icon

Balíte darčeky?

Dnes o 06:23

Balite darceky pod stromcek? Alebo to tam naskladate iba tak? ….len pre zaujimavost.

Strana
z2
barka1
Dnes o 06:26

@anonym_autor balím, co sa dá. Buď do papiera, alebo recyklujem darcekove tašky z minulých rokov.

anonym_d0d0e7
Dnes o 06:27

Je to kazdorocne muzova zalezitost balit darceky,ja by som to tak nezabalila ako on a ze ich ma vzdy pozehnane.

bessie12
Dnes o 06:29

@anonym_autor balím. Hoci jednoduchšie je to všetko dať buď do jedného veľkého mikulášskeho vreca alebo darčekových tašiek.

lenka.25
Dnes o 06:39

Balím každý jeden zvlášť . Mne sa páči , ako si odbalujeme darčeky a vidis hlavne na deťoch tú zvedavosť čo tam asi bude . Pri nezabalených darčekoch pod stromčekov , mi to pripadá ,ako keby som pozerala na regál v Tescu . Tak to máva jedna moja známa , oni sú tak zvyknutí a vyhovuje im to , takze môj pocit ich určite nezaujíma 🤣

simsalabim
Dnes o 06:52

Balim. Este som nepocula o nezabalenych darcekoch pod stromcekom.

really8
Dnes o 06:59

@anonym_autor balim. Ved rozbalovanie robi ten efekt

ariannazara
Dnes o 07:05
@simsalabim

Balim. Este som nepocula o nezabalenych darcekoch pod stromcekom.

@simsalabim hlasim sa 😆 ja nebalim, polozim pod stromcek ale my to nejak neprezivame krpec dostane 2 darceky a to je vsjo pod nasim stromcekom nieje 30 darcekov.

valria
Dnes o 07:05

@anonym_autor Už nie. Kedysi som balila každému zvlášť, papier, stuha, menovka...obralo ma to stále o vyše hodinu života, tak teraz už zväčša recyklujem vianočné tašky.

abbey1
Dnes o 07:11

Balím. Snažím sa, aby to vyzeralo pekne. Aj papier vyberám tak, aby bol podľa vkusu obdarovaného.

modrahruska
Dnes o 07:11

Detom balim do papiera a vyzdobim, pretoze rozbalovanie je snad najvacsia radost. Vacsim a dospelym davam do darcekovych tasiek, lebo nie som zrovna typ co vie krasne zabalit balicky 😁 ale vsetky darceky su nejakym sposobom “zabalene”, nepohodim to tam len tak ako je.

thereisabear
Dnes o 07:14

Už nie. Dávam do tašiek.

ivik4
Dnes o 07:18

Balim akoby som mala miesto rúk kyptíky. Zial, neviem to . Ale len 2, zvysok ide do tasiek. Je to tak lepsie

mirola
Dnes o 07:18

Ja vsetko balim, ved to je na tom to najkrajsie. Robim to ale v praci 22 decembra od rana v robote balim darceky ;)

dorizzz
Dnes o 07:29

Tiež si myslím, že to je na tom to najkrajšie- rozbaľovanie. Takže áno každý jeden balím.

anonym_cc6693
Dnes o 07:35

@anonym_autor vždy balím

katica06
Dnes o 07:44

Dávam do darčekových tašiek, opakovane a opakovane

simsalabim
Dnes o 08:00
@ariannazara

@simsalabim hlasim sa 😆 ja nebalim, polozim pod stromcek ale my to nejak neprezivame krpec dostane 2 darceky a to je vsjo pod nasim stromcekom nieje 30 darcekov.

@ariannazara mne by sa to zdalo smutne, este z detstva si pamatam tu radost pri rozbalovani a to stale vo mne pretrvava, aj ked uz mam cez 50.

maca1984
Dnes o 08:06

Balím. Spodok vždy vyzerá ako od dementa, zalepená páskou som vždy až za ušami, ale snažím sa 😀

anonym_4e3358
Dnes o 08:26

Samozrejme, ze balím. Ved aj o tom to je.

zuziiiii
Dnes o 08:37

Balím a dám do vriec

miricka77
Dnes o 08:39

@anonym_autor Balím vždy všetky,len výnimočne dám niečo do tašky,ak je to ťažko zabalitelne do papiera. Ja sa z toho teším,keď to pekne vyzerá pod stromčekom.

pribinak
Dnes o 08:44

Vacsinu balim. Nieco - drobnosti davam do tasticiek (recyklujem uz par rokov) ale vacsinu balim
Vxzera to sice ako keby to balila chranena dielna ale ja sa z toho tesim

really8
Dnes o 08:55

Fakt niekto nebali? Resp nedava ani do darcekovych tasiek? To je pekne odflaknute.

zuziiiii
Dnes o 09:05
amdornik
Dnes o 09:06

Balím do baliaceho papiera. Robím to výborne a milujem to - tak pekne ich zabaliť, z každej strany rovno, och, mohla by som sa tým živiť 😀 a hoci už mám doma pubertu, stále sú niektoré balíčky prekvapením, ktoré nečaká, tak je to stále také milé 🙂

lilian183
Dnes o 09:18

@anonym_autor krsniatku balím, ostatným dám do darčekovej tašky

maryetta
Dnes o 09:19

Jasne ze balim.
Volakedy som kazdy osobitne. Teraz uz len pre osoby osobitne. Kazdy ma jeden velky balik.

bielasovicka
Dnes o 09:22

Áno balím. Akurát včera večer som zabalila 9 darčekov, skoro ma porazilo už z toho. 🤣🌲

babababka
Dnes o 09:24

Pre nás nebalím,pre vnučky áno.

gab1sol
Dnes o 09:31

Balím. Snažím sa každý jeden zvlášť. Baví ma to a deti sa tešia…

A čo sa týka množstva darčekov? Nie je darček ako darček. Počet hračiek bol vždy obmedzený. Tento rok sme sa dokonca dohodli, že do listu napíšu len jednu hračku (nakoniec budú dve, lebo tú jednu sme zabudli v aute, tak ju našli, keď muž išiel po ne do školy). Ďalej dostanú knihy, ktoré im nikdy neodopriem. A potom oblečenie, ktoré potrebujú, lebo rastú.

Strana
z2