Chcú muži na sviatok dostávať kvety?
Iba úvaha na zamyslenie...
Muži, čo by ste povedali na to, keby vám žena na sviatok da kvety? Zaskočilo by vás to, bolo by vám trápne alebo by ste sa potešili?
Častokrát hercom po vystúpení nedajú kvety, iba ženám a viackrát sa chlapi vyjadrili, že by aj oni chceli.
@prosimopomoc porovnávať kvety pre herca po predstavení a pre tvojho (napr.) Fera na sviatok 😅 ok
Či on ti tiež povedal že by chcel kvietok? Lebo môj muž napríklad nechce. A ja tiež nie, tak sa už naučil že nemá utrácať za zbytočnosti 😂
@prosimopomoc porovnávať kvety pre herca po predstavení a pre tvojho (napr.) Fera na sviatok 😅 ok
Či on ti tiež povedal že by chcel kvietok? Lebo môj muž napríklad nechce. A ja tiež nie, tak sa už naučil že nemá utrácať za zbytočnosti 😂
@bomba36 muzi - herci kvety casto hned z podia venuju nejakej dame bud na podiu, alebo z kraja obecenstva. Je to podla mna pekne a mozno to tu damu aj potesi.
Ani moj muz ani synovia a ani ja. Hlavne tie ktore sem idu cez pol sveta napustene chemiou. Podporujeme lokalnych pestovatelov.
muzom kvety urcite nie, ani mna kvedy nebavia a to som zena, nechapem mat radost z mrtvych vytrhnutych rastlin, nevidim v tom zmysel
Za mna skôr nejaký kvalitný alkohol ak ten človek pije, koňak, whiskey atď. ale také že ukážeš že si si nad tým dala záležať. Inak aj dobrá káva poteší, opäť ale kvalitná pražiareň, kde vyberieš taký chuťový profil ako má človek nie dáku lavazzu :D
@bomba36 nemám Fera ani iného herca, napísala som v prvej vete, iba úvaha na zamyslenie 😁
Môj bývalý priateľ mal veľmi rad kvety. Aj črepníkové aj rezané. Vždy som mu na sviatok nejaký kúpila, častejšie niečo črepníkové .. ale aj kyticu tulipánov veľakrát dostal.
Kyticu by som mužovi isto nekupovala. Nejakú peknú izbovú rastlinu v kvetináči, tak to áno. Známemu sme tak kúpili do nového bytu a veľmi sa potešil.
@prosimopomoc môj by sa potešil. Crepnikovy kvet to musí byť. Môj manžel miluje citrusy, bonsaje, orchidey,... skôr netradicnejsie,...

Môj brat od detstva “zbiera” malé kaktusy. Ale fakt ze tie take mini. A muz, ked ešte zil sam, ani jeden kvet nemal v dome. Ani kvetináčove, ani nijaké ine. Takze to hovorí o všetkom.