icon

Chcú muži na sviatok dostávať kvety?

prosimopomoc
14. feb 2026

Iba úvaha na zamyslenie...
Muži, čo by ste povedali na to, keby vám žena na sviatok da kvety? Zaskočilo by vás to, bolo by vám trápne alebo by ste sa potešili?
Častokrát hercom po vystúpení nedajú kvety, iba ženám a viackrát sa chlapi vyjadrili, že by aj oni chceli.

Strana
z2
martinmmartin
14. feb 2026

je to blbost co musis vlacit v ruke a rozmyslas furt kedy to uz mozes zahodit

prosimopomoc
autor
14. feb 2026
@martinmmartin

je to blbost co musis vlacit v ruke a rozmyslas furt kedy to uz mozes zahodit

@martinmmartin ďakujem za odpoveď 😁

anonym_4d7b91
14. feb 2026

moj bol dojatý, ked som mu na zivotne vyrocie dala urobit kyticu

anonym_16fe51
14. feb 2026

@prosimopomoc môjmu som dala spraviť kyticu z jahôd v čokoláde. Bol rád

anonym_d87679
14. feb 2026

Keby sa ta kytica dala zjest, tak mozno. Skus pripadne orchideu.

anonym_9c7163
14. feb 2026

@prosimopomoc myslim ze chcu skor kvalitny sex a predtym veceru alebo potom.

markusrasford
14. feb 2026

@prosimopomoc peknú orchideu preco nie..

dzulli1980
14. feb 2026

Taká mäsková (tlačenka, klobáska, bôčik atď.) by môjho potešila ... aj mňa 😀

anonym_54f516
14. feb 2026

Mne sa dnes syn rozplakal v kvetinarstve, ked sme kupovali kyticu babke, ze aj on chce 🤷‍♀️

dvadsatosem
14. feb 2026

za mna kvety ani nie, ale nejaka izbova rastlina v kochliku v poho, umieraju mi casto tak treba nahradzat 🙂

bielasovicka
14. feb 2026

Môjmu synovi sa páčia bonsaje 😄(dospelý)

ivik4
14. feb 2026

Mojho by kvety nepotesili teda vobec

vkatush
14. feb 2026

Skúsila som to raz, tuším na deň otcov alebo niečo také. Otec, manžel aj svokor. Ani jeden nebol dvakrát nadšený.
Ale ja ich chápem, tiež kvety nemusím 😂 radšej jedlo.

jblheart
Autor odpoveď zmazal
anonym_311f9c
14. feb 2026

@prosimopomoc Moj sa potešil klobasovej kytici na okrúhliny.Inak by ma asi vysmial...(obočie by iste zdvihol haha )

anonym_311f9c
14. feb 2026
@anonym_4d7b91

moj bol dojatý, ked som mu na zivotne vyrocie dala urobit kyticu

@anonym_4d7b91 Také nepoznám..teda..! 😀😀😀

euka210
14. feb 2026

@prosimopomoc mojho by to zaskocilo hovori

madeincssr
14. feb 2026

@prosimopomoc za mna velmi nie. Ale na druhej strane uprimne prekvapenie od milovanej osoby nikoho nenecha chladnym.

richard_polak
14. feb 2026

Trvalku alebo kvet/ palmu do bytu/ domu, prečo nie :D. Kvety myslením kytica su pre mňa vyhodené peniaze, je to pekná myšlienka ale za tie peniaze ak kvet tak vieš kúpiť aj trvalku.

sisaka
14. feb 2026

Teraz beží u nás Tiktok hit, kvety z pipe cleaners (neviem, ako sa to volá po slovensky) a baby to dávajú dnes chalanom na Valentína. Kamoška zháňala ten materiál, lebo jej dcéry si zmysleli na poslednú chvíľu a všade vypredané, museli objednať z Amazon 😅
Mojho muža by potešil kaktus a možno aj iný črepníkovy kvet, rezaný ale nie

marianarem
14. feb 2026

@prosimopomoc Rozmyslam, ale neviem prist na to, aky typ kvetu by moj muz ocenil. Asi jedine karfiol, najlepsie vyprazany alebo zapeceny 🙂

anonym_5c394f
14. feb 2026

Asi záleží od chlapa. Tomu môjmu som dala spraviť z chili papričiek , postupne skonzumoval

ivanakal
14. feb 2026

Moj hovori, ze kvety by ho nepotesili vobec, ani kvetinacove ani kytica. Ked kytica tak klobasova 😄

jamimo
14. feb 2026

@prosimopomoc my sme darovali blízkemu priateľovi na oslave 60 a veľmi sa potešil. A to je chlap čo má všetko. Ešte po 10 dňoch mi referoval, že ako dlho drží a ako ho potešila. Takže za mňa áno. Ak otcovi aj bratovi sme vždy dali.

jamimo
14. feb 2026
@marianarem

@prosimopomoc Rozmyslam, ale neviem prist na to, aky typ kvetu by moj muz ocenil. Asi jedine karfiol, najlepsie vyprazany alebo zapeceny 🙂

@marianarem môj otec bol vášnivý pestovateľ kaktusov. Takže aj kaktus a dostal aj bonsai

lentakyterapeut
15. feb 2026

Sprostost a vyhodene peniaze. Prva okamzita myskienka zase vyhodene peniaze.

anonym_b2b6a4
15. feb 2026

Prvý aj posledný kvet ktorý muž väčšinou dostane je na pohrebe..je to smutné ja môjmu kupujem, miluje to

anonym_9c7163
15. feb 2026
@lentakyterapeut

Sprostost a vyhodene peniaze. Prva okamzita myskienka zase vyhodene peniaze.

@lentakyterapeut som zena a tiez nechcem kvety. za tie prachy radsej daky mensi vylet.

yanni
15. feb 2026
@anonym_54f516

Mne sa dnes syn rozplakal v kvetinarstve, ked sme kupovali kyticu babke, ze aj on chce 🤷‍♀️

@anonym_54f516 noo ale syn asi nemá 50 rokov

sense
15. feb 2026

Môj by s potešil. Hlavne orchidei alebo sukulentu.Ale teda môj sa poteší všetkému, čo dostane z lásky alebo len tak pre radosť.

Strana
z2