icon

Čo kúpiť svokrovcom na Vianoce?

19. dec 2024

Ahojte mám dilemu.
Nemám čo kúpiť svokre a svokrovi - ona má 50, svokor 54.
Manželovej neteri, má 5 ( všetky veci do školy už ma ) a dvom babkám. Už fakt neviem čo

beataxxx
19. dec 2024

S taky rozpoctom by som urobila darcekovy balicek pre celu rodinu-bud v DM duschbady, sampony, telove mlieka, krem na ruky….pekne to zabalit…..

kvietok2012
19. dec 2024

V tedi aj v pepcu maju napr.pekné vankúše, deky, možeš vyskladať kôš s balea výrobkami z dm-taký spolocný pre svokru aj svokra.
Neterke nejakú kreatívnu sadu s fixkami, omalovankami, bublifuk, balóny...dievčensky hrnček.
Babkam sadu čajov, vitamíny, deku, papuče....

autor
19. dec 2024

@kvietok2012 ďakujem, veľmi zaujímavé

natalka13
19. dec 2024

@abbey1 aj ja som poradila a aj tak ma sprdla😁
Mna by ani vankus deka kozmetika z pepca nepotesili. Nebodaj este so sobom ci santom🙈

h2
19. dec 2024

@natalka13 A aj tvoj muž rieši darčeky pre "tvoju" rodinu? Veď je to aj jeho rodina, nie?

h2
19. dec 2024

@andymi V podstate platí to isté, čo som písala vyššie. Jasné, že je to už aj moja rodina. Ale väčšinou to býva tak, že vždy je to proste len tá žena, čo kupuje darčeky všetkým.

earlgrey
19. dec 2024

@autorka
V tedi, v pepcu majú pekné dekorácie alebo voňavé sviečky, kúpiš lacno. V actione som bola raz už dávno, tam netuším, čo majú. A pre neter...ja som v Pepcu kúpila veľké puzzle 4 v 1...za 6€...moja má 5 rokov a puzzle miluje.

janinah
19. dec 2024

Kúp každému kvalitnú čokoládu.rafsej to ako nekvalitnú somarinu z pepca akcion a podobných skvostov.

autor
19. dec 2024

@janinah sladké nejedia

sisska96
19. dec 2024

tak chod do Pepca tam je darčekový set so sviečkou, difuzerom za 5 eur tuším. Vonné oleje 4 ks v balení za 2,50. a všelijaké blbosti do 10 eur. Alebo v Sinsay. Prípadne knihu do 10 eur sa dá v pohode

sisska96
19. dec 2024

@earlgrey Ja som v kauflande kupovala za 5 eur, a obsahuje 5 rôznych obrázkov :D Aj za málo peniaze sa dá, len hľadať treba

sisska96
19. dec 2024

@natalka13 Asi budeš náročná

earlgrey
19. dec 2024

@sisska96 Tak ja som v Kauflande nevidela a chcela Labkovú patrolu, tak v Dráčiku malé za 10 a v Pepcu veľké za 6€ 😀

sisska96
19. dec 2024

@earlgrey To bolo ešte dávnejšie, niekedy na začiatku novembra. Alebo možno bolo Lidl. Jeden z dvoch :D A tiež veľká krabica.

earlgrey
19. dec 2024

@sisska96 Tak toto bolo na poslednú chvíľu, keďže v škôlke písali, čo si prajú na Vianoce 🙄 takže nebol čas behať hore dole...

mantilka
20. dec 2024

Dedoles ponožky 😄

tim23
20. dec 2024

My sme kúpili takto.: mojim rodičom.. Otec dostane 2x lyra horúca čokoláda (tmavá a mliečna) a aku uťahovačku parkside, Mama dostane mikroihličkovy valček na pleť, olapex kúru, puella vzorky v darčekovej taštičke a dosky na krájanie.. jeho rodičia otec knihu o 2 sv vojne na Slovensku a mama domáci likér som jej urobila a nejaké prípravky na vlasy čo používa (tužidlá a laky 🤮).... A ešte plus každý starý rodič dostane do vianočnej obálky fotku syna s nimi.. Každého som s ním nejak nenápadne pofotila a všetci dostanú ešte takúto foto s vnukom. Plus každému beriem vo vianočnej krabičke koláčiky čo napečiem.. Nikto sa nemôže sťažovať 😁

simca06022011
20. dec 2024

svokra a svokru si riesi chlap. Malej 5 rocnej hocico co ti frkne do nosa v hrackarstve, babkam sadu cajov/kavy napr s hrncekmi = co maju radi.. moje babky sa aj vlne na strikovanie potesili, kniham, ... hocico len uz nie haraburdy na zbieranie domov = maju toho dost za roky :DDD napr ja som videla, ze sa babke rozpada deka co ma v obyvke, kupili sme jej to a staru vyhodi :D

zuzi0911
22. dec 2024

Ja som tento tok dala svokrovcom aj rodičom...drevené vyrezávané ozdoby na stromček s menami vnúčat

lulu4
22. dec 2024

@tim23 ahoj, prosim ta aky mikroihlickovy valcek ste kupovala mamine na tvar prosim? Viete mi dat konkretny tip? Dakujem😊

ibrunova
22. dec 2024

Neskočíš radšej do DM? Tam skôr niečo vyberieš 👍

2231987
22. dec 2024

Ja som im kúpila rýchlovarnú kanvicu odchádza im stará.

nyusika
22. dec 2024

@roomaa elektrickou dekou by som ťa ubila 😁😁😁
Veď má 50, nie 70+

jana_eyre_2
22. dec 2024

@h2 lebo je to aj moja rodina a proste darčeky u nás riešim len ja..

arm3
22. dec 2024

Ja každoročne vitamíny, kozmetiku a predplatné časopisu. Zatiaľ neboli sťažnosti

jana_eyre_2
22. dec 2024

Tento rok sme kúpili svokre prehoz na posteľ a kurz pamäti pre seniorov.. ona je extrovert má rada prítomnosť ľudí, ale nemá príležitosti..

Ale ty máš úplne mladú svokru, v takom veku mám súrodencov.. 😅 neviem veru poradiť..

bu1bu
22. dec 2024

Ja som kupila degustacnu veceru, uz vidim ako to svokor ohuci pod stromcekom, svokra nadsene privita a ked sa to uskutocni, budu obaja spokojni ( kazdy rok dostanu nejaky zazitkovy darcek a priebeh je uz roky rovnaky). Ak by som im kupila difuzer, vonnu sviecku alebo inu podobnu serepetičku, asi by som s nou po hlave dostala, obaja neznasaju akekolvek lapace prachu a svokor specialne je vysadeny proti vonnym svieckam., tohto roku k zazitu pribalujem aj take vianocne balenie mixit suseneho ovocia…

andreanova
22. dec 2024

Ahoj, svokor - predplatne casopisu záhradkár ak rad robi na zahrade, svokra - poukaz ku kadernicke, a sorry pre dievca neviem

tim23
22. dec 2024

@lulu4 z notino.. Ja som si kúpila tiež ale treba si zvyknúť na to. Prvý krát mi ti bolo veľmi nepríjemné 😁

earlgrey
22. dec 2024

Už si niečo kúpila?