Cítite sa urazení nepozvaním na malú svadbu?
Urazili by ste sa keby si sesternica na svadbu pozve len rodičov súrodencov krstných a kamarátky a vás nie?
Dôvod - mala svadba
Záleží či sa navštevujete. Ale mrzelo by ma to, kamošky sa zmestia a sesternica nie?
Ta nepozvala?? Nuž povznes sa nad to je to jej svadba jej vec...
Prečo by som sa mala uraziť, je to jej rozhodnute, pozýva len blízku rodinu
Ak by mi dala oznámenie, išla by som zagratulovať na obrad a vyriešené
@kulumulu123 nie ja som nevesta
Zavisi od vztahov. To, ze je nam niekto rodina, neznamena, ze je pre nas dolezitejsi ako kamaratky.
@martul no so sesternicou sa veľmi nebavím ustavične by mi chcela riadiť život a kamarátky poznám 10 rokov a sú mi ako sestry ..
Neurazila.
Autorka, tak potom nie je o com, volaj kamosky.
Ďakujem urobíme si teda podľa seba 🙏
to keď zavoláš sesternice to musíš aj tetky, ujkov, strýkov... ďalších x ľudí.
nie, neurazila...
Na veľkú svadbu sú pozvaní moji rodičia, aj môj brat s rodinou. Ja a moja rodina nie. Neurazila som sa. Aj keď je nevesta dcéra môjho bratranca, kvôli vzdialenosti sa nestretávame. Moji rodičia sa s nimi navštevujú, švagriná je neveste birmovnou mamou. Keby pozvali nás a aj ďalších z rodiny, z veľkej svadby by bola obrovská svadba cez 300 ľudí. Netvrdím, že mi to nie je ľúto, ale ich rozhodnutie rešpektujem, prajem im na diaľku všetko dobré a mojim rodičom a bratovi prajem príjemnú zábavu. Neurážam sa na to.
@deti95060810 no veď práve....naši to tak nejak čakajú ale mne sa fakt nechce mať na svadbe 60 ľudí a minút na to neviem koľko.. má to byť o nás hlavne si myslím 🙏
Nie.
Nie ale ak ti chcela riadiť život ona sa určite urazí. Jej vec.
Nie,aj u nas v rodine sa uz preferuju male svadby a vobec som sa neurazila. Mna to potesilo,lebo ja taketo ceremonie nemusim.
Ja som tak mala svadbu. Rodičia, súrodenci s rodinami, krstní rodičia a kamaráti. My sme veľká rodina, fakt som nechcela selektovať koho áno a koho nie a po druhé, ja som ten deň chcela stráviť s ľuďmi, ktorí pre mňa niečo znamenajú a ja niečo znamenám pre nich. Ak sa niekto urazil, nedal vedieť😉Svadbu sme mali perfektnú.
@anna_anicka83 och to máš super..my by sme to tiež tak chceli že svadba do 25 ľudí..koľko ťa to vyšlo ak smiem vedieť? Ja dúfam že sa zmestime do 8000😅
ja som nebola na svadbe ani jednej sesternice… nie sme si nijak extra blízke tak ani nie je prečo sa hnevať…
Ja nad tým tiež rozmýšľam, že ak sa raz budem vydávať, či vôbec pozývať širokú rodinu. Keby mám pozývať všetkých bratrancov a sesternice aj s ich rodinami, len z mojej strany by to vyšlo na cca 95 ľudí. A úver na svadbu si brať nechcem 😅 takže tiež asi budem raz v budúcnosti pozývať len rodičov, súrodencov, starkých, krstných, birmovných. Max 30 ľudí z mojej strany. Ak teda nevyhrám športku 😅
Teta mala nedávno svadbu, aj bratranec. Tiež pozývali len určitý počet ľudí. Jasné, je mi ľúto, že som nebola aj na hostine, ale rozhodne som sa neurazila... 🙂
Nie, tiez to tak planujeme urobit. Nemame taky rozpocet, aby sme volali vsetkych surodencov nasich rodicov a ich deti, s ktorymi sa vidime 1-2x do roka, ak vobec. Ale najlepsich kamaratov volame, ti su tirz ako rodina a vidame sa ovela castejsie.
Nech si kazdy zavola koho chce a s kym chce stravit ten den. Ak by sa niekto mal urazit, ze som ho nepozvala, tak presne preto ten clovek ani nie je pozvany 🤣
Vasa svadba, vase peniaze, vasi hostia. Ci sa urazi ci nie ti to moze byt uplne jedno. Ty rozhodujes ako ako to chces mat a spravis to ako chces mat.
Nie, neurazilo a obzlast ak si nie ste blizke, tiez som na vlastnej svadbe chcela mne blizkych ludi ako sesternice a bratrancov, ktorych vidime raz za x mesiacov/rokov.
Stalo sa nám podobne,blízky príbuzný robili "len"mali svadbu do 10 ľudí,podľa nevestinho želania,nakoniec sme zistili,že ich tam bolo vyše 30 ,a čuduj sa svete chýbali sme iba my.Kamaeatov pozvať nezabudli Ich svadba,ich rozhodnutie.Urazit by ma to nemohlo,ale aj ja ich mám za takú blízku rodinu,ako oni nás😉
Absolútne a prečo by som sa mala.
Este by som jej dakovny list poslala
Určite nie
Ja Dakujem vzdy vsetkym co ma nepozvú, usetri mi to vzdy kopec penazi 🤣🤣🤣 tieto male svadby su super
Ja som mala pred 27 rokmi svadbu a na nej nás bolo dohromady 12. V čase, keď boli v rodine veľké svadby, ja som išla proti prúdu. Doteraz neľutujem. Len rodičia, brat so snúbenicou, manželovi rodičia a sestry a jeden dobrý sused čo nás vozil a fotil. Urob si podľa seba, je to vaše rozhodnutie. Držím palce a želám veľa šťastia do spoločného života.
Urcite by som sa neurazila. Dokonca by som jej fandila ze si presadila malu svadbu aku chce :D mne sa to nepodarilo :( svadba je o nich dvoch, nemusi tam byt cela familia.

nie