀 😀
@katkasofi a nebude sa vám to pliesť?? Simone, Simonetta, ja sa priznám, že sa mi nepáči, keď majú súrodenci rovnaké mená, len s inou koncovkou. Poznám Simon a Simona a matka raz zavolala Simi a tie deti nevedeli, ktoré má prísť... 😅 😅
@katkanova tak mne sa meno Antonio celkom paci, ale je tam vela mien,ak nie si spokojna,este uvazuj...mne sa paci Carlo, Filippo, Bruno, Matteo, Paolo, ale najviac asi uz nadobro zamietnuty Luca ;)....mozno by bolo fajn najst nejake medzinarodne rovnake eno ;) alebo velmi zname,aby nebolo kazdym skomolene ;)
@katkasofi tu v uk ti zapisu co len chces pokial to nie je vulgarizmus 🙂 🙂 len potom cely zivot vysvetlovat a hlaskovat ... uz mi navrhovali aj dat nejake anglicke meno ale ja to tak proste necitim, svoje dieta musim oslovovat nejakym srdcublizkym menom - aj z micheleho mam napokon mikiho/mikinka 🙂
Antonio🙂
@katkanova jednoznacne Antonio. toto meno mame aj my v rodine. matka Slovenka , otec Talian. ich maly Antonio je typicky Talian. okaty, cierny,kuceravy.
mne toto meno pripomenie mafiansky klan. pekne, talianske. 🙂 a kedze ma otca Taliana, aj priezvisko ma typicke talianske, cize toto krstne meno sa uplne ku nemu hodi.

@katkasofi drahy by velmi chcel simoneho, ale uz sa druhykrat nedam nahovorit na neprakticke meno hoci aj neviem ake pekne 🙂