Čo darovať svokre pod stromček?
Poradte mi nieco pre svokru,muz im chce kupit cd prehravac,podla mna by to boli zbytocne vyhodene peniaze 😠 s tym by sa zabavali iba svagrovci,ked su tam
my sme ešte nekúpili, ale mne napadol čajník (lebo rýchlovarnú kanvicu nepoužívajú a varia vodu na plyne v hrnci) tak pevne verím, že ho budú používať.....ak by nie, tak sa asi zase vrátime k vitamínovým balíčkom, lebo tie vždy zjedia 😉 ale aj tie časopisy mi napadli, lebo svokra už od začiatku decembra nepracuje, tak bude mať viac času.....no len neviem, že aký....ale poradím sa s manželom, snáď niečo vymyslíme 😉
svokrovci dostanu osusky s vysitymi napismi 'super babka' 'super dedko' a prave pracujem na fotokalendari. http://www.vlastni-kalendar.cz/sk/14-denni-stol...
ocino dostane siltovku ferrari a mamina balicek z bioobchodu.
my sme nemali nápady,tak minulý rok 24.sme vytlačili poukážky na zájazd-vedeli sme že nepôjdu,bol to len papier 😅 😅
Ja som sa svorky pytala, co by ju tak potesilo a co potrebuje (65 rocna) a ona, ze si rozmysli a povie mi. Za dva dni mi volala, ze si kupila kabelku, sveter a este cosi a ze teda sa mozu vsetky 3 deti na to zlozit, takze jej mame dat 10€. Hm, tak asi nabehla k cinanom a "ruzsupla" sa.
Boze, az teraz citam, co som napisala 😕 , ze SVORKY som sa pytala 😀 Hm, svorka ...
podľa mňa by mohla dostať napr.:
pekný teplý šál, rukavice, papuče, ak má okuliare tak set na čistenie okuliarov + pekné puzdro na okuliare, ak rada varí tak nejakú peknú zásteru, modernú kuchársku knihu, fén/ dostať už za pár €/, balík vitamínových doplnkov....................je to na vás......musíte myslieť na to, že aj vy raz budete " SVOKRY "........
Svokra mi ešte v lete tehotnej vynadala, že som jej poškriabala panvicu ... (asi vidličkou či čím :D), tak dostane novú ... :D
tak my sme kupili svokre dozy na potraviny z ikei a teplucku deku a svokor dostane rukavice,ponozky a pyzamo...a nasim sme kupili radio do kuchyne 🙂
u nás vedie bižu, šále a iné doplnky, tiež ju poteší kozmetika na auto, možného svokra poteší kniha- zbiera rôzdne kuchárky
ja som kupila hriankovač ale prvé čo mi napadlo keď som si prečítala názov témy bola metla 😝
truhlu 😀 😀 😀
najlepsie nic... 😀 😝
my sme svokrovcom objednali masážny prístroj, ked stále ochkajú že ich niečo bolí 😀
my kupujeme aj našim aj svokre Fondue set 🙂 a kúpili sme jeden aj pre nás domov 😀
Ahojte ja mám šťastie od Vás žienky ja mám svokru super ale dobre som sa dorehotala k tým darčekám.Ja jej kúpim knihu že Balkonové rastliny a jej to stačí ale muž ešte aj tak niečo vymyslí.Držte sa.
Ale dala ti syna??!!!
Fotoknihu s vnucatami a so svokrom spolu dostanu pobyt v kupeloch. Ja si so svokrou rozumiem 😉
Moja svokra chodí každý týždeň do Kauflanfu, to je jej druhý domov. My jej kupujeme pod stromček tú ksflanďácku poukážku na nákup za 50 € a vždy je veľmi rada. Jedny Vianoce sme jej darovali domácu pekárničku na chlieb po ktorej veľmi túžila a ona sa nás smutné spýtala či tento rok poukážky do Kauflandu nedostane 😂.
Predplatné časopisu

zasnem,ale som normalne stastna,ze nie som jedina ´´hnusna´´ nevesta 😀 😀 😀