Citát na kabelku pre svokru na 50. narodeniny
Baby ahojte!
Potrebujem poradiť citát na kabelku ku 50.narodeninám mojej svokry.
Je cieľavedomá, úspešná, inšpiratívna, podnikavá, s chuťou a radosťou do života. Mimochodom vôbec nevyzerajúca na svoj vek, tak ten by som tam rada nepersonalizovala.
Niečo povzbudzujúce a obdivuhodné voči jej osobe - od nás detí, ale zároveň, aby to bolo o nej.
Neviete mi niečo prosím poradiť, čo by sa tam hodilo, keď sa bude na to pozerať každý deň ? :D
P.S.:Len nie, že už je za polovicou, hahaha. Lebo by nás s mužom vyhodila von oknom.
Ďakujem !
@nikolka232 Urob ako myslíš, ake za mňa citát na kabelke je poriadny gýč. Nie je náhodou od DR?
Ja mám po 50ke, kvalitná kabelka by ma potešila (mám ich naozaj dosť), ale s citátom nieeeee.
Viem, nepomohla som😁
@anonym_71859b áno, je to od DR. Tak dostali už dovolenku do SAE, ale chcela som jej dať niečo viac osobné a toto mi prišlo ako dobrý nápad.
@nikolka232 Urob ako myslíš, ake za mňa citát na kabelke je poriadny gýč. Nie je náhodou od DR?
Ja mám po 50ke, kvalitná kabelka by ma potešila (mám ich naozaj dosť), ale s citátom nieeeee.
Viem, nepomohla som😁
@anonym_71859b ja zdielam uplne rovnaky nazor ako ty. Tiez predpokladam, ze sa jedna o DR a jej kabelky, ktore na mna vyskakuju v kazdom poste a kazda mikro influencerka ju ma. Personalizacia kabelky je fajn, monogramom napriklad, ale nie nejakym gycovym napisom cez pol tasky. A dalsia vec je, ze ci vobec dotycna taketo nieco chce a bude nosit.
Radšej jej kúp s monogramom od By Soryann (https://bysoryann.com/)
tiež súhlasím s kočkami vyššie - ak má rada DR, tak jej vyber nejakú kabelku, ale určite by som nechcela citát a hlavne nie v 50tke - veď to je mladá žena! 🙂
@anonym_71859b áno, je to od DR. Tak dostali už dovolenku do SAE, ale chcela som jej dať niečo viac osobné a toto mi prišlo ako dobrý nápad.
@nikolka232 Pokiaľ je to od nej, tak sa dá vybrať naozaj pekná, nadčasová kabelka. Ak chceš už naozaj niečo naviac, tak maximálne s monogramom.
Teraz trochu s nadsazkou - citát jej daruj napr. na medovníkovom srdci😁
Viem, nepomohla som😁
@anonym_71859b a ešte pomohla si mi veľmi 😅❤️ ďakujem.
Ja mám 45 a veľmi rozmýšľam, aký citát by som chcela mať na kabelke. A došla som k záveru, že žiadny. Naozaj nie. A na kabelke od DR už dupľom nie. Jednoducho sa to nehodí.
Ja mám 45 a veľmi rozmýšľam, aký citát by som chcela mať na kabelke. A došla som k záveru, že žiadny. Naozaj nie. A na kabelke od DR už dupľom nie. Jednoducho sa to nehodí.
@anonym_712523 dobre rozmyslas. Lebo mna to tiez napadlo, ze ci by som vobec ja nejaky citat na kabelke chcela mat....a dosla som na to iste co ty...NIE, NIE a este raz NIE. Alebo ked uz tak napriklad mierne morbidne "Memento mori"
@nikolka232 ja neviem, ale mna by vyvratilo keby som mala chodit s "literarnym dielom" na kabelke na verejnost. Nenosim to ani na trickach. Myslim si, ze podla toho ako si svokru opisala, tak by na to pozerala podobne
@nikolka232 ja neviem, ale mna by vyvratilo keby som mala chodit s "literarnym dielom" na kabelke na verejnost. Nenosim to ani na trickach. Myslim si, ze podla toho ako si svokru opisala, tak by na to pozerala podobne
@viestta práveže ona ma take veci rada
Ja by som takú kabelku von nevzala
Tak daj nápis Carpe Diem keď už ináč nedáš...Ináč, super darčeky. Mám 50 budúci rok, tiež by som chcela takú nevestu.
@viestta práveže ona ma take veci rada
@viestta presne tak. Neznášam tričká s nápismi, dokonca ani obyčajné tašky.
@muchotrafka298 pre mňa veľmi zvláštne rozhodnutie, ale @nikolka232 ak sa to tvojej svokre páči a vieš, že by ju to potešilo, ostáva ti len nenápadne zistiť, či je nejaká veta, ktorá jej v živote utkvela v pamäti 🙂
Mam 45+ a kabelku s citatom by som nechcela. Ak by mi ju niekto dal,nenosila by som ju. Radsej kvalitnu ako s citatom od DR
Ja by som dala citat ale z vnutornej strany, citat na kabelke urciteza mna nieeep
Ja som clovek, ktory nenosi ziadne velke loga, napisy, mne sa to proste nepaci. To ze mi uz leze DR krkom je dalsia vec. A v zivote by som nevysla na ulicu s nejakym motivacnxm citatom, versom alebo nedaj vlastnym vyrokom cez polku kabelky.
Nechcete jej dať skôr niečo vygravirovať na prívesok?
@nikolka232 ja by som si tam dala font comeniusscript: Neotravujte ma s …….,(celé slovo,biele na čiernom) lenže nemám 50🤔 a kabelku by som nosila, že fakt všade.
@nikolka232 Ja som to videla, jeden kratší a jeden dlhší v angličtine.
Ten prvý bol: "Follow your dreams." v preklade Nasleduj svoje sny.
A dlhší "Where there is love, there is live." v preklade Kde je láska, tam je život.
Bolo to celkom prijateľné, ale ja by som to nechcela.
No ju zober rovno na strelnicu, nech si tam čosi vyberie. Tam sú tie gýče aspoň lacnejšie.
@nikolka232 mladá žena v 50 tke určite nie je😉 citat by som nechcela žiadny a kabelky sú aj krajšie chces určite DR?
som jedina, co nevie, co je DR?
Familia mea fortitudo mea est. Moja rodina je moja sila.
Niektoré DR kabelky sú pekné a ten citát je lepšie umiestniť pri zipse, tam je taký priestor a vidieť ho len keď otvára kabelku alebo zatvára.
Mna to caka o rok. Kvalitna, pekna kabelka by bola ok, ale citat nie. Zostala by pekne v skrini.
Ked ju bude nosit, si isto na vas spomenie,netreba vsetko hned personalizovat.
Zadaj otázku chatu gpt, ten ti poradí lepšie 😀
@nikolka232 ja by som tiež max len niečo krátke neutrálne, napr La vita è bella
Quidquid Latine Dictum Sit, Altum Videtur

Viem, nepomohla som😁