Cítite sa urazení nepozvaním na malú svadbu?
Urazili by ste sa keby si sesternica na svadbu pozve len rodičov súrodencov krstných a kamarátky a vás nie?
Dôvod - mala svadba
Dnes si každý robí podľa svojho uváženia. Ja som chcela malú svadbu tiež som sesternice a bratrancov nepozyvala, potom by to nebola mala svadba. Moja sesternica ma pred mnohými rokmi pozvala, ale ona mala veľkú svadbu.
Nie vždy je to vec peňazí, nie každý chce veľkú svadbu.
Urazí sa a časom sa odrazí 😉. Ak nie, máš o jedného poradcu menej 🤣.
No ja som tiež nepozvala sesternice. Mali sme sobáš a obed . Takže len rodičov, súrodenca, svedkov s partnermi aby nešli sami a kolegu - fotografa na pár fotiek. Lebo nikomu ostatnému sa nedalo, alebo nechcel. 12 ľudí aj s nami. Keby mám volať sesternice a bratrancov bez partnerov a ich rodiny tak to je ďalších 10 ľudí. A kto chcel prísť na sobáš a zagratulovať, kľudne mohol. Nikomu som nebránila a ani nenútila. Ja som tiež takto bola len párkrát na sobáši zagratulovať.
Nevadilo by mi to 😊 my sme mali relativne malu svadbu (nakoniec sice az 20 ludi 😂) - zbuchali sme ju za 5 dni, koho sme tam chceli, ten tam bol a kto sa urazil, jeho problem 😊 kamarati boli iba svedkovia, inak len najbližšiela rodina. Nemenila by som (mozem porovnať, mala som aj velku svadbu so 60 ludmi, nikdy viac)
Nie
Preboha nie,mam 25 bratrancov a sesternic.Keby som musela ist na vsetkych svadby,porazi ma.Ja som bola na svadbach mozno 6 z nich.Ja som pozyvala iba 1 sesternicu,s ktorou sa stretavame.
Mali sme malú svadbu počas covidu. Boli len rodičia, súrodenci a tety/ujovia. Manzelovi bratranci a sesternice sa urazili, a keď mali oni svadbu, tak nám neboli schopní ani oznámenie poslať 👍 Ale neurazili sme sa za to
Nie neurazila by som sa. Ja som na svadbu pozyvala tiež len ľudí ktorých tam chcem mať a nie preto či sa niečo patrí alebo nie alebo lebo rodina,teta ,sesternica či bratranec ktorých nevidím ako je rok dlhy
Ja som tak spravila a samozrejme,že boli ľudia, ktorým sa to nepáčilo, ale do očí mi to nikto nepovedal.Napríklad strýko so ženou a tiež mojej tete, takže,keď vydávala dcéru, zavolala mojich rodičov, bratov, ale mňa s manželom už nie 😉. Ani som nevolala deti krstného otca, preto keď on ženil syna nezavolali môjho brata, a to boli dobrí kamoši 🤷🏻♀️
Inak môj brat bude mať svadbu v júni pozval jediného bratranca, s rodinou.... Lebo mu je ako brat... Nikoho iného z rodiny širšej nepozyval. A aj tak nás bude cca 30 aj s detmi
Bolo by mi to jedno. Ja tiež neplánujem pozývať okrem rodičov a par kamarátov nikoho (za mna cca 10 ľudí). 😀
Ani náhodou.. nemám rada svadby neurazim sa ani keď ma nezavolaju na veľku svadbu 🫠
nie, neurazila som sa ani vtedy, ked ma kamoska nepozvala na velku (vedela, ze by sme to mali komplikovane kvoli detom).
Nie
Neurazila. Ja mám asi 20 sesternic, niektoré majú po 3 deti. Kebyže ich mám všetky pozvať, robím svadbu pre 250 ĺudí. Ja som nebola na ich svadbach. Oni neboli na mojej. A aj tak sme veľká spokojná rodina!
Baby ako vás tu čítam tak som dospela k záveru že mám nenormálnu rodinu..všetci z jednej dediny takže čakajú že pozvem všetkých..a pri tom chceme len malú svadbu a obed kdesi..proste úplne minimum
Takže ešte bude sranda ako ma ppphovaraju všetci atď..
Nie. Moja sesternica sa vydavala druhykrat. Pozvani boli len jej sestra s mamou. Z jeho strany cela rodina. Vysvetlila nam, ze proste financie ich nepustili a my sme s nou uz jednu svadbu absolvovali 🤣
A nikto sa neurazil…
Autorka to nevieš, že pri svadbe sa vždy nájde niekto nespokojný a ofucany ? Nedá sa všetkým vyjsť v ústrety, raz zle, že si nepozyvala...inokedy, ze si niekoho tiež pozvala..alebo jedlo, hudba, miesto, dátum 🙃. Neber to vážne, zavri oči a plň si svoj sen.
Môjho muža nepozval ani brat na malú svadbu. A to mali akože dobré vzťahy 😏 Druhého brata pozval, bol mu svedok. Aj také príbehy sa píšu
Určite nie. Neviem kto nedokáže pochopiť oslava v najužšom kruhu. Nejakú sesternicu nebudem pozývať ani ja, nebavíme sa roky ani nie sme priateľky.
neurazila
Do tej sumy sa zmestite pokiaľ teda nebudeš servírovať kaviár na zlatých podnosoch. Ja budem mat dvojnásobok ľudí a do 8000 sa zmestime 😅 a nie neurazila by som sa, najmä ak sa nestretavate a sesternica ma blbé poznamky
Nás bolo viac, len ja mám 3 súrodencov. Ale cena je už dnes mimo. To bolo pred skoro 14 rokmi a my sme mali naozaj nizkozpočtovú svadbu.
Ja som si sesternice nepozvala pretože niesme v kontakte ale mala som tam kamošky...dodnes neľutujem
Vôbec nie. Je to Váš DEŇ,tak si ho užite s tými,ktorí sú Vášmu srdiečku najbližšií.

Sesternica keď sa vydávala, pozvala len svoju mamu, súrodencov s rodinami, kamarátky a našu babku. Mňa ani moju mamu, ktorá je jej krstná, nepozvala. Mamy sa to trochu dotklo že nebola na zozname pozvaných, no ale mne to vôbec nevadilo, bolo mi to jedno.