Čo kúpiť svokrovcom na Vianoce?
Ahojte mám dilemu.
Nemám čo kúpiť svokre a svokrovi - ona má 50, svokor 54.
Manželovej neteri, má 5 ( všetky veci do školy už ma ) a dvom babkám. Už fakt neviem čo
V tedi aj v pepcu maju napr.pekné vankúše, deky, možeš vyskladať kôš s balea výrobkami z dm-taký spolocný pre svokru aj svokra.
Neterke nejakú kreatívnu sadu s fixkami, omalovankami, bublifuk, balóny...dievčensky hrnček.
Babkam sadu čajov, vitamíny, deku, papuče....
@kvietok2012 ďakujem, veľmi zaujímavé
Kúp každému kvalitnú čokoládu.rafsej to ako nekvalitnú somarinu z pepca akcion a podobných skvostov.
@janinah sladké nejedia
tak chod do Pepca tam je darčekový set so sviečkou, difuzerom za 5 eur tuším. Vonné oleje 4 ks v balení za 2,50. a všelijaké blbosti do 10 eur. Alebo v Sinsay. Prípadne knihu do 10 eur sa dá v pohode
Dedoles ponožky 😄
My sme kúpili takto.: mojim rodičom.. Otec dostane 2x lyra horúca čokoláda (tmavá a mliečna) a aku uťahovačku parkside, Mama dostane mikroihličkovy valček na pleť, olapex kúru, puella vzorky v darčekovej taštičke a dosky na krájanie.. jeho rodičia otec knihu o 2 sv vojne na Slovensku a mama domáci likér som jej urobila a nejaké prípravky na vlasy čo používa (tužidlá a laky 🤮).... A ešte plus každý starý rodič dostane do vianočnej obálky fotku syna s nimi.. Každého som s ním nejak nenápadne pofotila a všetci dostanú ešte takúto foto s vnukom. Plus každému beriem vo vianočnej krabičke koláčiky čo napečiem.. Nikto sa nemôže sťažovať 😁
svokra a svokru si riesi chlap. Malej 5 rocnej hocico co ti frkne do nosa v hrackarstve, babkam sadu cajov/kavy napr s hrncekmi = co maju radi.. moje babky sa aj vlne na strikovanie potesili, kniham, ... hocico len uz nie haraburdy na zbieranie domov = maju toho dost za roky :DDD napr ja som videla, ze sa babke rozpada deka co ma v obyvke, kupili sme jej to a staru vyhodi :D
Ja som tento tok dala svokrovcom aj rodičom...drevené vyrezávané ozdoby na stromček s menami vnúčat
Neskočíš radšej do DM? Tam skôr niečo vyberieš 👍
Ja som im kúpila rýchlovarnú kanvicu odchádza im stará.
@h2 lebo je to aj moja rodina a proste darčeky u nás riešim len ja..
Ja každoročne vitamíny, kozmetiku a predplatné časopisu. Zatiaľ neboli sťažnosti
Tento rok sme kúpili svokre prehoz na posteľ a kurz pamäti pre seniorov.. ona je extrovert má rada prítomnosť ľudí, ale nemá príležitosti..
Ale ty máš úplne mladú svokru, v takom veku mám súrodencov.. 😅 neviem veru poradiť..
Ja som kupila degustacnu veceru, uz vidim ako to svokor ohuci pod stromcekom, svokra nadsene privita a ked sa to uskutocni, budu obaja spokojni ( kazdy rok dostanu nejaky zazitkovy darcek a priebeh je uz roky rovnaky). Ak by som im kupila difuzer, vonnu sviecku alebo inu podobnu serepetičku, asi by som s nou po hlave dostala, obaja neznasaju akekolvek lapace prachu a svokor specialne je vysadeny proti vonnym svieckam., tohto roku k zazitu pribalujem aj take vianocne balenie mixit suseneho ovocia…
Ahoj, svokor - predplatne casopisu záhradkár ak rad robi na zahrade, svokra - poukaz ku kadernicke, a sorry pre dievca neviem
Už si niečo kúpila?

S taky rozpoctom by som urobila darcekovy balicek pre celu rodinu-bud v DM duschbady, sampony, telove mlieka, krem na ruky….pekne to zabalit…..