icon

Čo darovať svokre pod stromček?

pickwick
13. dec 2012

Poradte mi nieco pre svokru,muz im chce kupit cd prehravac,podla mna by to boli zbytocne vyhodene peniaze 😠 s tym by sa zabavali iba svagrovci,ked su tam

Strana
z3
pickwick
autor
13. dec 2012

zasnem,ale som normalne stastna,ze nie som jedina ´´hnusna´´ nevesta 😀 😀 😀

kikaneu
13. dec 2012

my sme ešte nekúpili, ale mne napadol čajník (lebo rýchlovarnú kanvicu nepoužívajú a varia vodu na plyne v hrnci) tak pevne verím, že ho budú používať.....ak by nie, tak sa asi zase vrátime k vitamínovým balíčkom, lebo tie vždy zjedia 😉 ale aj tie časopisy mi napadli, lebo svokra už od začiatku decembra nepracuje, tak bude mať viac času.....no len neviem, že aký....ale poradím sa s manželom, snáď niečo vymyslíme 😉

digysa
13. dec 2012

@voskovka To je skvely napad...s tym hadom... A ja ho nemusim ani kupovat.... moj syn ich rad chyta v zahrade 😎 😎 😎 🙂 😀

Zase som sa dobre zasmiala... 😀

Ja jej vzdy robim kozmeticky balicek, lebo sampony,sprchovacie gely, kremy po kupani a pod sa vzdy zijdu...

iplusr
13. dec 2012

svokrovci dostanu osusky s vysitymi napismi 'super babka' 'super dedko' a prave pracujem na fotokalendari. http://www.vlastni-kalendar.cz/sk/14-denni-stol...
ocino dostane siltovku ferrari a mamina balicek z bioobchodu.

majulino
13. dec 2012

@pickwick svokrova frajerka dostane set nausnice nahrdelnik striebro so swarovskym elementom a svokor humorne darceky nakolko podla mna prechadza krizou stredneho veku 😢 alkoholicke clovece, alkoholicky golf a zvoncek na sex 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zzzz128
13. dec 2012

my sme nemali nápady,tak minulý rok 24.sme vytlačili poukážky na zájazd-vedeli sme že nepôjdu,bol to len papier 😅 😅

stardust
13. dec 2012

@pickwick a posluchala svokra po cely rok, ze si zasluzi darcek? 😀 😀

martina646
13. dec 2012

Ja som sa svorky pytala, co by ju tak potesilo a co potrebuje (65 rocna) a ona, ze si rozmysli a povie mi. Za dva dni mi volala, ze si kupila kabelku, sveter a este cosi a ze teda sa mozu vsetky 3 deti na to zlozit, takze jej mame dat 10€. Hm, tak asi nabehla k cinanom a "ruzsupla" sa.

martina646
13. dec 2012

Boze, az teraz citam, co som napisala 😕 , ze SVORKY som sa pytala 😀 Hm, svorka ...

betka22betka
14. dec 2012

podľa mňa by mohla dostať napr.:
pekný teplý šál, rukavice, papuče, ak má okuliare tak set na čistenie okuliarov + pekné puzdro na okuliare, ak rada varí tak nejakú peknú zásteru, modernú kuchársku knihu, fén/ dostať už za pár €/, balík vitamínových doplnkov....................je to na vás......musíte myslieť na to, že aj vy raz budete " SVOKRY "........

moncitka
14. dec 2012

😀 😀 😀
@zuzka1. Strašnááá 😀 😀

kikulienka19
14. dec 2012

Svokra mi ešte v lete tehotnej vynadala, že som jej poškriabala panvicu ... (asi vidličkou či čím :D), tak dostane novú ... :D

mata1001
14. dec 2012

tak my sme kupili svokre dozy na potraviny z ikei a teplucku deku a svokor dostane rukavice,ponozky a pyzamo...a nasim sme kupili radio do kuchyne 🙂

kikatko
14. dec 2012

u nás vedie bižu, šále a iné doplnky, tiež ju poteší kozmetika na auto, možného svokra poteší kniha- zbiera rôzdne kuchárky

bettypo
14. dec 2012

ja som kupila hriankovač ale prvé čo mi napadlo keď som si prečítala názov témy bola metla 😝

rosty
14. dec 2012

@zuzka1. to by som najradsej darovala aj ja...ale nemozem byt hnusna...ved mi "vychovala" manzela 😀

karamel
14. dec 2012

truhlu 😀 😀 😀

magic08
14. dec 2012

najlepsie nic... 😀 😝

veronikasa
14. dec 2012

my sme svokrovcom objednali masážny prístroj, ked stále ochkajú že ich niečo bolí 😀

yokralovnayo
14. dec 2012

my kupujeme aj našim aj svokre Fondue set 🙂 a kúpili sme jeden aj pre nás domov 😀

modastore
2. dec 2013

Ahojte ja mám šťastie od Vás žienky ja mám svokru super ale dobre som sa dorehotala k tým darčekám.Ja jej kúpim knihu že Balkonové rastliny a jej to stačí ale muž ešte aj tak niečo vymyslí.Držte sa.

danik1505
5. jan 2014

@acer11 ja sa smejeeeeeem 😀

andrea1009
19. nov 2016

Ale dala ti syna??!!!

jasminet
19. nov 2016

Fotoknihu s vnucatami a so svokrom spolu dostanu pobyt v kupeloch. Ja si so svokrou rozumiem 😉

salome51
19. nov 2016

Moja svokra chodí každý týždeň do Kauflanfu, to je jej druhý domov. My jej kupujeme pod stromček tú ksflanďácku poukážku na nákup za 50 € a vždy je veľmi rada. Jedny Vianoce sme jej darovali domácu pekárničku na chlieb po ktorej veľmi túžila a ona sa nás smutné spýtala či tento rok poukážky do Kauflandu nedostane 😂.

erickatt
19. nov 2016

Predplatné časopisu

Strana
z3